מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא תאומיםנעמה10/10/2015
הי, האם, אפשר לדעת לפי ערך הבטא ביום ה 12 האם מדובר בהריון של תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא תאומים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015מוקדם מדי לדעת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקים בנטילת אנדומטריןנעמה10/10/2015
שלום
אני שבוע לאחר החזרה, עד אתמול לקחתי 2 כדורים של אנדומטרין בוקר וערב.
התחלתי ב 1/10(החזרה הייתה ב 3/10).
ביום חמישי האחרון החלו כאבים ביד ימין ויום אחרי כאבים ביד שמאל.
מרגיש כמו דלקת או כאבי פרקים, היד מעט נפוחה.
הרופא החליף לי את האנדומיטרין לקרינון אחד ביום והוסיף כדור אנטי אלרגני
שאלתי- האם ידוע שהורמונים מסויימים גורמים לכאבי פרקים? האם בסדר לקחת את הכדור האנטי אלרגני? מה לעשות במצב כזה? בדיקות דם? אורטופד..
העניין הוא שבמידה ויש הריון, לא יתנו לי כדורים אנטי דלקתיים חזקים, אז מה כן מותר לקחת??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים בנטילת אנדומטרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015אין מניעה מנטילת כדורים אנטי אלרגניים. עם זאת, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמדומטרין
נעמה10/10/2015כאמור פניתי וזה מה שקבלתי..כל מה שרשמתי למעלה..
לא ענית לשאלתי אם ידועה רגישות כזו בנטילת אנדומטרין.
אני מטופלת צוות באסותא..אין לי רופא פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט מה עוד לעשות?לי׳צי10/10/2015
בת 31 האמת זו הפלה שנייה .. עברתי קוניזציה בצוואר הרחם לפני 5 שנים . ההפלה האחרונה היתה לפני מספר חודשים .. הטיפול הזה לא צלח גם הוא .. הזרע של בעלי חלש .. מתוך 9 ביציות מצליחים להפרות רק אחת או שתיים מקסימום.. עשיתי פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה והביציות שלי בשלות . לא ברור מה הבעיה ולמה לא מצליחים להפרות את הביציות ולמה זה לא נתפס .. ההפריה האחרונה הוא נתחלק ל 8 תאים יפים ועדיין זה לא צלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט מה עוד לעשות? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015ליצי היקרה, על מנת לעזור לך יש לעבור ביסודיות על התיק הרפואי שלך. לא ניתן לעשות זאת על גבי פורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש דם ברחםדנה10/10/2015
שלום,
אני אחרי גרידה עקב הפסקת דופק. בת 37
עשיתי בדיקות נגד קרישיות והכל תקין.
כחודש וקצת אחרי הגרידה נצפה לי קריש דם ברחם.
לאחר מכן בא.ס ביום ה 4 למחזור היה ממצא מסויים,
ולאחר מכן נבדקתי שוב ביום ה 12 נאמר לי שהרירית בסדר
אך יש משהו ברחם. בדכ המחזור שלי 25 יום.
במחזור שיגיע הווסת אני אמורה להתחיל עם מונפור בשביל הזרעה.
רציתי לדעת, האם יש לשש לתקינות הריון, במידה ואצליח אם יש קריש דם ברחם? או שזה ייספג בשלב מסויים? אציין שאני כלודשיים וחצי אחרי הגרידה והיו לי כבר 2 מחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בטא
דנה10/10/2015עשיתי גם בדיקת בטא ןיצא לי קטן מ 3.
כך שאני מניחה שהממצא שיש לי הוא לא שאריות של הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריש דם ברחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/10/2015קריש דם יוצא בדרך כלל בוסת. אם עדיין רואים ממצא ברחם, חשוב לבצע הסטרוסקופיה - הסתכלות לחלל הרחם על מנת לראות שאין שארית הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות הריון
דנה10/10/2015האם יכול להיות שאריות של הריון גם אם הבטא קטנה מ 3 חודשיים וחצי אחרי הגרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות הריון עדכון
דנה10/10/2015האם ייתכן שרופא יחליט להמשיך בטיפול
למרות שייתכן ויש שאריות הריון?
נקבע לי א.ס ליום השני של המחזור לפני תחילת הטיפול עם מונופור, כדי לראות שוב.
במידה ואכן יש שאריות הריון ועושים טיפול עם מונופור.
מה ההשלכות? האם זה מקטין סיכוי להשרשה?
האם זה מסכן את ההריון במידה ותתרחש הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה11/10/2015אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015הערכתי שלא מדובר בשאריות היריון ההליך עשוי להתאפס עד לביקורת-פעלי לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה דימום קלליצי10/10/2015
כשאומרים דימום קל למה מתכוונים ? אני עם דימום .. ולא הצלחתי להבין מזה דימום קל מה האומדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הכוונה דימום קל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015אכן הערכה של דימום קל הינה סובייקטיבית ובאופן כללי ניתן לומר שהדמם הינו פחות מאשר במחזור וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהמיכל09/10/2015
אבקש להתייעץ. הריון ולידה לפני כשנה, כעת לאחר 2 החזרות, באחת בטא שלילית ובשניה בטא נמוכה מאוד. האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה, האם ייתכן שינוי כלשהו ברחם לאחר לידה ואגינלית שיפריע לקליטת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015ביצוע היסטרוסקופיה לראת הפריה ובמיוד לאחר כשלון טיפול והיריון כימי סבירים ביותר.
פתולוגיות רחמיות עלולות להתפתח בכל עת ולשבש את הליך ההשתרשות,לכן המלצתי היא לפעול לפי הוראות הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתשגית09/10/2015
מה זה אומר ״רירית סדירה״ ומה הופך אותה ל״לא סדירה״?
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015רירית סדירה הינה רירית בעלת מאפיינים מורפולוגים תקינים,פעילות הורמונלית משובשת,או פתולוגיות רחמית עלולות לשבש את התפתחות הרירית ולהפכה לבלתי סדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם אותם מאפיינים מורפולוגיים ?
שגית10/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015רירית סדירה הינה רירית בעלת מאפיינים מורפולוגים תקינים,פעילות הורמונלית משובשת,או פתולוגיות רחמית עלולות לשבש את התפתחות הרירית ולהפכה לבלתי סדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלדנה09/10/2015
ביום ה 9 להחזרה עשיתי בדיקת הריון ביתית שהראתה פס חלש מאוד
ביום 10 להחזרה עשיתי בדיקה נוספת שהראתה גם היא פס חלש מאוד
אלא שאתמול לראשונה מההחזרה קיימתי יחסים עם בעלי והיום בבוקר התגלה דימום קל .. ( שככל הנראה אין קשר לקיום היחסים )
מודאגת .
בטא יום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015בטא חיובי בשתן בהחלט מעודד. יש להמתין בסבלנות לבטא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל כבר פחות מעודד
ליצי10/10/2015תודה אבל כבר פחות מעודד .. קיבלתי מחסור הדימום הלך וגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני השתרשותאבגד09/10/2015
שלום
ביום שני השבוע היתה לי החזרה של עוברים. הבנתי שההשתרשות אמורה להתרחש תוך יומיים שלושה.
במהלך הימים האחרונים חיפשתי אצלי כל הזמן סימן כלשהו שמראה על השתרשות- אם זה בהרגשה, עייפות או דקירות בבטן התחתונה אבל לא הרגשתי כלום. אני זוכרת שבתחילת ההריון הקודם הרגשתי הרגשת עייפות גדולה.
מה הם סימני ההשתרשות?
אם לא מרגישים כלום זה מראה על אי השתרשות?
יש דבר כזה השתרשות מאוחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני השתרשות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015השינויים הקשורים בהשרשה הם שינויים מינימליים שאין להם סימנים בשלב הזה.
הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהענת09/10/2015
אני אחרי שלוש הזרעות והשבחה שלא הצליחו ,שחלות פוליצסטיות . הלכתי לדיקור סיני עזר לי לבייץ בלי הזרקות וניסיתי בלי הזרעה אבל קבלתי מחזור . פעם הקודמת בהשבחה נמצאו 20 מיליון זרעונים טובים האם זה אומר שהמורפולוגיה גם טובה? יכול להיות שיש זרעונים טובים אבל אין תנועתיות? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015יש מספר פרמטרים בבדיקת זרע שכולם יחד מצביעים על תקינות הזרע -
מספר הזרעונים, נפח הדגימה, התנועתיות שלהם והמורפולוגיה.
כל אחד מהפרמטרים האלה נפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחה
ענת09/10/2015בהשבחה בדקו את הנפח שהיה 3 ' ספירה 25, TOTAL COUNT 75 'מוטיליטי 40 ואין נתונים על מורפולוגיה ונמצא 20 מיליון זרעונים טובים איך יודעים שכל הפרמטרים שדיברת עליהם הם טובים ? מה הבדל בין מוטיליטי למורפולוגיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
שגית10/10/2015היי,
בתוצאות ההשבחה אינך רואה את תוצאות המורפולוגיה.
לבעלי תמיד תוצאות ההשבחה היו נראות טוב (25 מיליון זרעונים, תנועה טובה)
אך בפועל זה כלל לא עזר כי המורפולוגיה שלו היא 0 ובהשבחה לא ראו את זה כי לא בודקים מורפולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עונה לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015באופן כללי ניתן לומר שבדיקת הזרע לצורך השבחה אינה כוללת מידע לגבי המורפולוגיה של הזרע,יחד עם זאת בהליך זה מופרדים תאי זרע איכותיים יותר הן מבחינת התנועתיות והן מבחינה מורפולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת רופא
ענת30/10/2015בעלי רוצה ללכת לרופא להתייעץ על מבעית זרע שלו איזה רופא צריך לבחור הכוונה מה המומחיות שלו האם אורולוג בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015רצוי מומחה פריון,העדיף במובן זה על אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטלתי בטעות יותר מידי פרוגינובהיונית08/10/2015
שלום רב,
אני בסבב של מוקפאים, שלושה ימיפ אחרי ההחזרה, נוטלת בבוקר שני פרוגינובה וקרינון ובערב אותו הדבר. נטלתי את הפרוגינובה בשמונה בערב והאחת עשרה, לפני השינה, במקום לקחת. את החומצה הפולית… עבדתי על אוטומט ונטלתי שוב שני פרוגינובה!!!
מה עלי לעשות? האם זה נורא?!
האם להפחית מהבוקר, או להמשיך להתנהל כרגיל?
תודה,
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטלתי בטעות יותר מידי פרוגינובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015להמשיך כרגיל ,שום נזק לא נגרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי צריכה בבקשה עזרה..יהיה טוב08/10/2015
רציתי לדעת האם באולטרסאנד בהריון אפשר לדעת ולראות שחבל הטבור לא ניקשר על הילד?!
הבנתי שחבל הטבור יכול להיקשר על העובר וזה עלול להזיק לו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי צריכה בבקשה עזרה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015הדבר נדיר ולא צריך להעסיק אותך במיוחד שהוא אינו בשליטתך ביצוע אולטרסאונד השולל את האפשרות הזו אינו מבטיח שהדבר לא היווצר מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטת חתול יהשתרשותאני08/10/2015
הי
יום וחצי לאחר החזרת בלסטוציסט, החתול שלי שרט אותי. הוא מחוסן וגם שרט אותי בעבר. אין סימן לזיהום כלשהו..
האם עלול לפגוע בהשתרשות חלילה או נזק אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שריטת חתול יהשתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015לא סביר שנגרם כל נזק מיידי,ומאחר והחתול מחוסן גם לא צפוי נזק עתידי,הדבר היחיד שצריך לשקול היא חיסון אנטיטטנוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאור08/10/2015
האם 7 ימים אחרי החזרת מוקפא בן 3 ימים ניתן לראות בבדיקה ביתית תוצאה?
אני מרגישה מיחושים ודקירות ברחם ועייפות ברמה שאני לא מצליחה לעשות כלום אני לוקחת 3 אוטרוגסטן 200 ביום וקלקסן יכול להיות שהתרופות גורמות לתופעות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015בשלב זה לא לניתן לזהות כלום ,והתחושות שאת חשה אינם שייכות לעיניין ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחן08/10/2015
שלום אני בחודש חמישי ואני מרגישה ממש הרבה לפני אחד אחרי השני כמו בועות כאלה ברחם בבטן התחתונה כאילו מתפוצצות לא יודעת איך לתאר את זה דופק בועות לא יודעת להסביר האם זה תקין?!מה זה יכול להיות
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015מדובר בתחושות של תנועות העובר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)