מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסה בתחילת הריוןעדי14/03/2015
שלום
יש סיכוי סביר שאני בתחילת הריון ואדע בוודאות לאחר שאקבל תוצאות בדיקת דם- יום לפני טיסה מתוכננת לקוסטה ריקה. היתי אצל רופא במרפאת טיולים שהפחיד אותי מאוד והמליץ לי לא לטוס בכלל במידה ואני מגלה שאני בהריון כיוון שאת החיסונים לא אוכל לקבל (הפטיטיס A (חיסון שני בלבד), טיפוס הבטן וקדחת צהובה), ועצם הטיסה הארוכה מסוכנת לעובר....
התחושה שלי היתה שהוא קצת קיצוני, האם תחילת הריון לא מאפשרת טיסה ארוכה?
תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בתחילת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/03/2015תפני לרופא מטפל שלך הוא יסביר לך מה לעשות בטיסה ובטיול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי פירוט
עדי16/03/2015לא קיבלתי פירוט על כיצד להתנהל בטיסה ובטיול עצמו. רופאת נשים אמרה לי היום שלא אוכל להתחסן והיא לא יכולה לייעץ לי מה לעשות. רק אמרה שהטיסה עצמה לא בעייתית עד שבוע 28...
תוכל לייעץ לי?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר בהריוןיעל13/03/2015
שלום. אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע, עושה שריפת שומנים ועיצוב דנאמי. מלא תרגילים עם משקולות. כל זה למטרת ההרזייה. אני מנסה להכנס להריון עכשיו ויכול להיות שכבר נכנסתי. השאלה שלי עד איזה חודש מותר להתאמן ככה, עם משקולות, מדרגות.... האם עליי לעצור עכשיו? או שאפשר להמשיך. אודה מאוד על התשובה המהירה. יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/03/2015ניתן להמשיך אימונים ארוביים אך לא להגיע באימון לחוסר אויר או התנשמות משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועות ההריון בהפרייהמיטל12/03/2015
שלום,
יש לי פונדקאית בחול שבהריון כבר בחודש שמיני, ההחזרה היתה בתאריך 17.7.14 ואני לא יודעת כיצד יש לחשב את שבוע ההריון .
ההחזרה היתה עם עוברים מוקפאים ככה שאין לי את תאריך השאיבה שהבנתי שהוא רלוונטי לחישוב .
אודה לעזרה כדי לדעת במדוייק את גיל ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך להסיף את גיל העוברים?
הורים בעתיד22/03/2015האם בחישוב לא צריך להוסיף את גיל העוברים? כלומר אם אלו עוברים שהוקפאו ביום השלישי אז לחשב 17 יום מההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהtal12/03/2015
שלום.
אני בשבוע 6 להריון, לאחר 2 הפלות טבעיות ומטופלת באנדומטרין פעמים ביום וכדור אספרין פעם ביום. לפני כשלושה ימים התחיל דימום בעיקר בניגוב, אך מתגבר (עדין רק בניגוב)
אתמול הלכתי לבדיקה אצל רופא והוא אמר שההריון בסדר אך יש לי צ'יסטה בשחלה בגדול 3.5 ס"מ
האם היא יכולה לגרום לדימום שעדין לא מפסיק?
האם זה מהטיפול התרופתי?
האם ישנה סכנה להריון?
לרופא לא היו תשובות, ביקש שאחזור בעוד מספר ימים לביקורת.
מאוד לחוצה ומפחדת.
אשמח לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/03/2015הציסטה לא גורמת לדימום אך מחייבת המשך מעקב
בהצלחה בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבטן אחרי מי שפירשרון11/03/2015
אני בשבוע 19 ויום. אתמול בוצע דיקור מי שפיר. אני במנוחה די מוחלטת (עוברת מהמיטה לספה) אבל מהצהריים יש לי כאבים בבטן, בצדדים.
יכול להיות שאני מדמיינת שזה גם ממקום הדיקור? בציגי הבטן.
לא רוצה להילחץ, אבל עברתי לידה שקטה בשבוע 29 לפני שנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן אחרי מי שפיר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/03/2015תפני לרופא מטפל לבדיקה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא שבוע 5דגנית09/03/2015
שלום וברכה,
אני בשבוע 5, עשיתי בדיקת דםוהבטא יצא לי 1370. האם זה תקין
בכל אופן, זה לא הריון ראשון, ואני בד״כ ממש מרגישה לא טוב.
ב״ה, אני מרגישה טוב. וסימני ההיריון הבולטים הם: נפיחות בחזה וקצת עייפות.
אני מאוד חוששת ולא יודעת אם ההיריון תקין
האחות כמאה לי שזה עדיין מאוד מוקדם לבדיקת אולטראסאונד ורק עוד 10 ימים אבוא לבדיקה אך עד אז אני מתקש. לחכות
מה הרופא ממליץ ? והאם ערך של הבטא הוא תקין ? אשמח לדעת תשובה בהקדם
תודה רבההה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תחזרו אלי תודה !!!
דגנית10/03/2015בבקשה תענו לי תשובה תודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה חוזרת?הדס09/03/2015
שלום. אני כותבת ממש בייאוש .. לצערי אחרי גרידה וגם הוצאת שארית בהיסטרוסקופיה. בבדיקות מעקב רירית לא סדירה ומאתמול אי סדירות של הרירית באזור פונדלי ובשחלה ימנית גופיף צהוב בתמט. אני צריכה לקבל מחזור בעוד חמישה ימים. מה כל זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה חוזרת? - תגובה
ד``ר איילון לחמן12/03/2015שלום.
גופיף הצהוב מורה על כך שהיה ביוץ החודש.לגבי אי סדירות של הרירית ,כדאי לחזור על האולטרהסאונד לאחר המחזור.לקוות לטוב!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלות שמטרידות אותי כבר 4 חודשיםסיוון08/03/2015
שלום רב,
אני בת 31, בהריון ראשון, שבוע 22, בריאה.
השאלות שלי הן כתוצאה מכך שהבוס שלי מגיע למשרד ממש חולה (אולי שפעת אולי משהו אחר..).
1. קראתי המון על CMV. האם שטיפת ידיים מרובה (במים וסבון או ג'ל אלכוהול) והימנעות כמעט מוחלטת מנגיעות בפנים שלי יכולה להבטיח לי שלא אדבק בנגיף שאיני מחוסנת אליו?
2. האם התנהגות שמרנית זו תמנע ממני להידבק במחלות נוספות כמו שפעת או התקררות (צינון)?
3. חוץ מלהתרחק ולשמור על היגיינת ידיים, מה מומלץ לעשות אם העובדים איתי מגיעים למשרד חולים? האם אני אמורה לא להגיע לעבודה? (כי גם ככה איני מתכוונת להמשיך לעבוד שם אחרי ההריון).
אני קוראת המון על הנושא הזה כדי לשמור על עצמי במקסימום שאני יכולה:
4. האם העובדה שאיני מחוסנת לכל המחלות שבודקים לפני ההריון ובמהלכו מצריכה ממני לצאת לחופשת לידה מוקדמת? (אין לי בעיה כלכלית, דמי הלידה הם רק בונוס נחמד בשבילי).
תודה רבה רבה
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
רונה14/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס שאלות שמטרידות אותי כבר 4 חודשים - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/03/2015תשמרי על הגינה
ומרחק מאנשים חולים.
במידה ותופיע מחלת חום ואו פריחה תפני לרופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואזה פריביהשירן06/03/2015
שלום רב. נמצאת בשבוע 40, היום בביקורת שגרתית, במיון יולדות, בגלל גיל ההריון אמר לי הרופא כי בגלל שהייתה לי שילייה נמוכה שעלתה עליי לפנות לרופא המטפל ולשלול ואזה פריביה. בסקירת מערכות מאוחרת שביצעתי בשבוע 25 נצפתה שילייה אחורית קרובה לצוואר הרחם- לא מכסה. אני אמורה ללדת כל יום ולא יודעת אם אספיק לעשות את הבדיקה הזו. מה דעתך? ממש הכניסו אותי ללחץ. לא שמעתי על המושג הזה מעולם ולא הזכירו לי זאת בתקופת ההריון. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואזה פריביה - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/03/2015שלום.
ואזה פרביה,הכונה שאחד מכלי הדם השיליתיים נמצא בשולי השיליה.אין לחץ גדול בנושא זה. החשוב גובה השיליה מפתח הצואר כרגע.-לידה קלה ומוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זטו לפני הריוןליאת06/03/2015
היי
אני נוטלת זטו 250 מ"ג מזה 5 ימים.
לפי ההוראות שעל התרופה כתוב שאין ליטול את התרופה לפני כניסה להריון ובמהלכו.
כמה זמן מרגע סיום נטילת התרופה אוכל לנסות ולהיכנס להריון?
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות בבקשה?
ליאת10/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שהות במכון רנטגן בהריוןמודאג06/03/2015
שלום, אני בהריון ראשון, שבוע 23.
הבוקר נכנסתי למכון רנטגן שבו מבוצעות בדיקות סיטי שיניים.
שהיתי במכון כעשר דקות ועמדתי בדלפק קרוב לחדר שבו בוצעה בדיקת סיטי.
אני מודאגת מאוד שהעובר ספג קרינה מהמקום.
האם יש סיבה לדאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהות במכון רנטגן בהריון - תגובה
אין לנו אפשרות לתת לה תשובה ברורה.אנחנו לא יודעים באם בכלל נחשפת לקרינה או לא.אולי שוה לדבר עם מנהלי המכון.אם כי אני מניח שהקרינה לא יוצאת מתוך החדרים לדלפק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמלי05/03/2015
תוצאת של בבדיקת הדם בשקיפות לא בנורמה ,
אבל הצוואר היה תקין,
גם החלבון עוברי אמרו לי לא תקין ,
אבל הסקירה הראשונה הכל היה תקין
אני בשבוע 17
מה אני צריכה לעשות ?
מה זה אומר חלבון לא תקין .. האם אני בסיכון גבוה ??
יש לציין הריון של בת לאחר החזרת מוקפאים ,
במשפחה שלי ושל בעלי הכל תקין מהנ עושים ?
ויש לנו ילד בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
מומלץ להתיעץ עם יועץ גנטי, שאולי יפנה אותכם לבדיקת מי השפיר.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המליץ כמה דברים
מלי09/03/2015יעוץ גנטי שבעלי עשה בעבר והכל היה תקין ,
סקירה מורחבת יותר .
ואקו לב עוברי ,
הכל אצלי תקין וגם משפחתי הכל תקין
יכול להיות שיש משהו חמור ??
או שבחלק מהמקרים אין חשש ???
אני צריכה תשובה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
מלי09/03/2015עדין לא עשיתי את הבדיקות קבעתי תור
אבל הייתי רוצה לדעת שאין מה לחשוש בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/03/2015שלום.
התוצאות הלא תקינות ( אגב לא פירטת התוצאות) ,פחות קשורות לרקע המשפחתי. דרוש כמו שצינתי ברור מעמיק יותר,שתבצעי על פי הצורך,בעקבות היעוץ עם הרופא הגנטיקאי כדי שנדע שהתינוק בריא.בבדיקות שבצעת ויצאו לא תקינות מפורטת בודאי רמת הסיכון.לכן כדאי להפסיק לדאוג לבצע היעוץ + הבדיקות שיומלצו ולהיות רגועים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה הייתה HCG גבוה
מלי10/03/2015אני סך הכל רוצה שירגעו אותי שזה קורה לפעמיים ואין מה לחשוש ..
ברוב המקרים יש סיכון? ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שלי אמר שאין מה לדאוג זה קורה
מלי10/03/2015אבל אני לחוצה יכול להיות סיכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תשובה לדנה
הדס09/03/2015תפני לפרופסור יובל ירון הוא אלוף.
היה לי אותו סיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יצא לך בסוף ?
מלי10/03/2015הכל תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יצא לך בסוף
הדס10/03/2015ברוך השם כן ילדה בריאה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרונן05/03/2015
שלום,
אני בשבוע 27. לפני כ-3 שבועות התחיל לי גרד ביריכיים מלווה בפריחה. הערכת הרופא היתה שיש לי PUPP. והציע לי בכל זאת ללכת לרופא עור(יש לי תור שבוע הבא).
בינתיים הגרד עבר לשאר חלקי הגוף (ידיים,בטן וגב) לעיתים אני רואה פריחה קלה ולעיתים לא רואה כלום.
רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת מלחי מרה באיכילוב (היום)(לבדוק אם יש כולסטזיס). באיכילוב אמרו לי שעושים את הבדיקה רק בימי רביעי בבוקר באשפוז.
אין לי דרך להשיג את הרופא שלי עד ראשון בבוקר.
תוצאות בדיקות דם ותפקוד כבד תקינות.
ALKP-Alkaline Phosphatase - 69
ALT (GPT)-10
Transferrin-294
AST (GOT)-22
LDH-Lactic Dehydrogenase-352
אם אחכה לראשון בבוקר לדבר עם הרופא וליום רביעי לבדיקה זה בסדר או שיש לי מה ללכת לבית חולים? האם יש איזה סכנה אם תפקודי הכבד שלי תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
קודם כל שוה לא להילחץ.גם באם אנזימי הכבד גבוהים יש לכך טיפול תרופתי להקלה עליך. אין השפעה ברורה על ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון לתסמונת דאוןתמר405/03/2015
שלום רב,
אני בשבוע 17 להיריון, בת 34.5.
השקיפות העורפית שביצעתי היתה תקינה; קפל 1.1 מ"מ וסיכון משוקלל יחד עם סקר ביוכימי 1:1400
תוצאות בדיקת החלבון העוברי שביצעתי בשבוע 16 פחות טובות:
חלבון עוברי 0.68
hcg 1.99
אסטריול 0.76
סיכון משוקלל 1:230
בכוונתי לבצע מי שפיר אך בינתיים מודאגת מאד ולכן אשמח לברר:
1. האם העובדה שבכל שלושת המדדים התוצאה היא בנורמה אבח רחוקה מהתוצאה הרצויה מעידה על סיכון מוגבר בהשוואב למצב בו היתה בעיה רק במדד אחד?
2. האם יתכן שמועד ביצוע הבדיקה היה מוקדם מדי והיו מתקבלות תוצאות טובות יותר בשבוע 17?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שבשקיפות נצפה גשר אף
תמר405/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי בדיקת חלבון עוברימלי04/03/2015
התוצאה בא פירוט תוצאות הבדיקה Urine dipslide cult
מה זה אומר ?
לי אמרו שזה לא תקין ,
אני בשבוע 17 מה עושים מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי בדיקת חלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2015שלום לך
לא מוכרת לי תוצאה כזו של חלבון עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)