אטנט מפחית חרדה ודיכאון

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• אטנט מפחית חרדה ודיכאון
    קלי
    16/04/2018

שלום, אני סובלת מadhd, חרדה חברתית ודיסתמיה שבאה לידי ביטוי בעיקר בהעדר מוטיבציה, חשק ועייפות (בדיקות רפואיות נעשו והכל תקין.) טופלתי בציפרלקס שהשפעתו דעכה במהלך הזמן, כרגע מטופלת בלוסטרל. אמנם אני משתמשת באטנט למטרת לימודים בלבד אך בניגוד למצופה הוא מפחית לי את החרדה, הדיכאון ומעורר מוטיבציה בצורה משמעותית.ידוע לי שבאירופה נהוג להשתמש באדרל כטיפול כזה אך בארץ לא שמעתי על כך. ידוע לי שתרופות ssri פועלות על סרטונין בלבד. האם יש תרופה הפועלת גם על ההנוירוטרנסמיטורים של האטנט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטנט מפחית חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמפטמין

יניב רוזן
    20/04/2018

היי,
    האטנט כמו האדרל מכילות אמפטמין. תרופות אלו מיועדות להפרעת קשב וריכוז, אך נמצאו יעילות גם בהפרעות אחרות. מלבד הויוואנס שגם מכילה אמפטמין, אך פועלת בצורה שונה ומיועדת אף היא לטיפול בהפרעת קשב וריכוז, אני לא מכיר תרופות פסיכיאטרית המכילה אמפטמין. יחד עם זאת, כדאי להפנות שאלה זו לפסיכיאטר שתרופות זה תחום המומחיות שלו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו