מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטאkitty27108/02/2015
בבדיקת דם להריון התוצאה הייתה בטא <5
מה זה אומר? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
אסתי08/02/2015אני לא מומחת...אני רק נמצאת פה בפורום.
לפי מה שיצא לי לקרוא פה. זה שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
ד``ר אריה לידור09/02/2015שלום לך
התוצאה שלילית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיר בהריוןאני08/02/2015
בוקר טוב
הריון ראשון, שבוע 18+3, אחרי IVF. הריון שהתחיל כתאומים, אחרי הפחתה של עובר אחד בשבוע 15 בגלל בעיה גנטית.
בחודש האחרון סובלת הרבה מדפיקות לב מהירות וחזקות. מגיע ל 120-136 פעימות בדקה, כל התקף כזה נמשך כחצי שעה-שעה ומלווה בחולשה וסחרחורות, לעיתים אף מתעוררת בלילה משינה בזמן התקף כזה.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר בהריון - תגובה
פני לבדיקת קרדיולוג כולל בצוע אקג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר גלולותיעל08/02/2015
שלום,
לקחתי במשך שנה גלולות מרסילון.
הווסת מיד עם סיום החפיסה האחרונה היתה ב- 7.1.15.
קיימתי מאז פעמיים יחסי מין.
לפי חישוב של 28 יום, הייתי אמורה לקבל ב- 4.2.15, אך המחזור לא מגיע...
ביצעתי בדיקת הריון שלושה ימים לאחר האיחור- שלילית.
האם עדיין יש סיכוי להריון?
מהן ההנחיות להמשך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת לחדד כי-
יעל08/02/2015הפסקתי ליטול את הגלולות לחלוטין. הוווסת שהגיע ב- 7.1.15 הופיע לאחר נטילת החפיסה האחרונה ומאז לא נטלתי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר גלולות - תגובה
ד``ר אריה לידור09/02/2015שלום לך,
לעתים יש עיכוב בוסת לאחר הפסקת גלולות . בצעי בדיקת ביטא נוספת ובאם שלילית פפני לרופא להשראת וסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות בהריוןיעל07/02/2015
שלום.
אני בשבוע 24 (הריון ראשון, תקין) ולאחרונה התחילו לי הפרשות דמיות פעם בשבוע. פעם ראשונה היו לי שתי הפרשות עם הפרש של כמה שעות בצבע ורוד. ללא כאבים או משהו חריג שהורגש. כעבור שבוע (אתמול בערב) היו לי עוד 2 הפרשות גדולות בצבע אדום כהה ועם הפרש של פחות משעה והיום בבוקר הפרשה חומה אחת (בינתיים...).
אין לי כאבים כלשהם חוץ מתחושות שמופיעות מדי פעם באופן כללי בהריון.
אני לא יודעת האם זה משהו שצריך ללכת לבדוק או לא, כיוון שהבנתי מהרופאים שכל עוד זה לא דימום מתמשך אז זה יכול לקרות.. רציתי לשמוע דעה נוספת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דמיות בהריון - תגובה
פני לבדיקת רופא כולל נטילת משטח פאפ ובצוע אולטרהסאונד לתקינות ההריון ומיקום השליה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא בעייתיDINA06/02/2015
היי.
אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים בטיפולי פוריות.
ההחזרה היתה ב22/1.
עשיתי בדיקת ביטא ב3/2 (היום ה-12, העובר היה בן 3 ימים בהחזרה) והיתה 43.
לאחר יומיים ב5/2 עשיתי בדיקה והתוצאה היתה 57...
העלייה לא תקינה.
1. האם יש עדיין סיכוי להריון?
2. אם לא, מה יכולה להיות הבעיה ועל מה זה יכול להעיד?
3. האם יש אפשרות לעשות אולטרסאונד בשלב זה לראות מה קורה שם? (שלא מחוץ לרחם חס וחלילה)
4. האם פשוט צריך לחכות ולראות לאן זה יוביל או שניתן לצפות מראש ולפעול בהתאם??
תודה וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא בעייתי - תגובה
העליה לא תקינה . יש להמשיך ולעקוב אחר ערכי הביטא האמור לעלות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך papp-a נמוךעדי06/02/2015
שלום, בבדיקת סקר שליש ראשון (מצורפת כתמונה) התקבלו תוצאות אשר העלו משמעותית את הסיכון לתסמונת דאון. רופאת הנשים שלי לא הייתה מוטרדת מהתוצאות (1:450) וגם לא הייתה מודאגת מהערכים, אבל אותי ממשיך להטריד הערך הנמוך של ה- פאפ -mom 0.25. משיטוט באינטרנט ראיתי שזה עשוי לרמוז על בעיות עם השליה, גדילה לא תקינה של העובר וכו ׳. האם אכן התוצאות מטרידות ויש צורך במעקב ספציפי בנושא מלבד מי שפיר? תודה מראש, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך papp-a נמוך - תגובה
אין כל חשש ואין כל צורך במעקב מיוחד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאסתי06/02/2015
הי אני לוקחת כבר 9 חודשים בערך חומצה פולית. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אסתי10/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
ד``ר איילון לחמן12/02/2015שלום.
