מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקס אחרי IVFליאת29/10/2015
כמה זמן אחרי שאיבה ? וכמה זמן אחרי החזרה ? ניתן לקיים יחסי מין של חדירה לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקס אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015למחרת השאיבה,ו 4-5 ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדקפפטיל אורגלוטרן וצטרוטיידדינה29/10/2015
שלום
מספר שאלות לי:
א. האם ,אם אני יודעת על אלרגיה ברורה לצטרוטייד
זאת לא היתה טעות לתת מרשם לאורגלוטרן?
כי נאלצתי להפסיק טיפול באמצע עקב תגובה אלרגית גם לאורגלוטראן ולמרות שהתרעתי שאלרגית לצטרוטייד מראש.
2. האם מומחה יודע מה המרכיב המשותף לדקפפטיל אורגלוטראן וצטרוטיעד
שאדע ממה אני אלרגית , אולי השלכות לתרופות אחרות?
3. האם האופציה היחידה היתה להפסיק טיפול באמצע או שיכולתי ליבור מיידית
לסינרל ובכך לא להרוס מחזור זה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואווו אחרי שאני התחלתי טיפולים
vika29/10/2015התחילה לי פריחה בכל הגוף.
וכבר חצי שנה אני עם פריחה - הרופאים אמרו שזה אורטיקריה.
לא מצאו קשר ישיר ברור מול הטיפולים
אבל זה התחיל ממשל במקביל עם הטיפולים
איך את יודעת שאת אלרגית לכל מיני הורמונים שנותנים לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה אלרגית בתגובה לשאלתך ויקה
דינה29/10/2015ידעתי שזאת תגובה אלרגית כי גי במיידי התפשט למרחב גדול בבטן אדמוומיות
ונפיחות ענקית פלוס גם צמרמורות...אז לא היה ספק בעניין
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלרגיה לדקפפטיל אורגלוטרן וצטרוטייד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015מקרה נדיר ביותר,ובהחלט יתכן שישנו חלבון המשותף לכל אחת מהתרופות האלו כמקור לתגובה אלרגית.
חזקה על הרופא שרצה להפיק הליך אופטמאלי,ולנוכח התגובה האלרגית נאלץ להפסיק את השימוש בתרופות.יהיה צורך בהערכה מחדש וטיפול הולם יתכן תוך שימוש בסטרואידים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לדקפפטיל אורגלוטראן וצטרוטיי
דינה29/10/2015תודה רבה לתגובתך! מאד מעריכה!
האם לדעתך במחזור הבא )והאחרון( עם סינרל במקום ההורמונים שאלרגית אליהם
הולך טוב?
ב. סטרואידים,למה? במקביל לשימוש בהורמונים שאלרגית אליהם
בכדי למנוע תגובה חריפה אולי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלרגיה לדקפפטיל אורגלוטראן וצטרוטיי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015האפשרות קיימת,מתן הסטרואידים עשוי למתן ולדכא הליך אלרגי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקהדדי29/10/2015
11 חודשים לאחר לידה.
לפני כחודש וחצי הפסקתי להניק וטרם קיבלתי ווסת. בדיקת הריון שלילית.
האם זה נחשב עדיין תקין או שיש צורך בביצוע בדיקות?
לציין - אנו רוצים להחזיר מוקפאים. האם יש צורך לחכות לחזרת הווסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת הנקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015בהחלט סביר,אם הרירית דקה,ניתן להתחיל לאלתר בטיפול ההורמונאלי התחליפי להחזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאק ו-IVFשוש29/10/2015
שלום רב,יש לי צליאק וברוב טיפשותי,לא שמרתי על אוכל נטול גלוטן, מכיוון שמעולם לא היו לי סימפטומים.
לאחר ביקור אצל המוטולוג, נאמר לי כי צליאק גורם לקרישיות יתר(בדיקה אליה נישלחתיעכשיו בעקבות ההפלות),
כמו כן, נאמר לי, כי ייתכן ששלושת ההפלות שלי נבעו מכך שלא שמרתי על דיאטת נטולת גלוטן. ושהאי פוריות שלי בעקבות כך.הצליאק...
בעבר שאלתי מספר רופאים מומחים לטיפולי פוריות אצלם טופלתי, איש מהם לא ידע שיש קשר ובעצם די פסלו את הקשר.
האם היום יש יותר מחקרים על כך? יותר ידע? אכן יש קשר ברור?
אשמח לדעת את דעתכם וכמובן עכשיו שומרת על דיאטה נטולת גלוטן, ומודעת לנזקים העתידיים. בתקווה שלא מאוחר מידי והרסתי את סיכויי להכנס להריון תקין ומלא.
המון תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי נזק???
שוש30/10/2015תודה על המאמר.
זה רק הבהיר לי עד כמה טעיתי ופגעתי בעצמי בכל שנות טיפולי ה ivf.ההפלות והכישלונות.
האם עכשיו שאשמור בקפדנות על אוכל נטול גלוטן, יש סיכוי?
אני מאוד מיואשת וכועסת על עצמי וגם כועסת על כל שאר המומחים שמעולם לא אמרו לי מה שאתה כרגע אמרת(המאמר). אבל מה שהיה היה ואין לי דרך לחזור אחורה.
מה דעתך?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עשיתי נזק??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015בהחלט התנהלות נכונה,טיפול מונע מתאים,ותמיכה הולמת המטרה תושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול עם מונפור ירידה בערכי lhדנה29/10/2015
שלום רב,
המחזור שלי לרוב 26-25 יום, ועד עכשיו עשיתי הזרעה ביום ה- 12 ללא הורמונים.
הזרעה אחת הצליחה אך נאלצתי לבצע גרידה, כל שאר ההזרעות לא הצליחו.
המחזור הזה, התחלתי להשתמש במונפור החל מיום השלישי למחזור
112 כל יום.
כבר בעצם 4 ימים שהשתמשתי.
היום עשיתי בדיקת דם והנתונים קצת היו לי מוזרים בפרט הירידה ב lh
בדיקות דם מהיום השלישי: lh =1.4, prog 1.5, e2 = 126
בדיקת דם מהיום השביעי למחזור: lh =0.8, prog 1.6, e2=580
מה המשמעות של הירידה בערכי lh ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עם מונפור ירידה בערכי lh - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2015אין לה משמעות.
בטיפוליזריקות לא צריך לבדוק LH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוכלו לייעץ ולעזור לחשירה29/10/2015
אני בת 24 מורפולוגיה נמוכה... עברנו הפרייה אחת ללא הצלחה שבה הוחזרו שנ עוברים טריים..עשר עוברים הוקפאו... עברתי היסטרוסקופיה לפני התהליך שבה גילו פוליפ ונפוליפ הוצא עוד לפני תהליך הטיפול... האם שווה לעשות צילום רחם לפני שאני מתחילה החזרה של מוקפאים??? יש לציין כי הכל אצלי תקין חוץ מהצילום רחם שלא עשיתי... עשיתי לפני כשנה וחצי גם בדיקות קרישיות עקב דימומים באף(מגיל קטן) וברוך השם זה לא חזר.. בדיקות קרישיות וגם דם הורמונים והכל יצא תקין.. מה כדאי לעשות כדאי לשפר את אחוזי ההצלחה??? האם זה נכון שאם הולכים על בסיס יותר טבעי בלי הזריקות וההורמונים שנותנים בתחילת הטיפול לפני השאיבה יש סיכוי הצלחה יותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תוכלו לייעץ ולעזור לח - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2015לא צריך שום צילומים אלא להחזיר את המוקפאים בטיפול שייתן וימליץ לך הרופא המטפל.
לא תמיד נקלטים להריון ואין ספק שבאחת ההחזרות תהרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
שירה31/10/2015אבל האם לא כדאי לדעת בוודאות דרך צילום רחם שהכל בסדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2015אם רירית הרחם נראית טוב בבדיקות האולטרהסאונד לפני החזרה אז לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לפרגן לד"ר אשכנזיvika29/10/2015
אומנם אני לא מטופלת שלו, אבל אני שואלת כאן המון שאלות. ותמיד הוא נכון לענות לי.
אני עדיין לא בהריון ומקווה להיות בהקדם האפשרי.
אבל תמיד כייף לפגוש בדרך אנשים טובים שמוכנים לעזור ללא תמורה.
