טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבית הספר הבת שלי הייתה מוקפת חברים, כל הזמן הייתה יוצאת למסיבות והיו לה כל מיני בחורים שחזרו אחריה. בצבא היה לה קשה והיא השתנתה מקצה לקצה, ועכשיו היא בשנה הראשונה ללימודים ואני רואה שהיא מאוד בודדה, היא לא מדברת על חברים מהלימודים, לא הביאה אף בחור הביתה מאז שהיא נפרדה מחבר שלה בצבא ואני ממש דואגת שהיא הולכת ודועכת ושהיא פיתחה סוג של חרדה חברתית בצבא... איך אני יכולה לדעת אם זה המצב ומה אפשר לעשות כדי לעזור לה (הצעתי לה טיפול וזה ממש לא כיוון שהיא מעוניינת בו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, ניתן לרשום באינטרנט שאלון לאיתור חרדה חברתית ולמלא. זה ייתן אינדיקציה נהדרת. דעתי היא שבמידה ויש שינוי התנהגותי ונסיגה במצב הרגשי עלייך לדחוף לכיוון טיפול ממוקד בחרדה חברתית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד