מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום שבוע לאחר הביוץנטע18/08/2015
שלום רב.
שבוע לאחר ביוץ והזרעה, הופיע דימום שמזכיר את הדימומים שיש לפעמים בהתחלה של ווסת.
בחודש זה לא לקחתי הורמונים, אלא רק מעקב זקיקים, והביוץ הופיע באופן ספונטאני.
על מה יכול להצביע הדימום?
תודה רבה, נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום שבוע לאחר הביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015בד"כ שלב קצר לאחר הביוץ נובע מאי ספיקה של הגופיף הביוצי0אי ספיקה לוטאלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון כימיתום18/08/2015
שלום,
רציתי לדעת - הריון שהסתיים, לצערי, לאחר שהבטא הכפילה עצמה שלוש פעמים - האם מוגדר כהריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון כימי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/08/2015כן, הריון כימי מתאר מצב בו הבטא חיווהית ויורדת לפני שרואים שק הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהליאת18/08/2015
ד"ר שלום
יש טענה שלאחר צילום רחם +יוד זה מגדיל את הסיכוי להריון האם זה נכון?
האם היוד בצילום פותח הידבקויות ברחם עם יש לאחר קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015אכן ביצוע צילום רחם לעיתים מהווה טריגר מתאים לכניסה להיריון ,אם בזכות האפקט המקומי על הרירית או פתיחת מחסומים -פקקי ריר או בעיות אחרות בחצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומהליאת18/08/2015
ד"ר שלום
יש לי 3 שאלות הבבקשה תענה לי
היום עשיתי צילום רחם +יוד חצוצרה שמאלית נצפה חלל בצורה תקינה משמאל מעבר ופיזור מימין לא הודגמה החצוצרה
לדיברי הרופא חלל רחם תקין חצוצרה שמאלית תקינה וימינית אין מעבר והיא חסומה
בעבר עברתי ניתוח קיסרי לפני הקיסרי עשיתי בדיקה זאת וחצוצרה ימינית לא הייתה חסומה
1. האם יש קשר לחסימה בחצוצרה ימנית לניתוח קיסרי כי לפני כן היא לא היתה חסומה?
2. מה הסיכוי להיכנס להריון באופן טבעי?
3. האם ניתן לפתוח את החסימה? לדברי הרופא אין צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת19/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה חסומה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/08/2015ניתן להרות גם עם חצוצרה אחת. פעולות ניתוחיות בחלל הרחם או דלקות באגן עלולות לגרום להדבקויות ולחסימה של החצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפטטיללילוש18/08/2015
שלום
רציתי לשאול לגבי השפעת דקפטיל
התחלתי פרוטוקול ארוך ולאחר הזרקה במשך 12 יום בבדיקת.אולטרסאונד נתגלה שק הריון
בנוסף נטלתי פריגנובה פעמיים ביום.
האם פריגנובה ודקפטטיל עלולים לפגוע בהתפתחות ההריון. שאלה נוספת כמה זמן לוקח לדקפטטיל לצאת מהגוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפטטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015דקפפטיל ופרוגינובה הינם תכשירים בשימוש בטיפולי פוריות ולא צפויה הפרעה לעובר מעבר להפרעות הצפויות בהיריון המגיעות לשיעור של 3% גם בהיריון ספונטני,בכל מקרה הפני את שאלתך ליחידה לטרטולוגיה של בית החולים הדסה ירושליים ותקבלי מענה מדויק בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםחנה18/08/2015
שלום,
אני אמורה להחזיר מוקפאים ביום חמישי בערך ב-12:00
אני עם תמיכת אסטרופם.
נתבקשתי להתחיל עם אוטרגוסטן מהיום בבוקר 2 כדורים וגינליים בבוקר ובערב,
אין לי הבוקר איך להשיג את הכדורים, זה יקרה אחרי 17:00
האם קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015לא קריטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור פרופיל הורמונלימיכל18/08/2015
שלום,
במסגרת ניסיון להרות נערך לי בירור הורמונלי- בדיקת דם ביום 3 למחזור. התוצאות הן:
פרולקטין 110
LH 4.8
FSH 7.9
E2 130
פרוגסטרון 1.7
טסטסטרון 2
DHEA-S 3.01
על מה מעידות תוצאות הבדיקה?
תודה מראש .
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון נוסף
מיכל18/08/2015גילי הוא 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בירור פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכל19/08/2015אני מוגדרת כבעלת שחלות פוליסיצטיות , ללא ביוצים ספונטניים.
הריונות קודמים לפני 4 ו-8 שנים , הושגו ע"י טיפולי פוריות.
האם יכול להיות שינוי לאחר מס' שנים והאם לדעתך יש טעם לנסות להרות טבעי ?
בדיקות פרופיל הורמונלי לפני מס' שנים כן העידו על שחלות פוליסיצטיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה. אודה לתשובתכם.
מיכל19/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015אם מתקיימים אצלך מחזורים-ביוצים סדירים,האפשרות הזו יכולה להשרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עוברים מוקפאים לבלסטונעמה17/08/2015
שלום,
יש לי עוברים שהוקפאו ביום השני ויש לי שתי שאלות, האחת האם עובריםנשל שישה תאים ביום שני הם לא טובים כי זה אומר שהתפתחו מהר מדי? שאלה נוספת, שלוש פעמים ניסו להחזיר את העוברים(לפונדקאית) ללא הצלחה לצערי. הציעו לגדל אותם לבלסטו ולבחור את הטובים מבניהם. האם כדאי? האם זה לא מסובך לגדל עוברים שהופשרו מיום שני ליום חמישי? האם לא עדיף לעוברים לגדול ברחם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
נעמה18/08/2015אני אובדת עצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול עוברים מוקפאים לבלסטו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/08/2015בהחלט ניתן לגדל את העוברים המופשרים לבלסטוציסטים. אין שיטה אחת עדיפה על השניה במקרה כזה. כל מקרה אינדיבידואלי ומתבסס על איכות העוברים ועל התגובה במחזורים קודמים. באופן אידיאלי נראה ביום 2 עוברים בני 4 תאים אך כמובן תלוי מה מרווח הזמן שעבר מהשאיבה ועד שהעוברים נבדקו (אולי יותא מ-48 שעות ואז חלק מהתאים הספיקו להתחלק שוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נירה19/08/2015זה לא מסובך לגדל עוברים מיום שני ליום חמישי? זה עוד שלושה ימים בצלוחית. לא עדיף לעוברים להתפתח ברחם במקרה כזה? ואם יהיו לי כמה בלסטוציסט , האם זה בעייתי להקפיא אותם אחכ שןב?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתכם
נירה19/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
נעמה19/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי גרידהדנה17/08/2015
שלום,
נקלטתי להריון ע" הזרעה עם אוביטרל. לצערי, אני עברתי גרידה ב 21.7 עקב הפסקת דופק בשבוע 8.
היום, 17.8 קיבלתי מחזור, אך הדימום בינתיים
חלש מאוד. בדכ המחזור שלי הוא 25 יום.
כך שהתאריך התאים לי פחות או יותר.
אך הדימום המועט מלחיץ אותי.
1.האם זה אומר שהגרידה השפיעה לרעה על הרירית?
יש לי תור לא.ס עוד שבוע וחצי, בערך לקראת הביוץ שלי.
לא בשביל טיפול, אלא ביקורת אחרי הגרידה.
2. האם אז ניתן לראות אם באמת תהיה לי בעיה מעכשיו?
3.או שזה טבעי מחזור ראשון אחרי גרידה שיהיה מועט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון נוסף
דנה18/08/2015אני בת 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015במקומך הייתי ממתין עוד מספר ימים הדמם עשוי להתגבר,בשלב זה הייתי ממתין לביקורת שנקבעה לך,הסיכוי לפגיעה ברירית הינו נמוך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
דנה19/08/2015תודה על המענה.
בינתיים הדימום לא התגבר יותר מידי.
בכל מקרה, אחכה לביקורת שיש לי בעוד כשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון חוזר בשתילת עוברים מתורמתענבר17/08/2015
שלום ד״ר, אני בת 36 ומתגוררת בארה״ב מזה כשבע שנים. לאחר מספר מחזורי ivf הוגדרתי כ-poor responder לתרופות ובעלת egg factor ולפני מספר חודשים ה-amh שלי ירד ל-0.5. מעולם לא היתה לי בעיה ברירית הרחם או ברחם וביצעתי בדיקות רבות כולל 2 hsg, saline ultrasound וכו׳. החלטתי להשתמש בתורמת ביצית בת 23 ונוצרו כ-10בלסטים: 3 מיום 5, 5 מיום 6 ומשום מה הקפיאו 2 מיום 7. 8 העוברים מיום 5 ו-6 עברו Pgs ו7 מהם נמצאו תקינים כרומוזומלית. ביצעתי כבר שתי העברות: העברה אחת של עוברית מיום 5 המדורגת 4aa עם רירית של 10.5 ו-triple lining pattern. ההעברה נכשלה לאחר שנתנו לי סיכוי של 80% הצלחה. לאחר מכן העברתי שתי עובריות: אחת מיום 5 3aa ואחת מיום 6 4bb. הרירית היתה 10 והיה triple lining pattern. לפני ההעברה האחרונה לפני שלושה שבועות הרופא שלי פתאום אמר לי שיש לי רחם קשתי בדרגה הכי קלה שיש ושזה נחשב ל- normal deviant. יחד עם זאת הוא אמר, שאם ההעברה הקרובה תכשל, הוא רוצה לעשות hysteroscopy וליישר את הקשת. הייתי שנים אצל רופאים וזו פעם ראשונה ששמעתי על הממצא הזה אצלי. יש לי הרגשה שזו תשובה שניתנה כי לא נמצאת שום סיבה אחרת. רציתי לשאול מה דעתכם על גורמים אימונולוגיים שגורמים לכישלון בשתילה. הרופא שלי מבטל לחלוטין את העניין אני מבינה מדוע. אבל אין הסבר אחר. האם הייתם מציעים לברר את העניין והאם הייתם מציעים לבצע את הhysteroscopy למרות שמדובר בnormal diviant. בנוסף, האם תתכן טרומבופיליה שלא אובחנה עד כה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כישלון חוזר בשתילת עוברים מתורמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015בהחלט רצוי לבצע היסטרוסקופיה על מנת לאשר את תקינותם של רירית הרחם וחלל הרחם,לטעמי במידה ומדובר ברחם קשתי לא הייתי מתערב כירורגית במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל17/08/2015
9 ימים לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים טריים אתמול קיבלתי תוצאת בטא ראשונה 97. האם זה בסדר? באיזה שבוע אני? מתי ניתן לראות שק הריון לראשונה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015תקין,את בשבוע רביעי להיריון,ניתן יהיה לזהות שק היריון בטווח של שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצר מונופור 112 ו׳ צטרוטיידד``ר אליעזר גירש17/08/2015
שלום רב
פרוטוקול קצר מונופור 112 ו׳ צטרוטייד
אתמול: אסטרודיול 5400 ופרוגסטרון 2.2
רירית 7ממ
זקיקים 2 16 , 14,14,13,1,110,10,11,10
הרופא אמר להמשיך מונופור 112.5 ו׳ צטרוטייד ולבוא מחר ,
האם הפרוגסטרון לא גבוה מידיי?
מתי להערכתם תהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מהיום לפני שאיבה
ליה18/08/2015היי המשך להודעה הקודמת
אסטרדיול 9000 פרוגסטרון 2.6
רירית תלת שכבתית 7 ממ
זקיקים 18 17 16 15 14 13 13 12 ועוד קטנים
כרגע על מונופור ו׳ צטרוטייד
האם הפרוגסטרון לא גבוה?
מתי כדאי להזריק אוביטרל? מתי להערכתכם תערך השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאיבה המשך
ליה18/08/2015היי המשך להודעה הקודמת
אסטרדיול 9000 פרוגסטרון 2.6
רירית תלת שכבתית 7 ממ
זקיקים 18 17 16 15 14 13 13 12 ועוד קטנים
כרגע על מונופור ו׳ צטרוטייד
האם הפרוגסטרון לא גבוה?
מתי כדאי להזריק אוביטרל? מתי להערכתכם תערך השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015בינתיים הערכים תקינים ,נראה שיקח עוד יומיים שלושה עד שהזקיקים שלך יבשילו לשלב המתאים לגרימת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להיריון לאחר החזרהmichal17/08/2015
היי ביום ההחזרה הזרקתי מזר ק אוביטרל
האם אפשלבצע בדיקת
דם 12 יום אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלות
michal18/08/2015איך סופרים את הימים מיום השאיבה?
ואם יום ה12 יוצא יום שבת, אפשר לעשות בדיקה בשישי(יופ לפני)
או בדיקה ביתית בשבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015עדיף לעשות בראשון-את הספירה מתחילים למחרת ההחזרה
בדיקת דם להיריון לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאני17/08/2015
שלום, אני בת 40.7, אמא לילדה קטנה וכעת התחלתי בתהליכים לקראת ילד שני. אני עושה החזרת מוקפאים. ולוקחת כרגע 3 פעמים ביום אסטרופם ומהיום בערב אמורה להתחיל לקחת נרות אנדרומטרין. תוצאות הבדיקות ביום ה-9 למחזור הרירית 7.8, הe2 היה 1158 וה- prog היה 0.9>.
ביום ה-13 למחזור הרירית 9.1, ה- e2 היה 865.3 וה- prog היה 0.9>.
האם הנתונים בסדר? הרופא אמר שההחזרה תהיה ביום שבת הקרוב. האם זה הגיוני?
בחודש שעבר החזרת המוקפאים היתה ביום ה- 15 למחזור ועכשיו זה ביום ה- 18 למחזור. אשמח להבין ולהיות רגועה שזה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015הנץונים מצויינים,וחזקה על הרופא המטפל שלך שתזמן את ההחזרה היטב,בהתאם ליום ההקפאה של העוברים(יום 2,3,5 )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עובריםנירה17/08/2015
שלום,
הקפאתי עוברים לצורך פונדקאות. האם אין דרך להקפיא עוד עוברים כל עוד יש לי עוברים קפואים? אני יודעת שלפונדקאות צריך הרבה עוברים ואני מפחדת שעד שהתהליך יצליח הפוריות שלי תרד. האם יש דרך ליצור עוד עוברים כל עוד יש לי עוברים קפואים או שעלי לסיים להשתמש קודם כל בעוברים הקיימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2015לא.
את יכולה להקפיא עוד עוברים.
אני לא יודע מה מבחינת קופת החולים או הביטוח שלך,
העניין הוא שאת יכולה לבצע 6-5 שאיבות של ביציות בשנה
תלוי רק מי משלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)