מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפני החזרת מוקפאיםשירה27/11/2015
שלום אני בת 24 אחר הפריה אחת שלא הצליחה עקב בעיית זרע מורפולוגיה וורקוצלה . אני שבוע החזרת מוקפאים אני לוקחת מהיום הראשון של הווסת 3 אסטרופם היום הוא היום ה8 לווסת. הרירית 12.5 האם זה בסדר? לא צריך להפחית מינון במקרה כזה?אצלי אין בעיות כלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה27/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015הכול תקין המשיכי בטיפול לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול אחרון שהופסקאורה27/11/2015
התחלתי טיפול IVF 3 מזרקי אורגלוטרן לפני קבלת הוסת, ולאחריה קיבלתי דקפפטיל. פעם ראשונה פרוטוקול כזה. התוצאה אחרי 10 ימים של הזרקה גונל+מונופור יחד והאיסטרודיול רק 699 ! זקיקים קטנים בגודל 10 ואחד מוביל יפה 14 הפסקת טיפול ע"י הרופא. שאלתי היא מה יכול לגרום לכך? האם הדיכוי שקיבלתי ? בעבר קיבלתי פרוטוקול קצר שהניב 3 זקיקים בכמות קטנה של גונל.הפעם הכמות יותר גדולה והזקיקים קטנים ...... מה יכול היה להשתבש? ומדוע הזקיקים הקטנים הללו לא גדלים במשך כל ימי ההזרקה נותרו אותו גודל. אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפול אחרון שהופסק - תגובה
פרופ` דוד בידר27/11/2015לא מכיר מתן אורגלטן לפני הוסת.
מטרת התרופה היא לדכא ביוץ במהלך טיפול בזריקות וזה לאחר מספר ימי זריקות, שלאחריו מוסיפים את התרופה.
היות ואין לנו כל האינפורמציה קשה לענות על כל שאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדרליה27/11/2015
שלום,
ווסת לא סדיר, וקבלת ווסת בתדירות אחת לשבועיים.
סידור הווסת ניתן רק ע"י גלולות לסוגיהן או שיש גם תכשירים שהם לא גלולות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/11/2015קודם צריך להבין למה זה קורה ועש לעבור ברור לשם כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה- פרופסור אשכנזיאבגד26/11/2015
שלום
אני בת 42 ואמורה להתחיל טיפול IVF חדש עם המחזור בעוד יומיים.
פרוטוקול קצר, אלנובה בשילוב עם מנופור. יש לי בעיה של רירית דקה - לכן נראה לי שהרופא רשם לי אלנובה במטרה לגייס כמה שיותר זקיקים.
יש לי גונאל אף בבית שנשאר מטיפולים קודמים, כששאלתי את הרופא אם אפשר להשתמש בגונאל במקום אלנובה הוא אמר שכן. הזרקת גונאל לחמישה ימים ואח"כ מנופור במקום אלנובה (פעם 1 לשבע ימים ואח"כ מנופור).
1. האם ההבדל בין אלנובה וגונאל משמעותי מבחינת גיוס מספר הזקיקים בשלב הראשוני?
2. הבנתי שתרופות כמו מנופור שמכילים גם FSH וגם LH מניבים תוצאות יותר טובות מבחינת איכות העוברים מאשר תרופות שמכילות רק FSH - לכן האם גם מהסיבה הזאת עדיף לי להשתמש בגונאל (חמישה ימים ואח"כ מנופור) מאשר אלנובה שמתחילים להזריק רק אחרי שבעה ימים את המנופור? אנא הסבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצה- פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015אין כל בעיה להשתמש בגונל במקום אלנובה ולתת את הטיפול ההולם, בכל מקרה שימוש גם במנופור בהמשך עשוי לשפר במידה מסוימת את התגובה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס סינרל שאלהלוני26/11/2015
שלום,
רציתי לדעת לגבי תרסיס סינרל שאני אמורה להתיז בכל נחיר בוקר וערב.....
דקה או שתיים לאחר ההתזות מתחילה לי נזלת רבה, ועיטושים , כך שאני מקנחת את האף אחרי שתי דקות מה"הסנפה". האם זה מספיק להגיע למחזור הדם למרות זאת או שאני בעצם מוציאה את התרופה ופוגמת ביעילות הטיפול? אשמח לתשובה בהקדם...תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרסיס סינרל שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015ספיגת החומר מרירית האף הינה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווציות קלות אחרי החזרהשירן26/11/2015
עברתי החזרה אתמול מהצהריים יש לי התכווצויות קלות בבטן, האם העוברים יכולים להפלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווציות קלות אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרולקטין גבוהה-שאלה נוספתרבקה26/11/2015
תודה.
אם כך , רמת הורמון גבוהה גם יכולה למנוע/ להפחית קליטת עוברים מוחזרים. הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת פרולקטין גבוהה-שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015בד״כ בטיפולים בעקבות הטיפול ההורמונלי מדובר ברמות סופר פיסיולוגיות של הורמוני המין,כך שאם יש השפעה כלשהי לעליית הורמון הפרולקטין ,ההשפעה היא שולית,ההפרעה בולטת יותר במחזורים טבעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא ביוץנגה26/11/2015
שלום, בת 39 עם מחזור לא סדיר ובעיות ביוץ.
כעת,
יום 20
בבדיקת דם:
ESTRADIOL(E2) PMOL/L 316.17
LH MIU/ML 4.30
PROGESTERONE NMOL/L 3.91
זקיקים שמאל
10 מ"מX11
זקיקים ימין 14X13 מ"מ 14X 13
עובי אנדומטריום 4.1 מ"מ
לאחר IKACLOMIN
שאלתי האם הביוץ עוד יכול להגיע? או האם עליי לפנות לביצוע פעולות נוספות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015יש להמשיך לעקוב,בהחלט תיתכן הבשלה של הזקיקים בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ב e2 ועליה בפרוגסטרוןדנה26/11/2015
שלום רב,
אני עם גונאל אף מהיום ה- 3 למחזור, וצטרודיד מהיום ה- 8 למחזור.
עשיתי א.ס ובדיקת דם גם ביום ה- 8 למחזור וגם ביום ה- 11 למחזור
ביום ה- 8 למחזור נעשה לי א.ס והיו זקיקים קטנים , רירית היתה תקינה 10
יום ה- 11 למחזור נעשה לי א.ס והזקיקים גדלו (יש לי 2-3 בגודל 16-17, השאר קטנים. ) הרירית היתה תקינה
אבל, ה e2 ירד לי במקום לעלות ב- 600 יחידות.
והפרוגסטרון כבר עלה לי ל 8.
וה lh קטן מ 0.3 (כנראה בגלל הצטרודיד)
רציתי לדעת, מה המשמעות של ירידה ב e2, למרות שנראו זקיקים?
אם אני אחרי ביוץ איך נראו זקיקים?
ולמה עלה הפרוגסטרון?
האם זה אומר שסיכוי גדול שהזקיקים ריקים?
בינתיים נאמר לי להמשיך עם צטרודיד ומונפור 300 במשך יומיים ולהגיע לבדיקה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה ב e2 ועליה בפרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015קיימת עליה מוקדמת של הפרוגסטרון אשר פוגעת באיכות ההליך,בתנאים כאלו כדאי להפסיק את הטיפול בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יכול להיות הסיבה לירדה של e2
דנה26/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה יכול להיות הסיבה לירדה של e2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015התגובה הבלתי תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה26/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דנה26/11/2015האם ייתכן לאור התגובה שלי בפרוטקול זה.
שאולי מתאים לי יותר פרוטקול ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015תלוי ברזרבה השחלתית שלך ובגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הנתןנים
דנה26/11/2015אני 37.5
עשיתי פרופיך הורמנלי לפני כשנה.
מאז נכנסתי להריון עי הזרעה ואוביטרל, אך עברתי גרידה עקב הפסקת דופק.
בנוסף הוציאו לי פוליפ מהרחם.
התוצאות; tsh 1.46, lh 1.9, fsh 7.7, prolactin 219
E2 290, progestron 1.2, dhea sulphate 1.6
oh-progestron17- = 1.9
Testoteron total קטן מ 0.8
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצב הנתןנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015הנתונים שלך תקינים ,יתכן שהפרוטוקול הרפואי שניתן לך פחות הולם את מצבך,יהיה צורך לתת פרוטוקול אחר להשראת הביוץ שיצמצם את הסיכון של עלייה מוקדמת בערכי הפרוגסטרון(לוטאיניזציה מוקדמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה28/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםאני26/11/2015
אני נמצאת בשבוע 9 להריון תאומים
עד מתי לקחת תמיכה של קרינון פעם ביום???
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015אין צורך יותר לקחת את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת חצוצרהמור25/11/2015
לרופאים שלום, נראה שהחודש אני אעבור ניתוח להסרת חצוצרה שמאלית לאחר שהתגלה לפני כשנה בצילום רחם סקטוספילנקס , 2 IVF שלא הצלחו.
חשוב לי לציין שאני בת 23, בריאה לחלוטין, חוץ מ-FmF.
אני מנסה להרות כשנתיים ללא הצלחה.
מלבד הבעייה שלי , לבעלי יש בעיה באיכות הזרע שכן לרוב באייוי אפ ההפרייה נעשתה בשיטת איקסי.
יש לי שתי שאלות:
1. האם כריתת החצוצרה השמאלית שלי תשפר את סיכויינו להרות?
2. עד כמה הניתוח הזה הכרחי לשם השגת ההריון? כלומר, עד כמה חשוב לעבור אותו, ללא קשר למצב של הזרע של בעלי, האם הוא הכרחי לי לשם תפקוד תקין יותר של ״המערכת״?
(אגב את הניתוח אעבור ככל הנראה אצל דר שגיב רון- רופא בכיר ומנהל היחידה הגינקולוגית במחי' נשים ויולדות במרכז רפואי וולפסון, האם הוא מוכר?, האם חשוב שמי שעושה את הניתוח יהיה בדרגה בכירה יותר (פרופ׳) , אגב הניתוח אעבור באסותא יחד עם השתתפות עצמית )
אנא התייחסו לשתי השאלות, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי היה נוזל בחצוצרה - עד שיענו ל
פיל26/11/2015הניתוח מאוד הכרחי, הנוזל מונע השרשה גם דרך הפריה חוץ גופיץוהיום יודעים שהוא מוריד את הסיכויים להיקלט ביותר 50 אחוז.. ומכפיל את הסיכויים להפלה. אני וחברותיי ביצענו את הניתוח והבשןרות טובות:-)בה. היום הפרופסורים הגדולים ממליצים לבצע את הניתוח עוד לפני כל פעולה אחרת... ויש כאלה שמנסים הפריה /2. הניתוח לא נעים אך הצלקות קטנטנות וההחלמה מהירה עד שבועיים. אל תפחדי ושיהיה בהצלחה אהובה אמן ואמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם לי היה נוזל בחצוצרה - עד שיענו ל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015הניתוח יגדיל את סיכוייך ב-50% להרות כתוצאה מטיפול ההפריה ,וזאת ללא קשר לבעיית הזרע של בעלך, בהחלט מומלץ לאור העובדה שחווית כבר 2 כישלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת וחשובה
מור26/11/2015תודה לך ״פיל״ שענית לי, התגובה שלך נתנה לי תקווה גדולה, אני ממש שמחה לשמוע הצלחות לאחר ניתוח שכזה, תודה רבה לך, אגב היכן עשית את הניתוח ומי היה הרופא שניתח אותך?
תודה לך גם פרופ׳ על המענה, זה ממש מפחית את הלחץ הנפשי שאני בו, אני מקווה לעבור את הניתוח בשלום. טרם נקבע לי תאריך , אני עוד צריכה לעשות בדיקות לפניי. הומלץ לי על רופא בכיר (מנהל מחלקה בוולפסון- דר שגיב רון) עם זאת, אני לא כלכך בקיאה בתחום, לכן חשוב לי גם לשאול אותך, האם אתה ממליץ על רופא שמתמחה בניתוחים מסוג זה , שאפשר ממש לסמוך עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהצפון עשיתי אצל יובל קאופמן באבוסת
פיל26/11/2015במרכז יש את טננבוייך משיח( הבן של) .. תשאלי בפורום פוריות ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, שאלה נוספת וחשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015להלן מספר רופאים המומחים בתחום-ד״ר רועי משיח,ד״ר סוריאנו,פרופ׳ מוטי גולדנברג,ד״ר גולדשידט חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם באמת תותחים- בניתוח כזה אל תתפשר
פיל26/11/2015ושיהיה לך בהצלחה בה זה יקרה בקרוב אהובה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מור28/11/2015תודה לך דר, האם דר רון שגיב גם מוכר בתחום? הרופא המטפל שלי הפנה אותי אליו..או שעדיף ללכת לאחד הרופאים שהמלצת לי עליהם?.. נורא חשובה לי המקצועיות של הרופא, ולא אכפת לי לשלם גם אם זה פרטי
פיל, תודה רבה לך נשמה, אני מקווה לעבור את זה בשלום אמן אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2015לדאבוני איני מכיר אותו ,עלייך לברר בקשר לכישוריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעתי תור לחן גולדשמיט
מור29/11/2015פרופ׳ אשכנזי תודה רבה לך!
