מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביטא 31 14 יום אחרי החזרת מוקפאיםvika11/10/2015
כניראה שזה שאריות אוביטרל לפי הרופא המטפל שלי.
הייתי מזריקה חצי מהכמות (135מ"ג) של האפולה כל 3 ימים
פעם אחרונה שהזרקתי היה ביום שלישי ב 6.10.15
מתי המחזור אמור להגיע?
כי לפני שלושה ימים היה לי בניגוב (פעמיים שלוש באותו יום) הפרשה בהירה מאוד שהיה צריך להתאמץ כדי לראות וכאבי מחזור. ובינתיים הכל עבר ומזה יומיים וחצי אין כבר הפרשות כאלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטון 48 ו אסטרדיול 992
vika11/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטון 48 ו אסטרדיול 992 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015בכל מקרה אם לא תקבלי מחזור בצעי ביקורת ביטה בעוד יומיים,כדי לשלול היריון לא תקין,או היריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם ערכים אלא סמידה ויש הריון
ויקי11/10/2015הוא בהכרח לא תקין?
מחוץ לרחם לא גורם לכאבי בטן קשים?
מפחיד קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - איך בודקים בשלב זה אם
vika12/10/2015ההריון לא תקין? לפי בדיקת דם או גם אולטסאונד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - איך בודקים בשלב זה אם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בשלב ראשון לבצע אולטרסאונד לזיהוי שק היריון ,קוטב עוברי ושק חלמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלירון11/10/2015
ד"ר שלום
אמורה להתחיל סבב הזרעות החודש ואני צריכה להתחיל להזריק פיוריגון 50 ביום ה-4 לווסת
האם אני מחשבה את היום ה-1 לווסת כיום שבו הדימום הוא החזק יותר ?
קיבלתי ווסת ב-10.10 והדימום החזק יותר היה ב-11.10 ביום ה-2 לווסת
אז אני אמורה להתחיל להזריק ב- 13.10 ביום ה-4 או ב-14.10 ביום ה-5 כאשר ב-11.10 היום ה-2 היה התחלת דימום חזק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015התחילי ב-14 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה חוזרתאביב11/10/2015
אחרי שהיה לי פרוגסטרון ממש נמוך עשיתי היום שוב בדיקה מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה חוזרת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2015מזל טוב על ההריון.
חסרים נתונים לגבי רמת הפרוגסטרון בבדיקה הקודמת ואיזה תמיכה את לוקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
אביב11/10/2015תודה רונית, אני מעלה לך תמונה של הבדיקה הקודמת ואני לוקחת פרוגינובה וקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה פרגניל?אני11/10/2015
בוקר טוב
החזרת בלסטוציסטים ב 6.10. באותו יום קיבלתי פרגניל ושוב ב 9.10
האם עליי לקבל זריקות נוספות או ששתיים מספיקות בנתונים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה פרגניל? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2015מה האיניקציה למתן הפרגניל? בדרך כלל שתי זריקות מספיקות אך עלייך להתייעץ עם הרופא שעוקב אחריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכהדנה11/10/2015
אחרי שעושים הערכה של הביצית הזרע ונתוני המעבדה .. אם מגלים או מוצאים משהו זה בר- תיקון ? שהרי בכל הטיפולים עשו מיקרומניפלציה .. או שזה מצב נתון .. לאן מגיעים משם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה11/10/2015האם בשביל לבדוק הערכת ביצית זרע ונתוני מעבדה צריך לבצע שוב שאיבה או שבודקים עפי הנתונים שברשותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015ניתן לשפר את איכות העוברים המתקבלת באמצעות מיון זרע בשיטת ה-IMSI או בשיטת ה-PICSI לצורך הפריה ,בחירת העוברים האופטימאלים באמצעות אמנייוסקופ,לגדלם לבלסטוציסטים,ואולי לסייע להם בהנצה,כל ששום דבר אבסולוטי ולא ניתן לשינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה קטנה
דנה11/10/2015האם ההליך הזה עושים במרפאות כמו אסותא או רק במכונים מסוימים ? האם צריך לעשות שאיבה בשנית וכל ההליך או שבודקים לפי הנתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה היתה לי פשוט עוד שאלה
דנה12/10/2015האם צריך לעשות עוד שאיבה בשביל לבדוק את זה
מקפיצה היתה לי פשוט עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015ניתן להעזר במכוני עזר לביצוע המיון של הזרע לקראת ההפריה,בכל מקרה עליך להיוועץ ברופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים נכבדיםאני11/10/2015
אני בת 26 ונשאבו אצלי 26 ביציות. מאיר לי שחלקם הופרו באיקסי. סהכ הופרו 21 ביציות. אבל הוקפאו רק 5 עוברים בדרגה 2-3 הייתכן? איך יתכן מצב כזה? ומה גורם לזה? אני מאוכזת מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רופאים נכבדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015עלייך להיות מרוצה מאוד מעצם העובדה שהליך טיפולי אחד בגילך עשוי לספק לך סיכוי העולה על 50% להרות(החזרה במחזור טרי ועוד לפחות שני מחזורים של עוברים מוקפאים-5 במספר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובראני10/10/2015
שלום .
הריון תאומים לא זהים .שבוע 9.1 אחרי החזרת עוברים.
ביום שלישי הייתי בשבוע 8+4 בבדיקה אצל הרופא שלי הם התאימו ל 8+3.
היום במיון עקב היפרמיזס נבדקו והם מתאימים רק ל 8+2.
האם השוני בגלל שוני במכשור ובבודק ?או שצריך להתכונן לרע .?
בשניהם דופק ותזוזות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015כנראה השוני הוא בגלל מכשירי אולטרסאונד שונים,איני רואה בשלב זה בסיס לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן לאחר החזרת עובריםשלי10/10/2015
היי,
נשלחתי לעשות מחר תרבית שתן עקב תכיפות במתן שתן שהופיע לאחר שאיבת ביציות,
ללא כאבים.
אני אחרי החזרת עוברים מהיום,אם לפי תוצאות הבדיקה יש דלקת בשתן,האם זה ישפיע על השתרשות העוברים ברחם?
מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2015במקרה שלך לא ישפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני10/10/2015
אני בת 27 ולפני 4 ימים עברתי שאיבה. ומאז אני מאושפזת קיבלתי שני מנות דם.
מה הסיבה ואיך זה קורה שיש דימום כזה לבטן?
אני ממש לחוצה מזה בנוסף;בשבת אף העלתי חום ל 8.2 .כל זה נגרם משאיבת הביציות?? ? הנוזל נמצא בבטן העליונה מתחת לכבד. והוא כולל מים ודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2015בטיפולי הפריה חוץ גופית, כאשר דוקרים את חלל הבטן עם מחט, יכולים להיות סיבוכים והם ניתנים בהסבר בעל פה ובכתב, שאותו נותן הרופא ,וגם המטופלת חותמת על טופס שמבינה מה יעשו לה ואיזה סיבוכים יתכנו.
הסיבוכים הם לא שכיחים.
בשלב זה יש לך דימום ובנוסף דלקת ולזה יש טיפולים שניתנים רק באישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית ללא דימוםאלה10/10/2015
היי,
אחרי סבב שלישי של ivf, בפעמיים הקודמות הגעתי לבדיקת דם לאחר שבועיים מההחזרה עם דימום הפעם אין דימום כלל. הוחזרו שני עוברים, בכל זאת בטא שלילית. האם יש סיכויי בכל זאת להריון? אין סימנים גם לכאבי מחזור. יש לציין שאני עם תמיכה וגינלית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שלילית ללא דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2015איזה טיפול קיבלת להחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
אלה10/10/2015קרינון, פעם אחת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2015אם ההחזרה על מחזור טבעי אזי הוסת תגיע שבועיים אירי הביוץ, אם הבדיקה שלילית אז יש לחכות בסבלנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא תאומיםנעמה10/10/2015
הי, האם, אפשר לדעת לפי ערך הבטא ביום ה 12 האם מדובר בהריון של תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא תאומים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015מוקדם מדי לדעת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקים בנטילת אנדומטריןנעמה10/10/2015
שלום
אני שבוע לאחר החזרה, עד אתמול לקחתי 2 כדורים של אנדומטרין בוקר וערב.
התחלתי ב 1/10(החזרה הייתה ב 3/10).
ביום חמישי האחרון החלו כאבים ביד ימין ויום אחרי כאבים ביד שמאל.
מרגיש כמו דלקת או כאבי פרקים, היד מעט נפוחה.
