מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ניתן ללמוד כישורים חברתיים?אנוני03/02/2018
היי אני לא בטוח שמה שיש לי נופל לגמרי בתחום של חרדה חברתית. אני לא חרד בחברה ויש לי ביטחון עצמי סביר. הבעיה היא שאני לא מצליח לדבר עם אנשים. אין לי מה להגיד להם. אלו כישורים חברתיים שהיו לי בעבר, אבל נעלמו לי. אפשר ללמוד באיזשהו מקום את הכישורים האלו מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן ללמוד ולשפר מיומנויות חברתיות
יניב רוזן04/02/2018היי,
קצת מוזרה הטענה שלך ואני אסביר מדוע. התנהגות היא מיומנויות שנרכשת על ידי תרגול ואימון וחווית הצלחה. השימוש במילה נרכשת אינו מקרי. התנהגות היא כמו חומר קיים. כלומר, אם בעבר ידעת לנהל שיחות אז סיבה שיהיה שינוי משמעותי במיומנויות. ובכול זאת, יש דבר אחד יותר חזק “מחומר קיים״, או התנהגות וזו לבטח המחשבה. שם לב אם יש שינוי חשיבתי אצלך? מחשבות כדוגמת: ״בטוח לא יהיה לי מה לומר”, בטוח חושבים שאני משעמם״. אלו סתם דוגמאות.
ולכן, לשאלתך, לבטח אפשר לשפר מיומנויות חברתיות שהן בעצם התנהגויות. ברגע שמגבירים את המודעות למרכיבי ההתנהגות ולשלבים, מתרגלים ומאמנים לבטח המיומנויות החברתית תשתפר.
אתה מוזמן לפנות אליי כדי לקבל ייעוץ והכוונה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)