מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר עם חברות ותיקותדפנה05/12/2017
ה"חבורה" של החברות הטובות שלי היא מתקופת התיכון, תמיד הרגשתי בטוחה ואהובה איתן ובסביבתן. בשנים האחרונות אני מרגישה לא רצויה בחברתן, תדירות התקשורת בינינו היא חד צדדית וכאילו קורים שם דברים שלא קשורים אלי. זה מדכא אותי מאוד כי אלה החברות שיש לי ואני לא מרגישה מספיק בטוחה לפתוח איתן את הנושא. כל מפגש משותף מאוד מפחיד אותי ורוב הערב אני בכלל לא חלק מהשיחה השוטפת. לחתוך איתן ולהישאר נטולת חברות או להישאר חברה שלהן ולהרגיש בדידות בסביבתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות מתייחסות בזלזול
יניב רוזן06/12/2017היי דפנה,
הנושא שאת מתארת עולה פעמים רבות במפגשים, ולעתים הוא עילה להגעה לתהליך. אינני יודע מה הסיבה לשינוי. ייתכן שאת צריכה לעבוד על מיומנויות כמו התנהלות קבוצתית, אסרטיביות, מעורבות ועוד. לעתים זה יוצר שינוי במאזן הקבוצתי. אני הייתי מנסה קודם לפתור את הסוגיה משום שמדובר בחברות מהעבר. עבודה עם מטפל מומחה בתחום וקבלת הדרכה, יחד עם תרגול המצבים עשוי להוביל לפתרון - כפי שאמרתי.
יחד עם זאת, אם את מאמינה ביכולת שלך ליצור חברויות חדשות
ולהסתדר בלי החברות מהתיכון אז אפשר לאמץ את הגישה של "שום דבר לא הכול מחיר" ולא להיות איזה מוקד של יחס מזלזל.
זה תלוי בך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)