טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ממשפחה שסובלת מהימנעות חברתית וכל היום הם רק אחד עם השני בלי שום קשר חדש .. ואני הייתי בטיפול ורוצה לחיות אחרת! שאלתי איך להתחיל להשתלב נכון? מעניין אותי באמת להיות מעורה חברתית ולא סתם ליצור קשרים זמניים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, יצירת חברויות ורכישת כישורים חברתיים אחרים ניתן ללמוד אצל מטפלים שהם מומחים בתחום. הנושא הנו רחב וקשה עד בלתי אפשרי להעמיק בו במסגרת הפורום. ממליץ לך בחום להיכנס לאתר שלי לקרוא ולצפות בסרטונים בערוץ של המרכז שאני מנהל. זה יהיה הכי טוב בשבילך - תוכלי ללמוד המון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד