מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרההההההאלמוג04/03/2015
תוצאות בדיקת דם: HCG, Total <2.0
mIU/mL
עשיתי את הבדיקה ב23.2.15 תאריך וסת אחרון 26.1.15 מחזור לא סדיר בכלל... שלשום דימום חום קטן בתחתון מאז שום דבר ,רק דקירות בבטן התחתונה בעיקר יציאות רכות ותחושת אי נוחות .
יש סיכוי שזה הריון ??:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהההההה - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2015שלום לך
זוהי תשובה שלילית להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאשרון04/03/2015
שלום,
אני בשבוע החמישי.. עשיתי פעמיים בדיקת בטא שבוע שעבר ושתיהן תקינות. האם עליי לעשות בדיקת בטא כל שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
יש לחזור על הבדיקה ולהוכיח צמיחת הערכים כך שמעבר לערך 6000 ניתן לבצע אולטרהסאונד להוכחת דופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה בקוצר רוח לתשובהאסתי04/03/2015
שלום למומחים.
עשיתי בדיקה גנטית התגלה אצלי גן שנושא את המחלה אטקסיה. בעבר לקחתי למשך תקופה ארוכה כדור "זייפרקסה" . רציתי לשאול אם יכול להיות שבגלל שלקחתי כדור זה התפתח אצלי הגן הזה שנושא את המחלה. או שאין קשר. וירשתי את הגן הזה מאחד ההורים.
מחכה בקוצר רוח לתשובה.
יום טוב וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה בקוצר רוח לתשובה - תגובה
כפי הנראה המעבר הוא תורשתי ולא מהתרופה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בבטןשרון04/03/2015
שלום
אני בחודש תשיעי וסובלת מגירוד חזק בבטן- ניסיתי משחות
כמו ד״ר פישר/משחה טבעית של מורז/שמן שקדים ושום דבר לא עזר
מה לעשות?
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בבטן - תגובה
יש לפנות לאבחון רופא עור . כמו כן יש לבצע בדיקת תפקודי כבד ומלחי מרה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לייבוש חלבעדי03/03/2015
שלום
ילדתי לפני כשבוע (ביום רביעי) מספר שעות לאחר הלידה נטלתי כדורים לייבוש החלב.
היום התחיל גודש בשני הצדדים. (עד היום לא הרגשתי דבר)
האם ניתן לקחת כדורים נוספים על מנת לייבש את החלב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לייבוש חלב - תגובה
לא . יש להדק את השדיים לבית החזה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל פריפול - ללעיסהאני03/03/2015
שלום,
יש לי קושי לבלוע כדורים גדולים ולאחרונה הבנתי מחברה שלי שאפשר ללעוס את כדורי הפריפול (ברזל שאני מקבלת בהריון)
האם זה אפשרי?
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל פריפול - ללעיסה - תגובה
כל תכשיר ברזל בא בחשבון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא הייתי מספיק ברורה..
אני04/03/2015הרופא רשם לי פריפול ורציתי לדעת אם אפשר גם ללעוס אותו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת יתוש בבטן בהריוןמירב02/03/2015
שלום,
נעקצתי היום בבטן ע"י יתושים בשני מקומות
אני בתחילת תשיעי
האם זה יכול להשפיע/לסכן את העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת יתוש בבטן בהריון - תגובה
אין סיכון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב להיריון?אילנית02/03/2015
אני ובעלי מנסים מזה חודשיים להכנס להיריון. המחזור האחרון שלי היה ב28 לינואר , המחזור שלי הוא לא סדיר מאז ההריון הקודם, והוא נמשך בין 30-ל 32 יום ביום ה-31 עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא לי תשובה שלילית, היום אני ביום ה-34 ומחזור ממש לא קיבלתי , אבל היום הייתה לי הפרשה בצבע ורוד בהיר , מאוד מועטת שבעבר לא נתקלתי בכזו הפרשה , רציתי לדעת מה פשר ההפרשה הזו והאם יש מצב להיריון?
בתודה מראש
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב להיריון? - תגובה
מומלץ שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת בשתןחסוי02/03/2015
שלום רב,
שבוע 20 עם כאבים בבטן התחתונה מעין התכווצויות. נשלחתי לבצע תרבית שתן כללי יצאה תקין וכן בדיקת Urine culture בתוצאה שקיבלתי זה עתה מצויין כי אין צמיחה
האם ניתן להסיק כי אין דלקת כלשהי בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לדלקת בשתן - תגובה
אם אין צמיחה פרוש הדבר שאין דלקת בדרכי השתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוק וכניסה להריוןמיכל02/03/2015
שלום.
אמורה לעשות הזרעה החודש, פעם ראשונה בכלל והריון ראשון.
הביוץ אמור להיות בעוד כשבוע ואתמול התחלתי רפאפן לעשרה ימים בגלל סטרפטוקוק.
האם כדאי לעשות את ההזרעה החודש? האם הרפאפן מזיק או פוגע בביצית החודש, ובעובר אם נוצר, וביכולת הגוף להרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוק וכניסה להריון - תגובה
אין כל חשש . המשיכי בתכנית הטיפול כרגיל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןניקי01/03/2015
בת 34 נשואה פלוס 1. הריון ראשון ספונטני תוך מס, חודשים. הריון שני מנסים כמעט שנתיים ללא הצלחה. שלחו אותי לפריון. תוצאות בדיקת הזרע תקינות, תוצאות הבדיקות שלי גם תקינות. היום עשיתי אולטראסאונד אגן קטן בזמן ווסת (יום 3 לווסת) והתוצאות הן: רירית רחם 7.5, שחלה ימין 9 זקיקים בגודל 10 ממ נצפה 2מבנה ציסטי 15x17 , שחלה שמאלית 3 זקיקים בגודל 10 ממ נצפה מסמה ציסטי 1 בגודל 11x13.
צלצלו אלי מהמרפאה וביקשו שמחר אעשה בדיקת דם לבדיקת הריון??
האם יש סיכוי שאני בהריון? מה התוצאות של האולטראסאונד אומרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2015שלוםלך,
כנראה חלק מהרוטינה שלהם לפני תחילת מחזור טיפולי חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב מועד ביוץאני :)01/03/2015
היי בוקר טוב,
מנסים להיכנס להריון. המחזור שלי הוא כל 28 יום.
מחזור אחרון ב24/2 בלילה.
לפי המחשבונים באתרים השונים, הביוץ הבא אמור להתרחש ב10/3, שזה יוצא 15 יום מהיום הראשון של המחזור ולא 14 (אם מחשבים 28-14, זה אומר שהביוץ אמור להיות ביום ה14 ולא ביום ה15, לא?) ---- קצת הסתבכתי בחישובים...
אשמח להסבר כיצד מחשבים ביוץ. איך וממתי סופרים.
שאלה נוספת - ממתי רצוי לבדוק בעזרת ערכות ביוץ?
וממתי רצוי להתחיל 'לעבוד' ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב מועד ביוץ - תגובה
מכיוון שמועד הביוץ אינו קבוע רצוי לקיים יחסי מין לצורך הריון החל מיום 10 לתחילת הוסת ועד היום ה20 לסרוגין מדי יום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
אני :)07/03/2015באיזו שעה במהלך היום הכי מומלץ לבדוק ביוץ באמצעות הערכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי גרידהנועה28/02/2015
שלום רב,
לפני כשבועיים עברתי גרידה בשבוע 9 בשל הפסקת דופק העובר.
היום החלו לי הפרשות חומות מרובות עם מעט פסי דם דקים.
האם הדבר תקין? מה צריך לעשות?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות אחרי גרידה - תגובה
תקין לחלוטין ופני גם לבדיקת רופא ואולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור לגבי בדיקה בהריון סיסי שלייהנטלי28/02/2015
שלום
אני בשבוע ה14 פלוס 4 ימים להריון ואני בת 36 הריון ראשון . והבחנתי בעלון שקבלתי מהאחות המלווה שלי בטיפת חלב שיש בדיקה מומלצת בשם בדיקת סיסי שלייה בשבועות 10-12 , הרופא לא שלח אותי לעשות את הבדיקה האם זה בסדר? האם הוא שכח ? או שלא כולן עוברות בדיקה זו?
תודה רבה ממתינה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור לגבי בדיקה בהריון סיסי שלייה - תגובה
זוהי בדיקה להוכחת תקינות גנטית של העובר שנעשית במידת הצורך בלבד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןליאת28/02/2015
שלום לכולן!
צריכה את עזרתכן
אני לאחר הפריה ראשונה וברוך ה אני בהריון שבוע 12
הייתי מקבלת תמיכה של קרינון. הפסקתי לפני חודש את התמיכה
אך משום מה מידי פעם יש כמין גושים כאלה ( במיוחד לאחר קיום יחסים)
האם זה תקין ומדוע זה קורה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
פני לבדיקת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)