מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמוניםנינה22/11/2015
שלום,
אני בסבב החזרת מוקפאים על בסיס טבעי (לא מקבלת כרגע כלום).
ההורמונים היום:
E2- 295
PROG- קטן מ2
LH- 7.8
האם זה תקין ליום 10?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2015לא ציינת גודל זקיק ולא את היחידות שנמדד האסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתלירון22/11/2015
ד"ר שלום
מתחילה סבב הזרעות ומזריעקה פיוריגון 50 .
ביום ה-8 לווסת נצפו זקיקים קטנים ורירית 4 מ"מ
האם הרירית תקינה ליום ה-8 לווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2015הרירית תלויה ברמות האסטרטגיים ,ולפי הרירית עדיין אין רצה טובה וזה לא קשור ליום אלא לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרעמירית כהן22/11/2015
עשיתי הזרעה לפני שבוע, היום קמתי עם הרגשה מוזרה של עייפות, ובחילות, והבטן מתהפכת, האם זה אומר משהו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2015לא אומר כלום.
לפעמים יתכן שזה קשור באמת לשינויים ולרוב לא קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר חמורליה22/11/2015
שלום רב
שאיבה ב13.11 נשאבו 8 ביציות הופרו 6
יום שני לאחר מכן ההחזרה : הגעתי וההחזרה בוטלה עקב נפיחות בטנית , בטן קשה, הופסקו ההורמונים ( האסטרודיול ביום מתן האוביטרל לפני שאיבה היה 10000)
ביום שישי ה20.11 הגעתי למיון ,
בדקו אותי באולטרסאונד חיצוני נמצא שחלות 7 סנטימטר, והמון המון נוזל ברחם,
עשו לי דיקור בטני והוציאו 3 ליטר של נוזל ,
בדיקות הדם שמעידות על גירוי ( לא זוכרת את שמה ) העידו על 27 , שאומר על פי הבדיקה שאין גירוי,
כרגע אני עדיין מאושפזת
( יש לציין שהמינונים שקיבלתי לפני השאיבה נמוכים, 75 מונופור )
איך אצליח להימנע ממצב כזה בעתיד, ? היות ואני מטופלת במינונים כה נמוכים
עכשיו יש לי 4 מוקפאים, מתי הכי טוב להחזיר אותם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר חמור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2015קיבלת טיפול זהיר ומדוד ,ולמרות זאת התפתח גירוי יתר.
חזקה על הרופא שלך שיתאים לך פרוטוקול מתאים העשוי להעלים לגמרי את הסכנה לגירוי יתר,בכל מקרה מאחר ונעשתה לך החזרה נקווה שהרית(יתכן שבגלל זה התפתח גירוי יתר),בכל מקרה ניתן להשיב את העוברים המוקפאים כבר במחזור העוקב למחזור טיפול הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-שאלה מדאיגהג'ניפר21/11/2015
בס"ד
שלום רב!
כתוב בכמה מקומות שצילום רחם יכול לגרום לנזק/חסימת או הדבקות חצוצרות ע"י חומר הניגוד שמוחדר
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם-שאלה מדאיגה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון וגונלשחר21/11/2015
שלום, מקבלת גונל במינון של 50. היום זה היום השמיני להזרקה ומחר מעקב זקיקים ודם. נשאר לי בעט 37.5, ולא 50. זה יכול לפגוע בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון וגונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2015בספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ס ראשון אחרי החזרהליאת21/11/2015
שלום רב
מחזור אחרון 21/10 החזרת עוברים בני 3 ימים בתאריך 1/11
יש הריון.
נקבע א.ס ראשון 30/11 האם אמורים לראות עובר+ דופק..
או רק שק הריון ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א.ס ראשון אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2015במועד הייעודי אמורים לזהות דופק מחבד מספר שקי היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםשגית20/11/2015
רופאים יקרים,
אשמח לשמוע מה דעתכם.
בת 25 בטיפולי פוריות עקב בעיית מורפולוגיה 0 שחוזרת בכל הבדיקות גם באסותא.
בתחילת הטיפולים כאשר ביצעתי בדיקות, ראו ציסטה קטנה של כ- ס"מ שנראית אנדומטריומה.
כיוון שהציסטה קטנה לא ייחסו לה כל חשיבות. מלבד זה כל הבדיקות שלי תקינות: הורמונים, רזרבה שחלתית, ביוץ טבעי מחזור סדיר.
לאחר ivf ראשון שנכשל, קיבלתי פרוטוקול חדש שבו נוספו לי ציסטות אנדומטריומה ( 20 22 ממ).
הטיפול התחיל לא טוב משום שהזקיקים היו מרובים אך לא גדלו היטב. למרות הזקיקים הקטנים להפתעתי היו לי 12 ביציות בשאיבה ו12 הפריות.
אך שוב העוברים לא מצטיינים: רק אחד מצטיין, השני אחריו עם מעט שברים( שניהם הוחזרו ביום שלוש)
כל היתר דרגה b מנסים לגדל.
אני שואלת מה לדעתכם משפיע לנו על איכות העוברים?
אני רוצה להבין איך זה עובד הרי הרירית שלי טובה מאוד ודי ברור שהבעיה העיקרית היא באיכות העוברים.
מנסינכם, מה לדעתכם משפיע אצלנו על איכות העוברים? הזרע? הביצית?
מה עושים כדי שלא כל מחזור נהיה באותו מצב כי ברור שככה יהיה קושי להשיג היריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2015יתכן שהינך בעלת שדחלות פוליציסטיות ולכן השראת הטיפול מהווה בעיה מסויימת,שניתן להתגבר עליה באמצעות פרוטוקול הולם יותר ,ובאותה מידה ישנן שיטות משופרות לבחירת תאי זרע לצורך ביצוע ההפריה, הכנסת העוברים לאינקובטור מתאים המאפשר ביצוע שורת צילומים המדגימים את התפתחות העובר, עשויה לעזור בבחירת העוברים הראויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אף כאבי ראשדנה20/11/2015
שלום,
אני כבר 3 ימים לוקחת גונאל אף 300 כל יום.
היום זה יהיה היום הרביעי.
והתחילו לי כאבי ראש.
האם מותר לקחת טיפות אופטלגין במקביל
ללקיחת הגונאל אף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל אף כאבי ראש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2015בהחלט אפשרי בתנאי שאת לא רגישה לאופטלגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה21/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרודידדנה20/11/2015
שלום,
בסבב של ivf לקראת שאיבה רציתי לדעת, האם יש טעם לתת צטרודיד
גם לאחר ש lh והפרוגסטרון התחילו לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צטרודיד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין והזרעהאלמוג20/11/2015
שלום רב סיימתי לשתות איקקלומין ביום שישי שעבר לפני 7 ימים היום עשיתי בדיקת ביוץ ביתית ויצא 2 פסים כמעט זהים חודש שעבר עשיתי הזרעה ראשונה שלא הצליחה והרופא אמר לי להגיע למעקב זקיקים ביום ראשון כי כביכול היום השביעי של הכדורים נפל היום בשישי ואני בצבא בקבע והמרפאה לא פתוחה בשישי מה גם שהוא נתן לי זריקת אוביטרל פעם שעברה יום לפני ההזרעה ועכשיו הוא גם נתן לי והזריקה בבית האם ההזרעה תיהיה ביום ראשון? איך אני ידע מתי לעשות את הזריקה ?אם היו לי היום שני פסים כמעט זהים האם ההזרעה יכולה להיות גם יום שני ? והאם לקיים יחסים גם מחר ?סליחה שזה ארוך אני בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015להזריק את האוביטרל היום,לקיים יחסים מחר,ולבצע הזרעה ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהדינה20/11/2015
ביצעתי גרידה חודש שעבר
לאחריה התחלתי לשתות פרוגליטון
ותוך כדי ביצעתי היסטרורוסקופיה אבחנתית ששם היה נראית שארית והרופא אמר שככל הנראה ייצא בווסת
סיימתי לשתות פרוגליטון לפני 10 ימים ועדיין לא קיבלתי ווסת בבדיקת אולטרסאונד נצפה ממצא אקוגני ליד רירית רחם.
שלחתי לרופא את התוצאות ונתן לי שוב פרוגליטון.
מרגישה שהולכת לאיבוד...לא מבינה את פשר ההנחיות
מה נכון לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015כדאי שתבצעי אולטרסאונד המדגים אם יש שאריות היריון,ואם האולטרסאונד ידכים גם זרימת דם מוגברת (אולטרסאונד צבע)בהחלט יהיה כדאי להערך להיסטרוסקופיה ניתוחית להסרת השארית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נראה כמו שארית?
דינה21/11/2015הטכנאית רשמה ממצא אקוגני בגודל 6* 11 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת חצוצרותשרה20/11/2015
שלום,
רציתי לדעת אם חוץ מצילום רחם ולפרוסקופיה, יש בדיקה נוספת שבה אפשר לראות אם החצוצרות תקינות או חסומות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה!
ג'ניפר21/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת לשאלה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2015ניתן לבצע בדיקת אקוויס -ע"י הזרקת חומר שניתן להדגימו באמצעות אולטרסאונד בעת המעבר בחצוצרה לאחר הזרקתו דרך צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב20/11/2015
תוך כמה זמן שאריות שנשארו אחרי גרידה ברחם
הופכות להדבקויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015שאריות הדבוקות לרחם עלולות להפוך בד״כ אם הן אינן נעלמות לאחר הופעת הדמם המחזורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתרותם20/11/2015
בת 37 עם 2 ילדים מהפריה.. רוצה ילד נוסף אך לא מסוגלת נפשית לבצע שוב ושוב שאיבות. בדיקת fsh 17 ו Amh 0.46. האם אוכל לוותר על טיפולי ההפריה וללכת ישירות לתרומת ביצית? האם אוכל לקבל החזרים מהקופה?
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015הינך עדיין בעלת סיכוי סביר להרות בטיפול הפריה,ולכן אין עדיין התוויה ברורה לטיפול עם תרומה,וספק אם תקבלי החזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)