מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש גוף המפקח על רופאים בשוק הקנאביס?אבי כהן24/06/2020
יש תופעה בה חלק מהרופאים המופיעים ברשימת הי.ק.ר, מנצלים את מעמדם וסוחטים כלכלית את החולים, כתנאי לחידוש הרישיון ו/או כתנאי לקבלת רישיון. ע"י הפניות לבני משפחה, קולגות, אבחונים שכבר נעשו וכד' התופעה מתסכלת חולים רבים שמוותרים על האפשרות לקבלת רישיון ופונים לחברות פרטיות או ממשיכים לרכוש בטלאגרס.
תלונות רבות נשלחו לי.ק.ר ולא נראה שנעשה דבר.
האם יש גוף המפקח על הרופאים בכלל, מעבר לי.ק.ר?
כיצד ניתן לפנות אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקוח על היקר
ד``ר בן עמית25/06/2020אבי היקר,
האמת היא שאיני מבין הרבה בנהלי משרד הבריאות; אני מניח שיש למשרד הבריאות מנגנון של פניות ציבור, אבל לצערי זה מחוץ לתחום הבנתי. ככלל, עכשיו כשיש הנהלה חדשה למשרד הבריאות, אני מאמין שיתוקנו חלק מהעוולות. לא האמנתי בכך כל עוד ליצמן היה אחראי, אבל כעת אני יותר אופטימי. הייתי ממליץ להמתין כמה חודשים.
תודה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ כתוצאה מחוסר שינה האם ניתן לקבל מרשם לקנאביס?מילי22/06/2020
אני משתמש הרבה זמן בתרופות לשינה. בזמן האחרון התרופות לא עוזרות לי, אני רוצה לדעת האם בגלל לחץ וחוסר ריכוז במשך היום כתוצאה משינה לא טובה, אפשר לקבל מרשם לקנאביס רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס לשינה
ד``ר בן עמית22/06/2020מילי היקרה,
הפרעות שינה אינן התויה המאפשרת רשיון לקנביס רפואי, למרות שקנביס בהחלט עוזר לשינה. הפרעות שינה עשויות לגרום להפרעות בריכוז במשך היום. לכן - קנביס בהחלט יכול לעזור, אם כי אין לכך מספיק הוכחות, ומשרד הבריאות לא יאפשר זאת.
תודה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנאביס רפואי מה ההבדלים בין thc ל-cbd?הילה17/06/2020
שלום ד״ר,
התבלבלתי מבליל האינפורמציה באינטרנט סביב הקנאביס הרפואי והרכביו.
אשמח אם תוכל להסביר מעט יותר לגבי ההבדלים בין thc ל-cbd? ואיך מחליט הרופא על איזה הרכב להמליץ פר מחלה?
כי thc לדוגמא, נחשב פסיכואקטיבי. כלומר פועל על המוח וcbd גם הוא פסיכואקטיבי שהרי ניתן לילדים הסובלים מאפילפסיה ואוטיזם...
וה cbd נחשב יעיל לשיפור המצב רוח והדיכאון...
קראתי בלא מעט אתרים מקצועיים ויש לי הרושם שכל מה שמתארים כתכונות יעילות ל thc: נגד כאב, מעורר תאבון, משפר מצב רוח, איכות שינה, נוגד בחילה/ הקאה ועוד
מתואר במילים דומות גם לגבי cbd: מפחית כאב, אנטי דכאוני, משפר תאבון ופעילות מערכת העיכול, משפר שינה, מרפה שרירים...
אז מה באמת ההבדל? במה לבחור?...
בברכה, הילה המבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר THC, CBD ומה שבינהם
ד``ר בן עמית17/06/2020הילה היקרה,
אכן מבלבל מאוד. זה נובע מכך שמעט מאוד ידוע, שכן קשה לעשות מחקרים טובים, בין השא משום שמדובר בסם, וגם משום שקשה לדעת מה יש בכל צמח וצמח. לכן האמת היא שלא ממש יודעים. בגדול - CBD בעיקר משמש להעלאת הקנבינואידים ה"פנימיים", ע"י עיכוב האנזים שמפרק אותם, ו-THC פועל ישירות על הקולטנים. ל-THC אפקט "אקוטי", מיידי; CBD הוא יותר כמו "נוגד דכאון" - שלוקח חודש עד ש(אולי) מתחיל לעבוד. ההשפעה אכן שונה מאוד; רוב ההשפעות המוכרות (טובות ורעות) הן של THC, ו-CBD מאוד מסתורי וקשה לדעת מה באמת הוא עושה, למעט היותו נוגד אפילפסיה, וזאת במינון גבוה מאוד (פי מאה מ-THC). בקיצור - קשה להבין מהאינטרנט, בעיקר כי קשה להבין. אין ממש מידע טוב. בתוך חוסר הודאות הזה, אפשר להתייעץ עם מי שזה עיקר נסיונו.
בהצלחה
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת עישון קנאביס על פוריות הגבריוסי16/06/2020
שלום, אשמח לדעת האם יש השפעה לעישון קנאביס בכמות גדולה יחסית (ברישיון), על פוריות הגבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס ופריון
ד``ר בן עמית17/06/2020שלום יוסי,
השאלה מורכבת, אבל בגדול - אכן. קנביס מוריד את פוריות הגבר ממספר בחינות, בין השאר עקב אפקט נוגד הורמון המין הגברי (טסטוסטרון). אם זה בעל משמעות מיוחדת עבורך יש לשוחח על זאת עם הרופא המטפל.
תודה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקציה בין קנאביס לתרופות פסיכיאטריותא.11/06/2020
מקבל קנאביס כבר 7 שנים למחלת קרוהן. 10 פעמים ביום באידוי. סך הכול 10 גרם בחודש.
האם יש התווית נגד תרסיס ספרוואטו לטיפול בדיכאון / (חרדה) עמיד.
קראתי ששילוב שתי התרופות עלולות לגרום למצב פסיכוטי.
בנוסף אני מקבל Sertraline (לא אמור להפסיק אותו עם הטיפול בתרסיס לפי הפסיכ') .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטקראציה בין קנביס לקטמין
ד``ר בן עמית11/06/2020הי,
קנביס רפואי וקטמין שניהם טיפולים חדשים במחקר יחסית, ועל כן אין מספיק מידע בנושא. ככלל מדובר בשני סמים פסיכואקטיביים, ועל כן בהחלט יתכן כי השילוב בינהם יגרום לפסיכוזה במועדים לכך. יחד עם זאת, תחת השגחה השילוב בהחלט סביר. הפסיכיאטר המטפל יוכל לתת מענה.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השגת רישיון לשימוש בקנאביס להקלה בכאביםאפרת בביוף10/06/2020
יש לי המלצה לשימוש בקנאביס להקלה בכאבים איך משיגים רישיון לשימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס לכאב
ד``ר בן עמית11/06/2020שלום אפרת,
במקרה זה על רופא הכאב לשלוח המלצה למשרד הבריאות (כתבי בגוגל "טופס המלצה לקנביס רפואי" ומצאי אותו). במידה והרופא אינו מעוניין לעשות זאת, ניתן לפנות לבתי חולים להנפקת רשיון, למשל לביה"ח "רעות" - 035081000, אולם יש נוספים.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רישיון קנאביס - כיצד מוציאים רישיון קנאביס?אייל31/05/2020
הוצאת רישיון קנאביס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון לקנביס
ד``ר בן עמית31/05/2020שלום אייל,
אני חושש שהשאלה כללית מדי. ככלל - צריך קודם כל המלצה מרופא מומחה המטפל בך באופן רציף. אותו רופא יכול להמליץ למשרד הבריאות. אשמח לענות על שאלות נוספות.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן לקבל קנאביס לכאבים עזים בגב ואבנים בכליות?ראאיד דאו23/05/2020
סובל מכאב גב דיסק אבנים בכליות עם הרבה סבל והתקפי אבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאביס לכאבי גב ואבנים בכליות
ד``ר בן עמית23/05/2020ראאיד היקר,
אני לא מכיר יעילות של קנביס כטיפול באבנים בכליות, אבל במקרים מסויימים של כאבי גב עקב פריצת דיסק עם לחץ על העצב, שלא הגיב לטיפול מקובל, רופא כאב יכול להמליץ על קנביס. אני מציע לפנות למומחה ברפואה לשיכוך כאב.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת אישור למריחואנה לחולת קרוהן ללא רופא קונבנציונלייהודית18/05/2020
שלום רב דר׳
אני בת 56 סובלת ממחלת קרוהן ויודעת שקנאביס רפואי הוכח כיעיל מאד בתמיכה ועזרה במחלה זאת. בשנים האחרונות זנחתי את הרפואה הקונבנציונלית ואני מטופלת אצל מטפל אלטרנטיבי בדיקור וצמחי מרפא. רציתי לנסות שימוש במריחואנה רפואית אך מאחר ולא ביקרתי אצל רופא קונבנציונלי בשנים האחרונות (למרות שעברתי פעמיים חסימת מעיים) נאמר לי שאני לא יכולה לבקש אישור לטיפול במריחואנה. האם יש דרך אחרת או נוספת לבקש אישור? אין לי כוונה לחזור להיות מטופלת אצל רופא קונבנציונאלי.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס לקרוהן
ד``ר בן עמית18/05/2020שלום יהודית,
לצערי את צודקת לחלוטין.
תודה
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב - האם קנאביס רפואי יכול לעזור?ערן09/05/2020
סובל מכאבי גב תחתון על בסיס קבוע.
ממש קושי בפעולות יומיומיות פשוטות.
כל משככי הכאבים לא ממש עוזרים.
האם קנאביס רפואי יכול לתת מענה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס לכאבי גב
ד``ר בן עמית13/05/2020ערן היקר,
אמנם קשה לענות מבלי להכיר את המקרה, אבל בהחלט יש סיכוי - למעשה כאב ממקור עצבי, ובעיקר ממקור של פגיעה עצבית בחוט השדרה, הוא אחד מהנסיבות הנפוצות ביותר לקבלת רשיון לקנביס רפואי, אם משככי כאבים מקובלים לא צלחו. לכן אני ממליץ לפנות למומחה ברפואת כאב ולשאול אותו על המלצה.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אסקטמין לטיפול בדיכאוןמרים07/05/2020
שלום ד"ר בו עמית,
זו שוב אני מרים מהשאלה הקודמת (האם קנאביס רפואי יכול להחמיר דיכאון קיים....)
ראשית תודה רבה על התשובה המפורטת.
אם זה אפשרי לשאול שאלה נוספת...
הוצא לי אחרי הפסקת הטיפול בקנאביס לנסות לקבל אישור לטיפול ב- אסקטמין.
האישור יהיה על בסיס של "טיפול חמלה" מאחר ואין יותר מה לעשות...
האם היית ממליץ לי ללכת על טיפול כזה?
תודה על התשובה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסקטמין לטיפול בדכאון
ד``ר בן עמית08/05/2020שלום מרים,
אין לי נסיון בקטמין, שקיבל באחרונה אישור מזורז כטיפול בדכאון בארה"ב. אני לא יודע עד כמה מוצו כל האפשרויות האחרות - אבל כאמור אשמח להפגש איתך ולבחון זאת. במידה ואכן מדובר בדכאון העמיד לטיפול המקובל, יתכן ואסקטמין יסייע.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לנטילת קנאביס לבעלי רישיוןשוש בן חיים06/05/2020
יש לי רישיון
ברצוני להתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לבעלי רשיון
ד``ר בן עמית06/05/2020שוש היקרה,
בהחלט מוזמנת! אשמח ליצירת קשר.
תודה ובהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קנאביס רפואי יכול להגביר דיכאון קיים?מרים30/04/2020
שלום ד"ר בן עמית
שלחתי בטעות הודעה בפורום פסיכיאטריה . אני לא בטוחה שזה הגיע אליך...
בקצרה בת 72 מאובחנת עם "טראומה מורכבת". לאחר שכל הנסיונות עם תרופות אנטי דיכאוניות עלו בתוהו.. הפסיכיאטרית החליטה שאני "עמידה לתרופות" והחליטה להגיש בקשה לקנאביס רפואי. בבקשה לרישיון היא רשמה: T10 C10. מאחר ולא היה בבית המרקחת המינון הזה קיבלתי שני בקבוקונים : T10/C2 ו-T5/C10 .לא קיבלתי שום עזרה מהרופאה ונאלצתי להסתדר לבד. התחלתי מהבקבוקון T10/C2 .למרות שהתחלתי בהדרגה היו לי תופעות לוואי מאוד קשות סחרחורות עד כדי חשש לנפילה יובש נוראי בחלל הפה ובעיניים. ניסיתי את הבקבוקון השני T5/C10 הסחרחורות נעלמו אבל הרגשתי התגברות הדיכאון בוודאות מה-CBD. החלטתי לקחת את שני הבקבוקים יחד, והרגשתי זוועה.. חזרתי לקחת רק : T5/C10 שתי טיפות בלבד בצהריים ולפני השינה .במשך השבועות שלקחתי מינון זה לא היה שום שיפור. בינתיים המינון- T10/C10חזר לבית המרקחת. קניתי והתחלתי לקחת אותו בהדרגה. לא הרגשתי שום שיפור בדיכאון.2 טיפות פעמיים ביום אמנם לא הגבירו את הדיכאון אבל לא שיפרו את המצב.לעומת זאת 3 טיפות מבמינון הזה הביאו אותי כמעט לעילפון .נאלצתי לשכב במיטה.
החלטתי ללכת על מינון של CBD גבוהה יותר ו-THC נמוך. הרופאה שלי שלחה למשרד הבריאות בקשה ל-T3/C15 .לפני עשרה ימים קיבלתי רישיון חדש והתחלתי להשתמש ,שוב ללא עזרה מצד הרופאה שאמרה לי בכנות.אין לי מושג בקנאביס. ההתחלה הייתה נוראית... הרגשתי שאני גולשת לדיכאון איום ונורא שמעולם לא חוויתי...לאחר מספר ימי שימוש של שתי טיפות פעמיים ביום הבנתי שאם אמשיך להשתמש בקנאביס אני כנראה אסיים את חיי... הפסקתי לגמרי את השימוש יום לפני חג העצמאות. יש שיפור גדול חזרתי לדיכאון "הישן" שלי והמחשבות האובדניות התמתנו במקצת.
שאלות: האם קנאביס יכול להחמיר דיכאון קיים?
יכול להיות שהקנאביס לא מתאים לי ספציפית?
האם לגיל (72) יש קשר להחמרת הדיכאון?
ולבסוף, האם נהגתי נכון שהפסקתי את השימוש בקנאביס?
ומה אתה חושב על כל הסיפור הזה שלי?
תודה על ההקשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאביס מחמיר דכאון?
ד``ר בן עמית06/05/2020מרים היקרה,
תודה רבה ששיתפת את הסיפור; אענה בקצרה, מתנצל מראש. אכן - קנביס עשוי בהחלט להחמיר חרדה ודכאון. עד כדי כך שעל מי שסובל מהפרעות אלה, ונוטל קנביס לטיפול בהפרעה אחרת - למשל כאב - להיות במעקב פסיכיאטרי. קנביס אינו טיפול נוגד דכאון טוב. לא ידוע לי שזהו יותר כך בגילך, אבל המוח הוא דבר מורכב והכול יתכן. ככלל, לעיתים למטופלי המבוגרים קשה יותר עם קנביס, זה בהחלט משהו שאני מכיר. לכן אני מסכים לחלוטין שעשית נכון שהפסקת. אני מקווה שתמצאי מזור אחר.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון קנאביס במקום כדורי שינהחיליק26/04/2020
לפני כ10 שנים הפסקתי שימוש בקנאביס שעזר לי בתפקוד ובמיוחד בשינה .....מאז אני לוקח 7.5 מג נוקטורנו ... בשנה האחרונה לאחר נטילת הכדור הרגשתי הפרעות כמו קצר חשמלי בראש דבר שגורם לחרדה ונדודי שינה למרות הכדור...
אני ממש רוצה להפסיק את הכדור ולחזור לקנאביס ...איך מפסיקים כדור כזה שלא הצלחתי אפילו לילה אחד בלעדיו 10 שנים .. ..ואף שהפסיק לעזור וגורם לי לבעיות שציינתי...
איך משיג אישור לקנאביס רפואי ..
והאם יש זנים שיכולים לעזור בפרט בשינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאביס לשינה
ד``ר בן עמית06/05/2020חיליק היקר,
שאלת שאלות רבות, ויקשה עלי לענות- בעיקר משום שמורכב ואנחנו טרם מכירים. בקצרה - קנביס מרדים, זנים מסויימים יותר מאשר אחרים (בעיקר עם ריכוזים גבוהים וזנים שהם יותר אינדיקה, אבל זה מורכב יותר מכך). שימוש בקנביס יכול להפחית שימוש בכדורי שינה, אם כי לקנביס בפני עצמו יש תופעות לוואי או סיכונים. אשמח להפגש לייעוץ.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינה מאז שאני מכיר את עצמיסאמר גמיל24/04/2020
בן 32 ,מאז שאני מכיר את עצמי אני סובל מבעיות שינה ,זה תופעה שהיא לא פשוטה שאתה עייף כל היום גם בעבודה , לקחתי הרבה תרופות שינה גם דברים טבעיים ,על דעת עצמי ,גם בטיולים אני סובל , כמה חודשים השתמשתי בקנאביס אני סוף סוף ישן נורמלי ,ער וחי ביום מתפקד כמו בנאדם ,איך אני יכול לקבל קנאביס רפואי לשינה זה פשוט עשה את החיים יותר טובים , מה התהליך , מה הסיכוי שיתנו במקרה שלי , אשמח להכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאביס לשינה
ד``ר בן עמית25/04/2020סאמר היקר,
אכן קנביס עוזר מאוד לשינה, אולם בין השאר משום שאין לכך מספיק עדויות מחקריות, משרד הבריאות טרם אישר קנביס כטיפול לבעיה זו. אם אתה סובל מבעיה אחרת, שמוכרת כסיבה לטיפול בקנביס, אני מאמין שזה יעזור גם לבעית השינה; יחד עם זאת, לצערי אני לא מאמין שתוכל לקבל אישור לרשיון קנביס רק עקב הפרעת שינה.
תודה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)