מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דוקסלין ו prednisonליאת31/10/2015
במסגרת IVF עשיתי החזרה . הרופא הנחה שמכיוון שלא נעשתה לביצית הנצה בהחזרה עליי להפסיק עם התרופות דוקסלין ו prednison שהתחלתי לקחת יום לאחר השאיבה .
א. מה הקשר בין התרופות הנ"ל והנצה ?
ב. אני ממשיכה לקחת crinone 'האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוקסלין ו prednison - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015הרופא צודק,בעת ביצוע הנצה מוספים אנטיביוטיקה ופרדניזון עקב חשיפת העובר לאחר ההנצה,במטרה למנוע זיהום של העובר ודחייה אמיונולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזלפה של GCSF לרחם לעיבוי רירית הרחםד``ר אליעזר גירש31/10/2015
שלום רב
יש לי בעיית רירית רחם דקה למרות שנטלתי פרוגינובה כולל אסטרופם וכלום לא עזר
קראתי על טיפול בהזלפה של GCSF לרחם לעיבוי רירית הרחם למרות שהבנתי שהוא עדיין ניסיוני אבל לי אין מה להפסיד ניסיתי הכל וכלום
האם אתם הרופאים משתמשים בשיטה זו ?
למי שאוכל לפנות לגבי טיפול זה ואם זה אפשרי בכלל ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015טיפול זה עדיין מחקרי ומצוי בביקורת ועדת הלסינקי -מספר נתונים לגבי האופציה הטיפולית:
הזלפה תוך רחמית של גורמי גדילה כמו G-CSFנחשבת עדיין ניסיונית עם יעילות ובטיחות לא מוגדרת ובשלב זה אינן מוצעות באופן שגרתי.
מסקנה של מחקר חדיש מראה שבהחלט יתכן שהזלפה תוך רחמית של גורם הגדילה G-CSF (granulocyte colony-stimulating factor = G-CSF) עשויה לשפר את ההתעבות של רירית הרחם מחקר נוסף הראה שלאור תוצאות המחקר הראשון ממביעה על האפשרות שטיפול עם G-CSF יש ערך מוסף עבור נשים עם רירית רחם שהיא דקה באופן כרוני. נראה איפוא שהזלפת G-CSF עשויה לסייע בהשגת היריונות בשיעור סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם דקה פרופ אשכנזי
חסוי31/10/2015זה אומר שכדי לנסות למרות שיש הריוניות באופן
סביר כפי שרשמת
ועדיין הטיפול במחקר האם ניתן בכלל לבצע את הטיפול
ואצל מי ניתן אם בכלל לעשות את הטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם דקה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2015את לא ציינת האם עברת פעולות ברחם כמו גרידה או משהוא דומה.
רירית דקה ברחם שלא נגעו בו שונה מרירית דקה עקב סיבוכי פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר
חסוי31/10/2015כן עברתי גרידה לפני מספר שנים שלא נמצא דופק
ואכן מסכימה רירית רחם שונה שלא נגעו בה
השאלה האם טיפול זה מומלץ לנסות או שיש עוד אפשריות
שלא ניסיתי כנראה
האם אתה מבצע טיפול זה ?
או שאתה לא דוגל בטיפול ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2015מה עובי הרירית?
האם בדקו הרירית במחזור טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר
חסוי01/11/2015עובי הרירית עם הורמונים סל הכל 4
ולא בדקו אף פעם את עובי הרירית במחזור טבעי
מה ניתן לעשות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2015לעשות מעקב מה קורה במחזור טבעי ואחר כך להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשני31/10/2015
שלום
האם בטא ראשונה 278, 13 יום לאחר החזרה של 2 עוברים יכולה לרמז על הריון תאומים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015בהחלט סיכוי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...היום בטא חוזרת
שני01/11/2015אחרי 4 ימים עלתה ל921.. זה בסדר??
האם יש השפעה על רמת האסטרדיול למספר העוברים??
היום 6362 לעומת 4863 שהיה ב28.10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה...היום בטא חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2015העלייה בטווח התקין,עדיין מוקדם להתנבא לגבי מספר העוברים שהשתרש,אם כי תיתכן גם אפשרות של היריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..שאלה אחרונה ברשותך..
שני02/11/2015במידה ויש שק ריק עדיין רואים עליה בהורמון הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת קפאין על היריוןיולי31/10/2015
האם קפאין משפיע על השתרשות העובר ברחם? אני שותה 3 כוסות קפה ביום יחסית חזקים, קראתי שהקפאין משפיע על ההתכווצות ברחם שלוקחת את הזרע לכוון הביצית. יתכן שההזרעות נכשלו בעקבות צריכת קפאין שיש השפעה כלשהי על ההשתרשות?
תודה, לתשובתכם מחכה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
יולי31/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השפעת קפאין על היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015לקפאין עלולה להיות השפעה משמעותית על העובר הצולח את השלייה.
כמויות גבוהות של קפאין עשויות לגרום להפלה וללידת תינוקות במשקל נמוך.
צריכה מוגבלת של קפאין של עד 300 מ"ג ליום בתקופת ההריון אינה גורמת לפגיעות בעובר(כוס קפה ליום),למשל רשויות המזון באנגליה ממליצות על צריכת הקפאין שאינה עולה על 300 מ"ג ליום,
גם בארה"ב מנהל המזון והתרופות ממליץ לצרוך לא יותר מכוס אחת ליום.
הקפה הינו משתן משתן ולעלול לגרום להוצאת מינרלים וויטמינים מהגוף, בעיקר ברזל,כמו כן קפאין צולח את השליה, ובהעדר האנזימים לפירוק הקפאין אצל העובר, השפעת הקפאין הינה ממושכת יותר ועוצמתית יותר.כמו כן עליית קצה חילוף החומרים אצל העובר בעקבות שתית קפאין מפחיתה את האנרגיה העומדת לרשותו לגדילה והתפתחות.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי השרשה??
יולי31/10/2015האם הקפאין משפיע על ההשרשה של העובר ברחם עוד לפני שיש היריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ולגבי השרשה?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015הערכתי שכל דבר העלול להקטין את ספיקת הדם לרחם עלול גם להשפיע על ההשרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- תגובה
יולי31/10/2015אולי זו הסיבה שמספר רב של ניסיונות נכשלו אצלי, למרות שאין סיבה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור30/10/2015
לרופאים שלום.. אני עומדת לפני החזרה נוספת. נשארו לי שלושה מוקפאים (שתי מבחנות- שניים בני שלושה ימים, והשלישי בלוציסט), לא ברור לי עוד מה הרופא ייבחר להחזיר החודש. אך כמובן שאני מקבלת רק אסטרופם מהיום העשירי למחזור.
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בשיח אברהם, היידוע כמאזן ומזין את המערכת ההורמונלית, ומשפר את פעילות הגופיף הצהוב שמגביר את הפרשת פרוגסטרון בשחלה.
אז האם זה בסדר לקחת אותו כתרופה טבעית לצד הטיפול הקונבנציונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015לא ממליץ ,את התוספת התמיכתית תקבלי בטיפול ייעודי מבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה קורה עם ערכי הבדיקותאור30/10/2015
שלום,
18.10 ווסת
הזרקתי אלנובה ביום השני למחזור.
22.10 נצפו זקיקים קטנים, אסטרדיול 48.60 פרוג' 0.27.
למחרת 23.10 התחלתי גונל 450.
26.10 - ימין זקיק 10 שמאל זקיק 12 ועוד אחד 12
אסטרדיול 191 פרוג' 0.23.
28.10 - ימין זקיק 12 שמאל זקיק 14 ועוד אחד 14
אסטרדיול 498 פרוג' 0.41.
הוספתי הזרקת צטרוטייד בנוסף לגונל 450.
30.10 - ימין זקיק 16 שמאל זקיק 18 ועוד אחד 19 נצפה זקיק קטן נוסף.
קיבלתי הוראה להזריק גונל 450 וצטרוטייד ב20:00 בערב וב22:00 אוביטרל.
מחר שבת 31.10 ב20:00 בערב שוב גונל 450.
יום ראשון 8:00 בבוקר שאיבה.
היום רק בערב ראיתי את הבדיקה וחשכו עיניי למה האסטרדיול ירד? מה קורה פה? יכול להיות שהזקיקים ריקים, שווה להכנס לשאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך חשוב
אור31/10/2015את הכי חשוב שכחתי לכתוב
אתמול 30.10 אסטרדיול 251 פרוג' 0.66* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך חשוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015הירידה נובעת מהשפעת הצטרוטיד,ובעיקר ממספר הזקיקים והתגובה הירודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כן יהיו ביציות?
אור31/10/2015שווה להכנס לשאיבה או שזה אבוד מראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז כן יהיו ביציות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015כיין סיכוי סביר לביצית אחת אושתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקות קרישיות יתרגלית30/10/2015
אחרי המתנה לא קצרה אתמול הגיעו התוצאות ורב הערכים בסדר, אולם יש משהו שבגזרה ה"אדומה", דהיינו מעל הנורמה.
אשמח לסיוע בפענוח.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בפענוח בדיקות קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015לא ניתן לזהות את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרות.בטי30/10/2015
שלום רב,
אני ובעלי נמצאים בהליך פונדקאות אשר כולל תרומת ביצית.
הפונדקאית שלנו עברה לפני 12 יום החזרה של שני עוברים מוקפאים והיום לצערנו הרב היא עדכנה שהיא קיבלה את המחזור כלומר ההחזרה לא צלחה.
הרופא המטפל ביצע את ההחזרה על בסיס ביוץ טבעי ללא תמיכה של תרופות ולכן ברצוני לשאול האם זו הסיבה לכך שזה נכשל? האם בהפריה מסוג זה כלומר של עוברים מוקפעים לא רצוי שזה ילווה בתמיכה תרופתית על מנת להגדיל את סיכויי ההצלחה?
כמו כן ביום ההחזרה הוא גם אמר לנו שהוא מחזיר עוברים יפים לא מבינה בזה אבל הוא אמר משהו כמו 9 מתוך 10 תאים והעובר השני 6 תאים האם זה קשור?
לתשובתכם אודה מראש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרות. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015אם תיזמון הביוץ נעשה באופן אופטימאלי והעוברים הוחזרו במועד לפי מועד ההקפאה שלהם והם שרדו ללא איבוד תאים,הרי שהפעולה בהחלט בוצעה כראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בטי01/11/2015בוקר טוב,
תודה רבה על תשובתך.
ברשותך יש לי שאלה נוספת למה את מתכוון כאשר אתה אומר באם העוברים הוחזרו במועד לפי מועד ההקפאה שלהם?
כמו כן מה נחשב מבחינה רפואית עובר תקין להחזרה? כלומר כמה תאים צריכים להיות ?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייאשתיאנונימית30/10/2015
היי,
אני בת 25 לאחר כריתת שחלה עקב ציסטה לפני בערך 4 שנים..
מאז עם שחלה אחת שהתגלתה כפוליציסטית.
נטלתי גלולות במשך כמעט 5 שנים, והפסקתי בפברואר האחרון.
לאחר נסניונות להכנס להריון ללא הצלחה מאחר ולא כל חודש נראה ביוץ,
ניתן לי עי הרופאת נשים איקקלומין.
המחזור עדיין לא סדיר 3 חודשים היה כל 27 יום,
ועכשיו כבר חודשיים מקבלת כל 24 ימים.האם תקין?
במידה ואני מתחילה איקקלומין, והמחזור הוא כל 24 יום מתי יהיה הביוץ עם הכדורים?
נאמר לי לקחת ביום ה5 למחזור למשך 4 ימים.
אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייאשתי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2015את הכדורים לוקחים מהיום הרביעי או החמישי של הוסת למשך 5 ימים.
או כדור אחד או שניים, ואחר כל יש לעשות אולטרה סאונד ודם על מנת לברר במדוייק את יום הביוץ.
אפשר גם לגרום לביוץ על ידי הזרקת ההורמון הגורם לכך.
אני חושב שכדאי שתעשי צילום רחם לפני המשך טיפולים.
יש לבדוק היטב ,אחרי לקיחת הכדורים, מה קורה עם רירית הרחם ואם היא לא תקינה יש לעבור לזריקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת פר' בידר
אנונימית30/10/2015אם המחזור כל 24 יום..באיזה יום של המחזור לאחר נטילת האיקקלומין אלך לעשות אולטראסאונד?
על מנת שאדע מתי הביוץ מגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת פר' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2015כאשר מטפלים בכדורים זה נשנה את עניין הגעת הוסת.
בכל אופן נהוג כארבעה ימים אחרי הכדור האחרון לבצע בדיקות.
בעל מקרה ,הביוץ הוא בין יום 5 ל 20 אחרי הכדור האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בטא אחרי 9 ימיםבלו30/10/2015
שלום היום זה היום התשיעי לאחר החזרה של בלסטוציסט ביצעתי בדיקת דם בטא בקופת חולים.
לצערי יצא שלילי דהיינו קטן מחמש.
האם עשיתי את בדיקת הדם לבטא מוקדם מדי ואם אחזור על הבדיקה ביום ה 12 אתבשר אחרת?
או שזה כבר אומר שאין הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם בטא אחרי 9 ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2015קרוב לודאי שאין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 30 וחצי מהפריה וhcg מוגברפיל30/10/2015
היי פרופסורים, אני בת 28 ובהריון ראשון בהפריה עם בת. נכון לעכשיו אני שבוע 30 וחצי, הערכת משקל בשבוע 29 הייתה 1,400 קילו.. בערך אחוזון 68. אני במעקב הריון בסיכון בשל hcg מוגבר בחלבון עוברי 3.2 כאשר הנורמה היא 3, יש לי הערכת משקל נוספת ובה יבדקו זרימות שיליה ועובר בשבוע 31( קבעתי אצל רופא פרטי). הרופא מהקופה שמומחה להריון בסיכון לא אמרו לי כלום מעבר לכך שיילדו אותי בשבוע 37-38... מפחדת מהשאננות, מה היית ממליץ בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 30 וחצי מהפריה וhcg מוגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2015ערכי ההורמון המוגבר לא כל כך ברורים ולא דורש מעבר למעקב הריון רגיל.
רמה גבוהה של ההורמון יכולה להיות במצבים שונים אך פרט למעקב הרגיל יש לחפש בבדיקת אולטרה סאונד ממצאים חריגים ואם אין אז הרופא שלך צודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- אחרי גירוי שחלותאני30/10/2015
אני בת 27 כ- 3 שבועות אחרי גירוי שחלות שהיה ברמה בינונית-קשה
אני שבוע אחרי מחזור (שהיה קשה מאד) ועדיין יש לי כאביי בטן תחתונה
וכאב בנשימה בבטן ימין עליונה ובגב בצד השני. (היה נוזל בכמות גדולה בבטן עליונה)
בא"ס מהיום נמצא שחלה ימנית 6*5.5 וממצאים ציסטים הגדולה בינהם בגודל 4 ס"מ עם נוזל עכור בתוכה.
שחלה שמאל 4.5*5 עם ממצאים ציסטים הגדולה בינהם 16 מ"מ עם נוזל עכור.
ונמצא נוזל בכמות קטנה.
אני גם מאד תשושה וחלשה ועייפה רב הזמן.
האם זה מצב אופטימלי?או שצריך ללכת למיון להיבדק?
מה עליי לעשות?הכאבים נמשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- אחרי גירוי שחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015אם קיבלת מחזור מרבית הסכנה חלפה והתהליך ידעך מעצמו,כמובן שיש לעקוב אירי נסיגת הציסטות הגורמים לכאבים,וליצור סיבוכים בטניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה.אני כשבוע אחרי מחזור-
אני31/10/2015איזה סיבוכים בטניים עלולים להיגרם?
והאם הציסטות עלולות לגדול.?
והאם יש קשר לאנדומטריוזיס ואדנומיוזיס שיש לי?
היום הכאבי בטן הוחמרו.כואב לי בעת ישיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה.אני כשבוע אחרי מחזור- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2015אחד הסיבוכים הבטניים החמורים הינו שיזור של השחלה,בהחלט יתכן שבעקבות הטיפול וקבלת המחזור ישנה החמרה במצב האנדומטריוזיס או האדנומיוסזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בזמן טיפוליםלוני30/10/2015
שלום,
האם הרפס שמתפרץ לפצעון בגב או באברי המין עלול "לפגום" בטיפולי פוריות למצב של אי קליטת עוברים, הפלה....אני ממש לא רגועה, אשמח לתשובה מושכלת, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2015לא מפריע בקליטת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני30/10/2015שלום,
כתבת לי שהתפרצות הרפס גניטלי לא פוגעת בקליטת עוברים . האם הוא יכול להוות סיכון להפלה בטרימסטר ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015הבירור לרקע אפשרי של הפלות חוזרות (בדיקת ה-TORCH(נכלל גם זיהום אפשרי בהרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני31/10/2015כלומר מדבריך משתמע שהרפס עלול לגרום להפלות?
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015האפשרות קיימת אם ההיריון נחשף לוירוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לפרופ אשכנזי
לוני31/10/2015הרופא המטפל שלי אומר ששלוש ההפלות החוזרות שקרו לי בטרימסטר הראשון סביר להניח שהן בגלל הגיל, אני בת 40 , בגלל איכות הבציות, כמובן אחרי שעשיתי את בדיקות הרחם, הקרישיות שיצאו תקינות..... הגיוני שזה הגיל. אבל הוא לא לוקח ברצינות את העניין של ההרפס הגניטלי שמתפרץ לי בין הטיפולים. יכול להיות שכדאי להכביד ראש בעניין ואולי לשקול טיפול מונע להתפרצויות כדי לפחות למגר את הסיכון הזה? מה דעתך?
בבקשה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2015הסיכוי שההפלות על רקע הגיל סבירות ביותר,בכל מקרה לא ניתן למגר באופן אבסולוטי את ההרפס,רק למתן את שיעור ההתפרצויות בזכות טיפול ייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה?א29/10/2015
אחרי השאיבה האחרונה הוחזרו לי 4 עוברים טובים. בת 42.5
לא מבינה למה הפעם העוברים לא נקלטו. הרירית היתה 6.9. אולי לא מספיק עבה?
בעברי 2 הפלות. אחת שהסתיימה בגרידה והשניה ציטוטק עם הסטרוסקופיה ניתוחית. הסיבות להפלות - חוסר איזון הורמונלי (בגלל בלוטת התריס שלא הייתי מודעת לה)
עכשיו יש לי בעיה של רירית דקה שבביוץ טבעי מגיע בלי הורמונים מגיע ל-5.5 - 6.
עם הורמונים מגיע ל- 6.9.
1.האם הרירית הדקה היא הגורם העיקרי לבעית ההשתרשות (חוץ מענין הגיל)?
2. מה הסיכויים למישהי בגיל 42 עם עוברים טובים בלי בעיות ברירית להקלט להריון?
3. האם לדעתכם יש לי סיכוי ממשי להיות בהריון בגלל הבעיה ברירית?
4. האם גם אם אקלט להריון זה עלול להסתיים בהפלה בגלל הבעיה ברירית?.
אודה מאוד על תשובות מפורטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015סיכוייה של בת גילך להרות בכל מחזור טיפולי הינו בגבולות 10%,יתכן שמגבלת הרירית מעכבת את כניסתך להיריון,אולם לא באופן אבסולוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותלירון29/10/2015
ד"ר שלום
היום ה-19 לווסת להלן בדיקות לאיתור ביוץ ,אודה לך עם תגיד לי מתי אומור להתרחש ביוץ
FSH - 15.1
E2 - 910
PROGESTRONE - 1.6
LH- 65.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015טרם יתרחש הביוץ,יתכן ואת בטווח של 24 שעות מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון29/10/2015פרופ' שלום
לא הבנתי את תשובתך האם התכוונת שהביוץ יהיה בעוד 24 שעות מרגע הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015בהחלט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)