חרדה חברתית- טיפול סטנדרטי לא עזר

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית- טיפול סטנדרטי לא עזר
    אמיר אהרוני
    16/01/2023

שלום לכם,
    אני חווה מזה כשנה חרדות חברתיות קיצוניות שמונעות מימני להגיע למיפגשים משפחתיים גדולים,אירועי שמחה, חגים וכו'...גרוע מזהף נמנעתי להגיע להלוויה של סבתא שלי מהסיבות האלה.

ניסיתי טיפול CBT זה לא הוזיז ואפילו העמיק מעט את החרדות, ניסיתי גם רסקיו ודומיו..כלום השפעה.זה לא הצליח להנמיך את הרעש ואת גובה הלחץ.
    יש אזכרה לסבתא שלי בעוד שבועיים ואני נחוש להגיע אבל מבועת, לא ישן טוב בלילות, מחשבות במהלך היום וכאבי בטן
    אני שניה לפניה בקשה לכדורי הרגעה כדי שיאפשר לי להגיע במצב רגוע יותר ופחות מתוח לאזכרה של סבתא.

איזה כדור/טיפת עדיף לקחת/לבקש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האזכרה של סבתא

ד''ר דניאל לומברוזו
    18/01/2023

אין כל רע בלקחת כדור חד פעמי לארוע ספציפי כמו האזכרה של סבתא. לאחר מכן פנה לפסיכולוג קליני מנוסה לטיפול קלאסי, בהדגשה, לא CBT ולא דינמי, אלא תהליך טיפולי (סדרת פגישות) שיאפשר לך להבין את מקור החרדות וללמוד כיצד להתמודד עימן בצורה יעילה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו