טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מבקש עזרה בבקשה תעזרו לי אני בן 25 סובל מחרדה חברתית ואין לי אומץ ללכת לטפל בזה ואף אחד לא רוצה לקחת אותי ולעזור לי במשפחה שלי בבקשה אין לי אומץ אפילו לטפל בזה בקופת חולים ליד הבית שלי, אני לא עובד לא לומד אני לא עושה כלום ואין לי שום מסגרת כבר שנים מאז הצבא ואחריו בין עבודות. בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לשים לזה סוף ואולי לסיים את החיים שלי בסוף השבוע הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין שקשה לך לפנות לעזרה עקב החרדה החברתית שבה אתה מצוי. עצתי לך לפנות טלפונית לער"ן, עזרה ראשונה נפשית בטלפון מס' 1201 (מספר ארצי) ובטוחני שיוכלו לעזור לך באמצעות שיחה עם טלפונית עם אחד המטפלים. ניתן גם לפנות בצ'אט, וב SMS. אל תהסס, התקשר מייד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד