מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהאילנית05/10/2015
פרופ שלום,
היום לאחר הזרעה התכופפתי כדי להרים דברים מהרצפה. האם זה יכול להשפיע על הצלחת הטיפול בדרך כל שהיא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2015לא ישפיע בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרוללירון05/10/2015
שלום לרופאים!
כמה ימים מיום מתן האוביטרול אני אמורה לקבל מחזור במידה ולא נקלטתי. האם יש מצב שהאוביטרל יכול לעכבאת קבלת המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015בד״כ המחזור מופיע 12-14 יום ממתן האוביטרל,לעיתים פעילות עודפת של הגופיף הצהוב בעקבות מתן האוביטרל עשויה לעכב את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
לירון06/10/2015העיכוב יכול להיות רציני ? או לכל היותר יומיים שלושה מה גם שקיבלתי 5 ימים איקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015בד״כ מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםשירה05/10/2015
האם fsh 7.8 זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה05/10/2015
האם לעוברים מוקפאים אין סיכוי להשתרשש ברחם????? האם כדאי לעשות הנצה לפני החזרה??? או בדיקת גנטית??? אני בת 24 והבעיה בזרע של בעלי בצורה... אני לחוצה לפני החזרת מוקפאים שמא גם זה לא יצליח ... מה ניתן לעשות לשפר סיכויים?? האם עדיף להחזיר על בסיס טבעי של הביוץ ומעקב או על כדורים??? מה כדאי זקוקה לעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015לעוברים מוקפאים ישנו סיכוי מצוין להשתרש,ולא נדרשת הנצה,ובאשר חפרוטוקול הטיפול חשוב לפעול לפיהןראות הרופא המטפל ולסמוך עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיועדת הנצה
שירה06/10/2015למה מיועדת הננתה בעוברים??? והאם אפשר להחזיר חמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה
שירה08/10/2015מקפיצההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ככה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015הנצה -היא פעולה שבה מבוצע במעבדה חור קטן במעטפת הביצית, בעזרת קרן לייזר או חומר מיוחד שממיס את המעטפת.
אחד התנאים שנדרשים לשם השרשת הביצית המופרית הינה בקיעה מהמעטפת שמקיפה אותה, לעתים המעטפת קשיחה יחסית במיוחד בגיל מתקדם.הפעולה המתבצעת בעזרת מיקרומניפולציה, תחת המיקרוסקופ ,הגבר מסייע בידי הביצית המופרית להשתחרר מהמעטפת. בנוסף קיימת גם מחשבה שהפעולה מסייעת ליצור קשר טוב יותר בין העובר הצעיר ורירית הרחם, דבר המסייע להשרשות מוצלחת ברחם. הפעולה מומלצת אצל נשים מבוגרות שקיים סיכוי שהמעטפת של העובר קשיחה,כאשר העובר מפגין שיעור גבוה של שברים,ובכשלון טיפולי חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מוקפא בן 3 ימים + יום מתרומת באיילה05/10/2015
שלום רב,
בת 39, אנדומטריוס קשה, הידבקויות קשות באגן, FSH גבוה.
רירית שלא עולה על 6 ממ (לא היו לי מעולם התערבויות ברחם, היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה).
החזירו לי עובר מוקפא מתרומת ביצית.
הוקפא - ביום 3 - והיה 7 תאים.
לאחר ההפשרה גידלו אותו עוד יממה והוא יתחלק ל- 9 תאים.
השאלה -
1. מה הסיכוי של עובר זה להשתרש ?
2. מתי אפשר לעשות בדיקת הריון ? האם תוך 11 יום ?
3. האם העובר נקרא מורולה ? והאם לא היה עדיף לגדל אותו עד ליום 5 ולבלוציסט ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר מוקפא בן 3 ימים + יום מתרומת ב - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2015רירית שלך מספקת היות ולא היה התערבות כלשהיא בחלל.
עובר מופשר , רצוי להחזיר מיד ועצם הגידול, לדעתי הוא לא משנה.
לעובר קפוא יש סיכויים לא גדולים להיקלט אך , אם באמת ההפשרה הייתה כזו שכל התאים שרדו אז תמיד יש סיכויים ובשבילך זה גם יכול להיות העובר המוצלח.
בדיקת דם אפשר לעשות אחרי 11 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf מתי ניתן לקחת ויטמין eמישל05/10/2015
שלום רב
התחלתי גלולות לפני יומיים האם ניתן עם הגלולות לקחת ויטמין e?
או עם קבלת המחזור ? לאחר הפסקת הגלולות ?
ועד מתי לקחת ויטמין e ? האם עד להחזרה זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf מתי ניתן לקחת ויטמין e - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015ניתן ליטול ויטמין E עם הגלולות. מה המטרה לשמה את לוקחת ויטמין E? עיבוי רירית הרחם? אם כן יש להמשיך לפחות עד תוצאות בטא. בכל מקרה כדאי שתקבלי את ההנחיות המדוייקות מהרופא המטפל שהמליץ לך ליטול את התכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין e
מישל05/10/2015תודה רבה מעוניינת לקחת לעיבוי רירית הרחם עדיין בתחילת הטיפול ההחזרה מיועדת לתחילת נובמבר
החלטתי לקחת על דעת עצמי ללא הוראות מהרופא שלי האם זה בסדר?
אז זה אומר שאני יכולה לקחת כבר עם הגלולות עד לתוצאות הבטא ?
בנוסף אני לוקחת חומצה פולית 400 זה בסדר?
תודה רבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויטמין e - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015אין בעיה עם נטילת הויטמינים E וחומצה פולית בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות אחרי החזרהאבגד05/10/2015
שלום
היום החזירו לי 4 עוברים (יום 3 אחרי השאיבה) באיכות טובה.
הרירית 7 מ"מ.
1. מתי אמורה להתרחש ההשתרשות?
2. לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ו- אסטרופם פעמיים ביום (שימוש חיצוני). יש עוד משהו שאני יכולה לעשות לשמור על עובי הרירית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015ההשתרשות מתרחשת כיומיים שלושה מאוחר יותר. רירית של 7 ממ נחשבת תקינה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתבצעשירה05/10/2015
איך מתבצע בהחזרת מוקפאים??? איזה שיטות יש והאם לוקחים זריקות לפני או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתבצע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015יש שתי שיטות עיקריות להחזרת מוקפאים:
1. החזרה במחזור טבעי - מעקב אחר הביוץ שלך ותזמון של החזרת המוקפאים בהתאם.
2. החזרה על בסיס הורמונלי - על פי רוב טיפול בכדורים לבניית הרירית. כאשר הרירית מגיעה לעובי מסויים, מוסיפים תכשיר של פרוגסטרון ומתאמים את ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה05/10/2015
שלום אני בת 24. אחרי הפרייה ראשונה שלא הצליחה שבה הוחזרו שני עוברים טריים באיכות ״טובה מאוד״, אני לפני החזרת מוקפאים... נשארו לי 10 מוקפאים... רציתי לשאול האם כדאי לגדל לבלסטוציסט ?? מה הסיכויים בהחזרת 2-3 עוברים של בלסטוציסט? מתוך העשר יש שלוש שבמצב טוב .. השאר בנוני מה הסיכויים שישרדו את ההפשרה???????( יש לציין כי הבעיה היחידה היא בזרע(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015בדרך כלל מקפיאים עוברים שאיכותם טובה ויש להם סיכוי לשרוד את ההקפאה ולהביא להריון המיוחל. בשלב זה הייתי מחזירה קודם כל עוברים של יום 3 (בהנחה שזב השלב בו הם מוקפאים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירה06/10/2015אבל הבנתי שבלסטוציסט מביא יותר סיכויים להריון לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת היריוןרוית05/10/2015
שלום
לאחר 2 הפלות והיריונות כימיים.התגלה אצלי נוגנדנים תסמונת לופוס אני מזריקה קלקסן 40 ,ונוטלת אספירין וסטרואידים.כרגע לאחר החזרת עוברים הרופא נתן לי הפנייה להיריון בסיכון.
האם כבר מבדיקת בטא לגילוי היריון ייתנתן לי שמירה או רק לאחר ייעוץ המומחה.
יש לציין שאני עובדת במקום עבודה 3 שנים!!
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמירת היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2015הצורך בשמירת היריון נובע מההתפתחות במהלך ההיריון,בכל מקרה יהיה צורך למעקב במרפאה להיריונות ברי סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת היריון
רוית05/10/2015תודה רבה על התשובה המהירה
חג שמחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמירת היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה טבעית או הריון מivf?לילי05/10/2015
שלום! בת 29, לאחר החזרה של 2 בלסטוציסטים' הוחזרו חמישה ימים לאחר ביוץ). החזרה על בסיס פיוריגון (כשבוע וחצי) ואוביטרל. אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה חיובית- 728.
בצהרי היום שבו הזרקתי את האוביטרל קיימתי עם בעלי יחסי מין לא מוגנים. זה אירע בסביבות הצהריים והזרקתי אוביטרל בשעה שמונה בערב. זאת אומרת שעברו כ40 שעות מרגע יחסי המין ועד לביוץ שנגרם עקב האוביטרל. האם יתכן ומה הסיכוי של הפרייה טבעית? אנחנו מטופלי ivf pgd עקב נשאות לטאי זקס ולא היינו מעוניינים להיקלט באופן טבעי.
כיום אני יודע שזרע שורד עד 72 שעות, אך מה הסבירות לכך? האם הממוצע נוטה יותר ליממה וקצת מבחינת חיות הזרע?
אני יודעת שאחוזי ההצלחה של החזרת בלסטוציסט גבוהים יותר מקליטה טבעית, אך בכמה בהתחשב בנ״ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאמי
שירה05/10/2015את יכולה לתת לי קצת הסבר למה לוקחים תמיכה של זריקות לפני ההחזרה?? אני אמורה להחזיר מוקפאים אני בת 24 ואני לא יודעת כל כך איך זה מתבצע והרופא שלי בחו״ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליטה טבעית או הריון מivf? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015מטופלות PGD מתבקשות להשתמש באמצעי מניעה במהלך הטיפול על מנת למנוע הריון טבעי. לא ניתן לשלול כי מדובר בהריון טבעי במקרה שלכם, ועלייך לעדכן את הצוות שעוקב אחרייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא נאמר לי על כך בבית החולים
מאיה05/10/2015זה היה הטיפול השלישי. לעולם לא נאמר לי לא לקיים יחסים או לחלופין לקיים עם אמצעי מניעה. יתרה מכך, הודעתי על כך למרפאה ונאמר לי על ידי האחות שהסיכויים קלושים ביותר.
רק לאחר בדיקה באינטרנט גיליתי שזרע חי עד 72 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי
מאיה05/10/2015קראתי באחת התגובות שנכתבו על ידי הפרופסור שממצוע חיות הזרע בגוף האשה הוא עד כ40 שעות. אני מבינה שלא ניתן לשלול. אך האם ניתן לומר שסיכויי קליטה טבעית בקיום יחסי מין יומיים לפני ביוץ פחותים משמעותית מהחזרת בלסטוציסט?
פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015הסיכוי להירין ספונטני מקיום יחסי מין הינו 6-8% ב,בעוד שהיזרת בחסטוציסט הינה בעלת 30-40% להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
מאיה06/10/2015תודה על מהירות המענה והסובלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסלירון04/10/2015
שלום רב
יש לי ציסטה אנדומטריונית בגודל2 מ" מ. מנסה להשיג הריון מזה שנה. לאחר 4 חודשים נקלטת בעזרת איקקלומין אך ההריון לא צלח והיפלתי.
לפני כשבועיים עברתי הזרעה כולל זריקת אוביטרל ולקיחת איקקלומין אך גם זה לא צלח. מה עוד ניתן לעשות ולמה קשה לי להקלט. אני בת 29 ויש לי ילד בן 5.
יש לציין שהצילום רחם יצא תקין, פרופיל הורמונלי תקין, ובדיקת זרע תקין. אני מאוד מיואשת. יש לי עוד סיכוי להרות, מה אתה ממליץ לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015חסרים פרטים לגבי הפרופיל ההורמונלי שלך ונתוני הזרע. קיימים טיפולי פוריות רבים. אחד המומלצים במקרה כזה (ככל הנראה בשל האנדומטריוזיס) הוא שילוב של זריקות הורמונליות והזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית וכאב פתאומיאני04/10/2015
הי
החזרת מוקפאים מתוכננת ליום ג
היום כאשר הזזתי רהיט כבד, הרגשתי כאב חד בבטן התחתונה
האם יש ממה לדאוג? עלןל חלילה לפגונ ברירית או בהחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית וכאב פתאומי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/10/2015אין קשר בין הזזת רהיט לפגיעה ברירית הרחם. אם הכאב חלף נראה שאין חשש.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשחר04/10/2015
שלום,
וסת אחרונה-19/9
הזרעה-1/10
מחזור טיפול טבעי, ללא אוביטרל.
מאיזה תאריך ניתן לעשות בדיקת דם לגילוי הריון?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/10/2015החל מתאריך 14.10. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת הקפאה באסותא רמת החיילשגית04/10/2015
שלום,
שמעתי שבאסותא רמת החייל שיטת ההקפאה פחות טובה האם זה נכון?
אני יכולה לומר על עצמי ששלושה עוברים אצלי איבדו תאים בהפשרה ואחד אף לא שרד אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת הקפאה באסותא רמת החייל - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2015בכל היחידות שיטות ההקפאה דומות , ובעיקר הקפאה מהירה,
ואין דבר כזה שבמקום אחד זה יותר טוב ובשני פחות טוב...
מה שקורה שחלק מהעוברים לא שורדים הקפאה או מאבדים חלק מהתאים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)