מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיהמיכל09/10/2015
אבקש להתייעץ. הריון ולידה לפני כשנה, כעת לאחר 2 החזרות, באחת בטא שלילית ובשניה בטא נמוכה מאוד. האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה, האם ייתכן שינוי כלשהו ברחם לאחר לידה ואגינלית שיפריע לקליטת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015ביצוע היסטרוסקופיה לראת הפריה ובמיוד לאחר כשלון טיפול והיריון כימי סבירים ביותר.
פתולוגיות רחמיות עלולות להתפתח בכל עת ולשבש את הליך ההשתרשות,לכן המלצתי היא לפעול לפי הוראות הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתשגית09/10/2015
מה זה אומר ״רירית סדירה״ ומה הופך אותה ל״לא סדירה״?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015רירית סדירה הינה רירית בעלת מאפיינים מורפולוגים תקינים,פעילות הורמונלית משובשת,או פתולוגיות רחמית עלולות לשבש את התפתחות הרירית ולהפכה לבלתי סדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם אותם מאפיינים מורפולוגיים ?
שגית10/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015רירית סדירה הינה רירית בעלת מאפיינים מורפולוגים תקינים,פעילות הורמונלית משובשת,או פתולוגיות רחמית עלולות לשבש את התפתחות הרירית ולהפכה לבלתי סדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלדנה09/10/2015
ביום ה 9 להחזרה עשיתי בדיקת הריון ביתית שהראתה פס חלש מאוד
ביום 10 להחזרה עשיתי בדיקה נוספת שהראתה גם היא פס חלש מאוד
אלא שאתמול לראשונה מההחזרה קיימתי יחסים עם בעלי והיום בבוקר התגלה דימום קל .. ( שככל הנראה אין קשר לקיום היחסים )
מודאגת .
בטא יום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015בטא חיובי בשתן בהחלט מעודד. יש להמתין בסבלנות לבטא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל כבר פחות מעודד
ליצי10/10/2015תודה אבל כבר פחות מעודד .. קיבלתי מחסור הדימום הלך וגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני השתרשותאבגד09/10/2015
שלום
ביום שני השבוע היתה לי החזרה של עוברים. הבנתי שההשתרשות אמורה להתרחש תוך יומיים שלושה.
במהלך הימים האחרונים חיפשתי אצלי כל הזמן סימן כלשהו שמראה על השתרשות- אם זה בהרגשה, עייפות או דקירות בבטן התחתונה אבל לא הרגשתי כלום. אני זוכרת שבתחילת ההריון הקודם הרגשתי הרגשת עייפות גדולה.
מה הם סימני ההשתרשות?
אם לא מרגישים כלום זה מראה על אי השתרשות?
יש דבר כזה השתרשות מאוחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני השתרשות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015השינויים הקשורים בהשרשה הם שינויים מינימליים שאין להם סימנים בשלב הזה.
הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהענת09/10/2015
אני אחרי שלוש הזרעות והשבחה שלא הצליחו ,שחלות פוליצסטיות . הלכתי לדיקור סיני עזר לי לבייץ בלי הזרקות וניסיתי בלי הזרעה אבל קבלתי מחזור . פעם הקודמת בהשבחה נמצאו 20 מיליון זרעונים טובים האם זה אומר שהמורפולוגיה גם טובה? יכול להיות שיש זרעונים טובים אבל אין תנועתיות? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/10/2015יש מספר פרמטרים בבדיקת זרע שכולם יחד מצביעים על תקינות הזרע -
מספר הזרעונים, נפח הדגימה, התנועתיות שלהם והמורפולוגיה.
כל אחד מהפרמטרים האלה נפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחה
ענת09/10/2015בהשבחה בדקו את הנפח שהיה 3 ' ספירה 25, TOTAL COUNT 75 'מוטיליטי 40 ואין נתונים על מורפולוגיה ונמצא 20 מיליון זרעונים טובים איך יודעים שכל הפרמטרים שדיברת עליהם הם טובים ? מה הבדל בין מוטיליטי למורפולוגיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
שגית10/10/2015היי,
בתוצאות ההשבחה אינך רואה את תוצאות המורפולוגיה.
לבעלי תמיד תוצאות ההשבחה היו נראות טוב (25 מיליון זרעונים, תנועה טובה)
אך בפועל זה כלל לא עזר כי המורפולוגיה שלו היא 0 ובהשבחה לא ראו את זה כי לא בודקים מורפולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עונה לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2015באופן כללי ניתן לומר שבדיקת הזרע לצורך השבחה אינה כוללת מידע לגבי המורפולוגיה של הזרע,יחד עם זאת בהליך זה מופרדים תאי זרע איכותיים יותר הן מבחינת התנועתיות והן מבחינה מורפולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת רופא
ענת30/10/2015בעלי רוצה ללכת לרופא להתייעץ על מבעית זרע שלו איזה רופא צריך לבחור הכוונה מה המומחיות שלו האם אורולוג בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2015רצוי מומחה פריון,העדיף במובן זה על אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטלתי בטעות יותר מידי פרוגינובהיונית08/10/2015
שלום רב,
אני בסבב של מוקפאים, שלושה ימיפ אחרי ההחזרה, נוטלת בבוקר שני פרוגינובה וקרינון ובערב אותו הדבר. נטלתי את הפרוגינובה בשמונה בערב והאחת עשרה, לפני השינה, במקום לקחת. את החומצה הפולית… עבדתי על אוטומט ונטלתי שוב שני פרוגינובה!!!
מה עלי לעשות? האם זה נורא?!
האם להפחית מהבוקר, או להמשיך להתנהל כרגיל?
תודה,
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטלתי בטעות יותר מידי פרוגינובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015להמשיך כרגיל ,שום נזק לא נגרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי צריכה בבקשה עזרה..יהיה טוב08/10/2015
רציתי לדעת האם באולטרסאנד בהריון אפשר לדעת ולראות שחבל הטבור לא ניקשר על הילד?!
הבנתי שחבל הטבור יכול להיקשר על העובר וזה עלול להזיק לו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי צריכה בבקשה עזרה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015הדבר נדיר ולא צריך להעסיק אותך במיוחד שהוא אינו בשליטתך ביצוע אולטרסאונד השולל את האפשרות הזו אינו מבטיח שהדבר לא היווצר מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטת חתול יהשתרשותאני08/10/2015
הי
יום וחצי לאחר החזרת בלסטוציסט, החתול שלי שרט אותי. הוא מחוסן וגם שרט אותי בעבר. אין סימן לזיהום כלשהו..
האם עלול לפגוע בהשתרשות חלילה או נזק אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שריטת חתול יהשתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015לא סביר שנגרם כל נזק מיידי,ומאחר והחתול מחוסן גם לא צפוי נזק עתידי,הדבר היחיד שצריך לשקול היא חיסון אנטיטטנוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאור08/10/2015
האם 7 ימים אחרי החזרת מוקפא בן 3 ימים ניתן לראות בבדיקה ביתית תוצאה?
אני מרגישה מיחושים ודקירות ברחם ועייפות ברמה שאני לא מצליחה לעשות כלום אני לוקחת 3 אוטרוגסטן 200 ביום וקלקסן יכול להיות שהתרופות גורמות לתופעות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015בשלב זה לא לניתן לזהות כלום ,והתחושות שאת חשה אינם שייכות לעיניין ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחן08/10/2015
שלום אני בחודש חמישי ואני מרגישה ממש הרבה לפני אחד אחרי השני כמו בועות כאלה ברחם בבטן התחתונה כאילו מתפוצצות לא יודעת איך לתאר את זה דופק בועות לא יודעת להסביר האם זה תקין?!מה זה יכול להיות
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015מדובר בתחושות של תנועות העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת מי שפיר והריון נוכחידנה08/10/2015
בהריון הקודם ( בחודש מאי 15 )שנגמר בהפלה בשבוע 14 -15 היה עקב דליפת מי שפיר .. הריון שנוצר דאז דרך טיפולים ארוכים .. אני יודעת והסבירו לי שהדבר נדיר .. לציין כי עברתי קוניזציה בצוואר הרחם לפני כ 5 שנים .. אמרו כי הדבר נגרם כל הנראה מזיהום וכי כעת אני נכנסת להריון בסיכון גבוה ..
האם מהשבוע הראשון עליי להיות מטופלת אצל רופא בהריון לסיכון גבוה ? כבר לבקש אנטביטיקה כדי למנוע זיהום נוסף ..
( לפני 5 שנים עברתי הפלה ביתית בשבוע 8 כנראה גם מזיהום )
אני מבחינתי רוצה לעשות הכל על מנת שההריון הזה יצליח ולא לפספס כלום
שגם ההריון הזה דרך טיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליפת מי שפיר והריון נוכחי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015המלצתי היא לפנות לרופא ולהתייעץ בנדון,לעיתים לאחר קוניזציה יכולה להיווצר גם בעיה של אי ספיקה צווארית המחייבת לעיתים ביצוע של תפר צוארי בגמר הטרימסטר הראשון של ההיריון על מנת למנוע ירירדת מיים מוקדמת ולידה מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשירה08/10/2015
אני בת 24 וחודש שעבר בוצע הפרייה עקב בעיה בצורה של בעלי אחוז בודד . חוץ מזה כל שאר הדברים האחרים נבדקו והכל תקין. הוחזרו שני עובריים טריים. ללא הצלחה. נשארו מוקפאים ואני לפני החזרת מוקפאים... מה יכולה להיות הבעיה אם אני בחורה צעירה והוסת והביוץ הם סדירים לאי השתרשות?????
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015לא חייבת להיות בעיה ,ואין כל ערובה להצלחה כבר במחזור הראשון,למרבה הצער שיעורי ההצלחה בגילך אינם מעפילים מעבר ל-40-50% ולכן עלייך להיות סבלנית ולהמשיך בטיפול כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת וחוששת
שירה10/10/2015אני מודאגת ורצות מחשבות אולי בכלל אני לא הכנס להריון והטיפולים לשווא??? כל החברות סביבי בגילי 24. והריון ללא שום בעיה.... איזה פרוטוקול עדיף לפני החזרת מוקפאים כדורים או על בסיס טבעי אני מבייצת והוסת סדירה.. מה לפי דעתך? האם כדאי לעשות הנצה בגילי או בדיקה גנטית לעוברים?? יש לציין כי נבדקתי גנטית לפני הפריה ולא מצאו אצלי במה שבדקו לפי המוצא בעיה גנטית.... מה אתה חושב ? האם ניתן להחזיר יותר משני עוברים? הפרייה ראשונה לפני כחודש הוחזר שניים ללא הצלחה...תודה על המענה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה10/10/2015מקפיצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
שירה11/10/2015,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015אני מעדיף החזרת עוברים מוקפאים במחזור טיפול הורמונלי תחליפי,בשלב זה לא הייתי ממליץ על הנצה,החזירי 2-3 עוברים לאחר ההפשרה תחוי באיכותם,לכל היתר ניתן להפשיר 3-4 עוברים ולגדלם לשלב בלסטוציסט ולהחזיר 1-2 בלסטוציסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה למה אבל לא כרגע הנצה?
שירה11/10/2015למה אין העדפה לעשות הנצה כבר בטיפול הזה??? ועל איזה טיפול מדובר כדורים או ביוץ רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה11/10/2015מזאת אומרת טיפול הורמונלי תחליפי תודה על המענה??
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורולה ותרומת ביציתאיילה08/10/2015
שלום רב,
לא ככ הבנתי את תשובת הרופאים בנוגע למורולה.
הקפיאו לי עובר בן 7 תאים - ביום ה- 3.
בגלל סיבות של ביוץ, לקראת ההחזרה, הפשירו את העובר וגדלו אותו ביום. ביום ההחזרה - העובר היה בן 4 - ובעל 9 תאים. (גדל בשני תאים).
השאלה שלי הינה - האם העובר הנ"ל נחשב מורולה ? האם העובר הזה היה צריך לכאורה להתחלק למינימום 16 תאים ?
אם כך הדבר, איך נמסר לי ביום החזרה באסותא כי העובר יפה ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורולה ותרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015העובר שלך הינו מאיכות פחותה ולא הבשיל כמצופה ביום 4 לשלב של מורולה המורכבת לפחות מ-16 תאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורולה ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2015קשה לענות לך כי את לא מסבירה טוב.
צריך להסתכל בטופס ההפשרה.
אם העובר הופשר ביום 3 אז , אם הכל היה טוב, היה צריך להיות עם 7 תאים כמו שהוקפא.
יום למחרת זה עובר יום 4 ויכול להיות מורולה עם הרבה תאים אך יכול להיות גם 9 תאים ואת ההתקדמות של התפתחות העובר יש לראות בטופס המעבדה האם התהליך היה בסדר או לא.
9 תאים זה עדיין לא מורולה ממש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרהvika08/10/2015
11 יום אחרי החזרת 2 מוקפאים התחיל הבוקר הפרשה חום בהיר בניגוב ויש כאבי מחזור.
יום ראשון אמורה לעשות בדיקת ביטא
התקשרתי ואמרו לי בכל מקרה לבוא לבדיקת ביטא
אני בת 36. בעלי בן 37. יש לנו בן כמעט בן 4 מהזרעה על בסיס טבעי. והיתה הפלה לפני כשנתיים גם אחרי הזרעה על בסיס טבעי.
אנחנו בלתי מוסברים. כל הבדיקות תקינות. כולל צילום רחפ, הטרוסקופיה, בדיקת זרע. בדיקה הורמונלית.
אנחנו אחרי בערך 10 הזרעות - 7 על בסיס טבעי ועוד 3 עם הרומונים. ואחרי 3 החזרות.
זהו נגמרו המוקפאים.
זה מאייש במיוחד שאין סיבה לאי פוריות הזו.
מה אנחנו עוד יכולים לעשות? יש עוד בדיקות שאפשר לברר וכדאי לעשות?
אולי מפספסים משהו?
אני ממש עצובה. כבר שנתיים כמעט בתוך התהליך הזה. ולא מבינה מה השתבש אחרי ההפלה.
כי שני ההריונות באו אומנם בהזרעה על בסיס טבעי אבל באו יחסית מהר. (הראשון במחזור השלישי והשני שנפל, ישר בהזרעה הראשונה).
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015מתקבל הרושם שבהתחשב בגילך והרקע שלך הינך בס״הכ בעלת סיכויים מצויינים להשגת היריון,חזקה על הרופא שלך שישלים את כל הבדיקות הנדרשות הכרוכות בכשלון חוזר על מנת לשפר את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין
vika08/10/2015צורך בבדיקות נוספות. וכי אין עוד בדיקות. אולי הם מפספסים משהו.
יתרה מזו, אחד הפרופסורים ביחידה אמר לי שהוא לא מבין מה אני עושה שם בטיפולים. מרוב שאין סיבה לאי פוריות.
דווקא זה מה שמדאיג. אם אין סיבה למה אין הריון כל כך הרבה זמן במיוחד עם טיפולים?
כי ברור שיש סיבה שלא עולים עליה.
לכן אשמח לדעת באם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות במיוחד עם אנשים שאין להם סיבה לאי פריון.
אי אפשר להאשים חוסר מזל כל כך הרבה זמן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015ההייתי ממליץ לך בשלב זה להתאזר בסבלנות ולפעול לפי הנחיות היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעקשי על בדיקות קרישיות
לילי10/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרישיות לא עושים
ויקי10/10/2015אם יש הפלות חוזרות,?
מה בעצם מגלים שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת קרישיות לא עושים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015הפרעות בגורמי קרישיות הדם הגורמים לקרישיות יתר העלולה להפריע להשתרשות ועשויה להיות קשורה בהפלות ותחלואה הריונית נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה08/10/2015
למה מיועדת הנצה בעוברר??
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015הנצה -היא פעולה שבה מבוצע במעבדה חור קטן במעטפת הביצית, בעזרת קרן לייזר או חומר מיוחד שממיס את המעטפת.
אחד התנאים שנדרשים לשם השרשת הביצית המופרית הינה בקיעה מהמעטפת שמקיפה אותה, לעתים המעטפת קשיחה יחסית במיוחד בגיל מתקדם.הפעולה המתבצעת בעזרת מיקרומניפולציה, תחת המיקרוסקופ ,הגבר מסייע בידי הביצית המופרית להשתחרר מהמעטפת. בנוסף קיימת גם מחשבה שהפעולה מסייעת ליצור קשר טוב יותר בין העובר הצעיר ורירית הרחם, דבר המסייע להשרשות מוצלחת ברחם. הפעולה מומלצת אצל נשים מבוגרות שקיים סיכוי שהמעטפת של העובר קשיחה,כאשר העובר מפגין שיעור גבוה של שברים,ובכשלון טיפולי חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)