חרדה ופחד מלדבר ליד אנשים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה ופחד מלדבר ליד אנשים
    מזל
    09/06/2022

שלום לכם , אני מתקרבת לגיל חמישים ,וסובלת מחרדה ליד אנשים ,אני משתתקת ,לא מוציאה מילה מהפה ,מפחדת להגיד משהו שלא ישמע נכון ואז בתגובה יחשבו שאני טיפשה או שלא מבינה כלום מהחיים שלי ,אז אני מעדיפה לא לדבר רק להקשיב , זה מאוד מפריע לי אני נהיית אדומה מתחילה להזיע ששואלים אותי משהו ומצפים לתגובה ממני ,אני בקושי עונה מילה או שתיים , איך אפשר לעזור לי לדבר ,להרגיש בטוחה ליד אנשים שלא יקטינו אותי , גם בישיבות בעבודה מצפים ממני לדבר ואני מפחדת לדבר ,לומר משהו לא נכון ואז יגידו עליי שאני לא מבינה כלום , תודה על התשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ופחד מלדבר ליד אנשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליך לפנות לטיפול פסיכולוגי

ד''ר דניאל לומברוזו
    05/07/2022

את סובלת מזל מהפרעת חרדה חברתית. עליך לפנות לטיפול פסיכולוגי גם כדי לצמצם את הופעת החרדה וגם כדי למנוע את התגברותה בעתיד. הרי אינך רוצה להשתתק לגמרי בנוכחות אנשים. פני לפסיכולוג קליני -התנהגותי לטיפול קצר מועד ואני בטוח שמצבך ישתפר עם התקדמות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו