חרדה חבתית וביישנות איך מתגברים?

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה חבתית וביישנות איך מתגברים?
    שואל
    28/03/2018

היי אני בן 28 בעל תואר שני בעל מראה ממוצע לא דוגמן ולא מכוער.
    הבעיה שמלווה אותי מאז שאני מכיר את עצמי זו מופנות ביישנות או בטחון עצמי בכללי, זה מתבטא בכך שאני לא מדבר הרבה בעבודה או בלימודים שהיו , לא מעז לשאול שאלות.
    לפעמים אני לא מעז לשאול או להגיד בעבודתי דעות שלדעתי נכונות עבור אנשים בעלי דרגה גבוה מימני במחשבה מי אני שאני שיחלוק על דעתו או יציע
    במחשבה שהדעה שלא לא תשנה כלום, מפחד שיתעלמו ממני או שיחשבו שאני ביישן.
    במפגשים משפחתיים אני כמעט לא מדבר במחשבה שהם מכירים אותי כמופנם ואם אני יתחיל לדבר יחשבו שקרה לי משהו.

אני ממש צריך עזרה אני מנסה זה כבר הרבה שנים למצוא פתרון או דרכים להתמודד ולהתגבר על הבעיה , אך איני מוצא,
    ד"א פסיכלוג ופסיכאטר לא עזרו.
    מי שמכיר את הנושא והצליח להתגבר על החברה החבתית אשמח לשמוע , באמת יכול לעזור.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית בחרדה חברתית ורכישת כישורים חברתיים

יניב רוזן
    30/03/2018

היי,
    אין ספק כי עלייך לפנות למטפל קוגניטיבי התנהגותי אשר מומחה לטיפול בחרדה חברתית ורכישת כישורים חברתיים. אתה מוזמן לקרוא באתר שלי על הטיפול בנושא ועשרות רבות של משובים של מטופלים שהגיעו עם בעיה זהה.
    אז תזניח. ניתן ואפשר לטפל בבעיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו