טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטל 20 מ"ג סרוקסט. לעיתים מסיבות כאלה ואחרת אני לא לוקח את הכדור בשעה הקבועה (בסביבות 9-10 בבוקר), מה קורה כאשר האפשרות שלי היא לקחת את זה באותו יום רק בצהריים / אחרי צהריים/ערב? האם: 1. לקחת 20 מ"ג 2. לקחת 10 מ"ג (חצי כמות) כי עבר רבע-חצי מהיממה 3. לא לקחת בכלל ולחכות למחרת לחזור לקחת את ה20 מ"ג בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההמלצה היא לבלוע את הכדור בבוקר עם ארוחת הבוקר. זאת כדי למנוע פגיעה במערכת העיכול (אפשרות של דימומים), בכליות וכד'. לא יקרה לך כל נזק אם מידי פעם תיקח את התרופה מאוחר יותר בצהריים למשל, אך הקפד לקחתה עם אוכל. רציפות השימוש בתרופה חשובה בכדי לשמור על רמה יציבה של התרופה בגוף. שאלה אחרת, ניסית להיעזר גם בטיפול פסיכולוגי? שילוב שכזה מביא לתוצאות הטובות ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד