מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כלואה בבית ואומללה בחוץעדן30/01/2018
בת 31, רווקה, גרה לבד. הרבה פעמים אני חוזרת הביתה ישר אחרי העבודה ואז אני מרגישה כלואה בבית ותחושת אומללות של חוסר חברים וחוסר אהבה. מצד שני כשאני יוצאת עם חברים או הולכת לאיזו הופעה או משהו חברתי אני מרגישה אומללה ולא קשורה ולא שייכת. אני מרגישה שזה מלכוד 22 שאי אפשר לצאת ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחוסר הנאה
יניב רוזן30/01/2018היי עדן,
מהכתוב עולה כי את סובלת מדיכאון (יכול להיות גם מחרדה חברתית). אחד המאפיינים של הדיכאון הוא חוסר היכולת לחוות הנאה וריגוש גם כאשר אני עוסק בפעילות מהנאה, כמו המפגש עם החברות. המחשבות שבד"כ רצות בראש הן "אז גם אם יהיה לי כיף עכשיו זה ישנה משהו? הרי אני אחזור הביתה והכול יהיה אותו דבר".
חבל מאד שאת מתמודדת לבד עם המצב. אני ממיץ לך בחום לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי אשר מוכח ביעילותו בטיפול בדיכאון וחרדה. יש כול כך הרבה מה לעשות. את יכולה להיכנס לאתר שלי יש שם המון משובים של אנשים שטיפלו בעצמם וניצחו את הדיכאון והחרדה. זה אפשרי. טפלי בעצמך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)