מחוסרת עבודה ובודדה וחרדה מבחינה חברתית

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מחוסרת עבודה ובודדה וחרדה מבחינה חברתית
    דניאל
    18/04/2019

שלום רב.
    מאז שפוטרתי מהעבודה, אני קמה כל בוקר ללא מטרה גם התנדבות ניסיתי לחפש ולא מצאתי גם עבודה אני ממשיכה לחפש ולא מצאתי בנוסף עברתי משבר בעקבות אובדן של חבר טוב, ועוד חברה שנפטרו לפני כמה שנים. עברתי משבר נוראי אני כן מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אך לא בטיפולים אחרים. לפני שחבר שלי נפטר וחברה שלי ז"ל היו לי מלא חברים אבל אחרי האובדן הקשה נותק הקשר עם החברים האחרים כבר שנים אני לא בקשר איתם ומטעמים אישיים אני לא יכולה ליצור איתם קשר. יש לי בעיה אפילו שאין לי עם מי לדבר בטלפון אני קמה כל בוקר חסרת אונים ללא עבודה ללא חברים אני לא מחפשת שתפנו אותי לטיפול אני מחפשת איך אני יכולה להקל על עצמי ללא תרופות כי תרופות אני לוקחת להרגיש יותר טוב עם עצמי גם לבד איך להיות אופטימית ועם אפשר אשמח מאוד עם אתם יודעים על איזה אתר באינטרנט אתר תמיכה או ספרים בנושא אני ממש אודה לכם. חשוב לי מאוד איך אני יכולה להקל על עצמי לבד כעזרה עצמית חוץ מטיפול איך להרגיש יותר טוב כי יש לי בעקבות מה שעברתי גם חרדה חברתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת מדיכאון

ד''ר דניאל לומברוזו
    28/04/2019

שלום דניאל, הזמן שחלף מאז שפוטרת מעבודתך ומפטירת חברך, מהווה גורם חשוב בהתפתחות הדיכאון שלך, בבדידותך ובחוסר המעש שלך. ואלה פוגעים ביכולתך להשתקם. את חייבת להתרכז כיום לפחות בשני שינויים הכרחיים: הראשון, חזרה לקשרים חברתיים, ותתחילי מהקשרים שנותקו. השינוי השני הוא העסקה עצמית. עליך לקבוע לעצמך סדר יום קפדני ומחייב שבו כל שעה מנוצלת לעשיית משהו מוגדר ומתוכנן. בהקשר זה, חשוב לפתח תחביב. לבקשתך איני מפנה אותך לטיפול אף שלדעתי טיפול פסיכולוגי קליני יכול מאד לעזור לך לחזור למסלול. בשלב זה התחילי עם שני השינויים ולא לוותר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו