מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהנעמה16/08/2015
שלום רב,
בהריון,שבוע 36.
הבן שלי אמור לעבור מחר חיסון פוליו (חי-מוחלש) האם יש בכך סיכון כלשהו לי ולעובר?
תודה
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015אין סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015אין סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה16/08/2015
ממה נובע זרע בצבע צהוב. האם זה מזיהום? ממה יכול להיות הזיהום, והאם זה מדבק או מסוכן לאשה? כמו כן האם זרע כזה יכול להפרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015אי אפר לדעת למה את מתכוונת ופשוט צריך לבצע בדיקת זרע ותרבית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטאאנונימית16/08/2015
שלום לכם, הוחזרו לי שלושה בלסטוציסטים,
ביום ה12 בטא 589
לאחר שלושה ימים בטא 2467
האם יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתום16/08/2015
הי,
לפני החזרת מוקפא.
בעבר, החליט הרופא לתת פיוריגון 50 לצורך עיבוי הרירית (היתה בעיה עם האסטרופם)
וכמובן אוביטרל.
בביקורי האחרון אצלו הוא התלבט אם לשנות את מינון הפיריגון, שאל אותי כמה זקיקים היו לי בעבר עם מינון זה, עניתי ששלושה-ארבעה.
הוא אמר ששזה מעט זקיקים, והחליט להשאיר את מינון הפיריגון.
1. על מה מעידה התגובה השחלתית?
2. איך זה קשור ומשפיע על הרירית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015באמצעות טיפול להשראת ביוץ נגרמת תגובה שחלתית המגבירה את כמות ההורמון האסטרוגני האנדוגני שלך המשפיע מצידו על רירית הרחם,מטרתו של הרופא ליצור תגובה נאותה ולא לגרום לגירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת עובר נשא תלסמיה בהפריה חוץ גודרור16/08/2015
שלום
במצב בו האם נשאית תלסמיה מיינור והאב ללא תלסמיה , האם ניתן למנוע עוד בתהליך הפריה החוץ גופית מצב בו עובר הוא נשא תלסמיה ?
אם לא, מה השלב המוקדם ביותר בו ניתן לזהות זאת ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת עובר נשא תלסמיה בהפריה חוץ גו - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015אם לאחד מבני הזוג אין נשאות לטלסמיה אז זה לא יעבור לילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. משום מה יש סתירה
דרור16/08/2015כי לפי מידע קודם שקראתי הילוד בהסתברות 50% ללקות בתלסמיה מיינורכשאחד מההורים ש מינור והשני אין כלל תלסמיה.
אמנם תלסמיה מינור אינה חמורה כמו תלמסיה מייג'ור אך עדיין משפיעה על חיי הילוד (תופעות לוואי שונות הקשורות באנמיה)
אך האם כלל ישנם כלים לזהות תלסמיה בזרע או בביצית ביצית בטרם מעבירים את הביצית המופרית אל האישה, או שאין מנוס מהעברת הביצית ואז לקיחת דגימות כשהעובר מתפתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. משום מה יש סתירה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2015הסיכויים לקבל את גן הטלסמיה , כאשר שני ההורים נשאים הוא 25%.
כאשר הורה אחד נשא ושני לא לא תהיה טלסמיה לילוד.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דרור17/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאליהי16/08/2015
שלום רב,
עתידה להחזיר מוקפא בלסטוציסט ביום רביעי ה 19.8
לוקחת 3 אסטרופם וביום שישי האחרון התחלתי גם 2 קרינון.
תוצאות הבדיקות דם :
ביום 3 למחזור 4.8.15
:פרוגסטרון 5.1 ואסטרדיול 106 רירית 3.4
ביום ה 12 למחזור 13.8.15
:פרוגסטרון 5.7 ואסטרדיול 953 רירית 8.5
האם ביום ה 12 שיצא ביום חמישי ה 13.8 הייתי אחרי ביוץ או לפני ?
כי בבדיקת הUS לא נמצא זקיק גדול או נוזל , והרופאה נתנה הוראת להתחיל
לקחת קרינון ב 14.8.15 וקבעה את ההחזרה ל 19.8
אשמח לקבל הסבר האם ביום רביעי ה 19.8 זה יהיה 5 ימים אחרי ביוץ ?
והאם ניתן לקיים יחסים עד ההחזרה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015קודם כל רמת הפרוגסטרון מעט גבוהה ויש לדבר על זה עם הרופא המטפל.
הביוץ הוא כאשר מתחילים לקחת קרינון. תחילת לקיחת הפרוגסטרון הוא יום הביוץ.
לגבי היחסים אז לא הבנתי, את רוצה לקיים יחסים רצוף עד ההחזרה?
אז באופן עקרוני אפשר לקיים כל יום יחסים אבל לא עד ההחזרה.
בהחזרה את צריכה להגיע לבית חולים אז צריך להפסיק הרבה קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות חריגות בבטן אחרי הפסקת תמיכה...16/08/2015
שלום רב,
ביום שישי לצערי התבשרתי בבטא שלילית , 14 יום אחרי החזרה ראשונה ו12 יום אחרי החזרה שנייה של טריים.
ביום שישי בבוקר לפני התוצאה היתה הפעם האחרונה שעוד השתמשתי בתמיכה אמדומטרין ואסטרופם.
היום לפנות בוקר בסביבות השעה ארבע לפנות בוקר, התעוררתי בלילה מכאבי בטן שהיו כמו דקירות פתאומיות חדות חוזרות ונשנות, חשבתי לעצמי זה כנראה סימן לקבלת הוסת הקרובה אך היא טרם הגיעה והכאבים חלפו.
1) על מעידים כאבים אלו?
2) מתי אני צפויה לקבל את הוסת?
3) לאילו עוצמות של וסת לצפות? ( זהו טיפול הפריחה ראשון שעשיתי בחיי, רציתי מאד לקוות שיהיה האחרון)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות חריגות בבטן אחרי הפסקת תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2015יתכן ומדובר בכאבים לקראת קבלת המחזור,המחזור צפוי להגיע בהקדם,והוא עשוי להיות מוגבר מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
...16/08/2015אני מוגדרת כפוליצסטיות לפי מראה השחלות אך לא לפי בדיקות הדם הן דווקא מאוזנות מאד. בד"כ מחזורים לא סדירים, ותקופות ארוכות בין מחזור למחזור, כחודש וחצי.
מעבר לוסת הקרובה שאני אמורה לקבל תוך כמה ימים כפי שאתה מסביר, האם צפויים שיבושים או תקופת המתנה ארוכה מאד עד המחזור הטבעי שיהיה אמור להגיע אחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותכם בבקשה
...17/08/2015אני מוגדרת כפוליצסטיות לפי מראה השחלות אך לא לפי בדיקות הדם הן דווקא מאוזנות מאד. בד"כ מחזורים לא סדירים, ותקופות ארוכות בין מחזור למחזור, כחודש וחצי.
מעבר לוסת הקרובה שאני אמורה לקבל תוך כמה ימים כפי שאתה מסביר, האם צפויים שיבושים או תקופת המתנה ארוכה מאד עד המחזור הטבעי שיהיה אמור להגיע אחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייחסותכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015בהחלט יתכן שיבוש במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא מגיב לי
שגית18/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה מומלץ לעשות במקרה
שגית17/08/2015מה מומלץ לעשות במקרה שמתארך לו הזמן עד המחזור הבא?
מתי להיות עם היד על הדופק? אחרי כמה זמן לפנות לטיפול?
השם ישמור איזה סיוט
שלא נגמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותכם בבקשה
שגית17/08/2015מה מומלץ לעשות במקרה שמתארך לו הזמן עד המחזור הבא?
מתי להיות עם היד על הדופק? אחרי כמה זמן לפנות לטיפול?
השם ישמור איזה סיוט
שלא נגמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייחסותכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015במקומך הייתי ממתין בסבלנות את שהמערכת תתאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם זה יקח כמה חודשים?
שגית19/08/2015לא כדאי לטפל במידה וחלילה המחזור הבא מאחר להגיע גם מספר חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אם זה יקח כמה חודשים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015אם העיכוב יהיה מעל שבועיים אפשר יהיה לשקול טיפול הורמונלי תחליפי להסדרת המעגל ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי למחזור הבא,
שגית19/08/2015לא התכוונתי לזה שעכשיו קיבלתי לאחר הפסקת התמיכה
אלא זה שאשה נורמלית אמורה לקבל כחודש אחרי
אצלי הוא עלול להתעכב, זה מה שקרה פעם קודמת והשליתי את עצמי לשווא שאני כבר בהיריון ספונטני
1)שאלתי הוא לגביו, כמה זמן עיכוב מסיום מחזור זה, עליי להיות עם היד על הדופק ולפנות לטיפול?
2)מה הסיכון שבטיפול הורמונלי להביא את המחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכוונתי למחזור הבא, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015יש להמתין עד שבועיים ממועד הצפוי לקבלת המחזור כדי לתת טיפול לקבלת המחזור,בהחלט הטיפול ההורמונלי עשוי לגרום להופעת מחזור במקה של עיכוב בהופעתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הכנסת תמיכה עם מוליךדניאלה16/08/2015
בת 41 בהיריון שבוע 6 אחרי IVF
אני עם תמיכת אנדומטרין והבוקר היה לי קצת דם על המוליך. הרגשתי האמת שקצת פצעתי את עצמי כי התקשיתי להכניס אותו.
מאז הדימום נרגע (כבר שעתיים) אבל יש לי מיחושים בבטן
התחתונה, לא כאבים אבל מרגיש לי שמשהו קורה שם.. (אולי זה הלחץ)
יש טעם שאלך למוקד או שאם הדימום נרגע אין צורך וללכת לאולט'
הריון צעיר שנקבע לי שבוע הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום אחרי הכנסת תמיכה עם מוליך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2015סביר להניח שמדובר בפציעה מקומית,בכל מקרה אם א בלחץ כתוצאה מהאירוע יתכן שכדאי יהיה להקדים את הבדיקה על מנת להרגיע אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך קטנה...
דניאלה16/08/2015יש לי עדיין מעט הפרשות חומות אדמדמות
זה יכול להיות המשך מהפציעה או שאני צריכה לדאוג?
(אני לא יודעת אם אצליח להקדים את התור למעט מוקד חירום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלת המשך קטנה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015יכל להיות בהחלט מהפציעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטל פלוס בהריוןנטלי16/08/2015
בוקר טוב,
אני בשבוע 20, הרופאה רשמה לי לקחת פרנטל פלוס- כדורי ויטמינים..
ראיתי באיזה פורום שמישהי כתבה שזה מזיק כי יש בזה צבעי מאכל (פרנטל פלוס של "דרך חיים")
האם זה אכן מזיק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרנטל פלוס בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2015לא סביר שהתכשיר המיועד להיריון מכיל חומר העלול להזיק להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
נטלי16/08/2015תודה.. ואפשר לשתות את הכדור בסמוך לכל דבר שאוכלים בלי שתהיה פגיעה בספיגה של הויטמינים שבו?
למשל, אין בעיה של התנגשות עם מזון כמו דברי חלב שידוע שלא כדאי לאכול בזמן שלוקחים ברזל כי זה פוגע בספיגה שלו (ובכדור הזה יש גם ברזל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015רצוי לקחת את התכשיר במרווח זמן שלפחות שעתיים מדברי חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נטלי18/08/2015בוקר טוב,
אתמול רכשתי את התכשיר.. הרוקח אמר שאין בעיה לאכול עם חלב וגם הרופאה כי
אין בזה מינון גבוה של ברזל שיכול החלב להפריע..
אולי באופן כללי מי שלוקחת כדורי ברזל עם ריכוז יותר גבוה עקב חוסר לא מומלץ שתבלע את הכדור בסמיכות לצריכת דברי חלב.
כשהיתי בבית המרקחת היה גם את אותו תכשיר של פרנטל של חברת "דרך חיים", וכפי שציינתי בהתחלה מפורום שקראתי שמישהי כתבה שהוא מזיק כי יש בו צבע מאכל..
אכן הרוקח בדק ויש בו צבע מאכל אדום אלוורה... אני לא יודעת אם זה באמת מזיק,
אבל בכל אופן העדפתי לקחת את התכשיר שחברה אחרת מייצרת של פרנטל- מקנדה.
כי לפי הידוע, צבעי מאכל לא בריאים לגוף.. (גם בלי קשר להריון, אז קל וחומר שבהריון צריך להקפיד יותר ולאכול מה שבריא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015המשך היריון מצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדיאנה16/08/2015
באיזה יום מההחזרה הבטא מתחילה להיות בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/201510-11 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם זה בלסטוציט?
דיאנה16/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם זה בלסטוציט? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015בלסטוציסט אחרי כ9-10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בחלל הרחםליאת15/08/2015
בת 41 , ביוני 2015 ראו אצלי פוליפ בצוואר הרחם , ב 14-8 באולטרסנד ראו פוליפ נוסף בחלל הרחם והפוליפ שהיה ביוני בצוואר הרחם לא נצפה.
1. האם פוליפ יכול להיעלם בין מחזור למחזור ?
2. אני לקראת שאיבה - מצ"ב תוצאות בדיקה , מה לגבי הפוליפ בחלל הרחם האם זה מהווה סיכון בהשרשה ? מה מומלץ לבצע ובאיזה טווחי זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ בחלל הרחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/08/2015הזמן האופטימלי לראות פוליפ בתוך הרחם באולטראסאונד הוא בתחילת המחזור כשרירית הרחם דקה. עם הזרקת ההורמונים והתעבות הרירית, קפלים של רירי יכולים לדמות פוליפ.
פוליפ אמיתי אינו נעלם. אין הוכחות חד משמעיות כי פוליפ תוך רחמי מפריע להשרשה, אך מקובל להוציא אותו לפני החזרת עברים, במיוחד אם היו מחזורי טיפול ללא השגת הריון. הדרך המדוייקת ביותר לאתר פוליפ היא בהסטרוסקופיה אבחנתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לביוץ
ליאת16/08/2015תודה על המענה ,
אני לוקחת סינרל 3 פעמים ביום + מונופור 450
החשש שלי שאבייץ לפני השאיבה? האם יש סיכוי ?
אשמח לדעתך עפ"י הנתונים להלן הבדיקות של הבוקר
3858.4 Estradiol
5.5 Progesterone
12 עובי רירית
18, 15, 16, 14, 12 - זקיקים באולטרסנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/08/2015הפרוגסטרון קצת גבוה. האם יש לך בדיקות ודמות להשוואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מוקדם
ליאת17/08/2015להלן פרטי בדיקות אחרונות , אשמח להתייחסותך לגבי חשש לביוץ מוקדם
11-8
650 Estradiol
4.7 Progesterone
6.1 עובי רירית
3 זקיקים + קטנים אולטרסנד
14-8
2231.1 Estradiol
4.4 Progesterone
9 עובי רירית
יש 4 זקיקים בגודל 12- 15 ועוד 2- 3 זקיקים 7.5 – 10 . אולטרסנד
16-8
3858.4 Estradiol
5.5 Progesterone
12 עובי רירית
18, 15, 16, 14, 12 אולטרסנד
17-8
4773.8 Estradiol
5.1 Progesterone
12 עובי רירית
19, 16, 18, 14, 12 אולטרסנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירפתי את הנתונים לתשובתכם אודה ?
ליאת18/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה למענה
ליאת19/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015הנתונים תקינים ,ערכי הפרוגסטרון מעט מוגברים לאורך כל התהיך-יתכן ואת נוטלת DHEA ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עובריםלאחר החזרה15/08/2015
שלום רב,
אני יומיים לאחר החזרה של 3 עוברים.
רציתי לדעת לפי מה קובעים את ההורמונים הנתנים לתמיכה?
קיבלתי אנדומיטרין × 3 ביום וכל 5 ימים זריקת 250 פרוגסטרון.
לא נתבקשתי לעשות בדיקות לרמת הפרוגסטרון עד לבטא.
האם תקין?
האם ניתן במקום הזריקה לקחת עוד אנדומיטרין?
זה בעצם כבר 3 שאלות...
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/08/2015התמיכה נקבעת לפי הנסיון של הרופא המטפל שלך עם התכשיר ולפי התגובה שלך בעבר. המינון של הפרוגטרון שאת מקבלת גבוה מאוד ואין צורך לבדוק את הרמה שלו בדם. לא ניתן להחליף את זריקות האפרוגסטרון בתוספת של אנדומטרין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hcg חריג בבדיקת חלבון עובריפיל15/08/2015
שלום, בשבוע 6 היתה לי הכתמה קטנה חומה ובמיון לאחר בדיקה נאמר לי שיש ממצא נוזל קטנטן שאולי יכול להתאים להמטומה.. לאחר 5 ימים כבר לא נצפה כלום באולטראסונד וההריון המשיך תקין. היום אני בשבוע 20 תודה לאל .. לאחר ששקיפות, בדיקת סקר 1, סקירה יצאו תקינים. גם בשקלול של בדיקת סקר 2 יצאו תוצאות טובות. יחד עם זאת הhcg מעט מוגבר 3.2 כאשר הנורמה היא עד 3. האם יש קשר לממצא בתחילת ההריון? איך זה משפיע על ההמדך? מה בעצם זה אומר ומה ההמלצות להמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hcg חריג בבדיקת חלבון עוברי - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015זה לא קשור ובבדיקה כפי שציינת צריך להמשיך במעקב רגיל, כמקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לפני החזרת מוקפאמיכל15/08/2015
הי
האם הערכים אשר נבדקו יום לפני החזרת מוקפא תקינים?
E2 751
פרוגסטרון 34.
Lh 6.6
הרירית 8.3 סדירה ויפה. האוביטרל הוזרק במועד..
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים לפני החזרת מוקפא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2015הערכים לא ברורים.
האם פרוגסטרון 34?
הערכים הקובעים הם ערכי בדיקות הדם ובאולטרה סאונד ביום הזרקת האוביטרל.
לא נהוג לבצע בדיקות יום לפני החזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה15/08/2015
במידה ויש לי הקלה בבחילות אני בשבוע 7 זה סימן לא טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/08/2015לא, אך כדאי לבצע אולטראסאונד נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)