נטילת ציפרלקס והריון- בירור

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
 יניב רוזן
יניב רוזן
לקביעת תור אצל יניב רוזן ללא פרסום בפורום
 
  • נטילת ציפרלקס והריון- בירור
    תמיר
    27/07/2019

    שלום, אישתי תסיים בימים הקרובים לקחת ציפרלקס (כדור 10 ג' פעם ביום), לאחר שלקחה כחודשיים בעקבות חרדות.

    אנו רוצים להתחיל בנסיונות להרות רק לאחר שתהיה "נקיה" מהכדור בגוף שלה. מחשש שלא תהיה שום פגיעה בעובר ובתהליך תקין את ההריון.

    כמה זמן עלינו לחכות מרגע שנפסיק לקחת את הכדור?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גמילה מציפרלקס

    ד''ר דניאל לומברוזו
    20/08/2019

    ציפרלקס מתנקה מהר למדי מהגוף. כשבוע לאחר הפסקה מוחלטת של השימוש בתרופה היא כבר לא קיימת במחזור הדם. למען הסר ספק אפשר להוסיף עוד שבוע, וזהו. יש לזכור כי הפסקת השימוש בציפרלקס (ותרופות SSIR אחרות) מחייב הפחתה הדרגתית בפיקוח רפואי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


