בדידות וחריגות חברתית מה עושים כדי לצאת מזה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• בדידות וחריגות חברתית מה עושים כדי לצאת מזה
    גל
    20/04/2019

יש לי משפחה תומכת,בית מקסים, אני מטופלת אצל פסיכולוגית פרטית ומקבלת תרופות דרך קופת חולים. אבל זה לא ממש עוזר לי,אני לא עובדת אין שום מסגרת גם עם אני רוצה ללכת למסגרת חברתית דרך שיקומים אני לא יכולה ולא רוצה כי אין לי סל שיקום אני כל הזמן חושבת על האין במקום על היש אין לי חברים לצאת איתם או לדבר איתם בטלפון אני הרבה ישנה אני לא עושה באמת את הדברים שאני אוהבת בגלל חוסר חברה אין לי מוטיבציה הטיפול לא ממש עוזר לי. אני רוצה לחיות חיים מלאים מתוך שמחה לחשוב חיובי איך עושים את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות חברתית

ד''ר דניאל לומברוזו
    28/04/2019

שלום גל, הצעד היחיד אולי, שיכול לעזור לך בהמשך, הוא שילוב בפעילות חברתית קבוצתית. נסי להצטרף לפעילות ב"אנוש", שסניפיה בכל הארץ. אינך חייבת בסל שיקום לשם כך. את חייבת גם לברר עם הפסיכולוגית שלך מדוע הטיפול אינו עוזר לך, ואולי יש מקום לשנות את השיטה הטיפולית? תתייעצי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו