חרדה ממפגשים חברתיים גדולים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה ממפגשים חברתיים גדולים
    שולי
    10/12/2017

יש לי חרדה ממפגשים חברתיים בעלי ציבור רחב של חברים. אני נלחצת, קשה לי לשמור על ריכוז ואני כל הזמן עסוקה באיך אני מצטיירת בפני החברה. אם אפגוש את אותם חברים וחברות אחד על אחד, הכל יהיה ממש בסדר. אבל אם כמות החברים עולה על יותר מ4, אני במתח ואחכ כשאני מגיעה הביתה אני כל הזמן משחזרת ומנתחת מה היה ומעבירה ביקורת חיובית ושלילית על ההתנהגות שלי כל רגע ורגע באירוע. (למה דיברתי ,פה היתי צריכה לומר אחרת וכולי) זה גורם לי לסבל רב, אני תמיד חוזרת מיובשת ועם בחילה. מה גם שקשה לי לאכול באירועים שכאלה מרב מתח וזה נראה מוזר לחברים תמיד אני צריכה למצוא להם תירוץ. האם יש פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בקבוצות

יניב רוזן
    10/12/2017

היי שולי,
    בהחלט יש פתרון מצוין. טיפול קוגניטיבי התנהגותי מסייע רבות בהתמודדות והחלמה מחרדה. בטיפול מטפלים בדפוסי החשיבה שמעוררים את החרדה. רוכשים מיומנויות חברתיות, כגון התנהלות בקבוצה, הצטרפות לקבוצה, אומנות השיח וכו'. עורכים תהליך של חשיפה לאירועים הללו, בונים ביטחון עצמי ועוד. גשי למטפל מומחה לחרדה חברתית ורכישת כישורים חברתיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו