מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבב גונאל וחיידק הליקובקטראורחת22/10/2015
אני במהלך סבב עם גונאל F
ואחרי בדיקת נשיפה מסתבר שהתפרץ אצלי חיידק הליקובקטר.
ואני אמורה לקבל אנטיביוטיקה.
האם להתחיל אותה במהלך הסבב?
הרם לחכות לסיים אותו ורק אז להתחיל לטפל?
ובמידה ויהיה הריון האם מסוכן?
אשמח להרגעה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבב גונאל וחיידק הליקובקטר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015לחכות ולהתחיל בגמר הסבב הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך ההשרשה ברחםמור22/10/2015
לרופאים שלום, לא פעם חיפשתי מידע לגבי מסלולה של הביצית המופרית לאחר החזרתה לרחם...אני תוהה האם עובר בן 3 ימים למשל ״מטייל״ לו באחת החצוצרות ואז הוא משתרש בדופנה של הרחם? ....ואם כן, האם בלוציסט בן 5 ימים שמשתרש ישירות ברירית הרחם ללא ״טיול״ כזה או אחר בשל היותו ״בשל״ יותר?
אשמח למענה מפורט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תהליך ההשרשה ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015אכו כך,הידע שלך בנושא מעודכן ונכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מור23/10/2015כלומר בלוציסט משתרש ישירות ברירית ללא איזושהוא ״טיול״ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015אכן כך,אלא אם כן הוא התמקם מראש בעת היזרתו במקום אחר-בחצוצרה,שחלה,באגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי המשך תמיכה ושבוע ההריוןלי22/10/2015
שלום,
אני לאחר סבב טיפול פוריות
מחזור אחרון היה ב-12.9.15 וההחזרה בוצעה בתאריך 3.10.15
בדיקת בטא ראשונה 660 ובטא שניה (לאחר 3 ימים) - 2600
כמה שאלות:
1. האם הבטא מעידה על ריבוי עוברים?
2. באיזה שבוע אני? קראתי אמרות סותרות - אחת מחשבת מההחזרה 17 יום אחורה והשניה מחשבת מיום הוסת האחרונה.... הסתבכתי.
3. מתי ניתן להפסיק עם התמיכה? אני לוקחת 2-3 אנדומטרין ביום
4. מאיזו בטא ניתן לראות דופק?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי המשך תמיכה ושבוע ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015הינך בשבוע חמישי ,בהחלט יתכן גם היריון רב עוברי,בעוד שבוע ניתן יהיה לזהות דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופהשירה22/10/2015
שלום אני בת 24 הפרייה ראשונה ללא הצלחה. בעיית זרע מורפולוגיה אחד אחוז. אני לפני החזרת מוקפאים... הייתי היום בביקורת של היום הראשון לווסת באולטרסאונד ונצפתה ציסטה קצת גדולה בשחלה השמאלית.... האם זה יכול להעלם עכשיו בזמן הווסת בימים הללו של הווסת!? האם ניתן להתחיל טיפול עם היא לא נעלמה? ( לפי דעתו של הרופא שלי עם היא לא תעלם אז לא ניצן לעשות החודש החזרה...) אני צריכה לשוב לביקורת שוב ביום ראשון לראות האם הציסטה נעלמה.. בנתיים אני ממשיכה עם אסטרופם האם זה בסדר??? יש לציין כי מעולם לא השתמשתי בגלולות... ואמרו לי כי ניתן להשתמש בגלולות עם הציסטה לא תעלם ... כדאי שהיא תספג .. זה לא יכול לעשות לי רע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה22/10/2015מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
שירה23/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה דחופה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015ההמלצה היא שתפעלי לפי הוראות הרופא המטפל-חזקה עליו שהוא מנחה אותך באופן האופטימאלי בנסיבות המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת שימוש במונפור במחזור קצרדנה22/10/2015
שלום רב,
בד"כ היה לי מחזור של 25 יום, ובד"כ עשיתי הזרעה ביום ה- 12.
לפני כ 3 חודשים עברתי גרידה. והמחזור האחרון היה 26 יום.
אני הייתי אמורה להתחיל עכשיו טיפול עם מונפור החל מהיום ה2.
כאשר באותו יום לבצע בדיקת דם וא.ס (כי יש לי ממצא כלשהו ברחם מאז הגרידה (הבטא כבר קטנה מ 3 לפי בדיקת דם שערכתי) , אך כפי הנראה הממצא שיש לי ברחם לא קריטי, אך ליתר ביטחון נאמר לי לבצע א.ס לפני תחילת הטיפול).
העניין, הוא שעכשיו אני ביום ה- 25 ועוד לא קיבלתי, אני מניחה שאקבל רק מחר, שישי. ואז היום ה- 2 למחזור יוצא לי בשבת
בהנחה שהמחזור שלי קצר, במידה ואתחיל את הטיפול רק ביום ה- 3
האם זה אומר שהסיכוי להצלחת הטיפול יורד בגלל שלא אתחיל מהיום ה- 2 ?
נאמר לי שכנראה אזריק מונפור 112 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה22/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע
דנה22/10/2015בדכ הדימום שלי הוא 3 ימים, יום רביעי נקי, ואז ביום החמישי שאריות וזהו.
לכן, אני שואלת אם אתחיל מונופור רק ביום השלישי
האם הסיכוי להצלחה יורד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תחילת שימוש במונפור במחזור קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015לא יקרה כלום אם תתחילי ביום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה23/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 340..שבועים אחרי החזרה ראשונהתמי22/10/2015
היי.
עשיתי היום את הבדיקה..וזו התוצאה..
זו הפריה ראשונה והרופאה לא עונה לי ..אני בלחץ..זה ערך תקין?
זה הריון ודאי???
דחוףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שכן!!! ערך מהמם. בהצלחה יקירה
vika22/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו שלא עשיתי בדיקת פרוגרסטרון?
תמי22/10/2015יוהו את מרגיעה אותי אני ככ מתרגשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור. תח,בי מעכשיו את בהריון כמו
ויקי22/10/2015כל בחורה אחרת
אם את מקבלת תמיכה תמשיכי כמובן
אבל הריון הוא כבר יתנהל רגיל.
שיהיה בהצלחה.
מאחלת 9 חודשים של הריון קל ואמן שתצאי בידיים מלאות.
תחשבי חיובי. תדמיני את העובר מתפתח בתוכך. ממש דמיון מודרך. זה עוזר. תקשיבי למוזיקה קלאסית. כל מה שעושה לך טוב לנפש.
שבועות ראשונים במיוחד חשובים אז שמרי על עצמך את הולכת להיות אמא בעוד כ 9 חודשים בע"ה ??
בשורות טובות יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא 340..שבועים אחרי החזרה ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015מזל טוב הכול תקין את בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבאט עלתה ב"ה ל1170 הפרוגסטרון 371
תמי25/10/2015קודם כל תודה ד"ר על התשובה ..וכן ויקה תודה גם לך..
ב"ה יש הכפלה יפה של הבטא..אבל הפרוגסטרון לא גבוה מידי???
אני לוקחת אנדומטרין שלוש פעמים ביום..
לא הבנתי את האחות היא אמרה שזה נשמע לה גבוה..
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבאט עלתה ב"ה ל1170 הפרוגסטרון 371 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2015הערכים מצויינים ,אין כל מקום לדאגה מערכי הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני טיפולי פוריות . .עדי22/10/2015
שלום,
יש לי PCO מזה שנים. הפסקתי גלולות לפני חצי שנה. לפני חודשיים התחלתי לשתות שיח אברהם ובחודשיים האלו המחזור לפי הספר [תוך 28 ימים למשך 5 ימים] - קיבלתי פעמיים מאז. חודש הבא חוזרת לטיפולי פוריות [יש לי 2 ילדים].
האם להפסיק את השיח אברהם לפני?
האם השיח אברהם משנה 'מלאכותית' תוצאות של בדיקה הורמונלית?
האם זה שאני מקבלת מחזור תחת שיח אברהם בוודאות אני גם מבייצת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני טיפולי פוריות . . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015ברפואת הצמחים המודרנית נחשב שיח אברהם לצמח ייחודי במנגנון השפעתו ההורמונאלית. הוא משפיע על המאזן ההורמונאלי דרך התערבות בהשפעת ההיפותלמוס על פעילות בלוטת יותרת המוח, דבר הגורם להגברת הפרשה של LH והפחתת FSH, ובכך משפר את פעילות הגופיף הצהוב ומגביר הפרשת פרוגסטרון בשחלה.
בכל מקרה כאשר תפני לטיפול פריון עלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל שכנראה ימליץ לך להשתמש בתכשירים רפואיים להשראת ביוץ ןלכן יפסיק את השימוש בצמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי22/10/2015בעוד כחודש אני מגיעה לראשונה מזה זמן למרפאת פוריות לטובת פרופיל הורמונלי במחזור. האם להפסיק לפני כן את השיח אברהם לטובת הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא נתן לי טבעדרם בתחילת הריוןסתיו22/10/2015
לטיפול בפטריה אומנם רשום על זה שאסור בשליש הראשון בהריון אז מה הולך פה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרופא נתן לי טבעדרם בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015כמעת על כל מוצר ישנה הזהרת שימוש בטרימסטר הראשון של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתר או אסור?
סתיו22/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט ללא zonaבלו22/10/2015
שלום רב אשמח לדעת מה הסיכוי לקבלת הריון מבלסטוציסט שאלו תכונותיו (איפיונו): 1. בן 6 ימים 2. לאחר הקפאה במשך 3 שנים 3. טרם הקפאתו עבר pgd
4. 100% המתאים שרדו את ההפשרה! 5. ללא zona- אשמח להסבר מה זה אומר ללא zona? ואני בת 33, הקלטתי בפעם הראשונה עם עובר טרי לאחר pgd, וילדתי ילד בריא לפני כמעט 3 שנים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסט ללא zona - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015בלסטוציסט ללא זונה -הינו בלסטוציסט שנבט מתוך המעטפת שלו ומוכן להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
בלו22/10/2015אז מה הסיכוי לקבלת הריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיכלמין העובר22/10/2015
מתעניינת לגבי הליך תרומת ביצית ובחירת מין העובר. ידוע לי שזו עלות נוספת. האם ניתן לבצע דרכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015לא ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברנ22/10/2015
שלום רב,
רציתי לדעת מה אמור להיות גודל העובר בשבוע 31, כי הבטן שלי קטנה יחסית לחודש בו אני נמצאת.. אם הבטן קטנה זה אומר שהעובר קטן?
האם זה צריך לדאוג?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נ22/10/2015ומה לגבי הגודל, אורכו? הרי שהבטן קטנה..
או שזה לא העיקר הגודל של הבטן, אלא האורך והמשקל? או יותר חשוב המשקל מהאורך?
וגודל הבטן לא בהכרח מעיד על משקל לא תקין?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015הכול חשוב,לא תמיד גודל הבטן משקף את המדדים האמיתייםשל העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתרותם21/10/2015
בת 37,תוצאות הבדיקות fsh 17 ,Amh 0.46 .. ילדתי לפני שנה. להריון הקודם נקלטתי לאחר 5 טיפולי הפריה.רוצה ילד נוסף. האם מומלץ לבצע תרומת ביצית? האם הרזרבה השחלתית נמוכה מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015אם נקלטת מהביציות שלך ,אפשר לנסות ולראות איך התגובה שלך בפרוטוקול ביוצי ולפי זה להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pergoveris הפרש זמנים בין הזרקותליאת21/10/2015
בפרוטוקול ארוך ל IVF , מזריקה pergoveris כל ערב. מה הפרש הזמנים המקסימלי שאני יכולה לחרוג בין ההזרקות ? האם ניתן להזריק הערב ב 20.30 ומחר ב 19.15?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pergoveris הפרש זמנים בין הזרקות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש כואב ליאביב21/10/2015
סליחה על השאלה מראש אני לוקחת קרינון פעמיים ביום בימים האחרונים ממש מגרד לי בפות ושורף לי ואני בהריון אני לא יודעת מה אני יכולה לשים כדי להרגיע את זה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש כואב לי - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015קרינון אחד מספיק ולא צריך שניים ,ואם רואים דופק את יכולה להפסיק תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמור21/10/2015
האם ישנם הבדלים באחוזי ההצלחה בין עובר בן 3 ימים לבין בלוציסט בן 5 ימים?
הכוונה בשאלה, שהאם לאחד מהם יש סיכויי השתרשות טיפה גבוהה מבחינה מדעית ברחם או שאין הבדל כלל?
אשמח לפירוט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015יש לגבי העניין חילוקי דעות .
לא כל העוברים של הנשים יגיעו לשלב בלסטוציסט אך יגיעו ליום 3 ויהיו יפים, ולכן בשלב זה אצלנו עדיף קודם כל להחזיר ביום 3 ואם בהמשך לא הולך אז אפשר לנסות לגדל לבלסטוציסט.
הקופות לא מאשרות טיפולים אם לא הוחזרו עוברים.
יכול להיות שבעתיד, לאחר שנקבל ניסיון, נדע יותר טוב לענות על השאלה.
למרות זאת יש רופאים שממליצים בלסטוציסט ועל ידי כל המטופלת חושבת שתהיה השרשה יותר מוצלחת אך בשלב זה , זה לא עובד ככה.
אם מדובר בצעירה אזי ויש הרבה ביציות ניתן לעשות ,ואילו במבוגרות יש סיכויי רב שלא יהיו בלסטוציסטים ולא תהיה החזרה והיא מפספסת עובר טוב ביום 3....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
מור22/10/2015תודה על תשובתך, אני שואלת כיוון שנשארו לי שלושה מוקפאים מהשאיבה האחרונה כשביצית אחת גידלו לבלוציסט והשניים הנותרים עוד ביומם השלישי....לכן במידה ואקבל מחזור החודש, כלומר במידה וההחזרה הנוכחית נכשלת, האם כדאי לי לנסות להחזיר את העובר הבלוציסט?
אגב אני בת 23. פרופיל הורמונאלי תקין. בעיית זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2015כדאי להחזיר הבלסטוציסט.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)