מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כפות ידיים שורפות וכואבותמשה כהן08/09/2018
אני בן 70 זה תכופה ש כפות הידיים שלי שורפות ואצבעות כואבות
ואם כמאתים כילו יצאתי מברכה שחיה כאבים בכפות ידיים אשמח
לקבל הדרכה מה אלי לעשות ומה כיון הטיפול תודה מראוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט08/09/2018כדאי להבדק ולבקש הפניה ל emg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של emg ידייםשרון28/08/2018
שלום, מזה כשלושה חודשים סובלת מכאבים באמה ומרפק ימין, חולשה והירדמות של האצבעות בשתי הידיים. אורטופד אמר מרפק טניס וקיבלתי כדורים שלא עזרו, זריקה שלא עזרה, פיזיותרפיה וחבק למרפק.
לאחר החמרה בכאב ובנימול הופניתי ל-emg. עדיין את תשובות בכתב אך הרופאה הבודקת אמרה לי בעל פה שיש לכידה של עצב במרפק משני הצדדים, יותר מימין.
עד שיגיע התור שלי לאורטופד כף יד אשמח להסבר קצר על המצב ואפשרויות טיפול, וכן האם להמשיך פיזיותרפיה (שלדעתי מעוררת יותר כאבים) ולהשתמש בחבק שקיבלתי למרפק טניס.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט28/08/2018הפסיקי בינתיים את הפיזיותרפיה והחבק,. כנראה שיש לחץ על העצב האולנרי, שעובר באזור המרפק. בהתאם לתוצאות הבדיקה ניתן יהיה להמליץ על המשך טיפול, וייתכן ויהיה צורך בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות emg ידיים
שרון04/09/2018קיבלתי את תוצאות הבדיקה והן:
לסיכום - תסמונת לכידה אולנרית במרפק ימין בצורה קלה ומשמאל בצורה גבולית. אין עדות מעבדתית לפגיעה אקסנולית בעצב האולנרי דו"צ. אין עדות מעבדתית לפגיעה בעצבים המדיאני והרדיאלי דו"צ.
האם יש טיפול לזה או רק ניתוח? אציין שסובלת מכאבים חזקים באמות הידיים ונימול באצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט04/09/2018ניתן לנסות סד יישור למרפק ללילה.גשי לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקת סחוס באגודל יד ימיןפנינה אלטרוביץ20/08/2018
שלום, לשחיקת סחוס באגודל, האם הדבר היחיד הוא ניתוח? נאמר לי שיש שיטה של זריקת חומצה הילוארית [מקווה שכתבתי נכון], האם זה ניתן במסגרת קופת חולים כללית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט20/08/2018ניתן להזריק סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שבר בסירת הידמריה13/08/2018
שלום רב ד"ר ,
ישמח שתעזור לי בקשר לתשובת הmri שעשיתי לאחרונה
לפני כן אני רוצה לספר לך את המקרה שלי נפלתי בזמן העבודה על היד פניתי לאורטופד ולאחר צילום אמר לי שקיים אצלי חשד לשבר בסירת היד שם לי קיבוע זמני לאחר שלושה שבועות מהנפילה חלה החמרה נוראית ביד שכללה נפיחות וכאבים עזים פניתי שוב לאורטופד ועשה לי שוב צילום שבוא אובחנתי עם שבר בסירת היד לאחר הורדת הגבס שכלל 6 שבועות עדיין סבלתי מכאבים חזקים ונפיחות הרופא המליץ לי לעשות פיזוטרפיה וריפוי בעיסוק התחלתי טיפולים אך בכל זאת הכאבים נמשכו חזרתי אליו והפנה אותי לmri וכרגע קבעתי תור לסוף השבוע הזה אך הכל זאת רוצה לשמוע שתי דעות מקצועים לכן אני פונה אלייך.
תשובת mri :
עמדה של העצמות תקינה .
אות מלשד עצם תקין.
לא הודגמו שברים.
לוחיות ארטיקולריות שמורות.
הודגם נוזל מעט מוגבר במרווחים מפרקיים.
קרע חלקי ב slil באספקט פלמרי .
עיבוי דחפוזי ובצקת של רצואות אינטרינסיות ואקסטרינסיות יותר באספקט דורזלי .
נוזל בכמות מזערית במעטפת של גידים אקסטנזוריים tfcc שומר על צורתו, אות תקין . רצועות מאט תפוחות.
אות תקין מעצבים אולנרי ומדיאני.
לסיכום : לא הודגמו שברים בעצמות .
Intrinsic extrinsig ligamants sprain partial tear of slil .
תודה על ההתייחסות שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט13/08/2018כנראה שלא היה שבר אלא רק פגיעה רצועתית חלקית . התחל בפיזיותרפיה ובתקווה שהכאבים ישתפרו ויחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות ברשותך
מריה14/08/2018האם הקרע ברצועת היד יכול להעלם עם הזמן ?
מה זאת אומרת רצועות תפוחות זה מסוכן ?
האם במהלך השנים יכולה להיות החמרה ביד עכב הממצאים ? תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט14/08/2018קרע חלקי יכול להסתדר עם הזמן. יש להיות במעקב למקרה שיימשכו כאבים, לאחר סיום הפיזיותרפיה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של צילום יד ימין אשמח לעזרה בפענוחשרון יוסף12/08/2018
שלום אשמח להסבר. צילום יד ימין וזאת התשובה מספר מוקדם רדיודנסים ברקמות רכות באמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018כנראה שמדובר בהסתיידות ברקמה הרכה. צריך לראות את הצילום. כנראה שחסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבסיסי האגודלים בידייםחסיה גדיאל12/08/2018
שלום רב.
אני מתאמנת למעלה משנה בסטודיו C, ובכלל מתאמנת כבר בערך מגיל 32. כיום אני בת 57.
יש לי דלקת בבסיסי האגודלים בידיים ושחיקת סחוס. תקופה מסוימת הרמתי משקולות בעצת מדריך בחדר כושר, ולדעתי עשיתי דברים לא נכונים לי ומכאן הדלקת והכאבים.
עשיתי פיזיותרפיה בכמה צורות וטיפולים אלטרנטיביים, ואין כמעט הטבה. הכאבים האלה כבר כרוניים, בערך שנה וחצי.
כאמור, עכשיו אני בסטודיו C ולא בחדר כושר.
בחודשים האחרונים אני חווה כאבים בכתף שמאל, בברך שמאל ובשורשי כף יד שמאל (וגם יד ימין). תרגילי נשיאת משקל מכאיבים לי, והם דבר קבוע בשיעורי הסטודיו.
קפיצות לא טובות לברך, וגם הישענות עליה.
כרגע החלטתי על הפסקה, ואינני מתעמלת כבר חודש+. יש הטבה קלה בכתף, בשאר לא.
האם להמשיך את ההפסקה? האם להפסיק לגמרי להתאמן - אולי אני רק מזיקה? אולי רק לעשות תרגילים מתאימים בבית, והליכות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018תעברי לשחייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים מאימון - שורש כף יד, כתף, ברך
חסיה גדיאל12/08/2018חד משמעית? שאר הדברים יזיקו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע 3 יד ימין כאבים באמהדורון12/08/2018
בס"ד
שלום וברכה הי"ו
אני סובל זה כחצי שנה מכאבים באצבע אמה .רופא משפחה הפנה אותי לאורטופד זה נתן לי כדורים בשם "celcox200 m"g" וכן הפנה אותי לפיזוטרפיה ! שם טופלתי במקום הכאב עם ג"ל חשמלי
עברו 3 חודשים ואין שום שינוי גם לטענת הפיסיוטרפיסט לא נראה לו שיעזור ! נתן לי טבעת לשים מסביב לאצבע אני חש כאבים בקיפול האצבע וכן איני מסוגל להחזיק ביד משהוא בחוזקה
חזרתי לרופא אורטופד והוא כתב לפיזיוטרפיסט כך:
"החולה אינו סובל מטריגר פינגר אלא טנדיניטיס הפעלת וחיזוק אצבע 3 יד ימין " וכן נתן לי שוב אותם כדורים כקודם שלא לקחתי
אני עובד כאיש תחזוקה בבית ספר וזה מאוד מקשה עלי
לשאלתי: האם לקחת שוב כדורים אלה? האם להמשיך בפיזוטרפיה? מה עלי לעשות בבית בעצמי? ובכלל !
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018גש לכירורג כף יד לבדיקה. אוליי יש צורך בזריקת סטרואידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופת חולים אין כירוג כף יד
דורון13/08/2018איך ולאן עלי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף היד בגלל נפילהנביל10/08/2018
לפני שלושה שבועות נפלתי על כף יד שמאל במהלך ריצה. בוצע צילום רנטגן לא נמצאו שברים או פריקות. היד מתפקדת רגיל, אבל סובל מכאבים בינוניים בכל תנועה של האגודל. כמו כן כאבים באצבעות בגלל "שינויים ניווניים". בן 60. מה עושים כדי להפסיק את הכאבים ?
ד``ר ישי רוזנבלט11/08/2018ממליץ שתבדק אצל אורטופד. במקביל קח משכך כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחלת הדופיוטרן מתקדםפלי גלזר28/07/2018
3 אצבעות שהתחילו וממשיכות להתכווץ לכיוון כף היד.
2 אצבעות ביד שמואל ואצבע אחת ביד ימין.
טיפולים אפשרים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט29/07/2018הפתרונות תלויים במידת העיוות. החל ממעקב, דרך הזרקת קולגנאז ועד ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבות ניתוח בשורש כף הידליאה26/07/2018
שלום לך,
אני בת 60. בריאה ופעילה. החלקתי ושברתי את עצם הרדיוס - שבר תוך מפרקי עם תזוזה . גובסתי ולמחרת הוזמנתי לניתוח בו הוכנסו פלטה וברגים.
היד נחבשה. מאז, לא חלפו הכאבים באיזור. התחלתי פיזיותרפיה 3 ימים אחרי הניתוח. בעקבות תלונתי נבדקתי לפני יומיים במיון אורטופדי והכל נראה תקין. התפרים, התנועתיות ואי תזוזה במקום. האם סביר לסבול כאבים שבועיים אחרי הניתוח? מעולם לא לקחתי משככי כאבים וכעת, הבית שלי - בית מרקחת. תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט26/07/2018הכאבים צפויים להמשיך תקופה ממושכת, אולם צפויים לרדת בעוצמתם בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך ביד מלפני 3 שניםאנה24/07/2018
שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל בכל זאת אנסה את מזלי.
לפני 3 שנים חתול שרט אותי באצבע ביד (בכרית האצבע) - זה היה חתך ממש עמוק ולקח לו המון זמן להיסגר. תמיד הרגשתי כאילו חסר בפנים משהו אבל תחושה שמתרגלים אליה.
אתמול התחיל להיות לי תחושת אי נעימות באצבע ולפעמים כאב. במגע זה מרגיש שיש מין נפיחות פנימית.
זה הגיוני שאחרי 3 שנים של שקט זה כואב, ממה יכולה להיות הנפיחות ?
אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט24/07/2018ייתכן שהייתה פגיעה בעצב שטחי שגורמת לתלונות. כדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי עצמות בעקבות חשד לשבר בעצם הסירהאלעד22/07/2018
בעקבות נפילה וכאבים בשורש כף היד עברתי צילום רנטגן ללא ממצאים, נקבע שקיים חשד לשבר בעצם הסירה (סקפואיד), גובסתי בהתאם. לאחר שבועיים בוצע רנטגן נוסף שוב ללא ממצאים. הופניתי למיפוי עצמות, בפענוח נכתב: "הדגשה קלה מאוד בקליטת החומר בשורש כף יד שמאל באיזור הסקפואיד והקפיטייט, יכול להתאים לשינויים פוסט טראומתים שבר קטן" אני לא מבין אם זה מספיק בשביל להשאיר את הגבס או לא?
ד``ר ישי רוזנבלט23/07/2018כדאי לבקש הפניה ל ct עמ' לוודא קיומו של שבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שמדובר רק בסדק או דלקת?
אלעד23/07/2018אני לא סובל כלל מכאבים ונמצא בגבס כבר 3 שבועות מבלי שיש אף בדיקה חד משמעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט23/07/2018צריך לשלול שבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות דיפרוספן לשורש כף ידלילך22/07/2018
שלום,
אני סובלת מדלקת de quervain בשתי הידיים כבר מס' חודשים. לפני שבוע וחצי קיבלתי זריקת דיפרוספן ביד שמאל והיום ביד ימין. האם יש סכנה כלשהי במתן שתי זריקות במרווח זמן קטן כזה? (הזריקה לא ניתנה ע"י אותו רופא ורק בדיעבד אמרתי לו שהרופא הקודם הזריק לי ביד השניה לפני שבוע וחצי)
כמו כן, הרופא של היום טוען שההשפעה של הזריקות יכולה לקחת גם חודש כך שזה שעד עכשיו אין לי שיפור ביד שמאל זה נורמלי. האם זה הגיוני? זו פעם ראשונה שאני שומעת שזריקות כאלה לוקחות כל כך הרבה זמן להשפיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט23/07/2018אין בעיה עם הזרקה דוצ. ההשפעה בדכ מתרחשת כעבור שבועיים. לעיתים זה לוקח מעט יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבוע שבר בעצם הסירהמירי15/07/2018
שלום רב.
בני (בן 24) נפל ונחבל ביום חמישי 12.7.18 בכף יד שמאל. ביום שישי אובחן במיון תה"ש (ע"ס תצלום רנטגן) שבר מתני בעצם הסירה. קובע בגבס ספייקה לאגודל. ע"פ הנחיית הרופא, יבוצע מחר CT שורש כף יד. התבקשנו לקבוע תור למרפאת כף יד לאחר ביצוע ה -CT לצורך בדיקה והחלטה על הצורך בהמשך קיבוע בגבס. ונקבע תור ליום ד הקרוב. שאלתי : האם יום ד, משיחלפו רק חמישה ימים מיום הקיבוע לא יהיה מוקדם מדי ? תודה רבה על תשומת הלב ועל תשובתכם. מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט15/07/2018מטרת ה ct היא להעריך את עמדת השבר והאם יש צורך בטיפול ניתוחי. לפיכך, זה לא מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירי15/07/2018תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לשבר של הזרתיאנה12/07/2018
ישנתי בלילה על הזרת, אני חושבת שהיא שבורה.. האם להגיע להיבדק? בבקשה תעזרו לי
ד``ר ישי רוזנבלט12/07/2018פני למוקד חרום לבדיקה וצילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)