מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם fsh גבוה גורם לאל-ווסת?נור11/10/2015
שלום, אני בת 42 בקרוב, עם בעיה של fsh גבוה (13-14) אך הצלחתי להרות בהפרייה בעבר (לפני כמעט שלוש שנים). לא בדקתי מאז. הבעיה שהמחזור החודשי לאחרונה "מדלג" על חודשיים ואינו סדיר. האם עלי להבין מזה שהמחזור החודשי שלי עומד להיעלם? האם יש קשר בין fsh גבוה לבין הפסקת מחזור בגיל צעיר יחסית? האם במידה והמחזור החודשי אכן מושפע מהרזרבה השחלתית הנמוכה, יש בכלל טעם לחשוב על הריון נוסף, או שהמשמעות היא שכדאי להביןם שהכיוון הכללי הוא הפסקת המחזור? אודה לכל עזרה ועצה כי אני מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקנת את הניסוח
נור12/10/2015מתקנת ניסוח: למעשה הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה לפני חודשיים וחצי. אני לא בהריון (אלא אם רוח הקודש נכנסה לתמונה). אני לא בסטרס יוצא דופן. אני לא זוכרת שזה קרה לי קודם שלא קיבלתי מחזור כל כך הרבה זמן. האם יכול להיות שזהו, המחזור שלי הולך להיגמר? האם זה קשור לfsh< והכי חשוב, האם לשכוח (בצער) מילד נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם fsh גבוה גורם לאל-ווסת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בהחלט יתכן שהחלו שיבושים במחזור המלווים את עליית ה-FSH,בכל מקרה אם את רוצה לדעת במידה מודוייקת יותר את מצבך בצעי גם בדיקת דם ל-AMH שיתן לך מושג מדויק על מצב הרזרבה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות בדיקה כזו כשאין מחזור?
נור12/10/2015תודה רבה. הרי עושים אותה ביום השלישי למחזור. האם היא יכולה לתת אינדיקציה טובה אם זה לא ביום השלישי למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות בדיקה כזו כשאין מחזור? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2015אם אין וסת ניתן לבצע את הבדיקה גם בשלב אחר של המחזור. באם הערכים גבוהים, סביר לוודאי שלא ישתנו באופן משמעותי לאורך החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נור12/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית ואין דימוםלבנת11/10/2015
שלום
הוחזרו 3 עוברים מוקפאים ב 24/9
9/10 בטא קטן מ-7. הפסקתי ליטול כדורי אסטרופם ואוטרגסטן
11/10 עדין אין דימום
18 יום שחלפו מהחזרת עוברים
אין דימום אין כאבים כמו לפני מחזור...
האם זה מצב מוכר בספרות המקצועית..?
מה מומלץ לעשות..?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שלילית ואין דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015המתיני עוד יומיים שלושה הדימום יופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאל-טלי11/10/2015
חושדים שיש לי גירוי יתר.
יומיים לפני שאיבה היה לי e2 15500 והזרקתי אח"כ שני אוביטרל.
נשאבו 25 ביציות. אני מאושפזת מאז השאיבה עקב זיהום ודימום לבטן העליונה.
השחלה בגודל 13 ס"מ והשניה 8 ס"מ
בתוך יום העליתי ק"ג. סה"כ העלתי 3 ק"ג. יש לי נוזל ודם בבטן העליונה
הבטן נפוחה ותפוחה.
האם זה נראה כמו גירוי שחלה?
ושאלה נוספת - ממה יכול להגרם דימום מסיבי שכזה שבגללו קיבלתי שני מנות דם?
ודבר שני- האם הזיהום והדימום עלול לפגוע בשחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה למענה-תודה
טלי12/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאל- - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2015מתן אוביטרל על רמות גבוהות של אסטרוגנים מוביל לגירוי יתר שחלתי עקב ריבוי זקיקים, במיוחד כשמזריקים שני אוביטרל...
הדימום נובע מפגיעה בכלי דם בשחלה הנדקרת או מכלי דם בסביבה.
בדרך כלל יכול להתלוות לזה זיהום,המעובר על ידי מחט החודרת מהנרתיק לבטן...
כאשר מתחילים בטיפולי הפריה חוץ גופית מסבירים את כל הסיבוכים האפשריים וגם את חותמת שהבנת הכל.
לרוב הטיפול התרופתי מתגבר על הזיהום והדימום ולא פוגע בהמשך בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאור11/10/2015
שלום,
בטא 29.5 ביום 11 להחזרה (ההחזרה היתה ב1.10)
עובר מוקפא בן 3 ימים שהוחזר לאחר 5 חודשי הקפאה.
מה אתם אומרים נמוך מדי או סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור11/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בצעי ביקורת עוד יומיים,אם הערך יכפיל את עצמו ויותר הפרוגנוזה עשויה להיות טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שניה
אור13/10/2015היום ה13 להחזרה הבטא 41.7
בעקרון היום הייתי אמורה לעשות בדיקה ראשונה
אבל עשיתי כבר לפני יומיים ביום ה11 .
