לפגוש את החברים של החבר

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• לפגוש את החברים של החבר
    יובל
    01/02/2018

אני לא יודעת אם זה נכנס לקטגוריה של חרדה חברתית אבל יש לי חבר חדש, אנחנו יוצאים יחד כמה חודשים. עוד לא יצא לי לפגוש חברים שלו והוא מאוד רוצה לעשות איזה מפגש ואני כל הזמן דוחה ומבטלת כי אני ממש לחוצה ומתפדחת... אני יודעת זה חשוב לו ושגם במוקדם או במאוחר זה יהיה חייב לקרות, אבל אני פשוט לא מסוגלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפגוש את החברים של החבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CBT יכול לסייע מאד

יניב רוזן
    01/02/2018

היי,
    חרדה היא (בין היתר) תגובה רגשית חזקה לאירוע שאינו מסוכן. ההתבטאות שלך במילים ״אני לא מסוגלת״, אכן מעלה את הסבירות שאכן את מתמודדת עם חרדה חברתית. הניחוש שלי שאת חוששת משיפוטיות ומביקורת של החברים. את חוששת מתוצאות גרועות (חשיבה קטסטרופלית)
    ההמלצה שלי אלייך היא פשוטה, חבל לפגוע בחיים שלך בגלל החששות הללו.
    גשי לטיפול קוגניטיבי התנהגותי ממוקד אצל מומחה בחרדה חברתית. זהו טיפול מצוין וקצר שעשוי ליצור שינוי מאד משמעותי לטובה. צריך לטפל היכן שאנחנו מזהים שקשה לנו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מאוד פשוט

אלכס
    05/02/2018

לפגוש את כול יחד לא טוב . תדברי עם החבר ותתחילי בחבר אחד או שניים ולאט לאט תכירי כך את כולם .
    זו הדרך הכי מהירה וקלה ותראי שהכל יהיה בסדר . גם הוא יצטרך להכיר את החברים שלך וגם לא לא יהיה קל . כי מן הסתם שופטים ישר מבלי להכיר עד שממש מכירים . מה שחשוב שהוא יראה לחברים שלו תמונות שלך . אני בטוחה שהוא מספר עלייך וככה יהיה יותר קל - והכי חושב לא לחשוב יותר מידי - פשוט וקל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מאוד פשוט

אלכס
    05/02/2018

לפגוש את כול יחד לא טוב . תדברי עם החבר ותתחילי בחבר אחד או שניים ולאט לאט תכירי כך את כולם .
    זו הדרך הכי מהירה וקלה ותראי שהכל יהיה בסדר . גם הוא יצטרך להכיר את החברים שלך וגם לא לא יהיה קל . כי מן הסתם שופטים ישר מבלי להכיר עד שממש מכירים . מה שחשוב שהוא יראה לחברים שלו תמונות שלך . אני בטוחה שהוא מספר עלייך וככה יהיה יותר קל - והכי חושב לא לחשוב יותר מידי - פשוט וקל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו