דייט ראשון - מתה מפחד

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• דייט ראשון - מתה מפחד
    תמר
    08/02/2018

אני חושבת שיש לי חרדה חברתית, אני עונה על כל התסמינים שבספר... מעולם לא היה לי חבר רציני ומעולם לא יצאתי לדייט אמיתי. חברה שידכה ביני לבין חבר שלה בעבודה, התכתבנו קצת ודיברנו בטלפון כמה דקות וקבענו למוצ"ש ואני לא מפסיקה לחשוב על זה ולהיות בלחץ לקראת ואני כל הזמן רוצה לבטל אבל מכריחה את עצמי שלא.. בקיצור אני משתגעת לקראת הדייט וחוששת מאוד מאוד, איך אני יכולה להירגע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייט ראשון - מתה מפחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשיים רגשיים צריך לטפל

יניב רוזן
    08/02/2018

היי,
    אני אנסה לענות צורה צרה לשאלה שלך, אבל קודם לא אחסוך את דעתי. חבל מאד שאדם שיודע שיש לו קושי בוחר להתעלם ממנו, לסבול, ולפגוע בהתפתחות האישית שלו.
    שימי לה למחשבות שלך. מחשבה היא לא מציאות. המחשבות השליליות שלך שצופות תוצאות שליליות במפגש הן מחשבות של החרדה. נסי לזהות את המחשבות שלך. אני יוצאת למפגש היכרות עם גבר. בסך הכול זה אירוע נחמד. אני יודעת שאני אחלה ומעניינת ואין לי סיבה לחשוב שלא אצליח.
    דבר אחר, נסי לעשות תרגילי נשימה. יש המון סרטונים ביוטיוב. זה מרגיע את החרדה.
    תלכי ותעסוקה את הטוב ביותר שלך. אם תראי שקשה לך את יכול ללכת לשירותים, לסדר את המחשבות, להירגע וכו. החשוב מכול שלא תמנעי ותבטלי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו