מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מתפתח הריון ?טליה17/01/2011
לפני יותר מחודשיים הפסקתי להשתמש ב"נוברינג " , חודש לאחר מכן קיבלתי מחזור סדיר כפי שצריך. המחזור האחרון היה בתאריך 09-12-2010. בתאריך 10-01-2011 ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי . עפ"י ההוראות של הבדיקה רשום כי יש לבדוק שוב לאחר שלושה ימים. בדקתי שוב בתאריך 13-01-2010 , יצא שלישי . יש לי הגשה מוזרה כבר שבוע שאני רצה לשירותים כי יש לי שתן כל כמה דקות , בטן נפוחה , ומצבי רוח של עצבים יתר על המידה. האם יש סיכוי כי מתפתח הריון עפ"י שהבדיקות יצאו שליליות ? האם בדקתי מוקדם מידי ? איך עליי לפעול ?אם בכלל ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מתפתח הריון ? - תגובה
ד``ר אריה לידור18/01/2011שלום לך
חזרי על הבדיקה והפעם בבדיקת דם בעוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות ווגיניזמוס -שאלה לרופאיםויקה17/01/2011
שלום,
אני נשואה מספר שנים וסובלת מוגיניזמוס, מה שכמובן מונע לקיים יחסים מלאים.
מאוד רוצים להכנס להריון.
עשיתי שתי הזרעות שנכשלו. השאלה שלי היא:
האם זה אומר שיש לי בעיית פוריות? בעקרון אני מבייצת טבעי, ולבעלי בדיקת זרע תקין.
או שטיפולי הזרעות שווה ערך לנסיונות טבעיים?
אני ממש מודאגת, וגם הרופא שלי אומר שלי לא יהיה קל לעשות צילום רחם ואולי אף בלתי אפשרי בגלל הוגיניזמוס.
בבקשה דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות ווגיניזמוס -שאלה לרופאים - תגובה
בצעת מעט מדי הזרעות כדי לקבוע כי קיים ליקוי פריוני. המשיכי בנסיונותיך עוד מספר מחזורים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהשואלת17/01/2011
האם בטן נפוחה, בחילות בבוקר, נפיחות בשדיים = הרגשה של לפני מחזור [כשהמחזור צריך להגיע 'רק' ב23/1] יכול להעיד על משהו [כמו הריון צעיר מאוד] או אולי משהו אחר כמו ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
למה?17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה - תגובה
ד``ר אריה לידור18/01/2011שלום רב
כל הסימנים שתארת אופיניים לתקופה אחר ביוצית - הנעלמת בוסת או לתחילתו של הריון צעיר. המתיני לוסת ובמידה ומתעכב בצעי בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בשבוע 11מיטל17/01/2011
אני בחודש 11+יום ומזה כמה שעות חשה כמין צירים. ממה הדבר נובע ומה עלי לעשות במידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בשבוע 11 - תגובה
רבים מההריונות ובוודאי בתחילת דרכם מאופינים בכאבי בטן לא ספציפיים הנובעים בד"כ מעצם צמיחת הרחם ההריוני. יחד עם זאת אם הכאבים מתמידים משנים את אופיים או מתחזקים יש לפנות ולהבדק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני17/01/2011
אני בתחילת הריון והיום קראתי שאסור להשתמש בקרמים שיש בהם ויטמין A
ועד היום (קצת יותר מחודש) מרחתי קרם פנים שיש בו ויטמין A האם זה יכול להוות בעיה?
ואם אפשר לדעת ,מה עוד אסור בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
על פי חלק מהמחקרים עודף ויטמין Aיכול לגרום למומים עובריים ( מחקרים אחרים לא הראו כל סיכון). מריחת הקרם לכן אינה בעיתית היות וכמות הויטמין בו נמוכה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס בהריוןהריונית לחוצה17/01/2011
האם יש סיבה להיות בלחץ כאשר מאבחנים טריכומונס בשבוע 15 של ההריון? האם כדאי לטפל באנטיביוטיקה בשלב הזה של ההריון או להמתין (אינני סובלת מסימפטומים כלשהם)?האם החיידק עלול לפגוע בעובר? האם צריכת האנטיביוטיקה עלולה לפגוע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור18/01/2011שלוםלך
במידה וזוהה זהום בטריכומונס יש לטפל בו בתכשירים המתאימים ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאלה17/01/2011
היי,
לפני 3 וחצי חודשים עברתי IUFD בחודש חמישי עקב היפרדות שיליה. החודש ביום האיחור שהיה לפני יומיים ביצעתי בדיקת דם והבטא יצאה 23, אני נורא מוטרדת שמא מדובר בהריון שלא תקין. מתי מומלץ לעשות בדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
בצעי בדיקת ביטא כל 3-4 ימים וצפי לעליית הערכים. במידה וקיימת עליה מתמתדת ההריון תקין בד"כ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברירוני17/01/2011
שלום,
רציתי לדעת האם התוצאות של בדיקת החלבון העוברי תקינות או לא
מאחר והרופאה המטפלת בי אמרה שהתוצאות נמוכות מידי, ורופאה אחרת מבי"ח אמרה שהתוצאות תקינות, אני קצת מבולבלת.
שבוע הריון: 17.5 משקל: 60 מספר עוברים: 1 גיל הנבדקת: 34.4
AFP 95.5 NG/ML 2.05 MOM
HCG 26.6 IU/ML 1.29 MOM
UE3 3.44 NG/ML 0.91 MOM
הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי גיל הנבדקת 1:2815
הסיכון לתסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:441
תודה מראש,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי - תגובה
התוצאות תקינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה לקבלת תשובה. תודה.מירב17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההודעה לא הוקפצה בטעות...
מירב17/01/2011שלום,
עברתי הזרעה ב 26.12.
ב 9.1 ביצעתי בדיקת דם והבטא יצאה 172.
לאחר יומיים הבטא יצאה 401.
האם תקין ?
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין ויפה.. הכפיל את עצמו
ריקי17/01/2011תקבעי תור לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה לא הוקפצה בטעות... - תגובה
תקין לחלוטין. המשיכי במעקב צמיחת ביטא מדי מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרגל17/01/2011
המחזור האחרון שלי היה ב20/12/10 מאז ומתמיד המחזור שלי הגיע כל 28 יום בצורה מדוייקת. אנחנו מנסים להרות כרגע הביוץ שלי על פי בדיקת ביוץ ביתית הופיעו 2 קווים ברורים וחזקים בתאריך 4/1/10 ביום ה16 . קיימנו יחסים כבר מה-2/1/10 כל יום עד ל5/1/10 כולל. היום ה17/1/10 לא קיבלתי מחזור עדיין וגם אין שום סימן. עשיתי כבר 3 בדיקות הריון ביתיות אחת ביום חמישי13/1/10 אחת ביום שבת 15/1/10 ואחת היום 17/1/10 וכולן הראו תשובה שלילית!! מה זה יכול להיות? האם אני בהריון? לא בהריון? ומה קורה עם המחזור????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
ד``ר אריה לידור17/01/2011שלום לך
מציע לבצע בדיקת ביטא בעוד מספר ימים. אם את בהריון התוצאה כבר יכולה להיות חיובית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה.
גל17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותורד17/01/2011
שלום,
בת 27. מזה כחצי שנה מנסה להכנס להריון.לפני שבעה חודשים הפסקתי ליטול גלולות לאחר שימוש ממושך של כתשע שנים. המחזור עצמו סדיר בין 27-29 יום. אך שלושה מחזורים אחרונים ישנה הפרשה ממושכת בצבע חום כשבוע לפני הדימום. האם ישנה בעיה? מה זה יכול להיות והאם יש קשר לזה שאיני נכנסת להריון. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הגופיץ הצהוב, אפשר לקבל הסבר גם לגבי זה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
מציע שתפני לרופא לבדיקת פשר דימומים אלו ולתחילת ברור אי הקלטותך להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוקוס בי בשבוע 25 להריוןעדי17/01/2011
שלום רב,
אני בשבוע 25 להריון. זהו הריוני השני, כאשר הראשון עבר בשקט ובשלווה וכך גם הלידה.
בבדיקות כלליות שביצעתי לפני מספר ימים, קיבלתי ערך של 25 בלויקוציטים ובנוסף נאמר ש"צמחה פלורה מעורבת הכוללת Strep grpup B."
בשיחה עם רופאי, הלה טען שאין מה לעשות כרגע מלבד מתן של אנטיביוטיקה בעת הלידה בלבד!
ולשאלותי:
האם אכן זהו כל העניין?
האם מתן האנטיביוטיקה בעת הלידה יפתור את החשש מהדבקת העובר?
האם יתכן, שעד למועד הלידה, החיידק יעלם כלעומת שבא?
האם יתכן שכאבי הבטן הקשים מהם סבלתי לפני מספר ימים קשורים לכך, או שבהכרח קשורים לבקע הטבורי ממנו אני סובלת?
האם בעצם עלי לחשוש???
