טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי משפחה תומכת,בית מקסים, אני מטופלת אצל פסיכולוגית פרטית ומקבלת תרופות דרך קופת חולים. אבל זה לא ממש עוזר לי,אני לא עובדת אין שום מסגרת גם עם אני רוצה ללכת למסגרת חברתית דרך שיקומים אני לא יכולה ולא רוצה כי אין לי סל שיקום אני כל הזמן חושבת על האין במקום על היש אין לי חברים לצאת איתם או לדבר איתם בטלפון אני הרבה ישנה אני לא עושה באמת את הדברים שאני אוהבת בגלל חוסר חברה אין לי מוטיבציה הטיפול לא ממש עוזר לי. אני רוצה לחיות חיים מלאים מתוך שמחה לחשוב חיובי איך עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גל, הצעד היחיד אולי, שיכול לעזור לך בהמשך, הוא שילוב בפעילות חברתית קבוצתית. נסי להצטרף לפעילות ב"אנוש", שסניפיה בכל הארץ. אינך חייבת בסל שיקום לשם כך. את חייבת גם לברר עם הפסיכולוגית שלך מדוע הטיפול אינו עוזר לך, ואולי יש מקום לשנות את השיטה הטיפולית? תתייעצי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד