מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "תופעות לוואי" לאחר ניתוח בשורש כף היד.אבי08/01/2023
שלום רב.
עברתי לפני כמה ימים בבית החולים ניתוח בשורש כף היד עקב שבר בעצם הרדיוס הדיסטלי ויש לי מאז כמה "תופעות לוואי" שהייתי רוצה מאוד לדעת האם זה הגיוני שזה קורה...לפני הניתוח הייתי עם גבס 3 שבועות ולא היו לי את התופעות האלה.
1-מאז הניתוח אינני יכולה לכופף את האצבע של האגודל ויחד עם זאת יש לי גם נמלול באגודל....כשהייתי עם גבס זה לא היה,היתכן שפגעו לי בזמן הניתוח בגיד המכופף של האגודל ובעצב ששולט על האגודל?
2-גם לפניהניתוח(עוד כשהייתי עם גבס)וגם לאחר הניתוח אינני יכולה לסובב את היד באופן מלא.להמחשה למה אני מתכוונת....אינני יכולה להחזיק צלחת עם אוכל כי אני יכולה לסובב את היד רק ב-90 מעלות ימינה ולא ב-180 מעלות.שאלתי לפני הניתוח אם זה יסתדר ואמרו לי שכן וזה לבטח בגלל הגבס אבל גם עכשיו כשאני בלי גבס(רק עם תחבושת)אני לא יכולה לסובב את היד אלא רק ב-90 מעלות.
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להיוועץ עם המנתח
עדי מור08/01/2023שלום, לגבי שאלה 1-ממליץ להוועץ עם המנתח. לגבי שאלה 2 בהחלט אפשרי לאחר ניתוח בייחוד בשל מגבלת הסד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובה מספר 2
אבי08/01/2023אבל כרגע אין לי סד ולא גבס אלא רק תחבושת ועדיין אינני יכולה לסובב את היד יותר מ-90 מעלות🙄
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז גם ליידע את המנתח
עדי מור08/01/2023אז גם ליידע את המנתח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפק טניס ורכשתי תומך מרפקמיכל06/01/2023
שלום, יש לי מרפק טניס. רכשתי תומך מרפק/חבק מרפק.. האם צריך לשים אותו כל היום ואפשר גם לישון איתו?
האם סגירה שלא יותר מידי צמוד כאשר מופעל יותר מידי לחץ עלולה לגרום לנזק?
והאם מרפק טניס עלול לגרום לכאבים בזרוע האחורית וגם באזור של שריר האמה או שבכל זאת יתכן שגם שם יש לי קרעים קטנים בשרירים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החבק כדאי שיהיה ברוב שעות היום
עדי מור08/01/2023שלום, החבק כדאי שיהיה ברוב שעות היום, פחות שכיח כאב בזרוע אחורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כאשר יש שבר בעצם הסירהגיל04/01/2023
בראשון לפני שבוע וקצת נחבלתי בהתנגשות עם ספסל ביד שמאל.
הגעתי למיון עקב כאבים ותחושת נימול,בוצע צילום שלא הראה שבר. בגלל תסמינים ורגישות בכף היד הושם גבס.
אתמול הגעתי לבצע צילום נוסף, ששוב לא הראה שבר, הגבס הורד ובגלל המשך רגישות, כאבים ונימול הושם גבס חדש, ונשלחתי לבדיקת ct.
בבדיקת הct נרשם כי הודגם שבר זעיר באספקט הדורסלי של עצם הסירה.
עכשיו שאלתי מה הלאה ?
האם ממשיכים עם גבס וכמה זמן ? האם להגיע למומחה בכף היד ?
במידה ונשארת עם גבס, האם יש אפשרות לעבור לגבס קל ?
תודה רבה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך גבס ואפשר גבס קל
עדי מור04/01/2023שלום, צריך גבס, אפשר גבס קל וכן לגשת למומחה יד, במקרים של שבר בעצם הסירה גבס הינו למשך 6-12 שבועות. צריך לראות שזה לא שבר שכדאי לנתחו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע נפוחה בקצה ויש כאב בכרית האצבעמרי01/01/2023
הי לפני חודשיים נפל שואב אבק על כף הרגל שלי וחיבל בציפורן של האצבע ברגל. הציפורן נשרה .
לאחר כמה זמן קצה האצבע כל הזמן אדום טיפוח ויש כאב בכרית האצבע. הציפורן החלה לגדול. מה לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להפנות למומחה כף רגל
עדי מור02/01/2023שלום, ממליץ להפנות למומחה כף רגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת US כף יד אחרי תפריםיאיר27/12/2022
שלום רב,
לאחר אירוע של חתך בכף יד לפני כחודשיים.
בשיחרור מהמיון רשמו - "חתך 21 סמ פלמרי
ZONE3 יד שמאל עומק היפודרמיס ללא דימום פולטילי, גיד או עצם חשופים FDP FDP שמורים ללא פחת תחושתי מילוי קקפילקי שמור"
אחרי שבועיים של החלפת תחבושות יומית , הורידו התפרים (ניילון 4-0).
כרגע יש נפיחות - מרגיש קשה, כאילו יש גוש קטן מתחת לעור למרות שהצבע של העור רגיל - במקומות נוספים בכף יד (רחוקים יותר מהחתך המקורי שהגליד מזמן).
בימים האחרונים יש נפיחות ואדמומיות חדשה בשני מקומות בכרית כף היד עם כאב קל בלחיצה , ליד החתך שהגליד (לא בחתך עצמו).
באולטראסאונד כף יד עלו הממצאים הבאים:
"הבדיקה (S.U (רקמות רכות לאזור : שורש כף יד )שמאל( אספקט וולרי.
מצב לאחרתפירה באזור.
בתוך רקמה תת עורית הודגמה רקמת צלקת עם קולקציה קטנה בתוך שומן תת עורי בגודל עד כ- 3.0 ס"מ באזור.
כמותקטנהשל נוזל מסביב לגידים הפלקסורים מ-2 עד 4.
הגידים נראים מעט אקוגנים מהרגיל, ללא סימני קרע.
מפרקי5-MCP2 ללא ממצא מיוחד."
אני לחוץ מאוד - אשמח לחוות דעתך מה מצבי ומה עליי לעשות (תור לכירורג עוד המון זמן).
המון המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת US כף יד אחרי תפרים
יאיר27/12/2022תיקון חשוב - 0.3 ס"מ (לא 3 ס"מ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן מצב של צלקת תקינה בהליכי החלמה
עדי מור27/12/2022שלום, יתכן מצב של צלקת תקינה בהליכי החלמה, יתכן גם שנותר תפר, לאחר הבדיקה יהיה קל יותר לומר, לפי התאור לא נראה שיש ממה לדאוג, נראה שמה שמפריע לך פתיר ויעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בשורש כף הידאבי23/12/2022
שלום רב.
עברו 9 ימים מאז שנפלתי ושברתי את שורש כף היד בעצם הרדיוס הדיסטלי.
בהתחלה הרופא הראשון שראה אותי אמר שלא צריך ניתוח ועכשיו רופא אחר(מומחה לכף היד)אמר שכן צריך ניתוחוהפנה אותי למיון כי הוא לא מנתח.
שאלתי היא...תוך כמה זמן מרגע השבר אפשר לעשות את הניתוח במידה וצריך?
אני יודע שרצוי תוך שבועיים אב אם יעבור חודש,זה קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזמן המיטבי הוא תוך 7-10 ימים
עדי מור23/12/2022שלום הזמן המיטבי הוא תוך 7-10 ימים, גם אחרי שבועיים זה בסדר, כדאי שלא להגיע לחודש מהשבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שבר בשורש כף הידדבורה18/12/2022
שלום רב.
שבוע שעבר נפלתי וכתוצאה מכך נגרם לי שבר בשורש כף היד שבר בדסטל רדיוס.
יש לי שתי שאלות בבקשה.
1-האם כדאי ואפשר לאחר שבוע להחליף לגבס קל כי הגבס לוחץ לי מאוד על היד ואצבעות כף היד מאוד נפוחות?
2-משככי הכאבים "הרגילים" כמו...אופטלגין,רוקסט פלוס וכו....לא עוזרים לי בכלל ועקב כך הרופאה נתנה לי מרשם לתרופה שנקראת "זלדיאר".
הבנתי שאפשר להתמכר לתרופה(הרוקח אמר לי)ואני חוששת לקחת אותה כדי לא להתמכר אך מצד שני אני סובלת מאוד מכאבים.
אודה לך אם תוכל לענות לי מה כדאי לעשות בקשר לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שהגבס מעט לוחץ ולכן כדאי להיוועץ באורתופד
עדי מור18/12/2022שלום, יתכן שהגבס מעט לוחץ, לכן כדאי להוועץ באורתופד המטפל בביקורת שאמורה להיות שבוע מהשבר. אפשר לחרוץ גבס. צריך לבדוק. לא (!) להחליף כעת לגבס קל, ביחוד אם השבר עבר שחזור במיון. לגבי זלדיאר, לתקופה קצרה אין חשש להמכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ורגישות בזרתות בידייםזוהרי קשנל17/12/2022
יש לי רגישות בזרתות הידיים ובעיקר היד ימין אי אפשר לגעת או מגע קל גורם לי לכאב עצום , כבר שנים ככה וזה רק מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי מתחיל עם רופא המשפחה
עדי מור17/12/2022נשמע שכדאי לברר, הייתי מתחיל עם רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לשבר בשורש כף הידאופנוענית16/12/2022
שלום
בתאריך 13.12 נפלתי עם יד מושטת , בצילום לא ראו שבר, אבל בגלל נפיחות וכאב שמו חצי גבס עם תחבושת מעליו.
הגבס באגודל זז, לא יציב, כואב לי ולא נוח עם הגבס.
יש לי תור לראורטופד ביום השביעי לתאונה.
האם הרופא יכול להסיר את הגבס בלי צילום? או להחליף גבס?
איך יוודא שאין שבר או שיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבחן תחילה את הצילום הקיים
עדי מור17/12/2022שלום, יבחן תחילה את הצילום הקיים, יסיר גבס במידת הצורך, יחזיר גבס חדש אם צריך. יחזור על צילומים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיז גרמי באגודלצבי15/12/2022
דוק' יקר שלום עקב כאבים באגודל ובליטה כואבת כשלוחצים ובתזוזה של המפרק הבין גלילי הופנתי ל2 צילומים .
רנטגן אולטרסאונד .
רנטגן : אבחנה שכאילו היה לי שבר תלישה ( לא קיבלתי מכה) והמלצה לייעוץ
עשיתי כן הרבה קנאקים במפרקים העליונים (האם זה יכול לגרום ?
אולטרסאונד :
.בגובה ה- IPJ בהיבט דורזלי רדיאלי- ניתן לזהות זיז גרמי של הגליל המרוחק.
2 .הדגמה תקינה של הרקמות הרכות באזור.
גיל 36
כאבי מפרקים וברכיים גב תחתון לעיתים .
האם יש מקום לנתח את זה ?
האם דברים כמו סד יכולים לעזור
איך קורה דבר כזה? למה לצפות?
מה הסיכוי שזה יכול להיות משהו חמור או סרטני ?
אשמח למידע נוסף עד התור לארותופד כדי שגם אגיע עם שאלות מתאימות
צירפתי תמונה. של האגודל.ניתן לראות מצד שמאל מעין בליטונת עגולה
זיז גרמי כזה לא צריך לנתח
עדי מור16/12/2022שלום, זיז גרמי כזה לא צריך לנתח, זה לא סרטני, סד לא משנה וקליקים מהעבר גם לא גורם תורם למצב הזה. תשובה זו כמובן במגבלת המידע העומד לרשותי ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת קורטיזון לפינגר טריגררוני13/12/2022
הי
לפני כשבוע קבלתי זריקת קורטיזון לכף היד בשל פינגר טריגר
עדין איני מצליחה לקפל את האגודל וכשהיא מתקפלת בטעות יש כאב ואני צרכה להחזיר אותה בעזרת היד השניה.
האם זה נורמלי וכדאי לחכות עוד כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקה לטריגר
עדי מור13/12/2022הייתי נותן את הסיכוי עוד 1-2 שבועות, במקביל כדאי לפנות לריפוי בעיסוק להתקנת סד מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בטרפזיום פלמריהדס13/12/2022
שלום רב,
לפני כמה ימים התרסקתי על כף יד שמאל, נמצא שבר בטרפזיום פלמרי.
אני כעת עם סד חודש וחצי- האם יש יתרון לגיבוס? האם מותר להיות בלעדיו בלילה? צורך בפזיותרפיה כלשהי? מה קורה לאחר חודש וחצי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור13/12/2022שלום, לאחר 6 שבועות ניתן להסיר את הסד ולהמשיך עם פיזיו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועד כמה צריך שיהיה כל הזמן
הדס קרנצלר20/12/2022האם בלילה מותר להסירו? או כשמצויים במנוחה
לפני 6 שבועות סד 24/7
עדי מור20/12/2022שלום, לפני 6 שבועות סד 24/7, לאחר מכן ניתן להסירו לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסד צריך לכלול אגודל
הדס20/12/2022כשמדובר בטרפזיום הפלמרי? אני עם סד ללא אגודל, בהפנית כרורג כף היד לא היה פירוט לעניין זה אך אורתופד שבדק אותי לאחר מכן (לעניין אחר) תהה מדוע אני ללא סד גם באגודל.. אציין שאני כן מסוגלת עם הסד הנוכחי לבצע תנועות שמכאיבות לי
אין הכרח ואם נוח יותר מבחינת הכאב
עדי מור20/12/2022אין הכרח, אם נוח יותר מבחינת הכאב לסד הכולל אגודל אז בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד זעיר סמיך באגודל - כאביםאיציק12/12/2022
בן 33 , כאבים באגודל מספר חודשים .
הרגשתי בליטה בעצם בפרק הגליל מתחת לציפורן . הצד החיצוני. מרגישים ורןאים בעין .
כמו כן כואב כשמזיזים אל האגודל . במהלך היום יותר או פחות כואב.
כואב בלחץ על הגוש הזה
באולטרסאונד הטכנאי אכן ראה בליטה כלשהי והציע לעשות צילום רנטגן עד שיגיעו תוצאות .
צילום רנטגן מעיד על :
מוקד זעיר סמיך במפרק הגלילי המרוחק
האם היה שבר או שבר תלישה בעבר ?
לא היה דבר כזה . כמו כן ברנטגן הומלץ ייעוץ אורתופדי
אני מאוד לחץ שזה משהו סרטני או משהו ממאיר גרורה וכדומה.
האם חששותיי הגיוניות או שיש להירגע ?
אשמח לייעוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור12/12/2022מסכים עם ההמלצה. צריך לבחון את הצילום ולבדוק את האצבע. נהיה כולנו חכמים יותר. ברוב רוב המקרים לא (!) מדובר בממצא מסוכן, לכן אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוק, המשך שאלה
איציק12/12/2022לאיזה רופא ללכת , משפחה או כירורג כף יד ץ או אורתופד כללי ?
האם אולטראסאונד ורנטגן בדרך כלל מספיקים ? או שצריך גם להסיר את הממצא כדי לבדוק
החוסר בהירות באבחנה הוא המלחיץ ביותר כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור12/12/2022כירורג יד, אם פחות זמין לך אז נסה אצל האורתופד הכללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד עקומה לאחר קיבוע שברשירה11/12/2022
שלום רב.
בת 54, לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח לקיבוע דבר אולקרנון. הייתי בטיפול ריפוי בעיסוק עם שיפור מאוד משמעותי בתפקוד היד, הרבה מעבר למה שהרופא ציפה. עם זאת, כשאני מיישרת את היד ( כמעט לגמרי) היד נראית עקומה. צילום חודש אחרי הניתוח מראה איחוי כמעט מלא.
אני ממשיכה לעשות תרגילים אבל כואב לי מאוד בעצם עצמה (ולא בשרירים כמו שהיה עד עכשיו).
האם יש דרך ליישר?
האם יכול להיות שאשאר ככה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור11/12/2022יתכן שישאר כך, לעיתים הקיבוע מפריע ליישור מלא, שאלי את הרופא שניתח, הוא ידע לתאם ציפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגר פינגר באגודלאבי09/12/2022
שלום,
אשמח לקבל המלצה על מנתח טוב לנושא לעיל.
לפני שנה קיבלתי זריקת סטרואידים שמייד שיפרה את המצב אבל הבעיה חזרה לאחר שנה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור11/12/2022יש הרבה מנתחים טובים, חפש באיזור מגוריך. בהצלחה.
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)