מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבה לדאגה ?מור25/01/2015
כבר תקופה של בערך שבועיים שאני סובלת מבחילות וסחרחורות מספר פעמים ביום ומדי פעם הקאות והרבה פיפי . בנוסף יש לי הפרשות ממש גושיות ולא נעימות באיבר המין שמלוות בגירוד . ממש נבהלתי מהמחשבה על הריון ואז נרגעתי שקיבלתי מחזור ( המחזור שלי סדיר ואנע מקבלת כל חודש ב - 13 ) אבל המחזור היה יותר קצר מהרגיל (בדרך כלל 5 ימים והפעם 3 ) והמחזור היה מלווה בכאבים איומים הבחילות והכאבי ראש נמשכים עד עכשיו ואני ממש דואגת .
השאלה שלי היא האם המחזור שולל הריון ברוב המקרים ? מה אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבה לדאגה ? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ29/01/2015בדיקת הריון ובדיקת רופא נשים תשלול את חששותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון?אסתי25/01/2015
מישהי אמרה לי שבשבועות הראשונים להריון כל פעם שהאישה מתכופפת ...העובר לא מקבל חמצן זה נכון,??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ29/01/2015לא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפלהאסתי25/01/2015
בוקר טוב למומחים!
רציתי לשאול כמה זמן אחרי הפלה. אני יכולה להתחיל ולנסות להיכנס שוב להריון?
תודה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי הפלה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ29/01/2015שני מחזורים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה בשליש השנידנה20/01/2015
היי,
לפני יומיים התחלתי להרגיש חולה - גודש באף, כאבי גרון, סחרחורת וחולשה אך ללא חום. היום החל לעלות לי החום. אני בשבוע 17 להיריון (הריון ראשון, תקין לפי כל הבדיקות שבוצעו עד כה)
אני יודעת שעד 38 זה לא אמור להיות מסוכן לעובר, רציתי לדעת מה הסיכון של חום של 38 מעלות ומעלה בשליש השני להריון ומה אפשר לעשות אם חלילה מגיעים למצב כזה
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה בשליש השני - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/01/2015שלום.
התשובה פשוטה,נגשים להיבדק למקור החום,מטפלים ומבריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה רגילה אחרי ניתוח קיסרימיכל19/01/2015
שלום רב,
לפני 3 שנים ילדתי תאומים בניתוח קיסרי.
כעט אני פחות מחודש לפני לידה שניה (עובר אחד) אני קוראת אינסוף כתבות על הסיכון בלידה רגילה לאחר קיסרי ולא יודעת מה לעשות בנושא..איזה לידה מומלצת ופחות מסוכנת עבור העובר לאחר קיסרי? האם זה נכון שבמידה ואבחר ללדת לידה רגילה אסור להשתמש בזמן הלידה בתרופות של מזרזי לידה? מה הסיכוי של קרע ברחם מלידה רגילה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה רגילה אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
נתחיל בכך שלידה רגילה עדיפה כמובן על ניתוח קיסרי.מאחר ועברה מעל שנה מהניתוח, לא צריכה להיות בעיה בנסיון לידה רגילה,אלא אם כן קימים גורמי סיכון נוספים.שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה ממש לחוצהרותם19/01/2015
לפני כשלושה שבועות הייתי אצל רופא בעקבות גרד ופריחה באזור הבטן הוא הפנה אותי לבצע בדיקה של תפקודי כבד ששם יצא ערך של ALK. PHOSPHATASE 140. לאחר שבוע היה לי תור לאחות ליווי היריון שאמרה לי שהערך גבוה, ושאחזור על בדיקת הדם. בבדיקת הדם שביצעתי אתמול יצא ערך של ALK. PHOSPHATASE 200, כלומר הייתה עלייה משמעותית. בינתיים הגרד קצת דעך, אך עדיין קיים ללא פריחה או סימנים אחרי יש לציין ששאר בדיקות תפקודי הכבד יצאו בנורמה. האם ישנה סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה ממש לחוצה - תגובה
בעיה ידועה שעליה באנזימי הכבד בהריון גורמת לגרד.יש להשאר במעקב אצל רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירוראני19/01/2015
בת 27 ,אחרי 3 שנים של טיפולים נקלטתי טבעי , וסת אחרונה 15.12 , כיום נמצאת בשבוע 5 , בטא ראשונה 428 ב 12.1 שנייה 948 14.1 , מאתמול התחילו לי הפרשות אך ורק בניגוב אדומות וחומות , ממש לא מזכיר מחזור , לא תכופות בכלל וללא כאבי בטן כלל, פעם או פעמיים ביום וזה הכל , ביקרתי אצל הרופאה,לא כ"כ התרגשה מזה , שלחה אותי לעוד בטא שהיום יצאה 6428 , עשתה לי אולטראסאונד ובו נצפה שק הריון , הייתה מרוצה מאיך שנראה השק אמרה שזה ממש טוב והוא לפי הספרות הרפואית, במקביל נתנה לי תמיכת פרוגינובה +3 פעמים נרות אוטרוגוסטן וזרירת פרוגר' פעם בשבוע .. האם הדימום מסוכן? האם יכול להביע על בעיה מסויימת? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - תגובה
קיבלת טיפול טוב מהרופאה,השארי במעקב אצלה,המשיכי בטיפול. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי מחופשה- שמח לענות לשאלותכןד``ר מאיר פומרנץ19/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עזרה....
מבולבלת19/01/2015ני בת 35 עם מחזור די סדיר 29-31 יום ותמיד ביום הראשון אני מרגישה את ההתכווצויות בבטן.
כרגע אני 40 יום מאז הוסת האחרונה בלי שום סימן להגעתה אבל יש הפרשות לעיתים נוזליות ולעיתים מעט יבשות, משהו שונה מהרגיל.
אני והבנזוג מקיימים יחסים במשגל נסוג ללא כל אמצעי מניעה אחרים.
הוסת אפילו לא מראה סימנים שהיא מגיעה... ואתמול היו לי מעט בחילות (אולי פסיכולוגי?!).
לעומת זאת, אתמול בערב עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית, פס אחד.... :(
היום כבר לא היו לי בחילות.
הייתכן שאני בהריון??
יש לציין כי היתה לי בעיה של דימומים קלים מס' ימים לפני הוסת (כל הבדיקות היו תקינות כולל היסטרוסקופיה ואולטראסאונד פנימי) ועל כן לפני כחודש וחצי ממש מס' ימים לפני תחילת הוסת האחרונה התחלתי לקחת כמוסות של אצות ותמצית עלי פטל כדי לחזק את הגוף.
יכול להיות שהטיפול הטבעי משפיע על הוסת?
הרופאה שלי בחופש לשבועיים הקרובים דווקא עכשיו ואני מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור תופעות אחרי הפלהtt18/01/2015
שלום,
עברתי הפלה בשבוע העשירי להריון.
ההפלתה קרתה מעצמה במקלחת ובסיומה פניתי לבי"ח וקיבלתי ציטוטק פעם אחת בלבד.
כעת עבר שבוע ואני סובלת מ:
1. כאבים עזים בעצם הזנב
2. דקירות בשדיים -וצריבה באזור הפטמות
3. בחילות והתכווצות במעיים
האם זהו מצב תקין ? תופעות אלה שכיחות?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור תופעות אחרי הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור19/01/2015שלום לך
פני לבקורת רופא נשים בדיקה ו אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטים נמוכיםעינת18/01/2015
שלום רב
עשיתי בדיקות דם, אני בסוף השבוע נכנסת לשבוע 8
ויצאה חריגה
לימפוציטים 16.8% כשערך נמוך זה 22%
אבל בערך המוחלט יצא לי# 1.8 כשהערך הנמוך זה 1
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפוציטים נמוכים - תגובה
תקין בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותשולה18/01/2015
שלום רב, אני בשבוע 7 וקיבלתי תוצאה בבדיקת דם עבור בלוטת התריס גבוהה מעט. לאחר שבוע עשיתי בדיקה נוספת והיא יצאה גבולית:
TSH 4/78
T3 5/7
T4 14Q6
הגניקולוגית ממליצה להתחיל טיפול, רופאת המשפחה ממליצה להמשיך לעקוב. מה דעתכם? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
מומלץ להתחיל בטיפול
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV בהריוןיעל18/01/2015
שלום,
אני בשבוע 16, בבדיקות דם - CMV-IGG ערך של 127 positive.
מה פירוש הדבר?
ו- האם אורגזמה ממושכת וגמירה של האישה -יכולה לגרום לבעיות אצל העובר- מבחינת התפתחות- שכלית, ומבחינת שאר דברים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV בהריון - תגובה
המשמעות שנחשפת בעבר הרחוק לוירוס.. אין השלכות לאורגזמת האשה על התפתחות העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם CMV מסוכן בסוף ההריון?לאה17/01/2015
שלום
אני נמצאת בשבוע 34.
נודע לי שאחיין שלי החלים לפני שבועיים ממחלת הנשיקה כתוצאה מ-CMV.
נבדקתי בשבוע שעבר ויצא שאיני נשאית (IgG + IgM שלילי).
שאלתי היא האם עדיין יש סכנה בהידבקות בשבוע זה?
יש לי ילד בן 4 ואני חוששת שהוא יבוא במגע עם סבא שלו שגם שומר על האחיין הזה באופן קבוע. האם האם זה בסדר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם CMV מסוכן בסוף ההריון? - תגובה
אמנם הסיכון להדבקת העובר מזערית אך השתדלי להמנע ממגע עם חולי CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אחרי לידהשבוע 36+417/01/2015
שלום אני בהיריון שבוע 34+5, אחרי לידה חושבת לקחת גלולות שמותרת בהנקה ושלר מפחיתה חלב אשמח לדעת איזה גלולות מומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אחרי לידה - תגובה
גלולות מסוג מיקרולוט או סרזט
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שעלתמירה15/01/2015
נתבקשתי בטיפת חלב לקבוע תור לחיסון שעלת על מנת להגן על התינוק בחודשיים הראשונים לכשיצא. מה עמדתכם בנושא? יש חובה? האם הדבר הכרחי מאוד?
ב2 הריונות קודמים לא נתבקשתי לעבור חיסון זה, למיטב הבנתי זה חדש בשנתיים האחרונות.
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שעלת - תגובה
מומלץ לבצע חיסון שעלת מעבר לשבוע ה 27
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)