הרופא החליף לי את האנדומיטרין לקרינון אחד ביום והוסיף כדור אנטי אלרגני
שאלתי- האם ידוע שהורמונים מסויימים גורמים לכאבי פרקים? האם בסדר לקחת את הכדור האנטי אלרגני? מה לעשות במצב כזה? בדיקות דם? אורטופד..
העניין הוא שבמידה ויש הריון, לא יתנו לי כדורים אנטי דלקתיים חזקים, אז מה כן מותר לקחת??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים בנטילת אנדומטרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015אין מניעה מנטילת כדורים אנטי אלרגניים. עם זאת, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמדומטרין
נעמה10/10/2015כאמור פניתי וזה מה שקבלתי..כל מה שרשמתי למעלה..
לא ענית לשאלתי אם ידועה רגישות כזו בנטילת אנדומטרין.
אני מטופלת צוות באסותא..אין לי רופא פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט מה עוד לעשות?לי׳צי10/10/2015
בת 31 האמת זו הפלה שנייה .. עברתי קוניזציה בצוואר הרחם לפני 5 שנים . ההפלה האחרונה היתה לפני מספר חודשים .. הטיפול הזה לא צלח גם הוא .. הזרע של בעלי חלש .. מתוך 9 ביציות מצליחים להפרות רק אחת או שתיים מקסימום.. עשיתי פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה והביציות שלי בשלות . לא ברור מה הבעיה ולמה לא מצליחים להפרות את הביציות ולמה זה לא נתפס .. ההפריה האחרונה הוא נתחלק ל 8 תאים יפים ועדיין זה לא צלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט מה עוד לעשות? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015ליצי היקרה, על מנת לעזור לך יש לעבור ביסודיות על התיק הרפואי שלך. לא ניתן לעשות זאת על גבי פורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש דם ברחםדנה10/10/2015
שלום,
אני אחרי גרידה עקב הפסקת דופק. בת 37
עשיתי בדיקות נגד קרישיות והכל תקין.
כחודש וקצת אחרי הגרידה נצפה לי קריש דם ברחם.
לאחר מכן בא.ס ביום ה 4 למחזור היה ממצא מסויים,
ולאחר מכן נבדקתי שוב ביום ה 12 נאמר לי שהרירית בסדר
אך יש משהו ברחם. בדכ המחזור שלי 25 יום.
במחזור שיגיע הווסת אני אמורה להתחיל עם מונפור בשביל הזרעה.
רציתי לדעת, האם יש לשש לתקינות הריון, במידה ואצליח אם יש קריש דם ברחם? או שזה ייספג בשלב מסויים? אציין שאני כלודשיים וחצי אחרי הגרידה והיו לי כבר 2 מחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בטא
דנה10/10/2015עשיתי גם בדיקת בטא ןיצא לי קטן מ 3.
כך שאני מניחה שהממצא שיש לי הוא לא שאריות של הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריש דם ברחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015קריש דם יוצא בדרך כלל בוסת. אם עדיין רואים ממצא ברחם, חשוב לבצע הסטרוסקופיה - הסתכלות לחלל הרחם על מנת לראות שאין שארית הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות הריון
דנה10/10/2015האם יכול להיות שאריות של הריון גם אם הבטא קטנה מ 3 חודשיים וחצי אחרי הגרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות הריון עדכון
דנה10/10/2015האם ייתכן שרופא יחליט להמשיך בטיפול
למרות שייתכן ויש שאריות הריון?
נקבע לי א.ס ליום השני של המחזור לפני תחילת הטיפול עם מונופור, כדי לראות שוב.
במידה ואכן יש שאריות הריון ועושים טיפול עם מונופור.
מה ההשלכות? האם זה מקטין סיכוי להשרשה?
האם זה מסכן את ההריון במידה ותתרחש הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה11/10/2015אשמח לתשובה. תודה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015הערכתי שלא מדובר בשאריות היריון ההליך עשוי להתאפס עד לביקורת-פעלי לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה דימום קלליצי10/10/2015
כשאומרים דימום קל למה מתכוונים ? אני עם דימום .. ולא הצלחתי להבין מזה דימום קל מה האומדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הכוונה דימום קל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015אכן הערכה של דימום קל הינה סובייקטיבית ובאופן כללי ניתן לומר שהדמם הינו פחות מאשר במחזור וסת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)