מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקוררת בשבוע 13אסתי קרני02/01/2015
שלום,
אני בשבוע 13, הריון ראשון.
לפני ההריון ובתחילתו עברתי בדיקות דם שהראו שאיני מחוסנת ל CMV.
זה קצת הלחיץ אותי בהתחשב בעובדה שזה נגיף די נפוץ, שהרבה (אולי הרוב?) כן מחסונים אליו.
כעת אני מקוררת- נזלת, עייפות וקצת כאבי גרון... וחששות שזה הנגיף.
האם יש צורך לבצע בכל פעם שאתקרר בדיקת דם ל CMV?
תודה,
קרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקוררת בשבוע 13 - תגובה
ד``ר אריה לידור05/01/2015שלום לך
רצוי לבדוק רמת נוגדנים הכל מקרה של מחלת חום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקוררת בשבוע 13אסתי קרני02/01/2015
שלום,
אני בשבוע 13, הריון ראשון.
לפני ההריון ובתחילתו עברתי בדיקות דם שהראו שאיני מחוסנת ל CMV.
זה קצת הלחיץ אותי בהתחשב בעובדה שזה נגיף די נפוץ, שהרבה (אולי הרוב?) כן מחסונים אליו.
כעת אני מקוררת- נזלת, עייפות וקצת כאבי גרון... וחששות שזה הנגיף.
האם יש צורך לבצע בכל פעם שאתקרר בדיקת דם ל CMV?
תודה,
קרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקוררת בשבוע 13 - תגובה
בכל מחלת חום יש לבדוק נוגדני CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני שאלותאסתי01/01/2015
הי ..יש לי שני שאלו
האם מותר לקיים יחסי מין בהריון בשבועות הראשונים?
כמה זמן צריך לחכות אחרי הפלה. כדי לנסות להיכנס שוב להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שאלות - תגובה
1) כן
2) לאחר בקורת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחים יקרים- שאלה לי אליכםאסתי01/01/2015
הי אני אחרי הפלה טבעית...
זה קרה בשבועות הראשונים.
הבעיה היא שאני נפוחה כרגע..
הבטן יותר נפוחה מהרגיל.
למה זה ככה?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים יקרים- שאלה לי אליכם - תגובה
לפנות לבדיקת רופא לאחר הפלה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות לאחר לקיחת פוסטינורשרה01/01/2015
שלום
אני נוטלת גלולות מסוג- מינולט.
פיספסתי את הגלולה של יום שלישי וכשבאתי ברביעי לקחת גלולה שמתי לב שפיספסתי יום.
לבינתיים קיימתי יחסים עם בן זוגי.
היות ואיננו רוצים היות עכשיו אז נטלתי פוסטינור .
הרוקח המליץ להפסיק את הגלולות ולחכות למחזור.
אינני יודעת כיצד להתחיל שוב בגלולות.
בברכה,
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות לאחר לקיחת פוסטינור - תגובה
אין צורך להפסיק את הגלולות . להיפך להמשיך ולחת אותן כסדרן כך שמתחילת החפיסה החדשה תהיי כבר מוגנת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מחלות מיןדליה01/01/2015
אני בהיריון קיימתי יחסי מין עם מישהו שהיה לו בעבר כלמידיה . יחסי מין בלי חדירה ממש . אני מפחדת שלא נדבקתי במשהו. מצד שני רופא הנשים והמעקב היריון שלי לא בודק אותי וגינאלית ואני מתביישת לשתף אותו בפחד שלי. כשאני עושה פיפי לא כואב לי אבל בניגוב של האיזור שורף לי ומגרד. האם רופא משפחה יכול לבדוק את זה באמצעות בדיקת שתן? או בדיקת דם? גם הגרון מאד כואב אני בחרדה שלא הזקתי לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מחלות מין - תגובה
לא הזקת לעובר אך פני לבדיקת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר לידהליאת01/01/2015
בעלי מרגיש דמשהו תופס אוצו מזה לעסאסל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר לידה - תגובה
פני לבדיקת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון מאורךמרב31/12/2014
שלום, לאחרונה גיליתי שאני בהריון (שני) היום עשיתי בדיקת אולטראסאונד והרופא שלי כתב כך״ שק הריון מאורך במקצת, שק חלמון מרוחק מהעובר מדי, קרום אמניון מוגדש חריג. ״ האם יש מקום לדאגה לאור הדברים שנרשמו,,
אני בשבוע 7+5 הריון ראשון היה תקין... אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון מאורך - תגובה
לגאומטריה אין כל חשיבות כל עוד קיים דופק עוברי סדיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתאסתי30/12/2014
ההריון שלח הסתיים.
עשיתי בדיקת אולטראסונד הרחם נקי.
מחר אני עושה בדיקת בטא לודא שזה נגמר סופי.
השאלה שלי אם חס וחלילה הבטא לא ירדה. מה זה אומר?
אני מפחדת....
בבקשה תענו
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיעה תוצאה
אסתי31/12/2014יום ראשון הבטא היתה 122. היום יום רביעי הבטא 37. אני צריכה לעשות עוד בדיקת דם???? לראות שהבטא מגיעה לאפס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעה תוצאה - תגובה
בצעי בדיקה נוספת עד להתאפסות התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבטים בהריוןרוז30/12/2014
שלום, הזמנתי סלט ובו היו נבטים חיים. את הנבטים הוצאתי ואכלתי את שאר הסלט. אני בשבוע 12 להריון, האם עלי לחשוש??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבטים בהריון - תגובה
אין סיבה לחשוש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתבחין משולשלירז30/12/2014
שלום
ממה שקראתי הבנתי שהתבחין המשולש מגלה 70 אחוז ממקרי תסמונת דאון.
לא לגמריי מבינה מה זה אומר.
קיבלתי תוצאה של 1:10000 . האם זה אומר שהתוצאה נכונה רק ב70 אחוז מהמקרים?
או שאני יכולה להניח שאכן ההסתברות שלעובר שלי יש תסמונת דאון היא 1:10000
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שהכל מצוין
ליאת01/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לתבחין משולש - תגובה
המשמעות היא כי על פי התוצאה את נמצאת בסיכון נמוך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקק רירישואלת30/12/2014
שלום. כיצד נראה פקק הרירי, וכיצד אוכל להבחין שמדובר בו ולא בהפרשה רגילה? תודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקק רירי - תגובה
כשמו כן הוא גוש גדול של הפרשה רירית לעתים עטוף במעטה דמי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי בהריוןרעיה29/12/2014
ד"ר שלום רציתי לשאול אני בחודש שביעי(שבוע 28) ובשמירה בבית עקב פעילות רחמית קלה שנצפתה מחודש חמישי. מקפידה על שלוש ליטר ביום ומנוחה.
שאלתי היא לגבי מין אוראלי לגבר..
1)האם זה מותר? הרופאה אסרה על יחסים.
2)האם מין אוראלי גורם להתכווציות רחם? או שמא זה בסדר?
3)והאם מעט זרע שנפלט לפה..מסכן את העובר?
4) האם מותר לקיים יחסים לא נרתיקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
רעיה29/12/2014חשוב לציין שבכל בדיקה ראו שהצוואר סגור ואחריי מנוחה ועירוי הכאבים עברו..
בנוסף אני לוקחת תמיכה נרתיקית כל לילה של אוטורוגסן 200 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי בהריון - תגובה
אין כל חשש ממין אורלי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה28/12/2014
שלום המחזור שלי סדיר כול 28 יום קימנו יחסים בים 14 יום לפני ויומיים אחרי
אין מתי אפשר לבדוק בבדיקת דם ומתי בשתן אין לי סבלנות לחכות
6.12המחזור הייה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/12/2014שלום.
הבדיקות הופכות חיוביות לאחר איחור במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהאסתי28/12/2014
שלום למומחים.
היום אני שבוע 7+6
היה לי דימום 5 ימים שהיום בבוקר הפסיק.
הבדיקה בטא של היום 122 . הפרוגסטרון 2.36. סוג דם O+
אני יודעת שההריון לא תקין.
השאלה שלי אם הדימום שהיה לי .זאת בעצם ההפלה?
או שצפוי לי עוד דימום?
ומה עליי לעשות עכשיו כדי לבדוק שהרחם נקי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/12/2014שלום.
התשובה פשוטה לגשת לבדיקת רופא כולל בדיקת אולטרהסאונד של חלל הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי...
אסתי29/12/2014אבל הדימום חזר...
איך אעשה בדיקה ?
:-(((((((((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)