מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוך כמה זמן מתקבלת תשובת העמסת סוכרמישהי02/06/2011
50 גרם? (בקופת חולים מכבי)
האם ביום ביצוע הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ללא03/06/2011גם אני עשיתי השבוע אמרו לי לחכות יומיים ואז להתקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורמילה02/06/2011
שלום, אני באיחור של שבוע במחזור, עשיתי בדיקה ביתית יצאה תוצאה שלילית ( קו אחד) האם זה תקין שאני לא בהריון וזה רק איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/06/2011ערב טוב
קיימות שתי אפשרויות
אחת כניסה להריון יותר מאוחר
השנייה שיבוש קל בפעילות השחלות
הפיתרון : לעשות בדיקת דם להריון ובנוסף לבדוק את הורמוני השחלות FSH ו LH
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
היי07/06/2011HCG QUANT.(S) NEGATIVE
<1.2
<5 MIU/ML-NEGATIVE
>25 MIU/ML-POSITIVE אלה התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ושפעתסמדר02/06/2011
שלום לכם
אני בת 28 מתכננת הריון שני. בחודש פברואר חליתי בשפעת מאוד קשה, דחיתי את ההריון ל 3 חודשים. בחודש מאי חליתי שוב, הצטננות, נזלת, ושיעול. לא יודעת אם היה חום. לא לקחתי תרופות ולו הלכתי לרופא.
האם מותר להיכנס להריון, האם יהיה בטוח או שעדיף לחכות עוד מספר חודשים.
יש לציין שעשיתי בדיקת CMV לפני ההריון הראשון שלי ונמצא חיובי כלומר שחליתי בעבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון ושפעת - ד"ר תדמור
כעיקרון אין בעייה להיכנס להריון
מכייון שב CMV יש הדבקה חוזרת מומלץ לעשות בדיקת CMV חוזרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות ברחם בהריוןשרון02/06/2011
שלום,
באולטרסאונד בשבוע 6+1 נראה שק במידות 15 X 8 מ"מ
תחילה הטכנאית חשבה שיש תאומים - אך לאחר מכן הסתבר מדובר בשק אחד. באמצע השק הודגם איזור היכול להתאים להידבקות.
היה רושם של הד עוברי קטנטן ללא דופק.
מהי המשמעות של קיום הידבקות ברחם באמצע השק?
האם עלול לגרום להפלה, או להמשך הריון אך לא תקין?
האם הגדלים של השק והעובר מתאימים לגיל ההריון, או העובר היה צריך להיות כבר גדול יותר?
בתודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות ברחם בהריון - ד"ר תדמור
גודל שק ההריון מתאים למצב בו לא צריך לראות עובר.
צריך פשוט לעשות בדיקת על קול עוד שבוע.
ההידבקות לא גורמת למומיים.
צריך לראות פשוט איך ההריון מתפתח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות באמצע שק הריון - שאלה נוספת
שרון02/06/2011ערב טוב,
תודה רבה על התשובה.
האם הסיכון להפלה הינו מוגבר?
במידה וההריון נמשך, האם יש סיכון ללידה מוקדמת?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת האולטרה סאונד של ההידבקות
שרון03/06/2011שלום,
תמונת האולטרה סאונד של השק וההיבקות מצורפת.
תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי הפלהאיילה02/06/2011
שלום, הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 6+. ההפלה התרחשה בשבוע של ה 15.5 (דימום עד ה20 ואחר כך ראו שאין כבר שק הריון והרחם נקי) שלחו אותי לבדיקת בטא. עשיתי אותה ב 24.5 והבטא הייתה 81. היום עשיתי שוב והבטא 10.
האם אפשר להניח כי הכל מאחורי? או שיש לבצע בדיקת בטא נוספת ומתי?ושאלה נוספת... מתי נוכל לנסות שוב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
איילה05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא אחרי הפלה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/06/2011בוקר טוב
ערך של 10 זה שלילי
יהיה לך ביוץ בערך עוד 3 שבועות / חודש
אז תוכלי להיכנס להריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
איילה07/06/2011אכן קיבלתי מחזור לפני 3 ימים... מקווה שעכשיו יבוא הריון מלא ותקין וילד בריא ושמח!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליה שמאלית מוגדלת בסקירה ראשונהמיקי02/06/2011
שלום רב,
עקב ממצא של כליה שמאלית מוגדלת מעט נשלחתי לייעוץ גנטי ולייעוץ נפרולוגי סביב שבוע 19. היועצת הגנטית קבעה כי אין הצדקה מספקת לביצוע דיקור מי שפיר. הייעוץ הנפרולוגי אכן נקבע לשבוע 19 אבל מאז נדחה ונדחה בשל עיצומי הרופאים, וכרגע נקבע לשבוע 22.
יחד עם זאת, בסופו של דבר כן ביצענו דיקור מי שפיר ואנו ממתינים לתוצאות.
שאלתי היא, האם העובדה שהייעוץ הנפרולוגי נדחה פעם אחר פעם היא משמעותית, או שמא ניתן לחכות עד שבוע 22 במקום שבוע 19? כלומר, האם מעבר להמלצה לבצע דיקור או לא, הנפרולוגית יכולה להציע דרכי טיפול או פעולה שונות (באם אכן יש בעיה לדעתה), שבינתיים עם הזמן שחולף, מתפספסות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליה שמאלית בסקירה ראשונה - תדמור
מעבר לצורך או חוסר צורך בבדיקת מי השפיר ליעוץ הנפרולוגי מעט חשיבות כרגע.
הנתון הכי חשוב חסר , מה גודל ההרחבה, מי גדול הכיליה ??? המערכת המאספת ??? הצינור ממנה לשלפוחית ????
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברייעל02/06/2011
HCG 1.18
UE3 0.78
שיקלול גיל+בדיקות 1:59
לפי גיל 1:61
אני בת 41.5.
ברור לי שאעשה מי שפיר, אך עד שיגיעו התוצאות, אשמח עם תרגיע את ליבי
כי תוצאות החלבון עוברי עצמן (גם אם סקר ), כתוצאות -הן תקינות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AFP 0.74
יעל02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהkeren02/06/2011
שלום, עברתי הפלה ע"י כדורי ציטוטק ב 13.05
הדימומים נמשכו שבוע ואחרי u.s ראו שהכל נקי
שכבתי עם בעלי כמה וכמה פעמים בלי אמצעי הגנה .
אתמול אחרי קיום יחסי מין ראיתי את המגבון טיפה של דם ורוד אדום.
מזה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
קרןןןןן03/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצההה
keren05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בלמיסיל לפטרתמיטל02/06/2011
שבוע 22,
יש לי פטריה ברגל שכל הזמן חוזרת- אני מורחת למיסיל וזה עובר.
האם יש מניעה לשימוש במשחה זו בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- אשמח לתשובה
מיטל06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בלמיסיל לפטרת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/06/2011שלום.
הכתובת הרשמית לתשובות בנושא בטיחות תרופות בהריון היא במשרד הבריאות בטל- 02-6243669.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מהפריה איך מחשבים שבועות הריומ.ב02/06/2011
שלום,
רציתי לדעת אני בהריון פעם ראשונה מהפריה ראשונה, איך מחשבים שבועות הריון? האם כמו הריון רגיל או אחרת?
אשמח לתשובה.
יום ראשון של וסת אחרונה 5/5/11 שאיבה ב-15/5/11 החזרה ב- 18/5/11 2 עוברים.
איך מחשבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא
מ.ב02/06/2011ב-29/5/11 אחרי 12 יום בדיוק מההחזרה בטא 114
ב- 31/0/11 יומיים אח"כ בטא 280
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשאלה02/06/2011
מה אומרת התוצאה הבאה לבדיקת הריון?
שם הבדיקה BETA-HCG
תוצאה <5 IU/L
פירוט תוצאות
weeks 100-5,000 2-3
week 5-50 0.2-1
weeks 50-500 1-2
weeks 500-10,000 3-4
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור02/06/2011שלום לך
תוצאה גבולית על גבול השלילית . בצעי בדיקת ביטא חוזרת
בהצלחה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתי
שאלה02/06/2011אני לוקחת אנטיביוטיקה קארין 500 מעל חודש ומאחר לי המחזור מעל שבועיים , שהייתי מקבלת מחזור באופן סדיר (גלולות הפסקתי לפני 5 חודשים). יכול להיות שזה משפיע על תוצאת הבדיקה הנ"ל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיההילה02/06/2011
שלום ד"ר
שבוע 29 ההמוגלובין שלי שהתחיל ב-12.6 צנח לאחר מכן ל 9.6. מאז כבר שלושה שבועות אני לוקחת שלושה כדורי פוריק הריון ביום ועלה לי רק ל 10.1.
האם זה עלייה איטית?
אם אמשיך לקחת שלשה ביום האם זה ימשיך לעלות או שכדאי להחליף את הכדורים?
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה - תגובה
ראשית יש לבצע ברור לאנמיה. שנית יש לבדוק רמות פריטין. על פי התוצאות יש לשקול במידת הצורך ערוי ברזל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמתאיילה02/06/2011
אני נמצאת בשבוע 14 והרופא שלי נתן לי הפניה לסקר מערכות עובר מוקדמת.
הבעיה היא שבכל מקום שאני יכולה לקבוע אין תור פנוי בשבועיים הקרובים. כל התורים תפוסים. רציתי לדעת האם זו בדיקה שחובה לעבור אותה בכל מחיר? במידה וכן אעשה אותה באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מוקדמת - תגובה
זוהי אכן בדיקה חשובה מאד . דאגי לבצעה
בברכה
ד|"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 + 4 ימיםגלית02/06/2011
היום עשיתי אולטרסאונד אני בשבוע 6 + 4 ימים. אני אחרי טיפול IVF ולא ראו דופק מה שראו זה שק הריון עם שק חלמון 6 13X מ"מ מה זה אומר? נאמר לי שזה גבולי.. האם יש סיכוי שזה יתפתח לדעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6 + 4 ימים - תגובה
ד``ר אריה לידור02/06/2011שלום רב
יש לבצע אולטרהסאונד בקורת בעוד מספר ימים להוכחת דופק עוברי
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר בעודף משקלמאיה01/06/2011
שלום, אני בשבוע 19, סובלת מעודף משקל, הרופא שעשה לי סקירה טען שקשה לו לראות בגלל השומן בבטן. לצערי כנראה אאלץ לעבור דיקור מי שפיר בשל תוצאות לא טובות בחלבון העוברי, האם יש סכנה בבדיקה הזו לעובר או לי מאחר ויהיה קשה יותר לראות באולטרהסאונד?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מי שפיר בעודף משקל - תגובה
מבצע בעל נסיון לא יתקשה לבצע את דיקור מי השפיר
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)