מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה ופחד מלדבר ליד אנשיםמזל09/06/2022
שלום לכם , אני מתקרבת לגיל חמישים ,וסובלת מחרדה ליד אנשים ,אני משתתקת ,לא מוציאה מילה מהפה ,מפחדת להגיד משהו שלא ישמע נכון ואז בתגובה יחשבו שאני טיפשה או שלא מבינה כלום מהחיים שלי ,אז אני מעדיפה לא לדבר רק להקשיב , זה מאוד מפריע לי אני נהיית אדומה מתחילה להזיע ששואלים אותי משהו ומצפים לתגובה ממני ,אני בקושי עונה מילה או שתיים , איך אפשר לעזור לי לדבר ,להרגיש בטוחה ליד אנשים שלא יקטינו אותי , גם בישיבות בעבודה מצפים ממני לדבר ואני מפחדת לדבר ,לומר משהו לא נכון ואז יגידו עליי שאני לא מבינה כלום , תודה על התשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליך לפנות לטיפול פסיכולוגי
ד''ר דניאל לומברוזו05/07/2022את סובלת מזל מהפרעת חרדה חברתית. עליך לפנות לטיפול פסיכולוגי גם כדי לצמצם את הופעת החרדה וגם כדי למנוע את התגברותה בעתיד. הרי אינך רוצה להשתתק לגמרי בנוכחות אנשים. פני לפסיכולוג קליני -התנהגותי לטיפול קצר מועד ואני בטוח שמצבך ישתפר עם התקדמות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)