חרדה ובדידות חברתית

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה ובדידות חברתית
    אור
    04/09/2019

אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות בקופת חולים,ולמרות זאת אין לי שום מסגרת לקום אליה בבוקר אני רגילה להיות בבית הרבה וזה מפריע לי יש לי בנוסף חרדה חברתית אני פוחדת להגיב לאנשים את מה שיש לי להגיד מידי פעם זה מוביל אותי לדכדוך הרופא אמר שהוא רוצה לסדר לי מסגרת שיקומית אבל עד אז רציתי עצה מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הבדידות והחרדה החברתית שאני חווה? אם אפשר טיפ קטן אני אשמח
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ובדידות חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי מענה

אור
    05/09/2019

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ובדידות חברתית

ד''ר דניאל לומברוזו
    10/09/2019

עליך לדעת כי טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי עשוי לשפר בהרבה את מצבך ולהביאך ליציאה מהבית ולפעילות חברתית שחסרה לך כיום. אפשר לקבל טיפול כזה במסגרת קופ"ח ובאופן פרטי, כל שצריך הוא להתקשר לפסיכולוג קליני שהתמחה בטיפול בבעיות חרדה וכד'. תוכלי גם להקים קשר עם עמותת אנוש לה יש מסגרות חברתיות ופעילויות שונות. כל מה שאת צריכה הוא לעשות צעד התחלתי קטן, להגיע לטיפול ולהתמיד. אגב כך גם אם תקבלי סל שיקום (בתנאי שאת מוכרת ע"י הביטוח הלאומי) גם אז תאלצי לגייס כוחות ולצאת מהבית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מקבלים סל שיקום

אור
    11/09/2019

חשוב לי לדעת אולי זה יכול לעזור לי. זה רק דרך ביטוח לאומי? או שאני צריכה פסיכולוג ללכת לטיפול בשביל לקבל סל שיקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל שיקום

ד''ר דניאל לומברוזו
    11/09/2019

סל שיקום בא להגדיר את מגוון השירותים הניתנים במסגרת חוק שיקום נכי נפש בקהילה. הפניה יכולה להעשות דרך ביטוח לאומי, ועדת שיקום אזורית משרד הבריאות ו/או ארגון אנוש. אני מציע לך לפנות לאנוש בכתובת משה דיין 30, כפר סבא. ת.ד. 181, מיקוד 4410101 טלפון: 074-7556155 פקס: 074-7556101, או בדוא”ל: [email protected].
    הבהרתי שפניה לפסיכולוג קליני לטיפול עשויה לקדם אותך במצבך, ויתכן מאד שתזדקקי לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו