מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום.טלי24/01/2011
אני אחר הפריה ראשונה 14 יום לאחר החזרת העוברים
בטא 277.
שבוע הבא יש לי תור לאולטרסאונד ראשון
רציתי לדעת איך מחשבים את השבוע שאני נמצאת בו(ההחזרה נעשתה ב (5.1 )
שאלה שניה יש לי מן כאבי מחזור הולכים ובאים ...לא משהו קשה אבל מרגישים את הבטן
האם זה נורמאלי?או שיש חשש להריון חוץ ריחמי.אין שום זכר למחזור או משהו.
תודה רבה וסליחה על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/01/2011שלום.
גיל הההריון נספר באופן כללי כשבועיים לפני החזרת העוברים. בדיקת העל קול תמדוד את גודל העובר ותדעי בדיוק גיל ההריון.המחושים שאת מתארת הם לא משהו מאד חריג,אבל שוה אולי לגשת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקצוציםשואלת24/01/2011
האם נפיחות בשדיים ועיקצוצים בפטמה יכול להעיד על הריון? [זה לא קורה לי אף פעם לפני/בתחילת וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקצוצים - תגובה
תופעות אלו אינן משמשות כאבחון הריון.יותר מתאים לפטרת באזור הפטמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
שואלת24/01/2011השדיים עדיין מגודשות. הפטמות רגישות.
המחזור היה אמור להגיע אתמול.
עשיתי בדיקה ביתית בצהרים - שלילי.
האם יכול להיות עדיין הריון?
האם הבדיקה הביתית צריכה להיות עם השתן הראשון של הבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדינה23/01/2011
שלום,
רציתי לדעת אם אפשר לבדוק בבדיקת מי שפיר:
- סוג דם העובר עם התמקדות על אנטיגנים מסויימים
- רמת החלבון העוברי במי השפיר
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
בדיקת מי השפיר אינה בודקת כשגרה את סוג דם העובר.כן בודקת את רמת החלבון העוברי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עובריתמי23/01/2011
שלום ד"ר אני אשמח לקבל חוות דעת
אני בת 38 בשבוע 19
בדיקת שקיפות עורפית היתה תקינה הסיכון היה 1:1036
והעובי 1.13 מ"מ
גם בדיקה סקירת מערכות מוקדמת היתה תקינה.
בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17 הראתה
ATP 0.63
HCG 0.56
UE3 1.11
סיכון לפי גיל 1:165
סיכון לפי גיל בשילוב תוצאות הבדיקות 1:902
האם ההריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי - תגובה
התשובה אינה יכולה להגיד באם ההריון תקין או לא.היא רק אומרת מה הסיכון לתסמונת דאון.בדיקת מי השפיר לעומת זאת אומרת באופן חד משמעי העובר בריא ,או לא עלינו ,פגוע.מי השפיר אגב בודק עוד כ-300 מומים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןבר23/01/2011
אני מודאגת,עשיתי אולטרסאונד לפי מה שרופאה אמרה אני בשבוע 7,בבדיקה נאמר לי שאני בשבוע 5 ולא שומעים דופק עוברי.אחרי שבוע עשיתי שוב בדיקה ועדיין לא שומעים דופק עוברי שבוע 6.יש לי תור רק בסוף השבוע לרופאה אני לא יודעת מה לעשות?איך יכול להיות שהרופאה אומרת שאני בשבוע 7 ובבדיקה אומרים אחרת?המחזור האחרון היה 17,11,2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2011שלום לך
מאד חשוב לדעת האם חישוב גיל ההריון על פי הוסת הינו נכון ומדויק. בשבועות אלו האולטרהסאונד מדייק מאד. לפי מה שאת מתארת היתה צמיחה לשבוע 6. בשבוע זה והילך אפשר לראות דופק לראשונה. באם עדיין לא נראה התאזרי בסבלנות ובצעי עוד אולטרסהאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מדומה? בטן נפוחהי23/01/2011
שלום
עברתי הזרעה ב 11.1.11
מיום שישי בטן מאוד נפוחה אבל בחלק העליון(נראה כחודש רביעי מינימום)
כמו כן כאבית בחלק העליון
מניחה כי אבצע בדיקה ביום שלישי.
האם האם אכן יש מונח כזה הריון מדומה? מהן התופעות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מדומה? בטן נפוחה - תגובה
לא ברור האם עברת טיפול משרה ביוץ היכול להסביר את התפיחות והכאבים. בכל מקרה ממליץ לך להבדק לאור המתואר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
י23/01/2011עברתי הזרקות של גונל F
+ אוביטרל יום וקצת לפני ההזרעה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא תקין?דקלה23/01/2011
שלום,
מחזור אחרון ב-15.12.10
בדיקת דם ב-17.12 בטא 1454
האם זה תקין ,נמוך, גבוה?
האם ניתן להסיק האם מדובר בהריון יחיד או מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא תקין? - תגובה
אם התכוננת לכך שבדיקת הדם ב 17/01 היא זו אזי התוצאה תקינה. יש להמשיך לעקוב אחר צמיחת הביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותלולה23/01/2011
הי במשך שלוש שנים עברתי 7 טיפולי פוריות (IVF) עקב בעיה בזרע של בעלי לשעבר. כל הבדיקות שאני עברתי הראו שאצלי הכל בסדר, צילום רחם ועוד כל מיני בדיקות כואבות וחודרניות. כיוםם אני נשואה בשנית ואנחנו מנסים בערך 6 חודשים להרות ללא הצלחה, ניגשתי לרופא נשים שאמר לי שכנראה יש לי שחלות פוליצסטיות כי יש לי פצעים על הפנים, ללא כל בדיקה . אצל בעלי הכל תקין , האם יש אמת בדבריו של הרופא?
מפוחדת מאד שאצטרך לעבור את הסיוט הזה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2011שלום רב
אבחנת שחלות פוליציסטיות על סמך אקנה ( פצעונים ) בלבד אינה מבוססת. ביסוס אבחנה זו נעשית על פי סדירות הוסת סקירת שחלות באולטרהסאונד ופרופיל הוררמונלי מתוזמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאי23/01/2011
4/1 הוחזרו 3 עוברים
17/1 14 יום 460
19/1 16 יום 1112
23/1 20 יום 2400
1כמה נקלט ?
2 מתי צריך ללכת ל א.ס ריאשון?
תודה
למלאכים בלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
בערך כזה אפשר כבר לבצע אולטרהסאונד ולראות שק או שקי הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת הריוןסיגל23/01/2011
איזה דברים בודקים בסקירה?
סליחה על הנודנקיות אפשר פירוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת הריון - תגובה
בעקרון בסקירה הראשונה נבדקים אברי עובר שונים (מח לב גפיים שלד וכ"ו) ובשניה מואמתת תקינות אברים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה והריוןקארין23/01/2011
שלום,
בהריון בשבוע 23. בתחילת ההריון עשיתי בדיקת CMV שהראתה: CMV IGM שלילי ו-CMV IGG 203.7.
אמא שלי חלתה ככל הנראה במחלת הנשיקה. האם יש חשש מקרבה אליה בשלב זה בהריון? האם אני עלולה להידבק? ואם כן, מה עלולות להיות ההשלכות של הדבקות בשלב זה של ההריון?
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה והריון - תגובה
אין כל חשש לעובר מחשיפה לוירוס. יחד עם שאת רצוי שלא תחשפי כיוון שאת יכולה להחשף ולחלות במחלה . רצוי שתחזרי על נוגדני CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלהריונית23/01/2011
שלום
היום הייתי אצל הרופאה שלי והיא ביצעה הערכת משקל לעוברית שלי
אני בשבוע 30 והערכת המשקל שלה הוא קילו 800 ולפי מה שרשום לה בטבלה זה גדול
המסקירה הראשונה אמרו שהיא גדולה יותר בשבוע וקצת מהשבוע שאני נמצאת בו
עכשיו הרופאה שלי ביקשה שאני אעשה את הבדיקת סוכר של ה100 (למרות שהבדיקה של ה50 הייתה תקינה לחלוטין) רציתי לדעת למה צריך לעשות את הבדיקה הזאת וכמה זה קשור למשקל שלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
הערכת משקל זו מעמידה את העובר באחוזון 75 שהוא אחוזון תקין. הבדיקה נועדה לשלול סכרת הריונית כסיבה לעובר שהוגדר כגדול. אם כמות מי השפיר תקינה ואין סכרת לאב או לאם ובדיקת 50 הג"ר היתה תקינה סביר להניח שגם בדיקת ה100 ג"ר תהיה תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב קשיםטלי23/01/2011
שלום
אני בחודש שביעי, שבוע 28.
אני סובלת מאמצע ההריון מכאבב נקודתי בגב שמקרין לי קדימה. בכאב מתגבר במהלך היום עד כדי כך שאני לא יכולה לשבת מול שולחן ולאכול.
הדבר היחיד שעוזר לי הוא שכיבה מלאה על הגב ותמיכה של כרית באיזור הכואב.
אני עובדת כמורה ולא מסוגלת לעמוד בכיתה על הרגליים.
האם יש מקום לבקש שמירת הריון בגלל כאבי גב או שזו לא סיבה? אני פשוט לא מסוגלת לתפקד כך...
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב קשים - תגובה
אמליץ לך להבדק על ידי רופא אורטופד והמשך ההתנהלות על פי ממצאיו וטיפולו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שקיפות עורפיתדור23/01/2011
שלום ד"ר
הנני בת 30 בשבוע 11. עברתי בדיקת שקיפות עורפית התוצאות\ גודל העובר 5.6 , מידת הנוזל ..2.15- 2.06 , התשובה בין 1.700- 1.850 .מדוע עליי לעבור בדיקת דם??? ואילו בדיקות עליי לעבור??אני בדאגה בהתאם לדבריו של הרופא.
תשובתך בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שקיפות עורפית - תגובה
לא ברורות לי כלל התוצאות שרשמת. מכל מקום מקובל לבצע במקביל לשקיפות העורפית גם בדיקות דם המכונות ביוכימיית טרימסטר ראשון על מנת לחדד את שקלול הסיכון לתסמונת דאון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עור במהלך היריוןאדווה3023/01/2011
אני ובעלי רוצים להיכנס להריון וכיום אני בעלת מחל עור בשם ליכן פלנוס. סיימתי טיפול בסטרואידים לפני יומיים. רציתי לדעת האם מחלה זו יכולה להפריע להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עור במהלך היריון - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2011שלום רב
בד"כ אין למחלה השפעה על ההריון. ייתכן ויהיה להריון השפעה על המחלה בכוון שיפור בה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)