מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכווצויותלירון30/11/2015
ד"ר שלום
לפני 24 שעות הייתה לי הזרעה ויש לי התכווצויות וכאבים בבטן תחתונה
האם זה קורה? האם יכול להיות תהליך של ביוץ שלא הסתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015התופעה שכיחה למדי אחרי הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת מוקפאיםשירה30/11/2015
שלום אני לפני החזרת מוקפאים צריך ליהיות השבוע ורציתי לדעת האם צריך לשכב אחרי ההחזרה כמה שעות או אחרי שעה ניתן כבר לקום וללכת??? מה ההמלצות לאחר ההחזרה צריך לנוח או לחזור לפעילות רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015ניתן להתנייד כרגיל,אין צורך במנוחה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים מנתחים מכבימור30/11/2015
לרופאים שלום,
האם יש רופאים מומחים ויודעים בניתוחי לפרוסקופיה (להסרת חצוצרה) מטעם מכבי?
כל הרופאים המומחים שהגעתי אליהם הם פרטיים והסכומים לניתוח יקרים מאוד.
בבקשה תמליצו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצתי
לירון30/11/2015אני עברתי ניתוח לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה בבית חולים אסף הרופא..ואני הייתי מאוד מרוצה, בעבר עברתי ניתוח בפרטי ומבחינה מקצועית הגעתי למסקנה שבתי חולים ציבוריים עדיפים בהחלט( לא רואים אותך רק כמקור כספי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מור30/11/2015תודה. אבל לי חשוב גם רופא מומחה שאפשר לסמוך עליו, ומה טוב אם הוא גם מנתח בבית חולים ציבורי!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מור30/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוווב מקפיצה!!
מור30/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירון01/12/2015שלום לך
את צריכה לבדוק עם קופת חולים נותן החזר ועם יש לך ביטוח כמו הראל או מגדל יש החזר 80% עם את עושה פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין החזר על נושא של פריון
מור02/12/2015יש לי ביטוח של כלל בריאות ומתברר שאין החזר על נושא של פריון, כלומר בגלל שהסרת חצוצרה במקרה שלי בשל נוזל שיש בה קשורה באופן ישיר לקליטה של הריון, אז מבחינת הביטוח אין החזר על כך. עוד נאמר לי שגם באף חברת ביטוח פרטית אין החזר על זה. נורא רציתי ללכת לרופא מסוים שבחרתי, אבל לא אוכל לעמוד בתשלום הגבוהה מאוד!! שמבקש ממני גם לאחר השתתפות הקופה, שמשתתפת בזה באופן חלקי בלבד ועוד עם ים של בירוקרטיה!
אז פשוט העדפתי לחסוך מעצמי את העצבים וכבר פניתי לרופא מומחה שעובד עם מכבי קופת החולים שלי, פרופ׳ מוטי (מרדכי) פנסקי, האם הוא מוכר למישהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מרב02/12/2015ממליצה בחום על דר פילמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, נחשב למצויין
לירון02/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופה. אשמח למענה לפני ערבvika30/11/2015
אני מיום שישי 20.11.15 מזריקה 350 גונאל אפ
היום אני מרגישה כאבי בטן תחתונה. ממש בשחלות. אתמול גם היו לי כאבי ראש ובחילות.
אני כמובן לפני שאיבה. עדיין לא יודעת מתי. מחר בבוקר יש לי בדיקות דם+אולטרסאונד
הרופאים כבר לא נמצאים. ואין עם מי להתייעץ.
חוששת מגירוי יתר. האם יגול להיות גירוי יתר לפני השאיבה? אתמול עשיתי בדיקות דם ואולטרסאונד אבל הרופא לא אמר שום דבר לגבי יותר מידיי זקיקים.
להלן תוצאות בדיקות הדם מאתמול:
ESTRADIOL (E-2) 5782 pmol/L
PROGESTERONE 2.4 nmol/L
אני לא יודעת אם להזריק היום מינון של 350 של גונאל אפ?
אשמח לעיצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות דחופה. אשמח למענה לפני ערב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015הערכים עדיין בטווח הסביר והתקין שאינם בהכרח מצביעים על אפשרות של גירוי יתר,חבל שלא ציינת את מספר הזריקים,גילך,והרקע הרפואי שלך,בכל מקרה כל עוד שאינך נוטלת אוביטרל אין סכנה לגירוי יתר.
באשר ההמלצה להמשיך את הטיפול ההחלטה חייבת להיות באחריותו של הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה בת 36.10
vika30/11/2015מספר זקיקים לא נאמר לי. שאמרתי שפעם קודמת שאבו לי 14, נאמר לי שגם הפעם יצליחו לשאוב סדר גודל כזה
בריאה. רק סובלת מאורטיקריה שנה אחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על המענה בת 36.10 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015כאמור הערכים אינם חריגים ומאפשרים המשך טיפול לפרק זמן שלפחות יום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נקבעה שאיבה ביום חמישי.
vika01/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני30/11/2015
בוקר טוב,
אני בשבוע 4 , במהלך היום יש לי כאבים חדים בצד שמאל שמדי פעם באים והולכים
רציתי לשאול ממה זה נובע והאם זה דבר תקין בשבוע זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015כאבי צד מחייבים בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעהלירון30/11/2015
ד"ר שלום
אתמול בלילה הייתה הזרעה וכאבי ביוץ ובטן תחתונה במהלך הלילה
בבוקר בזמן ניגוב ירד לי דם עם הפרשות שקופות
מה הסיבה לכך? והאם זה אומר שההזרעה נכשלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא נכשלה. נוגעים בצוואר הרחם
vika30/11/2015ולפעמים יש דימומים.
אל תדאגי. תחשבי חיובי.
אני נקלטתי בהזרעה לפני 4 שנים ותמיד אחרי הזרעות היו לי דימומים בניגוב. לפעמים אף שמתי תחבושת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015התופעה שכיחה ונובעת מפציעת רירית צואר הרחם בעת מעבר הקטטר דרך הצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקול שניתן לי....דנה29/11/2015
שלום
בת 41
מתחילה טיפול IVF מס' 2
הפרוטוקול שניתן לי
יום 1 למחזור - ELNOVA 150
יום 2 למחזור ובהמשך 8 ימים נוספים - GONAL F 300
השאלה שלי היא לאחר שקראתי את האזהרות בחוברת של ELNOVA -
האם זה נכון לשלב עם GONAL F בימים שאחרי
מקווה שהשאלה ברורה
מודה מראש על הזמן
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי פרוטוקול שניתן לי.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015הטיפול בהחלט סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר
דנה30/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרללירון29/11/2015
ד"ר שלום
הזרעה 29.11
הזרקת אוביטרל ב- 30.11,1.12.2.12
סה"כ 3 זריקות
מתי אני אמורה לעשות בדיקת הריון?
האם לאחר ההזרעה מזריקה אוביטרל לפי הנחיית הרופא צריך להפסיק את הפיוריגון 50?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015לפחות 10 יום מזריקת האוביטרל האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהלירון29/11/2015
ד"ר שלום
היום הייתה לי הזרעה יש לי 3 שאלות אודה לך עם תענה לי
הנתונים של בדיקות מהיום:
E2-1571
PROGESTRONE-1.5
LH-17.7
שחלה ימנית: 17מ"מ , 15 מ"מ
שחלה שמאלית 11 מ"מ
רירית 7 מ"מ
הנחיות הרופא: להזריק במשך 3 ימים אוביטרל
האם יכול להיות הריון עם זקיק 17 מ"מ או שהוא עוד גודל?
מה מטרת האביטרל לאחר הזרעה?
כמה זמן מחזיק הזרע בגוף האישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015ההמלצה היא לבצע הזרעה לאחר מתן האוביטרל ובנוכחות זקיקים גדולים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון30/11/2015פרופ' שלום
אז הסיכוי להריון קטן עם הזרעה עם זקיק 17 מ"מ +3 זריקות אוביטרל לאחר ההזרעה.
אתה יכול להסביר לי אך יכול הזרעה עם זקיק 17מ"מ והזרקת אוביטרל רק לאחר הזרעה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015צריך לשאול את הרופא המטפל לשיקוליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשירן29/11/2015
שלום, אני בת 29 אחרי לידה אחת עם מחזור סדיר, כל 25-28 ימים לרוב. לאחר הלידה, שמתי לב כי בכל חודש אני מרגישה את הביוץ בצורת כאבים בצד הבטן התחתונה ובנוסף בצורת הפרשות שונות מהרגיל שנמשכות מינימום יומיים ויותר. החודש, במועד בו היה צריך להיות ביוץ לפי החישוב שלי, לא הרגשתי כאבים והיו הפרשות שונות אבל ממש מעט ובמשך יום אחד בלבד. השאלה- בהתחשב בזה שלא סבלתי אף פעם ממחזור לא סדיר ובזה שבדרך כלל אני מרגישה את הביוץ, יש סיכוי שהחודש לא היה ביוץ?! אני מנסה שלושה חודשים להיכנס להריון שוב, יודעת שזה לא הרבה זמן אבל בפעם הראשונה זה לקח פעם אחת ונקלט ההריון.. לכן אני לא יכולה שלא להתעסק בזה ומתחילות להתרוצץ מחשבות מטרידות... תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015האפשרות קיימת,אם כי פחות סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרללירון29/11/2015
שלום פרופ' אשכנזי
כמה ימים לאחר הזרקת האוביטרל אני אמורה לקבל וסת במידה ולא התרחשה הפריה. אני מקבלת כל 33 ימים. האם החישוב כאיחור הוא חפי המחזור האחרון או מהיום של הזרקת האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/201512-14 יום לאחר מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנגוןטליה29/11/2015
עד עכשיו הזרקתי בטיפולי ivf 150 גונל עכשיו הרופא נתן לי 75 גונל ו75 מנגון האם זה שווה ערך מבחינת המינון או יותר חזק?
מנגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015שווה ערך בתוספת מרכיב הורמונלי של LH ,העשוי לתרום לתגובה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עוברים-טלי29/11/2015
יש לי 5 עוברים.
ורציתי לשאול האם ישנם עוברים שלא שורדים את תהליך ההפשרה.?
העוברים שלי באיכות .א. 1-2 ב. מינוס 1 ג. 2 מינוס ד. 2 ועוד 2
אני חוששת שלא כולם ישרדו את תהליך ההפשרה.
ושאלה נוספת על אחת הביציות היה כתוב חומה. מה זה אומר?-(כמובן שהיא לא התפתחה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות עוברים- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015בהחלט יתכן שלאחר ההפשרה עובר יאבד תאים,או לא ישרוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאבים וקליטה להריוןעדי29/11/2015
שלום רב,
האם ניתן ליטול משככי כאבים - אדקס לאחר הימים של הביוץ?
והאם כדור זה עלול לפגום בניסיון להיקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משככי כאבים וקליטה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015לא סביר,אם אין ברירה והכאבים מצדיקים את הנטילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםדנה29/11/2015
שלום רב,
אני עברתי עכשיו סבב של הורמונים לקראת שאיבה.אך הפרוטוקל לא הצליח, והוחלט שלא תתבצע שאיבה.
ביום שישי האחרון, היו לי מספר זקיקים.
ה- e2 =4280 , progestron 8.7
lh קטן מ 0.3
זה אחרי שימוש ב 8 ימים של גונאל אף 300, 2 ימים של מונפור 300
ו5 ימים של צטרודיד 0.25. ביום שישי לקחתי גם אוביטרל אחה"צ.
ייתכן וזה קשור וייתכן ולא
אני עוד ביום רביעי קודם היה לי קושי ביציאות, אך לא עצירות לגמרי.
אני שותה מים לפחות- 2 ליטר ביום.
לקחתי שזיפים וקצת עזר. אך בסוף שבוע זה חזר. יש לי יציאות אך בקושי.
בנוסף כואב לי שאני קמה מישיבה לעמידה וטיפה שאני הולכת
אני לא בטוחה אם בבטן התחתונה, או מתחת כלומר בין המפשעה לבטן.
גם כאשר אני מקנחת אף כואב לי קצת בבטן התחתונה
אני אישית לא מרגישה בטן נפוחה, קצת עליתי במשקל אבל בהחלט ייתכן מאוכל רגיל
האם זה דורש בדיקה? או זה סתם צירוף מקרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי גם קצת חום
דנה29/11/2015אציין שעכשיו מדדתי חום ויש לי 37.7.
אני מניחה שאני כבר אחרי הביוץ.
כי את האןביטרל לקחתי ביום שישי ב 16:00 .
מה יכול להיות הסיבה לכאבים ואף לחום.
בדכ הטמפ שלי נמוכה קרוב ל 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015המלצתי היא לבצע ביקורת רפואית בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)