השאלה שלי האם בגלל שבדקתי מוקדם אז לא הכפיל?
או שזהו להספיד ? ביחידה אמרו להמשיך תמיכה ולבדוק שוב בחמישי. יש תקווה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
אור13/10/2015עוד שאלה ההחזרה מעובר מוקפא האם למוקפאים לוקח יותר זמן להשתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור13/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב דילגתם עליי
אור14/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון הבטא 47.10
אור14/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לך ומאחלת בשורות טובות
vika15/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לך ומאחלת בשורות טובות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015הערכתי היא שההיריון אינו תקין,עליית הביטה אינה עומדת בציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשרה11/10/2015
לרופאים שלום,
החודש אני מחזירה מוקפאים, החלתי לקחת אסטרופם פעמיים ביום מיום רביעי, כיום בבדיקות דם ואולטראסטנד קיבלתי את התשובות הבאות:
פרוגסטרון- 0.9
אסטרודיול- 425
רירית רחם -12 מ״מ
אבל הזקיקים עוד קטנים.
כאמור אני לא צריכה אותם במיוחד בשל ההחזרה. ובכן הרופא החליט שההחזרה תהיה ברביעי הקרוב ושמהיום אתחיל לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ולהמשיך גם באסטרופם פעמיין ביום עד ההחזרה.
1.מה דעתכם על התזמון?
2. האם יכול להיות מצב כזה שכביכול ״יש מצב של ביוץ״ אך ללא זקיקים וכן ניתן להחזיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015התנאים והתיזמון מצויינים,גם אם יתרחש ביוץ לאחר נטילת נרות הפרוגסטרון לא יהיה לא שופ אפקט על ההליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא 31 14 יום אחרי החזרת מוקפאיםvika11/10/2015
כניראה שזה שאריות אוביטרל לפי הרופא המטפל שלי.
הייתי מזריקה חצי מהכמות (135מ"ג) של האפולה כל 3 ימים
פעם אחרונה שהזרקתי היה ביום שלישי ב 6.10.15
מתי המחזור אמור להגיע?
כי לפני שלושה ימים היה לי בניגוב (פעמיים שלוש באותו יום) הפרשה בהירה מאוד שהיה צריך להתאמץ כדי לראות וכאבי מחזור. ובינתיים הכל עבר ומזה יומיים וחצי אין כבר הפרשות כאלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטון 48 ו אסטרדיול 992
vika11/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטון 48 ו אסטרדיול 992 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015בכל מקרה אם לא תקבלי מחזור בצעי ביקורת ביטה בעוד יומיים,כדי לשלול היריון לא תקין,או היריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם ערכים אלא סמידה ויש הריון
ויקי11/10/2015הוא בהכרח לא תקין?
מחוץ לרחם לא גורם לכאבי בטן קשים?
מפחיד קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - איך בודקים בשלב זה אם
vika12/10/2015ההריון לא תקין? לפי בדיקת דם או גם אולטסאונד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - איך בודקים בשלב זה אם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015בשלב ראשון לבצע אולטרסאונד לזיהוי שק היריון ,קוטב עוברי ושק חלמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלירון11/10/2015
ד"ר שלום
אמורה להתחיל סבב הזרעות החודש ואני צריכה להתחיל להזריק פיוריגון 50 ביום ה-4 לווסת
האם אני מחשבה את היום ה-1 לווסת כיום שבו הדימום הוא החזק יותר ?
קיבלתי ווסת ב-10.10 והדימום החזק יותר היה ב-11.10 ביום ה-2 לווסת
אז אני אמורה להתחיל להזריק ב- 13.10 ביום ה-4 או ב-14.10 ביום ה-5 כאשר ב-11.10 היום ה-2 היה התחלת דימום חזק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015התחילי ב-14 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה חוזרתאביב11/10/2015
אחרי שהיה לי פרוגסטרון ממש נמוך עשיתי היום שוב בדיקה מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה חוזרת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2015מזל טוב על ההריון.
חסרים נתונים לגבי רמת הפרוגסטרון בבדיקה הקודמת ואיזה תמיכה את לוקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
אביב11/10/2015תודה רונית, אני מעלה לך תמונה של הבדיקה הקודמת ואני לוקחת פרוגינובה וקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה פרגניל?אני11/10/2015
בוקר טוב
החזרת בלסטוציסטים ב 6.10. באותו יום קיבלתי פרגניל ושוב ב 9.10
האם עליי לקבל זריקות נוספות או ששתיים מספיקות בנתונים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה פרגניל? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2015מה האיניקציה למתן הפרגניל? בדרך כלל שתי זריקות מספיקות אך עלייך להתייעץ עם הרופא שעוקב אחריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכהדנה11/10/2015
אחרי שעושים הערכה של הביצית הזרע ונתוני המעבדה .. אם מגלים או מוצאים משהו זה בר- תיקון ? שהרי בכל הטיפולים עשו מיקרומניפלציה .. או שזה מצב נתון .. לאן מגיעים משם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה11/10/2015האם בשביל לבדוק הערכת ביצית זרע ונתוני מעבדה צריך לבצע שוב שאיבה או שבודקים עפי הנתונים שברשותכם
הערכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015ניתן לשפר את איכות העוברים המתקבלת באמצעות מיון זרע בשיטת ה-IMSI או בשיטת ה-PICSI לצורך הפריה ,בחירת העוברים האופטימאלים באמצעות אמנייוסקופ,לגדלם לבלסטוציסטים,ואולי לסייע להם בהנצה,כל ששום דבר אבסולוטי ולא ניתן לשינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה קטנה
דנה11/10/2015האם ההליך הזה עושים במרפאות כמו אסותא או רק במכונים מסוימים ? האם צריך לעשות שאיבה בשנית וכל ההליך או שבודקים לפי הנתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה היתה לי פשוט עוד שאלה
דנה12/10/2015האם צריך לעשות עוד שאיבה בשביל לבדוק את זה
מקפיצה היתה לי פשוט עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2015ניתן להעזר במכוני עזר לביצוע המיון של הזרע לקראת ההפריה,בכל מקרה עליך להיוועץ ברופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים נכבדיםאני11/10/2015
אני בת 26 ונשאבו אצלי 26 ביציות. מאיר לי שחלקם הופרו באיקסי. סהכ הופרו 21 ביציות. אבל הוקפאו רק 5 עוברים בדרגה 2-3 הייתכן? איך יתכן מצב כזה? ומה גורם לזה? אני מאוכזת מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רופאים נכבדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015עלייך להיות מרוצה מאוד מעצם העובדה שהליך טיפולי אחד בגילך עשוי לספק לך סיכוי העולה על 50% להרות(החזרה במחזור טרי ועוד לפחות שני מחזורים של עוברים מוקפאים-5 במספר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובראני10/10/2015
שלום .
הריון תאומים לא זהים .שבוע 9.1 אחרי החזרת עוברים.
ביום שלישי הייתי בשבוע 8+4 בבדיקה אצל הרופא שלי הם התאימו ל 8+3.
היום במיון עקב היפרמיזס נבדקו והם מתאימים רק ל 8+2.
האם השוני בגלל שוני במכשור ובבודק ?או שצריך להתכונן לרע .?
בשניהם דופק ותזוזות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015כנראה השוני הוא בגלל מכשירי אולטרסאונד שונים,איני רואה בשלב זה בסיס לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן לאחר החזרת עובריםשלי10/10/2015
היי,
נשלחתי לעשות מחר תרבית שתן עקב תכיפות במתן שתן שהופיע לאחר שאיבת ביציות,
ללא כאבים.
אני אחרי החזרת עוברים מהיום,אם לפי תוצאות הבדיקה יש דלקת בשתן,האם זה ישפיע על השתרשות העוברים ברחם?
מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2015במקרה שלך לא ישפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני10/10/2015
אני בת 27 ולפני 4 ימים עברתי שאיבה. ומאז אני מאושפזת קיבלתי שני מנות דם.
מה הסיבה ואיך זה קורה שיש דימום כזה לבטן?
אני ממש לחוצה מזה בנוסף;בשבת אף העלתי חום ל 8.2 .כל זה נגרם משאיבת הביציות?? ? הנוזל נמצא בבטן העליונה מתחת לכבד. והוא כולל מים ודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2015בטיפולי הפריה חוץ גופית, כאשר דוקרים את חלל הבטן עם מחט, יכולים להיות סיבוכים והם ניתנים בהסבר בעל פה ובכתב, שאותו נותן הרופא ,וגם המטופלת חותמת על טופס שמבינה מה יעשו לה ואיזה סיבוכים יתכנו.
הסיבוכים הם לא שכיחים.
בשלב זה יש לך דימום ובנוסף דלקת ולזה יש טיפולים שניתנים רק באישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית ללא דימוםאלה10/10/2015
היי,
אחרי סבב שלישי של ivf, בפעמיים הקודמות הגעתי לבדיקת דם לאחר שבועיים מההחזרה עם דימום הפעם אין דימום כלל. הוחזרו שני עוברים, בכל זאת בטא שלילית. האם יש סיכויי בכל זאת להריון? אין סימנים גם לכאבי מחזור. יש לציין שאני עם תמיכה וגינלית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שלילית ללא דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2015איזה טיפול קיבלת להחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
אלה10/10/2015קרינון, פעם אחת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2015אם ההחזרה על מחזור טבעי אזי הוסת תגיע שבועיים אירי הביוץ, אם הבדיקה שלילית אז יש לחכות בסבלנות...
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)