מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאניי13/10/2015
ביום ראשון קיבלתי שוב בטא שלילית. אני בת 23 בעלי בן 27 . התחלנו טיפולים עקב ספירת זרע נמוכה שנעה בין 5 מיליון ל 15 מיליון, תנועה , 1% מרפולוגיה. אצלי הכל תקין כולל צילום רחם. עברנו 5 הזרעות ללא הצלחה. בהחזרה הראשונה עברתי הריון כימי ומאז כלום. שלוש החזרות של שני עוברים ואין הריום. החזרה ראשונה היתב לעוברים בני שני ימים והשאר בני שלושה ימים. נשאר 5 עוברים מוקפאים. מה אתם ממלצים? לגדל ל 5 ימים? האם יש בדיקות שמומלץ לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015הייתי ממליץ לבצע היסטרוסקופיה לפני החזרה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אניי13/10/2015למה עוזרת הסטרוסקופיה? איפה נתן לעשות את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצההה
אניי15/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצההה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015הבדיקה מבררת את תקינות הרחם ורירית הרחם שתפקידם חשוב ביותר להשתרשות.
בדבר הביצוע ניתן לברר זאת אצל הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנילירון13/10/2015
מה ההבדל בין גונל f לאיקקלומין ומי משיג את התוצאה הטובה ביותר להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015המנגנון הפיסיולוגי להשראת ביוץ שונה,מתן גונל אפקטיבי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםרותם13/10/2015
עייפתי מטיפולי פוריות...בת 37 עם רזרבה שחלתית נמוכה. אפשר לפנות לתרומת ביצית׳? יש החזר מקופת החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015כן, יש החזרים.
את יכולה להתקשר להסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקאביב12/10/2015
אחרי החזרת עובר מוקפא ראו שק הריון ועכשיו ראו שק הריון שגדל עם חלמון ויש לי ביום ראשון דופק אני לא ישנה בלילה מהפחד שלא יהיה דופק אני ממש מפחדת מה הסיכוי שלא יהיה? בגלל שהשק הריון כן גודל יפה ככה אמרו לי
דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015יש סיכוי סביר ביותר שהכול יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אביב13/10/2015תמשיכו לעשות את העבודה הזאת באהבה שזאת המצווה הכי גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ביוץNoa12/10/2015
שלום.
בת 39 מנסה להרות אחרי שני הריונות תקינים ללא בעיות. בדיקות דם הראו שאין ביוץובמעקב זקיקים יום 20 זקיק 10 ממ. הרופא אמר שאקח שלושה שבועות מיקרודול ואז ביום 4 למחזור איקלומין. האם זה הטיפול הנכון? נראה לי מוזר לשקקחת גלולות למניעת הריון. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015לא בדיוק הבנתי את סוג הטיפול, כלומר הרופא המטפל מנסה לתת גלולות על מנת לקבל מחזור ואחר כך כדורים לביוץ.
לדעתי, לפני כל טיפול , יש לבצע פרופיל הורמונלי כדי להבין מה קורה.
במקביל לאסטרוגן ופרוגסטרון, שנלקח לפי מה שכתבת להוכחת ביוץ, יד לבצע גם את יתר בדיקות של ההורמונים....
רק אז נגיד לך מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ביוץ
Noa13/10/2015בצעתי שתי בדיקות דם. מחזור אחרון 23.9:
בדיקה מיום 11-10-15: E2 246.36 LH 7.1 Prog 1.82 בדיקה מיום 6-10-15: 117.76 E2 LH 5.10 Prog 1.17
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015בדיקת FSH?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ביוץ
Noa13/10/2015Fsh 7 miu/ml ב 6/10 יום 13
לא חזרתי על זה שוב.
תודה רבה על המענה המהיר! מעריכה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015עדיף טיפולי זריקות הורמונליות.
אם לא יהיה הריון בכדורים, תעברי לזריקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםיאנה12/10/2015
שלום. כשעה לפני הההחזרה שמתי נר אנדונטריון כפי שהתבקשתי לתמיכה,כמה שעות אחרי בצהריים ראיתי על התחתון פירורים רבים של הנר( כאילו לא נספג) על התחתון. האם זה יכול לסכן את ההשרשה? האם יש אפשרות אחרי ההחזרה שעוברים יפלטו מהרחם? האם יש לזה סימן נגיד כמו דימום? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיכאלה13/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015אין שום סיכוי כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהמיכל12/10/2015
הזרעה ראשונה, בסיס טבעי, מעקב מיום מחזור 9 . הערכים היו LH 5.6, אסטרדיול 248 ופרוגסטרון 4.3, האם זה לא גבוה מידי ? אתמול יום 14 למחזור, LH 10.9, אסטרדיול 620, פרוגסטרון קטן מ 1.20, זקיק 19. היום זקיק 21 LH 29.3, אסטרדיול 529 ירד, פרוגסטרון 2. מתי צפוי הביוץ ? מתי כדאי להזריק אוביטרל ולבצע הזרעה ? תודה ומה המשמעות של ירידה באסטרדיול ?
לפני הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בטווח של 28-36 שעות מהבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר
מיכל12/10/2015נא התייחסות לעניין הפרוגסטרון הגבוה ביום 9 והירידה באסטרדיול
בנוסף, האם הגיוני להזריק אוביטרל כעת והזרעה מחר בבוקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח להסבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015הירידה בעליית האסטרוגן לאחר השיא + עליה (פיק) ברמת ה-LH מקדימים את הביוץ בטווח זמן שלפחות 28 שעות.
מתן אוביטרל יבסס את ההליך וביצוע הזרעה למחרת יהיה בהחלט יעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור פוריותנוגה12/10/2015
האם יש הבדלים בסיכויים להריון בין הקפאת ביציות להקפאת עוברים (כלומר ביציות מופרות)?
שימור פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015סיכויי ההישרדות וההישתרשות של עוברים מוקפאים גוברים על אלו של ביציות מוקפאות האמורות להיות מופרות לאחר הפשרתן להתחלק להבשיל ולהשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה מלאהDINA12/10/2015
היי..
אני בהיריון לאחר IVF ויש לי שיליית פתח מלאה וחשד לנעיצות דרגה 2
אני אעבור קיסרי עוד חודש (37)
הרופא שלי מאוד בעד הרדמה מלאה (לא משאיר לי ברירה) ואני קצת בלחץ.. אשמח לתשובות..
1. עד כמה ההרדמה פוגעת ו/או משפיעה על העובר?
2. האם זה עלול לפגום בהנקה כי לא מתראים עם התינוק זמן ארוך?
3. מה משך הזמן שצריך להיות בהתאוששות בדרך כלל לפני שעוברים למחלקה?
4. האם בהכרח מכניסים משהו לקנה הנשימה או שאפשר להיות מורדמים רק אם מסיכה או גז כלשהו?
תודה רבה!!!
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה מלאה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2015הרדמה מלאה אינה מזיקה לעובר ואינה פוגעת בהנקה. בדרך כלל נשארים בהתאוששות שעתיים. המרדים יפגש איתך לפני הניתוח ויענה על כל השאלות שלך בהרחבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון12/10/2015
ד"ר שלום
הייתי אמורה להתחיל סבב הזרעות החו7דש אך זה יהיה חודש הבא וקניתי אוביטרל ופיוריגון וכמובן זה סגור ובמקרר האם זה יהיה בסדר להשתמש בזה בחודש הבא כאשר זה במקרר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015לא תהיה בעיה להשתמש בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם fsh גבוה גורם לאל-ווסת?נור11/10/2015
שלום, אני בת 42 בקרוב, עם בעיה של fsh גבוה (13-14) אך הצלחתי להרות בהפרייה בעבר (לפני כמעט שלוש שנים). לא בדקתי מאז. הבעיה שהמחזור החודשי לאחרונה "מדלג" על חודשיים ואינו סדיר. האם עלי להבין מזה שהמחזור החודשי שלי עומד להיעלם? האם יש קשר בין fsh גבוה לבין הפסקת מחזור בגיל צעיר יחסית? האם במידה והמחזור החודשי אכן מושפע מהרזרבה השחלתית הנמוכה, יש בכלל טעם לחשוב על הריון נוסף, או שהמשמעות היא שכדאי להביןם שהכיוון הכללי הוא הפסקת המחזור? אודה לכל עזרה ועצה כי אני מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקנת את הניסוח
נור12/10/2015מתקנת ניסוח: למעשה הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה לפני חודשיים וחצי. אני לא בהריון (אלא אם רוח הקודש נכנסה לתמונה). אני לא בסטרס יוצא דופן. אני לא זוכרת שזה קרה לי קודם שלא קיבלתי מחזור כל כך הרבה זמן. האם יכול להיות שזהו, המחזור שלי הולך להיגמר? האם זה קשור לfsh< והכי חשוב, האם לשכוח (בצער) מילד נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם fsh גבוה גורם לאל-ווסת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בהחלט יתכן שהחלו שיבושים במחזור המלווים את עליית ה-FSH,בכל מקרה אם את רוצה לדעת במידה מודוייקת יותר את מצבך בצעי גם בדיקת דם ל-AMH שיתן לך מושג מדויק על מצב הרזרבה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות בדיקה כזו כשאין מחזור?
נור12/10/2015תודה רבה. הרי עושים אותה ביום השלישי למחזור. האם היא יכולה לתת אינדיקציה טובה אם זה לא ביום השלישי למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות בדיקה כזו כשאין מחזור? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2015אם אין וסת ניתן לבצע את הבדיקה גם בשלב אחר של המחזור. באם הערכים גבוהים, סביר לוודאי שלא ישתנו באופן משמעותי לאורך החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נור12/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית ואין דימוםלבנת11/10/2015
שלום
הוחזרו 3 עוברים מוקפאים ב 24/9
9/10 בטא קטן מ-7. הפסקתי ליטול כדורי אסטרופם ואוטרגסטן
11/10 עדין אין דימום
18 יום שחלפו מהחזרת עוברים
אין דימום אין כאבים כמו לפני מחזור...
האם זה מצב מוכר בספרות המקצועית..?
מה מומלץ לעשות..?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שלילית ואין דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015המתיני עוד יומיים שלושה הדימום יופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאל-טלי11/10/2015
חושדים שיש לי גירוי יתר.
יומיים לפני שאיבה היה לי e2 15500 והזרקתי אח"כ שני אוביטרל.
נשאבו 25 ביציות. אני מאושפזת מאז השאיבה עקב זיהום ודימום לבטן העליונה.
השחלה בגודל 13 ס"מ והשניה 8 ס"מ
בתוך יום העליתי ק"ג. סה"כ העלתי 3 ק"ג. יש לי נוזל ודם בבטן העליונה
הבטן נפוחה ותפוחה.
האם זה נראה כמו גירוי שחלה?
ושאלה נוספת - ממה יכול להגרם דימום מסיבי שכזה שבגללו קיבלתי שני מנות דם?
ודבר שני- האם הזיהום והדימום עלול לפגוע בשחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה למענה-תודה
טלי12/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאל- - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015מתן אוביטרל על רמות גבוהות של אסטרוגנים מוביל לגירוי יתר שחלתי עקב ריבוי זקיקים, במיוחד כשמזריקים שני אוביטרל...
הדימום נובע מפגיעה בכלי דם בשחלה הנדקרת או מכלי דם בסביבה.
בדרך כלל יכול להתלוות לזה זיהום,המעובר על ידי מחט החודרת מהנרתיק לבטן...
כאשר מתחילים בטיפולי הפריה חוץ גופית מסבירים את כל הסיבוכים האפשריים וגם את חותמת שהבנת הכל.
לרוב הטיפול התרופתי מתגבר על הזיהום והדימום ולא פוגע בהמשך בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאור11/10/2015
שלום,
בטא 29.5 ביום 11 להחזרה (ההחזרה היתה ב1.10)
עובר מוקפא בן 3 ימים שהוחזר לאחר 5 חודשי הקפאה.
מה אתם אומרים נמוך מדי או סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור11/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בצעי ביקורת עוד יומיים,אם הערך יכפיל את עצמו ויותר הפרוגנוזה עשויה להיות טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שניה
אור13/10/2015היום ה13 להחזרה הבטא 41.7
בעקרון היום הייתי אמורה לעשות בדיקה ראשונה
אבל עשיתי כבר לפני יומיים ביום ה11 .
השאלה שלי האם בגלל שבדקתי מוקדם אז לא הכפיל?
או שזהו להספיד ? ביחידה אמרו להמשיך תמיכה ולבדוק שוב בחמישי. יש תקווה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
אור13/10/2015עוד שאלה ההחזרה מעובר מוקפא האם למוקפאים לוקח יותר זמן להשתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור13/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב דילגתם עליי
אור14/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון הבטא 47.10
אור14/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לך ומאחלת בשורות טובות
vika15/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לך ומאחלת בשורות טובות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015הערכתי היא שההיריון אינו תקין,עליית הביטה אינה עומדת בציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשרה11/10/2015
לרופאים שלום,
החודש אני מחזירה מוקפאים, החלתי לקחת אסטרופם פעמיים ביום מיום רביעי, כיום בבדיקות דם ואולטראסטנד קיבלתי את התשובות הבאות:
פרוגסטרון- 0.9
אסטרודיול- 425
רירית רחם -12 מ״מ
אבל הזקיקים עוד קטנים.
כאמור אני לא צריכה אותם במיוחד בשל ההחזרה. ובכן הרופא החליט שההחזרה תהיה ברביעי הקרוב ושמהיום אתחיל לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ולהמשיך גם באסטרופם פעמיין ביום עד ההחזרה.
1.מה דעתכם על התזמון?
2. האם יכול להיות מצב כזה שכביכול ״יש מצב של ביוץ״ אך ללא זקיקים וכן ניתן להחזיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015התנאים והתיזמון מצויינים,גם אם יתרחש ביוץ לאחר נטילת נרות הפרוגסטרון לא יהיה לא שופ אפקט על ההליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)