מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה חברתית- טיפול סטנדרטי לא עזראמיר אהרוני16/01/2023
שלום לכם,
אני חווה מזה כשנה חרדות חברתיות קיצוניות שמונעות מימני להגיע למיפגשים משפחתיים גדולים,אירועי שמחה, חגים וכו'...גרוע מזהף נמנעתי להגיע להלוויה של סבתא שלי מהסיבות האלה.
ניסיתי טיפול CBT זה לא הוזיז ואפילו העמיק מעט את החרדות, ניסיתי גם רסקיו ודומיו..כלום השפעה.זה לא הצליח להנמיך את הרעש ואת גובה הלחץ.
יש אזכרה לסבתא שלי בעוד שבועיים ואני נחוש להגיע אבל מבועת, לא ישן טוב בלילות, מחשבות במהלך היום וכאבי בטן
אני שניה לפניה בקשה לכדורי הרגעה כדי שיאפשר לי להגיע במצב רגוע יותר ופחות מתוח לאזכרה של סבתא.
איזה כדור/טיפת עדיף לקחת/לבקש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האזכרה של סבתא
ד''ר דניאל לומברוזו18/01/2023אין כל רע בלקחת כדור חד פעמי לארוע ספציפי כמו האזכרה של סבתא. לאחר מכן פנה לפסיכולוג קליני מנוסה לטיפול קלאסי, בהדגשה, לא CBT ולא דינמי, אלא תהליך טיפולי (סדרת פגישות) שיאפשר לך להבין את מקור החרדות וללמוד כיצד להתמודד עימן בצורה יעילה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)