איזה כדור הכי מומלץ סטיסטית לחרדה חברתית ?

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• איזה כדור הכי מומלץ סטיסטית לחרדה חברתית ?
    יוסי888
    06/05/2019

שלום,אני בן 25 סובל מח"ח קשה במשך המון שנים, ניסתי תרופות ממשפחת snri והם לא רק שלא עזרו אלא רק עשו לי נזק בתופעות לוואי שלהם. לוסטרל עזר לי לתקופה והפסיק להשפיע למרות שהעלתי מינון,למיקטל לא עזר בכלל ורק החמיר תמצב,בעבר לקחתי צעפרלקס עם וולבוטרין ורספירדל יחד,והרגשתי טוב למשך שנה ו3 חודש, הפסקתי כי חשבתי שאני כברהבסדר ואז הכל חזר.
    הייתי רוצה לחזור לשילוב הזה אסל בגלל הרספירדל שגרם לי להשמנה קיצונית אני לא כל כך רוצה.
    נמאס לי לנסות כל חודש כדור אחר ולהתאכזב.
    שאלתי היא סטיסטית בעולם מה הכדור שאנשים דיווחו שהכי עזר להם ללרדה חברתית?
    (אני כמובן מתכנן cbt אבל בהמשך, כרגע אני חייב תעזרה של הכדור קודם )
    תודה על המענה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרופה האולטימטיבית לחרדה חברתית

ד''ר דניאל לומברוזו
    10/05/2019

אין תרופה יחודית, מהתרופות המוכרות כיום, הנחשבת לטובה ביותר לטיפול בחרדה חברתית. התרופות הנמצאות כיום בשימוש ובמיוחד מסוג SSIR (מעכבי ספיגת סרוטונין סלקטיביים), הנן בעלות יעילות יחסית משתנה למשתמשים השונים. יחד עם זאת חשוב להדגיש כי כל המחקרים מוכיחים שטיפול משולב, דהיינו שימוש בתרופות יחד עם טיפול פסיכולוגי (קליני, כולל CBT), הנו היעיל ביותר ומביא לתוצאה המיטיבה ביותר.
    אני מציע לך שלא להמתין עד שתמצא לך התרופה המתאימה אלא להתחיל מיד ובמקביל גם בטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מוסמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו