בדידות עצומה אחרי פרידה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• בדידות עצומה אחרי פרידה
    אודי
    18/02/2018

בן 36, בת הזוג שלי ואני נפרדנו אחרי חמש שנים, כבר לא מצליח לזכור מה היה לפני אבל עכשיו כשהיא הלכה אין לי עוד חברים. הפעילויות החברתיות המעטות שהשתתפתי בהן היו של חברים שלה, איבדתי קשר עם מעט החברים שהיו לי לפני. אני בודד ואומלל ולא יודע איך יוצאים מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות עצומה אחרי פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיבנות מחדש אחרי פרידה

יניב רוזן
    19/02/2018

היי
    אני מבין את המצוקה שלך. אבל אני חושב שאפשר וניתן לשנות את המצב.
    ראשית, נסה לחדש קשר עם חברים מהעבר. אני מניח שתתמלא לגלות שיש דברים שמתחילים בדיוק היכן שפסקו. חדש את הקשר בהדרגתיות ותבנה אותו מחדש. מלבד זאת, צור הזדמנויות חדשות. יש חוגים, תחביבים ופעילויות חברתיות קהילתיות רבות. גש והתחל למלא את החיים שלך בתוכן.
    גם בפייסבוק יש קבוצות של טיולים ומפגשים חברתיים. צא. טייל. והכר אנשים.
    באופן דומה תתחיל לחזק קשרים עם אנשים בעבודה וכו וכו. אגב אתרי הכרויות כבר הזכרתי???
    הכול תלוי רק בך. שאדם מוכן, אוהב וגאה בעצמו הוא מגלה שיש המון שערים פתוחים והזדמנויות חדשות. לעומת זאת, שאין הדברים כך, לא משנה איזה שער יפתח בפני הוא לא יעבור בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו