מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה ובדידות חברתיתאור04/09/2019
אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות בקופת חולים,ולמרות זאת אין לי שום מסגרת לקום אליה בבוקר אני רגילה להיות בבית הרבה וזה מפריע לי יש לי בנוסף חרדה חברתית אני פוחדת להגיב לאנשים את מה שיש לי להגיד מידי פעם זה מוביל אותי לדכדוך הרופא אמר שהוא רוצה לסדר לי מסגרת שיקומית אבל עד אז רציתי עצה מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הבדידות והחרדה החברתית שאני חווה? אם אפשר טיפ קטן אני אשמח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה
אור05/09/2019תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדה ובדידות חברתית
ד''ר דניאל לומברוזו10/09/2019עליך לדעת כי טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי עשוי לשפר בהרבה את מצבך ולהביאך ליציאה מהבית ולפעילות חברתית שחסרה לך כיום. אפשר לקבל טיפול כזה במסגרת קופ"ח ובאופן פרטי, כל שצריך הוא להתקשר לפסיכולוג קליני שהתמחה בטיפול בבעיות חרדה וכד'. תוכלי גם להקים קשר עם עמותת אנוש לה יש מסגרות חברתיות ופעילויות שונות. כל מה שאת צריכה הוא לעשות צעד התחלתי קטן, להגיע לטיפול ולהתמיד. אגב כך גם אם תקבלי סל שיקום (בתנאי שאת מוכרת ע"י הביטוח הלאומי) גם אז תאלצי לגייס כוחות ולצאת מהבית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מקבלים סל שיקום
אור11/09/2019חשוב לי לדעת אולי זה יכול לעזור לי. זה רק דרך ביטוח לאומי? או שאני צריכה פסיכולוג ללכת לטיפול בשביל לקבל סל שיקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סל שיקום
ד''ר דניאל לומברוזו11/09/2019סל שיקום בא להגדיר את מגוון השירותים הניתנים במסגרת חוק שיקום נכי נפש בקהילה. הפניה יכולה להעשות דרך ביטוח לאומי, ועדת שיקום אזורית משרד הבריאות ו/או ארגון אנוש. אני מציע לך לפנות לאנוש בכתובת משה דיין 30, כפר סבא. ת.ד. 181, מיקוד 4410101 טלפון: 074-7556155 פקס: 074-7556101, או בדוא”ל: [email protected].
הבהרתי שפניה לפסיכולוג קליני לטיפול עשויה לקדם אותך במצבך, ויתכן מאד שתזדקקי לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)