אודה על תגובה מהירה, על מנת שאוכל לישון בשקט בלילה :)
רב תודות,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוקוס בי בשבוע 25 להריון - תגובה
אין לך לחשוש מדבר. אכן בעת הלידה יהיה עלייך לקבל אנטיביוטיקה. עד אז חיידק זה יכול להעלם או להופיע שוב. אין לייחס לו את כאבי הבטן שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני??הילה17/01/2011
שלום
בתאריך 4/1 ביצעתי בדיקה שקיפות עורפית והתוצאה היתה מתאים ל13+4 לפי האולטרסאונד ולפי וסת מתאים ל13+6 .תאריך הוסת האחרון שלי 29/9/10 אבל הרופא קבע לפי אולטרסאונד ראשון מעתה התאריך שלי הינו 13/10, לפי התאריך הנל אני עדין לא בשבוע 14 ולפי שקיפות עורפית אני עוד מעט ב16 . חשוב לי לדעת בדיוק באיזה שבוע אני אני על מנת לבצע את הבדיקות בתאריך מדוייק. אני מעל 35 כך שיש לי את הדיקור ולפניי גם חלבון וסקירה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע אני?? - תגובה
במידה והוסתות שלך סדירים מדי חודש גיל ההריון נקבע על פי היום הראשון של הוסת האחרון. בהתחשב בגיל כפי שניצפה בשקיפות הרי היום את בשבוע 15+3
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מורחבתאני16/01/2011
שלום,
אני בת 28 שבוע 25 הריון שני (ראשון תקין)
לאור ממצא מעי אקוגני נשלחתי לייעוץ גנטי בדיקות גנטיות הכול עפ"י מוצא( אשכנזי שנינו)CF 98% מצד הבעל תקין ואני מחכה לתשובה עבור CF,בדיקות זיהום-תקין,TORCH - תקין ,אקו לב לעובר_ תקין.
בנוסף עשיתי שקיפות עורפית,חלבון עוברי,סקירה ראשונה הכול תקין.
בסקירה מורחבת נצפה מעי אקוגני(עשיתי פעמיים בהפרש של שבוע 1-במרפאה ו-2 באופן פרטי פרופ').
בבדיקה מאוד יסודות נאמר לי עובר תקין (גם בקצב גדילה) מכול הבחינות למעט מעי אקוגני.
הפרופ' לא נשמע מודאג כך גם אמר.
בכול זאת ציין לעשות מעקב גדילה ובשבוע 30 מי שפיר +בדיקת פיש(כדי לא לחכות).
כמובן שלי לא רגועה .
רציתי לשאול האם לאחר בדיקת מי שפיר ופיש ניתן לדעת בוודאות שהכול תקין?
כמה מקרים בהם היה ממצא מעי אקוגני וכול הבדיקות למעט מי שפיר התגלה תסמונת דאן בעובר?
מה הסטיסטיקה אומרת לגבי הממצא מעי אקוגני ?
האם ממצא מעי אקוגני נחשב פחות אקוטי כאשר אין ממצאים נוספים כלל?
האם ממצא זה ניתן להיות יותר רגועים ממצאים אחרים(חלבון עוברי,שקיפות עורפית וכו)?
אשמח להתיחסות לכול הנאמר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מורחבת - תגובה
ממצא של מעי אקוגני יכול להצביע על בעיה מבודדת במעי או כחלק מתסמונת גנטית כגון CF או ביטוי להפרעה כרומוסומלית. עשית עד כה את הנדרש. כלומר בדיקת CF ודיקור מי שפיר אותו אכן ממליץ לבצע לשלילת הפרעה כרומוסומלית. במידה וכל הברור יהיה תקין אפשר יהיה לומר שהבעיה במעי בלבד. גם "בעיה "זו של מעי אקוגני יכולה להעלם בסקירות הבאות. במידה ולא לקראת לידה יש לערב כירורג ילדים להערכת מצב המעי. אי אפשר לשקול זה מול זה סיכוי לתסמונת גנטית בהתבסס על סמנים שונים כגון חלבון עוברי שקיפות עורפית ממצא אקוגני בלב או ממצא אקוגני במעי.
ד"ר אריה לידור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הריוןסיגל16/01/2011
שלום,לפני כחמישה ימים הייתי אמורה לקבל ווסת אך היו לי רק הפרשות בגוון חום וטיפה אדום למשך יומיים וממש מעט שלא הייתי זקוקה לשים אפילו פד...היום עשיתי בדיקת דם להריון והתקבלה תוצאה של 82. האם זהו הריון ועד כמה באחוזים בטוח שכן? כי האחות לא ידעה להגיד לי אם זה מדויק,אמרה אולי צריך לעשות עוד בדיקה עוד כמה ימים ואין לי אפשרות לגשת שוב למרפאה ולהקיז שוב דם או לקנות בדיקה ביתית. אם תוכל להגיד לי שזה ודאי, אני אקבל זאת באהבה,כי גם ככה יש לי תור לרופאת נשים שלי בתחילת פברואר..
תודה רבה. אשמח לתשובה מהירה אם כן או לא. העניין די דחוף לי,לא אוכל לישון בשקט...
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה חיוביות ואת בהריון
מירי17/01/2011יש לחזור על הבדיקה ולבדוק שיש הכפלה (כל יומיים בערך הערך אמור להכפיל את עצמו). או לחילופין לחכות לתור לרופא ולבדוק שק הריון וחלמון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקת הריון - תגובה
התוצאה חיובית להריון. יש לעקוב אחר קצב הצמיחה של ערכי הביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)