על פי משרד הבריאות מומלץ לכל הנשים לקחת בופן קבוע החומצה פולית. כך שבודאי אין סיכון בנטילת התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשושי05/02/2015
עשיתי בדיקת בטא ויצא לי ....0.60 מה זה אומר חיובי או שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
אסתי06/02/2015לדעתי שלילי . בטא מעל 5 מעידה על הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
תוצאה כזו אינה מוכרת לי
אך נראה שלילי בהיותו נמוך מ 10
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
שושי09/02/2015שכחתי לציין שזו בדיקת בטא איכותית שנרשמת אחרת מבטא כמותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאמיטל05/02/2015
בהשך לשאלה הקודמת למה רשום ״יותר מ..״ ולא רשום מספר מדוייק?? יכול להיות שאין עוד תשובה סופית? כי עשיתי היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/02/2015שלום.
אכן התשובה נראית טובה,מעל 1000.גשי לרופא הנשים למעקב ובדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאמיטל05/02/2015
שלום . מחזור אחרון 2.1.2015 ( שבוע 4 פלוס 6 ימים) היום עשיתי בדיקת דם ותוצאת בתוצאת הבטא רשום ״יותר מ1000״. האם תקין? או שנמוך מידי?או שיכול להצביע על בעיה? הריון מחוץ לרחם? מה הממוצע בשלב זה? וכמה זה אמור להעלות כל יום? מתי כדאי לחזור על הבדיקה? ומי כדאי ללכת לרופא לעשות אולטרסאונט? אודה מאוד על תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא - תגובה
בצעי בדיקת ביטא כמותי במידה ומעל ל1500 ניתן לראות שק הריון . מעל 6000ניתן לראות דופק עוברי באולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Bhcgבעל05/02/2015
שלום, אני בסוף שבוע רביעי ורציתי לשאול ו BHCG הוא 266..
רציתי לשאול אם זה טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Bhcg - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/02/2015שלום,
כדי לתת תשובה נכונה יש לחזור על הבדיקה,לראות העליה בערכים וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה משוכללת חלבון עובריטל05/02/2015
שלום,
אודה לקבלת חוות דעת.
בבדיקה של השליש הראשון הסיכון לפי גילי יצא 1:780 והסיכון לפי גילי בשילוב תוצאות בדיקת שקיפות עורפית והבדיקות הביוכימיות יצא 1:4400
אבל
בבדיקת החלבון העוברי הסיכון הסטטיסטי לפי גילי ובשילוב תוצאות הבדיקות מהשליש הראשון והשני יצא לי 1:3400
שאלתי היא האם הסיכון צריך להדליק נורה אדומה כלשהי והאם אני מוגדרת בקבוצה המומלצת לבדיקת מי השפיר או לא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה משוכללת חלבון עוברי - תגובה
הקבוצה המוגדרת כסיכון על ידי משרד הבריאות היא כאשר הסיכון גדול מ-1:350.את לשמחתנו רחוקה ממספר זה.לכן נושא בדיקת מי השפיר, נתון להחלטתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באציקלוביר או פנליפס בהריוןיוסי04/02/2015
שלום,
האם ניתן להשתמש בכדורי אציקלוביר או משחת פנליפס בזמן השליש הראשון של הריון?
כמו כן, האם ניתן להשתמש ב-L-lysine למניעת התפרוצת הרפס בזמן הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באציקלוביר או פנליפס בהריון - תגובה
הכתובת הנכונה לשאלות מסוג זה נמצאת במשרד הבריאות בירושלים.המחלקה למניעת מומים מולדים.להתקשר ולקבל תשובה מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרתי
יוסי08/02/2015זאת שענתה אמרה שהם לא עונים לשאלות כאלה ושצריך לדבר עם רופא נשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק בשבוע 7+5יעל04/02/2015
שלום,
עפ"י חישוב שלי מתאריך ווסת אחרונה, האם זה בסדר לבוא לבדיקת דופק אצל הרופא בשבוע 7+5? או שזה מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דופק בשבוע 7+5 - תגובה
למה מאוחר מדי? גשי להיבדק,תראי הדופק העוברי,המשך מעכב לאחר מכן.,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת GBSמירב03/02/2015
שלום!
רופא הנשים טוען שבדיקת GBS מיותרת.
אם הלידה מתרחשת לפני שבוע 37, נותנים אוטומטית אנטיביוטיקה.
אם הלידה מתרחשת לאחר שבוע 37, התינוק לא יכול להידבק, אך אם אגיע עם בדיקה חיובית, אני והתינוק נקבל אנטיביוטיקה מיותרת.
האם נכון?
תודה, מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת GBS - תגובה
אם את נשאית לGBS תקבלי אנטיביוטיקה עם תחילת הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בודקים לכל אישה לפני לידה GBS?
ליאת17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)