חרדה ממפגש ראשוני עם זרים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה ממפגש ראשוני עם זרים
    נ
    13/03/2018

סובלת מחרדה חברתית לא מובנת , על פניו אני כאילו מוצלחת, יפה עם ביטחון ומצליחה. אבל האמת היא שאני פוגשת באנשים זרים שאין לי היכרות מוקדמת איתם אני נתקפת חרדה ומאמצת התנהגות לא טבעית ... כמו משוחחת בנייד במהלך שיחת ההיכרות. לא יודעת למה זה קשה לי המפגש הראשוני הזה... גם דייטים אותו הדבר . הרופאת משפחה המליצה על ציפרלקס 10 מג נוטלת . עדין אולי מתוך הרגלים כשאני נפגשת עם זרים שוב נתקפת בחרדה ובהתנהגות לא טבעית. מתעייצת מה עוד ניתן לעשות ? ייתכן שיש קשר בין קושי בהיכרות ראשונית עם זרים לבין תקיפה מינית שעברתי על ידי זר לפני שנים לא מעטות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע טראומתי ברקע

יניב רוזן
    13/03/2018

היי,
    בוודאי שייתכן ויש קשר בין 2 האירועים. יכול להיות שגם האמון שלך באנשים חדשים וביצירת קשר חדש נפגעו.
    אני מציע לך לפנות למטפל קוגניטיבי התנהגותי שמומחה בתחום החברתי ולעבוד איתו על חזרה לתפקוד רגיל, חיזוק המיומנויות, ועיבוד של האירוע הטראומתי שעברת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו