מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול על בסיס טבעיאיילה24/08/2015
שלום רב,
אנחנו מנסים פרוטוקול על בסיס טבעי.
התחלתי ביום התשיעי למחזור והערכים בקושי עלו (וכל גם הרירית).
בבדיקות שערכתי היום (יום 24 !!!) -
רירית - 5.3
E2 - 252.1
פרוגסטרון - 1.2
האם אפשר לדעת מתי היה הביוץ ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול על בסיס טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015לפי הערכים לא היה ביוץ. כל כמה זמן את מקבלת וסת? היות ומדובר ביום ה-24 לוסת קיימת אפשרות כי לא יתרחש החודש ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לפני החזרהרחל24/08/2015
האם לפני כל החזרה בודקים מה עובי הרירית? והאם כשיש רירית דקה מוותרים מראש על החזרה? מה עובי רצוי של רירית והאם יש לה קצב התעבות מסוים ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית לפני החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015כן, אנו בודקים את עובי הרירית והמירקם שלה לפני ההחזרה. לגבי ביטול הטיפול - ההחלטה מתקבלת עם הרופא המטפל בהתבסס על המחזורים הקודמים. אם מדובר במחזור טיפול ראשון עם רירית דקה, זה בהחלט הגיוני להחזיר את העוברים בווסת שלאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להשתרשות מוקפאיםאני24/08/2015
שלום, לפני כיומיים עברתי החזרת מוקפאים. נאמר לי שאחד שרד בשלמותו והשניים האחרים יש בהם שברים, כלומר לא שרדו בשלמותם. מה זה אומר על הסיכויים של השניים עם השברים? ואם אחד מהם ישתרש בסוף, האם זה אומר משהו על האיכות שלו? אשמח להבין,
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי להשתרשות מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015הסיכויים בקפואים תמיד פחות טובים.
אלו עם שברים הם פחות טובים והסיכויים להריון קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש דחוףורדית24/08/2015
הייי רציתי לדעת האם ניתן לעשות דילול מ2 שקי הריון(IVF) לשק הריון 1?
אני לא מסוגלת ל2 לצערי מבחינה נפשית פיזית כלכלית...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015כן, ניתן לבצע הפחתה כזו לאחר אישור של ועדה לביצוע ההפחתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוראל24/08/2015. את בעצמך מבצעת זאת? ומה הסיכון בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלונבה זריקהשוקו24/08/2015
מה זו הזריקה הזו אלונבה ?
מה היא שונה משאר ההורמונים ?
עד כמה היא זריקה עם תופעות לוואי כמו שכתוב במפרט שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונבה זריקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015אלונבה היא זריקה של FSH הפעיל לטווח ארוך - היא למעשה דומה לפוריגון. מומלץ לתת אותה למישהי שהזריקה כבר הורמונים בעבר ואנו יודעים איך היא צפוייה להגיב. שיעור תופעות הלוואי שלה דומה לכל תרופת פריון אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותרבקה24/08/2015
בגיל 47 מחזור סדיר אך מעט מאוד,האם אני מבייצת? . בהחזרה האחרונה על בסיס טבעי(מתרומת ביצית), הרירית הייתה 7.8, זקיק 16 (ביום 11 למחזור). קיבלתי רק אוביטרל. בדיקות דם (2.7.15)היו- E2- 1389. P- 1.01. LH-9.3. תמיכת אוטרגוסטן.
הוחזר (9.7.15) מוקפא אחד במצב מצוין אך בטא שלילית.
1. האם מדבקות אוורל ישפרו את הסיכויים?ואיך?
2. האם אתם ממליצים לי להחזיר יותר מאחד? (במידה וייקלט מתנגדת לדילול).
3. נותרו 3 עוברים בני 3 ימים (אחד טוב ושניים בינוני בני 8 ו 9 תאים). האם לגדל אותם או חלקם לבלוטוציסטים (בתקווה שישרדו הפשרה), ב3 הקודמים אחד לא שרד, אחד בחלקו ושלישי שרד? מה אתם ממליצים לי לעשות?כי זה הסיכוי האחרון שלי להיות אמא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015את צריכה להחזיר עוברים על מחזור תחליפי על ידי טיפול תרופתי.
החזרת עוברים קפואים היא פחות מוצלחת ולכן עדיף החזרת עוברים טריים על מחזור תחליפי ולא כמו שעשית.
בפעם הבאה תחזירי יותר מעובר אחד ואין צורך גדל לבלסטוציסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
טלי25/08/2015לא הבנתי - מה הסיבה שאצטרך החזרה עם טיפול תרופתי (מדבקות אוורל), בהחזרה הקודמת על בסיס טבעי הרירית הייתה טובה ונאמר לי גם שהיה זקיק טוב. אשמח להסבר במה זה ישפר את הסיכויים שלי? ובכמה?
לגבי העוברים - יש לי רק קפואים, מה הסיכוי שלהם לעומת טריים?
וכמה להחזיר שניים או שלושה במידה ויישרדו בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2015כאשר מחזירים עוברים קפואים אז אפשר להחזיר על מחזור טבעי או תחליפי.
עוברים קפואים נותנים בסיכויים נמוכים הריון ,במיוחד כשמחזירים רק עובר אחד.
בפעם הבאה תבקשי לפחות שניים.
עדיף להחזיר עוברים טריים. על מנת להחזיר טריים יש צורך בהכנה על ידי תרופות וההצלחות בהרבה יותר טובות.
אם את מחזירה רק קפואים סימן שהתוכנית בה את נמצאת לא יודעת להביא עוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה24/08/2015
שלום,
בטעות המקפיא של המקרר היה פתוח כמה ימים.
ושראיתי זאת, התחלתי לזרוק את כל המוצרים.
בין היתר היה שם בשר עם נוזל אדום.
אני לא חשבתי באותו רגע, ופשוט ניקיתי.
האם המגע שלי עם הבשר וכל הנוזל יכולים
לגרום לי להדבק מחיידק כלשהו?
או שזה רק באכילה ולא במגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015לא תהיה הדבקה מהמגע.
כל ערב לפני השינה את צריכה לבדוק את המקרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןאני23/08/2015
אני צריכה לקחת 2אנדומטרין פעמיים ביום .
הבעיה שאין לי לבוקר אבל יש לי אוטרגסטאן 200.
האם אפשר להשתמש במקומו .
כמה נרות להשתמש במקום ה2אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה במקום ה2של הבוקר?
אני24/08/2015מה שהמלצת זה במקום ה 2 אנדומטרין של הבוקר .?
או לכל היום?
אני אמורה לקחת 4 אנדומטרין ביום .
תודה פרופ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה במקום ה2של הבוקר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015אם את אמורה לעבור ל-4 אנדומטרין, את יכולה ליטול 300 אוטרוגסטאן 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרבקוש23/08/2015
שלום אני רבקה בת 20 מהקריות
רציתי לדעת אני ובעלי קיימנו
יחסי מין
ואחרי 20 דקות עשינו את זה שוב
השאלה היא
רציתי להיכנס להריון
זה נראה לך דוקטור שהפעם השניה פגעה בראשונה
כי זה חשוב לי מאוד להכנס להריון
וסליחה מראש על השאלה המוזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015שום דבר לא פוגע אחריקיוםיחסים פעמיים רצוף ,הבעיה מתחילה אחרי הפעם השמינית.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים להחזרהמיכל23/08/2015
הי
לקראת החזרת מוקפא בן יומיים
E2 722
Pro4.2
Lh 84
זקיק 19 ועוד זקיקים של 10 ימים
רירית 8.7
האם הערכים תקינים?
מתי צפייה ההחזרה?
הבדיקות מהיום, יום א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015את צריכה לתת ערכים קודמים גם ,כדי שנוכל להגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ערכים קודמים להחזרה
מיכל24/08/2015הי
הערכים הקודמים מיום ה 20.8
E2 627
Pro 1.2
Lh 9.9
זקיק של 15 ועוד קטנים
רירית 6.5 תלת שכבתית
לקראת החזרת וקפא בן יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015מריך לחזור על הבדיקה על מנת לראות ביוץ.
לפי הנתונים הביוץ יתכן היום ולכן החזרה יום ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותהיישלי23/08/2015
היי,
בשבת בוצעה שאיבת ביציות,נשאבו רק 2 והיום קיבלתי עידכון שלא הופרו,
מה זה אומר? האם יש בעיה בביציות שלי ועוד דבר,אני בת 33 פרופיל הורמונלי תקין,צילום רחם תקין,איך הגיוני שנשאבו רק 2 ביציות וגם הן לא הופרו?
מה הכוונה בלא הופרו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציותהיי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2015אי אפשר לענות על השאלה היות ואין בפנינו הרבה נתונים כגון הסיבה שלא הרית עד כה, הפרוטוקול שקיבלת ואיך היו בדיקות הדם ...וכו.
את צריכה לשבת עם הרופא המטפל ולהבין ממנו מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחר החזרת עובריםמיכל23/08/2015
שלום
לפני 12 יום עשיתי החזרה של 3 עוברים טריים.
היום בדיקת בטא 30. הרופא אמר שזו תשובה חיובית אך מעט נמוכה.
מחרתיים בדיקת דם נוספת.
מה יכול לגרום לתשובה נמוכה כזו?
בנוסף לפני כ4 ימים היה מעט דם טרי בבוקר על המוליך של התמיכה ולאחר מכן דם חום ופסק מיד לאחר מכן. אתמול מעט דם ורוד בבוקר שנפסק. והיום מעט דם אדום בבוקר שהפך למעט דם חום ופסק עד הצהריים.
מה כל זה יכול להיות...הבטא הנמוכה והדימום? האם יש עוד סיכוי להריון בריא או שלא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא אחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/201512 יום לאחר החזרה אנחנו מצפים לבדיקת דם יותר גבוהה.
ערך 30 ודימום מרמז לרוב על הריון לא תקין.
בכל מקרה הבדיקה החוזרת תגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיסור אשכנזיעמל23/08/2015
שלום
איך אני יכולה להגיע אליך לייעוץ בבלינסון ?? ואיך ניתן לתאם פגישה
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - באיזה גיל כדאי להפסיק טיפולי ivf ?משה23/08/2015
אנחנו עוברים טיפולים כבר מעל 3 שנים לילד שני שכולם הסתיימו בכישלון ,אישתי בת 44 האם להמשיך או שצריך לעשות חושבים ולהפסיק?האם יש עוד סיכוי?או שכדאי לעבור לתרומת ביצית?בשאיבה האחרונה היה החזרה של עובר אחד.
תודה רבה מראש על תשובתיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה גיל כדאי להפסיק טיפולי ivf ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2015לאור גילה המתקדם של אישתך,העדר הצלחה במשך 3 שנים,ורזרבה שחלתית נמוכה(בטיפול האחרון התקבל עובר אחד),בהחלט יש מקום לשקול באופן חיובי את הפנייה לטיפול עם תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום ה13הדר23/08/2015
היי
אני ביום ה13 אחריי הזרעה
אני יכולה לקנות ערכה ביתית של בדיקת הריון?
ואם כן האם אני יכולה לעשות את הבדיקה בכל שעה או
שרק בפיפע הראשון בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום ה13 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2015תבצעי את הבדיקה מחר בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם עשיתי היום
הדר23/08/2015ויצא שלילי
זה אומר שעדיין יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם עשיתי היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2015סיכוי קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)