רק מראה שגם רופאים הם קודם כל בני אדם, הורים, ורק אחר כך רופאים
זהו. סתם רציתי להגיד תודה ושתבורך.
אני בטוחה שהרבה בנות פה יהיו שותפות בהרגשה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני רוצה לפרגן לד"ר אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015תודה רבה על המילים הטובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום-שאלהיולי29/10/2015
שלום לרופאים,החל לי דימום 10 ימים לאחר ההזרעה, האם יש סיכוי שמדובר בהשתרשות? בגלל שהפעם עשיתי הזרעה טבעית, לא לקחתי נרות, נתנו לי בתור אופציה אם ארצה, ובגלל הדימום התחלתי היום לשים נרות אוטרוגיסטון-וגינאלי, השאלה אם יש טעם לשים נרות או להפסיק? היום זה היום ה12 להזרעה, אשמח לתשובתכם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2015הדימום , קרוב לודאי, הוא הוסת ולא עניין של ״השתרשות״.
הנרות מיותרות במחזורי הזרעה ובטח לא עכשיו, בדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
יולי29/10/2015לא יתכן שזה השתרשות בגלל שהדימום הופיע 10 ימים לאחר ההזרעה? יתכן שפשוט המחזור ממש הקדים? האם נרות יכולות לשבש או בסדר אם אקח עד בבדיקת בטא ואז אפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2015אני אישית לא מאמין לעניין הזה של דימום אחרי השתרשות, בטח אחרי 10 ימים לאחר הזרעה. הוסת מגיע הין11-24 יום אחרי האוביטרל או אחרי עלית ההורמון LH.
זה בדיוק הזמן שבו את נמצאת.
אין שום יתרון לתמיכה בהזרעות ובטח לא כשיש דם בנרתיק
זה לא יעיל לשים נר לנרתיק עם דם בתוכו.
אין שום דמם חזק בהשתרשות, אם בכלל קיים דבר כזה,כי כל העניין הוא ברמה של מיקרוסקופי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום-שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015במקרה הנדון נטילת התרופות אינה יכולה להזיק,לכן במקומך הייתי ממשיך ליטול את הנרות,וממתין להתפתחויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יולי30/10/2015האם הפסקת הדימום בעקבות הנרות אומרת שאולי כן יתכן שזה דימום השרשה? בבדיקה ביתית שבצעתי היום יצא שלילי. 13 ימים לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015לא ניתן לקבוע שהרקע הוא דמם השרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 סוגי תרופות??!!!!רונה29/10/2015
בוקר טוב לכולם..
הסיפור בקצרה:
אני בת 32 - נשואה כ- 5 שנים - לפני כשלוש שנים הייתי בהריון שהסתיים בהפלה טבעית בסוף החודש השני, ועברתי גרידה.
אחרי זה הייתי בדיכאון ועליתי כ 15 קילו בשלושה חודשים.. ונשארתי עם העודף משקל עד לפני שלושה חודשים..
בשלושת החודשים האחרונים ירדתי 11 קילו.. ואני ממשיכה לרדת עוד.
עברתי מרופא נשים לשני לשלישי ואף אחד לא הבין למה אני לא מצליחה להרות!!!
עד שהגעתי שבוע שעבר לרופא מומחה לפוריות בחיפה והוא עלה על זה שיש לי "שחלות פוליציסטיות".... והוא נתן לי 5 כדורים שונים!
עכשיו יכול להיות שזה מה שצריך לקחת.. אבל בשביל להיות בטוחה וללא חששות.. אני רושמת את שמות התרופות והמינונים.. אם אחד הרופאים כאן רק יגיד לי אם זה הגיוני.. זה ירגיע אותי מאוד.
1- איקלומין, פעמיים ביום, 12 שעות בין כדור לכדור.
2 ו 3- דקסמטזון ופרלודל, חצי כדור יום כן יום לא, לסירוגין.
4- מיקרופירין, כדור אחד ביום עם אוכל.
5- גליקומין, חצי כדור 3 פעמים ביום.
תודה לכם והמשך יום מוצלח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 סוגי תרופות??!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2015לא ציינת האם הוסתות שלך סדירים או לא.
אם הוסתות סדירים אז האבחנה של שחלות פוליציסטיות הוא בעייתי, ואם הוסתות לא סדירים אז לא ברור איך הרופאים הראשונים לא אמרו לך מה הבעיה.
בכל אופן קיבלת יותר מידי תרופות.
פרלודל לוקחים כשרמת הורמון הפרולקטין גבוהה , האם זה כך אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונה29/10/2015תודה לך על התגובה המהירה דוקטור.
הוסתות שלי לא סדירים כבר זמן מה.. יותר משנה..
רמת הפרולקטין נמצאה גבוהה בבדיקת דם לפני כשלושה חודשים.. גבוהה ב 60 נקודות מהממוצע.. אני יודעת שזה זניח אבל לשאלתך היא כן גבוהה.
בבדיקות אצל רופאים קודמים אני ראיתי את הנקודות השחורות לפחות לפני שנה.. ושאלתי מה זה.. הרופא אז אמר לי שזה כך צריך להיראות.
תודה לך שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2015הרוב התרופות שנתנו לך הן מיותרות.
צריך לחזור על בדיקת הפרולקטין שוב על מנת לאמת הצורך במתן פרלודל.
כמו כן,לידיעתך, כל אישה שהוסת כמו שלך היא נחשבת פוליציסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגיםיפעת28/10/2015
שלום רב,
עשו לי החזרת מוקפאים ב-25.10.15, אני מתה על טונה בשימורים (שמן או מים). מותר לי לאכול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דגים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתלילך28/10/2015
מנסים כבר שנה פלוס להכנס להריון ומיואשת. לקראת טיפולים.
כבר יותר מחצי שנה שאני לא לוקחת חומצה פולית. האם זה מסוכן? האם בכל זאת כדאי לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015לא מסוכן,כדאי לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או ivfלילך28/10/2015
היי בנות,
האם מישהי נכנסה להריון מהזרעה? או שזה בזבוז זמן וכדאי ישר לגשת לivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה או ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015חלר נכבד מהמטופלות נכנסות להיריון בטיפול בהשראת ביוץ+ הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
מירית29/10/2015לבעלי יש בעיות זרע ולי יש ככל הנראה שחלות פולציסטיות. האם גם במקרה הזה יש סיכוי להכנס להריון בהזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015השאלה היא מה מידת החומרה של בעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
לילך02/11/201512 מיליון תאי זרע 5 אחוז מורפולוגיה( זה לאחר שיפור בעקבות ניתוח וריקוצלה וצינתור)
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2015בהחלט יש מקום לטיפולים עם ההשבחה והזרעה תוך רחמית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסטרוסקופיה אבחנתיתורד28/10/2015
האם יש חשיבות מתי לערוך אותה ( בהתאם למחזור) אני סובלת ממחזור שאינו סדיר ולכן לא ממש יודעת למתי לקבוע אותה...........אשמח לתשובה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015רצוי לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית ומחזורשוש28/10/2015
שלום רב ד"ר,
אני לאחר הפלה טבעית בשבוע 5, דימום של שבוע,רחם נקייה ובטא שהתאפסה
תוך שבועיים, בתאריך 18.10.
השאלה שלי תוך כמה זמן אמור להגיע המחזור בערך?
עד מתי לחכות, עד התערבות כדורים, המחזירים את המחזור,
שהוא סדיר ברדך כלל?
תודה רבה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה טבעית ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015הדמם וההתאפסות אנאלוגים למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות...
שוש28/10/2015לא הבנתי כלכך את התשובה...
תוכל בבקשה להסביר לי מה זה אומר?
תודה רבה פרופסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה על הבורות... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015ברגע שהביטה התאפסה בגמר הדמם,הרי שהמצב הוא כאילו את במחזור(מבחינה הורמונלית ותגובת רירית הרחם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' ,תבורך!
שוש29/10/2015תבורך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול ופרוגסטרוןsl28/10/2015
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות. רופא הנשים שלי שלח אותי לבצע בדיקת דם ל אסטרדיול ופרוגסטרון לבדוק האם בכלל היה ביוץ.
התוצאות:
אסרדיול 195
פרוגסטרון 0.8
הייתי שמחה לפיענוח קצר של התוצאות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרדיול ופרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2015בשלב של הבדיקה טרם בייצת
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)