טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ההורים שלי נסעו לחג ואני הולכת לסדר אצל המשפחה של חבר שלי. זו פעם ראשונה שאני פוגשת את המשפחה המורחבת ואני ממש ממש בלחץ ובחרדה. אמנם אני מכירה את ההורים ואת האחים שלו אבל סבתות ודודות ואני ממש לחוצה איך אני יכולה להירגע ולא לעשות מעצמי צחוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, אף אדם לא נקבע על פי אירוע אחד. חשוב לציין שאנחנו נמצאים עם אנשים חדשים התכונות האישיות שלנו מוצנעות באופן טבעי. זה נורמלי. זכרי שאת שם עם בן זוגך. שתפי אותו בחששות שלך ובקשי שיתמוך בך ויהיה ער למצבך. כך שאם את לבד יבוא וישב איתך. ישב לצידך בשיחות קבוצתיות וכו׳. נסי לשמור על גישה חיובית. נסי להיות עצמך. אין באמת ממה לחשוש. בהצלחה, וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד