מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתיתמור21/10/2015
לרופאים שלום, מתוך סקרנות בדקתי היום, שבוע בדיוק להחזרת 2 מוקפאים בני 3 ימים, בדיקת היריון ביתית שהראתה שלילי. האם התוצאה קרוב לוודאי שלילית? או שיש עוד תקווה? (אגב הרופא ביקש שאעשה בדיקת דם ב29/10 כ- 15 יום לאחר ההחזרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015לא בודקים אחרי שבוע אלא אחרי 11-12 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מור22/10/2015נכון, אני מבינה. אבל בדרך כלל אמור להראות חיובי בגלל השפעת האוביטרל שלוקחים לתמיכה לאחר ההחזרה. ולכן למיטב ידיעותיי, אמור ברמה התיאורטית אמורה לצאת תשובה חיובית בזמן זה,אמנם קיבלתי תשובה שלילית, לכן אני תוהה האם התשובה אכן כזו והיא משקפת שהטיפול החודש לא צלח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015תשובה שלילית לאחר 7 ימים מההחזרה אינה מצביעה על העדר אשפרות של היריון בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015לא בהכרח
האוביטרל נעלם די מהר, תוך 4 ימים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליה21/10/2015
אי וי אפ 5 פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל
לאחר תקופה ממושכת של גלולות ואז שפועל 12 ימים של הזרקה
אסטרדיול 370 ופרוגסטרון 0.9
הרופא ביקש להמשיך דקפפטיל עוד יומיים
היום בבדיקה חוזרת לאחר עוד יומיים של דקפפטיל האסטרודיול עלה ל430 ,
בפרוטוקול הארוך הקודם קרה אותו הדבר והטיפול הופסק
ביקשתי להפסיק גם את הפרוטוקול הזה מכיוון שהאירוכים אינם מתאימים לי,
בקצרים כן השגתי 2 הריונות שנפלו אומנם אך עדיין השגתי הריון,
הוא אמר לי להפסיק ולהגיע יום שני לבדיקה חוזרת
בכדי להתחיל פרוטוקול קצר.
2 שאלות:
1. באילו ערכים אני יכולה להתחיל קצר?
כרגע אני בדימום בגלל ה׳ דקפפטיל האם עליי לחכות שוב לווסת או שיהיה ניתן להתחיל?
אני ממש מבואסת, האם יתכן שפרוטוקול ארוך אינו מתאים לי? למרות שאומרים שמושגים יוצר הריונות?
תודה לתשובתכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2015מה שחשוב לפני תשובה לשאלות שלך זה ,מה גילך ומהו הפרופיל ההורמונלי, לפני שנענה לך מה מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים
ליה22/10/2015אני בת 33 מהלא מוסברים מלבד רירית דקה לעיתים 7 ממ אך עם רירית נמוכה יותר השגתי הריון...
פרופיל הורמונלי תקין, מגיבה למונופור מאוד חזק
מקבלת מינונים של 75 ומגיעה ל9000 אסטרודיול,
עשיתי 4 שאיבות עד כה שואבים לי בין 10-19 ביציות יש בדרך 70 אחוז הפריות,
6 החזרות , פעמיים נקלט הריון בפרוטוקול קצר,
אני כבר מתחילה לחשוב על פונדקאות
עשיתי בדיקות קרישיות, צילום רחם , היסטרוסקופיה . הכל תקין
עדיין הומלץ לי לקחת קלקסן עד כה לא לקחתי כי הרופא פוריות חשב שלא צריך...
אני ממש אובדת עצות , האם על סמך כל הנתונים האלה תוכל להמליץ על המשך טיפול
כפי שציינתי פעמיים שעשו לי פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל וכלולות. הוא הופסק
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2015אין לך מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליה24/10/2015לא אין לי לצערי מכיוון שתמיד ישנם יחסית הרבה הפריות
הרופא מנסה לגדל אותם לעוברים בני 5 ימים והם לא שורדים...
תמיד יש 2-3 עוברים יפים ללא שברים עם מספר תקין לשלב שהו הם נמצאים בדרכ יום שלישי וכל השאר לא שורדים
חשוב לי לציין בפניך כי בשאיבה הראשונה הקפיאו ביום השני 6 עוברים מכיון שלא יכלו לבצע החזרה של טריים כי דיממתי ודוקא אז נקלט הריון
אשמח לשמוע דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/10/2015לפי התיאור שלך עדיף פרוטוקול קצר וזה לא נכון שבארוך משיגים יותר הריונות.
את גם לא צריכה פונדקאות כי לא הרחם הוא הבעיה אלא העוברים.
לפי התיאור שלך יש לך סיכויים לא רעים בהשגת הריון ואת פשוט צריכה להמשיך בפרוטוקול קצר שיתן תגובה בינונית ולא תגובת יתר.
אם את מגיבה יותר מידי עדיף להקפיא ולהחזיר במחזור תחליפי.
קלקסן גם לא נחוץ במקרה שלך.
הייתי מתחיל בפרוטוקול שבו, כאשר הE2 והפרוגסטרון נמוכים,
והאולטרה-סאונד תקין, בדקפפטיל 0.1 בשלושת הימים הראשונים בלבד ואחר כל בזריקות...
לפי דעתי יש סיכויים טובים שתצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דבר נוסף
ליה27/10/2015האם אתה מקבל גם באסותארמת החייל? באופן פרטי,
חשוב לי להמשיך שם מכיוון שהתיק הרפואי שלי שם...
שאלה נוספת כרגע הפסקתי טיפול של גלולות ודקפפטיל של שבועיים, מתי אני אמורה לקבל ווסת על מנת להתחיל טיפול חדש?
אשמח לקבל פרטי התקשרות על מנת לקבוע תור באופן פרטי
שוב תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם מרופא משפחהנינה21/10/2015
שלום,
האם רופא משפחה יכול לתת מרשם למנופור או בכלל תרופות פוריות? יגמרו לי התרופות לפני שאראה את רופא הפוריות שלי
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרשם מרופא משפחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015לא,התרופה ניתנת ע״י רופא מורשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיאת זריקות במטוסליה21/10/2015
היי אבקש לדעת
אני צריכה לקחת מונופור ודקפפטיל עם קרחונים
לטיסה
יש לי מכתב מאסותא על הזריקות האלה עם מספר הדרכון וכו
האם זה מספיק ואוכל לקחת אותם עליי בתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשיאת זריקות במטוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015לא רואה בעיה ספיציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי הפלה עם ציטוטקלוני20/10/2015
שלום,
האם יתכן שיתרחש ביוץ שבועיים אחרי הפלה עם ציטוטק? האם יש לזה מינימום זמן עד שמתרחש ביוץ (לפני קבלת המחזור הראשון אני מתכוונת)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ אחרי הפלה עם ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015בין שבועיים לשלושה לאחר תום ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון והפרשה ורודהMe20/10/2015
שלום.
שבוע 7 + 3 ימים. משתמשת בקרינון בוקר וערב לפי הנחיית הרופא. מדי יום-יומיים מגלה ביחד עם ההפרשות הרגילות של הקרינון (בעת ניגוב) מעט ורוד. בכל פעם בכמות של טיפה.
האם יש ממה לחשוש? האם זה בשל מגע בצוואר? אולי פציעה מהמוליך שאינה מחלימה?
האם זה נפוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון והפרשה ורודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015נראה לי שהדבר נובע מתגובה מקומית במוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילאלי20/10/2015
שלום,
אני לקראת טיפול IVF חדש. בעבר תמיד התחלתי עם זריקת דקא מהיום הראשון לוסת למשך שלושה ימים. הפעם, לראשונה- מהיום הראשון לוסת הודרכתי להזריק מנופור ולהמשיך איתו עד הסוף (+ צטרו לקראת ביוץ ואז אוביטרל).
רציתי לדעת מה ההבדל בין טיפול עם או בלי דקא והאם אחד עדיף מהשני מבחינת גדילת זקיקים/כמות ביציות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015בחירת הפרוטוקול הינה העדפה של הרופא המטפל שמכיר את נתוני התגובה והפרופיל ההורמונלי,עלייך לשאול אותו מדוע העדיף הפעם פרוטוקול אנטגוניסט(עם צטרוטיד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
אלי21/10/2015תודה על התגובה. הרופא שלי הוא לא כל כך מהמסבירים. אני סומכת עליו ועל החלטותיו ובכל זאת רוצה להבין מה ההבדל בין טיפול אם או בלי דקא בהתחלה (אם יש הבדל משמעותי) . צטרוטייד אני תמיד מזריקה למנוע ביוץ אגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםקלי20/10/2015
שלום רב
כמה תאים אמור עובר טוב להגיע ?
ומהו עובר טוב ותקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015עובר טוב מגיע לשלב בלסטוציסט שהוא בין 100-150 תאים עם מראה מורפולוגי ראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים בני 3 ימים
חסוי21/10/2015תודה רבה
עוד שאלה בבקשה ועוברים בני 3 ימים מה איכות טובה ?
תאים ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוברים בני 3 ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015עובר ביום 3 באיכות טובה הינו בעל 8 תאים או קומפקטי,התאים הומוגנים שווים ובהירים,ולא נצפים שברים בציטופלסמה(תוך התאים העובריים-בלסטומרים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית זרעשני20/10/2015
שלום,
בעלי הופנה לבדיקת תרבית זרע.
הייתי רוצה לשאול מה זו הבדיקה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרבית זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015מטרת הבדיקה היא לראות שלא קיים גורם בקטריאולוגי דלקתי בנוזל הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת,
שני21/10/2015האם אתה יודע כמה זמן לוקח לתשובות הבדיקה להגיע?
האם יכול להיות שעבר שבוע וחצי ואין תוצאות עדיין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015ביצוע תרבית לוקח מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםורד20/10/2015
שלום לרופאים
אשמח לדעתכם.
אני בת 39, שנה וחצי אחרי לידה. מנסה שוב להכנס להריון.
פרופיל הורמונלי תקין. ערכי פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ גם תקינים.
מחזור כל 28-32 יום.
היום ביצעתי מעקב זקיקים (היום ה 12 למחזור)
רירית: 8.5
זקיק בשחלה ימנית: 24 ממ.
זקיק בשחלה שמאלית: 9 ממ.
E2: 2198
Progestrone: 2.7
אני ללא הורמונים! האסטרדיול לא גבוה מידי?
האם הייתם ממליצים לקחת אוביטרל הערב ולעשות הזרעה מחרתיים?
מנות הזרע שלי יקרות לכן הכתוביות.
תודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015מתקבל הרושם שאת קרובה בביוץ,זריקת אוביטרל וביצוע הזרעה עשויים לשפר את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 45מור20/10/2015
שלום, אני ביום העשירי להחזרה, בבדיקת בטא יצא 45, האם הבטא תקינה ליום זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 45 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםמירי20/10/2015
שלום,
רציתי לדעת מהי הסיבה או הסיבות לחוסר יכולת של עוברים עם איכות טובה (מוקפאים לצורך העניין) לייצר הריון?
היות ואיכות העוברים טובה, הסיבה המרכזית היא בגלל שרירית הרחם לא מצליחה לקלוט את העוברים לאחר 3 ימים שהיו בחלל הרחם ?או ייתכן והעוברים בתוך הרחם לא הכפילו את עצמם ונפלטו?
ברצוני לציין שאני אם ל-2 ילדים, אחד כתוצאה מ-IVF ושנייה מהריון ספונטני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015סיבות רבות לכשל השתרשות ,מרביתן קשורות באיכות של העוברים מצד אחד ובאיכות רירית הרחם מצד שני-איכות העוברים מושפעת מהגיל ,קצב ההתחלקות שלהם,התפתחותם לבחסטוציסטים,תקינות גנטית ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לשיליית פתחחגית20/10/2015
שלום רב,
שבוע 36,עובר אחד.שיליה אחורית עם חלק קדמי.
בבדיקה אחרונה נאמר שיש חלק מהשיליה הקדמית שקרוב לפתח.1.27ס״מ.
צוואר הרחם די ארוך 38.
אני די מודאגת מהמצב. אמרו לי להיות במעקב.מה עושים במצב כזה?
האם יש המלצות כלשהן בפעילות היומיומית שיכולים למנוע מצב של שיליית פתח.
האם כדאי להימנע מיחסי מין או עבודה.
האם זה מראה על מצב של חשש לניתוח קיסרי.אני מאוד לא רוצה ניתוח.
אשמח לתגובה בהקדם.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה???
חגית21/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה בבקשה??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015בשלב זה אין כל מקום לחשש,ולא צפוי שום סיבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חגית21/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חגית21/10/2015לא הבנתי אם במצבי מותר לקיים יחסי מין או לעשות הליכות.
האם כדאי להיות במנוחה או שמירה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2015הייתי נמנע מיחסי מין ,אם כי מתיר לך לבצע את כל שאר הפעילויות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות
חגית29/10/2015שלום רב,
האם הפרשות בצבע חום מלוכלך עד ירוק כזה במצבי עם שיליה קרובה לפתח מחייבות בדיקת רופא?
מודאגת כי גם יש כמעט כל יום כאבים בבטן ובגב .
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה
חגית29/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2015בהחלט יש צורך גם להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעאנני20/10/2015
שלום, אשמח לחוות דעת,
בעלי בן 34 ואנוכי 32. מנסים כבר שנה פלוס ללא הצלחה...
תוצאות בדיקת זרע:
נפח: 3.5
PH: 8.0
התנזלות- תקינה.
ריכוז: (6)10*15
תנועתיות: 40%
מורפולוגיה- 5%.
האם התוצאות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר20/10/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר20/10/2015למרות שאנו רוצים זרע מעל 20, סך הכל זרע כזה צריך לתת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- תוצאת בדיקת זרע נוספת
אנני20/10/2015תודה על התגובה,
בעלי ביצע הבוקר בדיקת זרע נוספת (באותה מעבדה) ולהלן התוצאות:
נפח: 4.0
Ph- 8.0
התנזלות-תקינה
ריכוז: (6)10*6
תנועתיות:50%
מורפולוגיה:4%
תאים לבנים:מעט
אני מבינה שהריכוז הוא נמוך מהנורמה... האם זו הסיבה שיש קושי בקליטה להריון?
מהם דרכי הטיפול? תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- תוצאת בדיקת זרע נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/10/2015נכון
אם אין הריון והכל אצלך תקין אפשר לעשות הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתלי20/10/2015
צוהורים טובים
אני ביום ה13 למחזור ויש לי 2 זקיקים מובילים
ורירית של15 האם הרירת עבה מידי?
ועים זה יקשה על הקליטת אובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענו בבקשה
לי20/10/2015האים רירית 15 זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לי21/10/2015בוקר טוב
למה לא עונים.בבשקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015בשלב זה עדיין הרירית בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)