משבר עם חברות ותיקות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום
 
  • משבר עם חברות ותיקות
    דפנה
    05/12/2017

    ה"חבורה" של החברות הטובות שלי היא מתקופת התיכון, תמיד הרגשתי בטוחה ואהובה איתן ובסביבתן. בשנים האחרונות אני מרגישה לא רצויה בחברתן, תדירות התקשורת בינינו היא חד צדדית וכאילו קורים שם דברים שלא קשורים אלי. זה מדכא אותי מאוד כי אלה החברות שיש לי ואני לא מרגישה מספיק בטוחה לפתוח איתן את הנושא. כל מפגש משותף מאוד מפחיד אותי ורוב הערב אני בכלל לא חלק מהשיחה השוטפת. לחתוך איתן ולהישאר נטולת חברות או להישאר חברה שלהן ולהרגיש בדידות בסביבתן?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר עם חברות ותיקות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חברות מתייחסות בזלזול

    יניב רוזן
    06/12/2017

    היי דפנה,
    הנושא שאת מתארת עולה פעמים רבות במפגשים, ולעתים הוא עילה להגעה לתהליך. אינני יודע מה הסיבה לשינוי. ייתכן שאת צריכה לעבוד על מיומנויות כמו התנהלות קבוצתית, אסרטיביות, מעורבות ועוד. לעתים זה יוצר שינוי במאזן הקבוצתי. אני הייתי מנסה קודם לפתור את הסוגיה משום שמדובר בחברות מהעבר. עבודה עם מטפל מומחה בתחום וקבלת הדרכה, יחד עם תרגול המצבים עשוי להוביל לפתרון - כפי שאמרתי.
    יחד עם זאת, אם את מאמינה ביכולת שלך ליצור חברויות חדשות
    ולהסתדר בלי החברות מהתיכון אז אפשר לאמץ את הגישה של "שום דבר לא הכול מחיר" ולא להיות איזה מוקד של יחס מזלזל.
    זה תלוי בך.
    בהצלחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו