מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףמיטל27/01/2011
חודש שעבר קיבלתי מחזור ב13.12.10. קיימתי יחסים לא מוגנים באותו חודש(שבוע אחרי המחזור) ולקחתי פוסטינור יום למחרת. החודש הזה(ינואר) קיבלתי מחזור ב.16.01.11 היום עשית בדיקת דם להריון ובתשובה היה רשום "אחד". מה זה אומר והאים עליי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/01/2011שלום. אם התשובה קטנה מ5 היא נחשבת שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איילון בבקשה
מיטל31/01/2011אז למה זה לא מראה אפס? אני אמורה לחזור שוב על הבדיקה או שאין צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שיר01/02/20110 או 1 זה שלילי אין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר ללא דופקשחר27/01/2011
שלום. זה קצת ארוך ומייגע..., מחזור אחרון 30.11. לאחר בטא שמכפילה עצמה לאט והגיעה ל - 569 הפרוגסטרון 29.4 וחשש להריון מחוץ לרחם הלכתי למיון להיבדק. נצפה שק הריון המתאים לשבוע 5 ויומיים. נצפה שק למרות שהערך פחות מאלף. באמת מוזר. אחרי שלושה ימים הגיעה ל- 817. פרוג' 13.2. החלו הכתמות חומות והתכווצויות חזקות עם קרומים קרישים חומים-שחורים התחיל להופיע דם אדום וגושים, נבדקתי ונראה אותו שק ללא עובר. אחרי הבדיקה התחזק הדימום. בדיקת הבטא עלתה ל - 1365. שוב בדיקה - הרופא טוען שזו הפלה טבעית ומראה לי שק הריון שנפל לאיזור האיסטמוס. אחרי שבוע מגיעה לביקורת כדי לבדוק ש"הכל נקי" ולמרבה ההפתעה נצפה הפעם ה - שק הריון עם קוטב עוברי. מה שהיה עד עכשיו זה בכלל קרישי דם ולא "שקי הריון" . הרופא אמר לבוא עוד שבוע לבדיקת דופק. היום 27.1 הרופא מספיד את ההריון אומר שאין דופק ועובר בגודל 4 מ"מ ואין סיכוי. ולטענתו אני בשבוע 7. הוא אומר שהיה דופק שהעובר גדל קצת ואז הפסיק. האם דופק לא אמור להופיע בגודל 4 מ"מ? האם יש סיכוי לדופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם...
שחר28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
שחר29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר ללא דופק - תגובה
ד''ר גדעון נגר29/01/2011על פי הנתונים שמסרת סביר להניח שההריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין תופעותהדס27/01/2011
היי,
אני בשבוע שישי, ואין לי בחילות, תחושת עייפות, או טעם מוזר בפה.
יש לי רק כאבי בטן תחתונה שגם לאחרונה פחתו.
הגניקולוג שלי אמר שזה לא סימן טוב שאין בחילות או עייפות כבדה אבל נחכה לאולטרסאונד דופק עוד שבועיים.
יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה שלי
רינה27/01/2011לא נראה לי שיש לך בעיה אצלי התחילו הבחילות+הקאות רק בשבוע 13 בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות
דנה30/01/2011שלום לך,
אני עברתי כבר שני הריונות תקינים וטפו טפו נולדו שני ילדים בן ובת ובשני ההריונות שלי לא הרגשתי כלום ונאמר לי שאני בת מזל הרופאת שלי מעולם לא אמרת שזה לא תקין אלא אם יש תופעות ופתאום הן פוחתות אבל אני בשניהם עד בדיקת הדופק לא הייתי רגועה כי לא הרגשתי כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תופעות - תגובה
ד``ר אריה לידור30/01/2011שלום לך
לא תמיד קיימים סימני הריון . נוכחות או העדר סימנים אלו לא בהכרח מעידים על איכות ההריון. יכולה כבר לבצע אולטרהסאונד כדי לראות שההריון מתפתח כתקנו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדשואלת27/01/2011
האם בשבוע 4 אפשר לראות משהו [שקשור להריון] באולטרסאונד?
מיאזה שבוע אפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מישהי28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור29/01/2011בוקר טוב
בשבוע לא ניתן לראות בעל קול שום מימצא
הדרך הנכונה לבדוק את הבטה בדם.
בערך של 1500 יחידות בטה ניתן לראות שק הריון ברחם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומות- עקב טחורים קשיםאני27/01/2011
היי, רציתי לדעת...
אני שבוע 25 עם בעיית טחורים קשה מאוד.
יש לי המון טחורים חיצוניים וכואבים לא חשוב מה אני עושה.
האם יש בכלל מצב כזה שאלד וגינלית למרות טחורים כאלו חמורים? או שמראש כבר רצוי שאתכונן נפשית לקיסרי גם בגלל טחורים וגם בגלל תאומים?
אשמח לתשובתכם, הנושא מטריד אותי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה השאלה דולגה?
אני28/01/2011יש הרגשה פה בפורום הזה שאתם בוחרים על איזה שאלות לענות?
אני מאוד מאוד אשמח לקבל תשובתכם פעם ראשונה (שאלה רביעית שלי פה בערך ומעולם לא ענו לי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות קשותסיון27/01/2011
שלום רב,
מה אאפשר לעשות כדי להקל על צרבות קשות בשבוע 27???
האם כדורי טאמס לצרבת מותרת בהריון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת
איה27/01/2011גם אני סובלת מצרבות קשות וניסיתי הכל,מה שהכי עוזר לי זה טאמס ומותר לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות קשות - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/01/2011שלום.
ישנה תרופה נוזלית בשם מאלוקס. התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים?!?רינה27/01/2011
היי אני שבוע 36 התחילו לי כאבים כמו של מחזור וגם כאבי גב שהולכים ובאים האם אלו צירים?.. בנוסף מה הפרמטר במוניטור שמראה שזה צירים?..(אילו מס'?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?!?!
רינה28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתללא שם27/01/2011
אני חושבת שאני בהריון,קבעתי תור לבדיקת דם לגילוי הריון....
אבל יש לי שאלה
אני לא הקפדתי על נטילת חומצה פולית בחודשים האחרונים
האם זה מסוכן?
האם יש טעם להתחיל עכשיו?
מה לעשות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
איה27/01/2011את התחלתי ביום שגיליתי שאני בהריון והכל בסדר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לקחת את הכדור
ללא שם27/01/2011מאז שנכנסת להריון....לכל אורך ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
איה27/01/2011לקחתי מהיום הראשון שגיליתי,שזה היה ביום שהייתי צריכה לקבל מחזור,למשך שלושה חודשים.היום אני בשבוע 36 והכל בלי העין הרע בסדר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
כן לקחת באופן מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,האם זה חשוב שיהיה
ללא שם27/01/2011שלום
האם זה חשוב שיהיה כל יום באותה שעה מדויקת?כי אני גם לא אוכלת מסודר ולפעמים מדלגת על ארוחות(חיים של סטודנטית+לא תמיד רעבה.....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה,פשוט חשובה לי התשובה,סליחה
ללא שם28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
איה28/01/2011זה לא משנה,העיקר שתיקחי בלי לפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות שבוע 12+4ליאת27/01/2011
לפני כשבועיים היה לי דימום - אדום בהיר. בבדיקה לא התגלתה הסיבה לכך , העובר בסדר. אני סובלת מכאבי בטן תחתונה ודקירות - התכווצויות בבטן לעיתים. לאחר הדימום אני לא יכולה לעמוד יותר מ-10 דקות רצוף מבלי שיתחילו הכאבים והדקירות ואז אני חייבת לנוח.
מה כול לגרום לדימום כזה?
מה הסיבה שאינני יכולה לעמוד ללא כבים? ןמה אני אמורה לעשות במצב כזה כשאני צריכה לעבוד עם ילדים קטנים- אני מורה?
נושא נוסף- אינני יודעת מתי אני מסיימת את החודש השלישי ומתי מתחילה את החודש הרביעי. האם תוכל לעשות לי סדר בעניין בבקשה? כל אחד אומר משהו אחר.
ומתי אני עוברת לשליש השני?
תודה רבה על הסבלנות מחכה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות חשובות שבוע 12+4 - תגובה
ד''ר גדעון נגר29/01/2011יש לקבל תשובות לשאלותיך רק לאחר בדיקה עי רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחגית27/01/2011
וסת אחרונה 27/12/10 בדיקת בטא ב 26.01.11 1128.5 האם תקין וניתן להסיק כי ההיריון תקין? דבר נוסף יש לי כאבים בבטן התחתונה כמו שלפני קבלת הוסת, אין לי דימום האם הדבר נורמלי או שיש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
כאבים בתחלית הריון,זה לא חריג. שוה אבל להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים בהריוןלירן27/01/2011
שלום רב,
מאז שנכנסתי להריון אני אוכלת פחות ויתרה מזאת הורדתי במשקל ומרגישה עייפות .
אני בשבוע השמיני ,ורציתי לדעת האם יש איזושהי הגבלה בנטילת ויטמנים באינפוזיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים בהריון - תגובה
למה בדיוק את מתכוונת ב-ויטמינים באינפוזיה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה טבעיתשירה27/01/2011
שלום,
האם יכולה להתבצע לידה טבעית ורגילה לאחר ביצוע של 2 לידות בניתוח קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה טבעית - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/01/2011שלום. בעקרון אנו לא מעודדים לידה רגילה לאחר שני קיסריים עקב הסיכונים הכרוכים בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןאלה27/01/2011
שלום,
ביום ב' ביצעתי בטא שעמדה על 1392, יום ד' עשיתי אולטרסאונד בו ראו רק שק ללא שק מזון או עובר, האם יכול להיות תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון - תגובה
כן יכול להיות תקין. אגב המינוח הוא שק חלמון ולא שק מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בהריוןנועה26/01/2011
שלום רציתי לשאול אם חייב לקחת ברזל עד סוף ההריון או חומצה פולית אני בשבוע 32 והכדורים עושים לי לא טוב טחורים מדממים ועוד.. ושאני מפסיקה את הכדורים אין לי את הבעיות הנילוות. המוגלובין שלי בבדיקת דם שעשעיתי הוא 11 .
אודה לתשובה מהירה כי אני כבר שבועיים לא נוטלת שום כדור והרופא שלי בחופש האם זה בסדר או שלא. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור27/01/2011שלום לך
ספירת הדם נמוכה מעט. הייתי ממליץ שתתחילי שוב בנטילת תכשירי ברזל - כאלה שיתאימו לך
בהצלחה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףמרים26/01/2011
האם אפשר להכנס להריון מסקס יבש כאשר הגבר לבוש רק בתחתונים והאישה בטייטס ותחתונים ושניהם גומרים כשהם צמודים??..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
ד``ר אריה לידור27/01/2011שלום לך
נראה בלתי סביר להקלט בהיותכם עטופים במלבושים שאת מתארת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)