מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת שנייה, פסיכיאטר מומחה פרטייוגב שמני11/01/2018
קיבלתי חוות דעת שנייה מפסיכיאטר פרטי שאיששה את הסיבה שפניתי בעקבותיה לבקשת טיפול לפני חודשיים (פניתי בעקבות חרדה חברתית לרופא המשפחה ואובחנתי בדיכאון אצל פסיכיאטר ציבורי) , האם קיים נוהל של קבלת חוות דעת שנייה וביטול הראשונה? כלומר ביטול אבחנת הדיכאון.
לפי בדיקה קצרה שעשיתי בנוהל זכויות החולה מופיעה הזכות של המטופל לחוות דעת שנייה, אך לא מצוין האם היא מתקבלת.
*למה אני חופר בנושא? כי האבחנה השגויה מטרידה את מנוחתי, מפריע לי שברישום הרפואי מופיעה אבחנה שהיא 'לא אני'. התור לרופא משפחה שלי הוא רק שבוע הבא, אני מנסה להרגיע את עצמי שחוות הדעת השנייה תתקבל והרופא משפחה ישנה לי במחשב את האבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת שנייה
יניב רוזן11/01/2018היי,
חבל שאתה משגע את עצמך בנושא. נסה לקבל מהרופא שאבחן אותך מכתב אודות האבחון. גש איתו לרופא המשפחה והוא כבר יאמר לך מה עלייך לעשות. אני מאמין שבכול מקרה תוכל לבקש לעבור אבחון נוסף בקופת החולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)