קבעתי תור ליום רביעי הקרוב אצל דר חן גולדשמיט וכבר משיחתי עימו התרשמתי מאוד. נראנ שהוא בקיא בתחום, וזה הכי חשוב בעיניי!
תודה על המענה המהיר והמקצועי שלך, בזכות המלצתך הגעתי לידיים טובות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קבעתי תור לחן גולדשמיט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה יש יותר סיכוי להחזרת עובר טריהודיה25/11/2015
או לעובר מוקפא או שווה שווה....
(במידה והכל תקין אצל האישה והבעיה הייתה אצל הגבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה יש יותר סיכוי להחזרת עובר טרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015עובר קפוא עלול להיפגע במבנים הםנימיים שלו שלו כתוצאה מהליך ההקפאה וההפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ללא החזרהדנה25/11/2015
האם אחרי שאיבה ללא החזרה כתוצאה מפרוגסטרון גבוה
דורשת תמיכה כלשהי, או שפשוט מחכים לווסת באופן טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה ללא החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2015מחכים לוסת באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםמיכל25/11/2015
שלום,
מטופלת בפיורגון 50
בבדיקת א.ס זקיקים גדלו ל- 15 מ"מ ( 2 זקיקים, אשר בא.ס קודם לפני 3 ימים היו 12 מ"מ)
עם זאת, בבדיקות הדם E2 לא עלה, ואף ירד ב- 40 יחידות מבדיקה קודמת.
על מה יכול להעיד הדבר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015שהרופא אמור להגדיל את המינון על מנת לעזור להליך ההורמונלי להתקדם ליעד הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לפרופ' בידרלירון25/11/2015
פרופ' בידר שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
האם כאשר נקלט הריון עם רירית 6 עלול להיווצר מצב של דימום עקב רירית דקה להחזקת הריון? והאם יש טיפול להעבות את הרירית?
האם כאשר אני מזריקה אוביטרל לפני ההזרעה יכול גם להיווצר הריון מקיום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/11/2015אם לא עברת פעולות ברחם כמו גרידות וכו׳ אז רירית 6 מספיקה.לא יהיה דימום אם ההריון , שתלוי בעובר.״, הוא תקין.
לגבי האוביטרל, הרי שרוב הנשים מביציות אחרי אוביטרל.
מיעוט מבייצות קודם ולכן אפשר שיהיה הריון גם קודם.
אבל כל זה לא משנה , העיקר שיהיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון26/11/2015פרופ' בידר תודה על המענה!
הסיבה ששאלתי האם יכול להיות דימום עם רירית 6 כי בהריון הראשון שלי היה דימום בשבוע 5 כמו ווסת ולא עברתי שום גרידה ולא היה המטומה ,הרחם היה תקין.
קיבלתי פרוגינובה והדימום פסק לחלוטין וההריון המשיך והסתיים בלידה בחודש תשיעי.
האם אתה חושב שבהריון הקודם שהיה קשר בין הרירית הדקה לדימום בהתחשב בזה שפרוגינובה עצר את הדימום לחלוטין? אני שואלת כי אני חוששת שזה יחזור על עצמו
אני מזריקה קלקסן 40 (עקב קרישיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/11/2015אני לא חושב שבגלל הפרוגינובה הפסיק הדימום אך זה לא משנה.
יש נשים שמדממות בתחילת ההריון וההריון ממשיך בסדר עד הסוף.
בכל אופן לא הייתי לוקח קודם את התרופה בגלל מה שהיה לך בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)