מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 3 שאילותחני24/08/2015
1.. אם הנתונים היו ביום ראשון זקיק גודל 14 על 14 -prog קטן מ-2 -הE2 הוא 550. מה היא המלצתכם לגבי קיום יחסים מתי ובאיזה תדירות? 2. על מנת לודאות ביוץ איזה בדיקה נדרשת במצב הנ"ל האם רק progestron בסוף שבוע הבא דהיינו 7 ימים אחרי הביוץ? 3. לסיום: בדיקת AFC איך היא נקראת בפי מבצעי האולטראסאונד האם זה אולטרא' אגן קטן? אודה מאוד על תשובתכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
3 שאילות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2015המשיכי בעוד יומיים מעקב זקיקים ובדיקת דם,כדי לנבא ביתר דיוק את טווח הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה אחת
חני25/08/2015אומנ' אם תוכל בבקשה לענות לי על 2 השאילות הנותרות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובה אחת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2015אכן בדיקת הפרוגסטרון כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער מצביעה על קיומו של ביוץ.
AFC-מדידת מספר הזקיקים הקטנים( האנטרליים )בשחלה בתחילת המחזורמצביעה על מצב הרזרבה השחלתית של האישה והתגובה האפשרית שלה לטיפולי פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני בטאמוטרדת24/08/2015
שלום רב,
ביום חמישי (עוד 3 ימים) יש לי בדיקת בטא והיום התחיל לי דימום קל.
אני לוקחת 3 אנדומיטרין ליום וחצי אמפולת פרוגסטרון כל 5 ימים.
הבנתי שזה לא מעט, האם יכול להיות שהתמיכה לא מספיקה או שפשוט ההחזרה נכשלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015קרוב לוודאי התמיכה מספקת. עם זאת, כדי להסיר ספקות, מומלץ לבצע בדיקת פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
מוטרדת25/08/2015בשל הדימום עשו לי ביחידה היום (יום 12 להחזרה) בדיקת בטא.
האם זה מוקדם מדי? האם תשובה שלילית בשלב זה היא ודאית?
אמרו לי שיתכן וזה דימום השרשה, במידה וכן, האם יש בטא בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2015תשובה שלילית תשלול היריון בסבירות גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון נמוך
מוטרדת27/08/2015ביום ה12 היתה לי בטא 18 ופרוגסטרון 15.
אני לוקחת 3 אנדומיטרין ביום וכל 5 ימים חצי אמפולת פרוגסטרון. מה יכולה להיות הסיבה לפרוגסטרון ככ נמוך?
אני עם דימום מהיום ה 11 וכנראה שאיני בהריון.
האם יכול להיות בשל תמיכה שאינה מספקת או שכשההריון לא נקלט הפרוגסטרון לא עולה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטרון נמוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015יתכן שמדובר בהפלה כימיתבכל מקרה יש לבצע בדיקת ביטה חוזרת על מנת לראות לאן נושבת הרוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הבטא ירדה...
מוטרדת27/08/2015האם בשל הפרוגסטרון הנמוך ראוי לשקול תמיכה אחרת בפעם הבאה?
הבנתי שמדובר בתמיכה לא קטנה אך כנראה שזה לא נספג טוב אצלי. (פעם קודמת, גם בפרוטוקול ארוך, היה לי דימום ביום ה 12, עם תמיכה זהה)
ושוב תודה רבה! אתם ממש מורה נבוכים. לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן הבטא ירדה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015האירוע התרחש למרות התמיכה בגלל היריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מוטרדת27/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ואיכות עובריםליה24/08/2015
שלום רב,
לאחר שבישרו לי כי היו 11 הפריות ביום שישי
הגעתי היום להחזרה:
ובישרו לי כי 2 עוברים של שמונה תאים עם שברים של 10 אחוז. שהם הכי טובים שלי ואותם החזירו היום.
וכל השאר 7 ( 2 ממש לא טובים לכן רק 7) ינסו לגדל לבלסוטוציסטים ואז אם ישאר משהן יעשו לי החזרה כפולה
שאלתי היא האם העוברים שהוחזרו לי טובים?
והאם אם הם הכי טובים מה זה אומר על השאר האם יש סיכוי שהתפתחו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה ואיכות עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015העוברים באיכות הטובה ביותר ליום 3. יש בהחלט סיכוי שגם עוברים נוספים ימשיכו להתחלק ולהתפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ידוע על הצלחות עם עוברים שהוקפאנועה24/08/2015
בגילאי 44-45 ? כלומר האם יש מקרים בעולם שעוברים שהוקפאו בגיל 44-45 הצליחו לתת הריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ידוע על הצלחות עם עוברים שהוקפא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015הסיכוי לצערי אינו גבוה, לא בשל הליך ההקפאה אלא כי מרבית העוברים המושגים בגיל זה אינם תקינים גנטית. עם זאת, תמיד קיים סיכוי גם לעובר תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה וגם על קמצוץ האופטימיות
נועה24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הורמוניםאלי24/08/2015
שלום,
אני בתהליך של טיפול כמעט טבעי (IVF)
בתחילת המחזור לקחתי 5 ימים של אסטרופם ומאז כלום.
ביום 7 למחזור- תוצאות דם- E2- 211, PROG- <.9, LH 14.7
היום יום 10- E2- 189, PROG- 0.0, LH- 9.8
מדאיג אותי שבמקום לעלות, ההורמונים ירדו. האם זה בסדר? האם פשוט ייקח יותר זמן או שיש פה משהו שלא נראה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב הורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015כן, בשל האסטרופם כדאי להמתין עוד מספר ימים ולחזור על הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
אלי25/08/2015תודה על תגובתך. האם את יכולה לומר לי למה מקבלים אסטרופם בתחילת טיפול ומה יכולה להיות הסיבה שקיבלתי רק לחמישה ימים ומאז כלום? מה זה אמור לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2015יתכן שהמטרה היא לעבות את רירית הרחם ולעורר תגובה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עלייה בהורמונים
אלי27/08/2015שלום, היום, 3 ימים מאז בדיקה אחרונה, אין עלייה בכלל בהורמונים.
הרירית יפה ותלת שכבתית, יש 3 זקיקים בימין- 10, 10, 12 אבל כלום לא זז בהורמונים.
מה זה אומר?
תמיד בייצתי, תמיד הכל היה בסדר.. מה קורה לגוף שלי ומה זה אומר שיום 13 למחזור ואין התקדמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין עלייה בהורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015אני מעריך שבהמשך הכול יסתדר
המשך מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015הפרוגסטרון יעלה לאחר זריקת האוביטרל,בינתיים מדובר בזקיק מוביל אחד בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול על בסיס טבעיאיילה24/08/2015
שלום רב,
אנחנו מנסים פרוטוקול על בסיס טבעי.
התחלתי ביום התשיעי למחזור והערכים בקושי עלו (וכל גם הרירית).
בבדיקות שערכתי היום (יום 24 !!!) -
רירית - 5.3
E2 - 252.1
פרוגסטרון - 1.2
האם אפשר לדעת מתי היה הביוץ ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול על בסיס טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015לפי הערכים לא היה ביוץ. כל כמה זמן את מקבלת וסת? היות ומדובר ביום ה-24 לוסת קיימת אפשרות כי לא יתרחש החודש ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לפני החזרהרחל24/08/2015
האם לפני כל החזרה בודקים מה עובי הרירית? והאם כשיש רירית דקה מוותרים מראש על החזרה? מה עובי רצוי של רירית והאם יש לה קצב התעבות מסוים ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית לפני החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015כן, אנו בודקים את עובי הרירית והמירקם שלה לפני ההחזרה. לגבי ביטול הטיפול - ההחלטה מתקבלת עם הרופא המטפל בהתבסס על המחזורים הקודמים. אם מדובר במחזור טיפול ראשון עם רירית דקה, זה בהחלט הגיוני להחזיר את העוברים בווסת שלאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להשתרשות מוקפאיםאני24/08/2015
שלום, לפני כיומיים עברתי החזרת מוקפאים. נאמר לי שאחד שרד בשלמותו והשניים האחרים יש בהם שברים, כלומר לא שרדו בשלמותם. מה זה אומר על הסיכויים של השניים עם השברים? ואם אחד מהם ישתרש בסוף, האם זה אומר משהו על האיכות שלו? אשמח להבין,
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי להשתרשות מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015הסיכויים בקפואים תמיד פחות טובים.
אלו עם שברים הם פחות טובים והסיכויים להריון קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש דחוףורדית24/08/2015
הייי רציתי לדעת האם ניתן לעשות דילול מ2 שקי הריון(IVF) לשק הריון 1?
אני לא מסוגלת ל2 לצערי מבחינה נפשית פיזית כלכלית...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015כן, ניתן לבצע הפחתה כזו לאחר אישור של ועדה לביצוע ההפחתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוראל24/08/2015. את בעצמך מבצעת זאת? ומה הסיכון בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלונבה זריקהשוקו24/08/2015
מה זו הזריקה הזו אלונבה ?
מה היא שונה משאר ההורמונים ?
עד כמה היא זריקה עם תופעות לוואי כמו שכתוב במפרט שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונבה זריקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015אלונבה היא זריקה של FSH הפעיל לטווח ארוך - היא למעשה דומה לפוריגון. מומלץ לתת אותה למישהי שהזריקה כבר הורמונים בעבר ואנו יודעים איך היא צפוייה להגיב. שיעור תופעות הלוואי שלה דומה לכל תרופת פריון אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותרבקה24/08/2015
בגיל 47 מחזור סדיר אך מעט מאוד,האם אני מבייצת? . בהחזרה האחרונה על בסיס טבעי(מתרומת ביצית), הרירית הייתה 7.8, זקיק 16 (ביום 11 למחזור). קיבלתי רק אוביטרל. בדיקות דם (2.7.15)היו- E2- 1389. P- 1.01. LH-9.3. תמיכת אוטרגוסטן.
הוחזר (9.7.15) מוקפא אחד במצב מצוין אך בטא שלילית.
1. האם מדבקות אוורל ישפרו את הסיכויים?ואיך?
2. האם אתם ממליצים לי להחזיר יותר מאחד? (במידה וייקלט מתנגדת לדילול).
3. נותרו 3 עוברים בני 3 ימים (אחד טוב ושניים בינוני בני 8 ו 9 תאים). האם לגדל אותם או חלקם לבלוטוציסטים (בתקווה שישרדו הפשרה), ב3 הקודמים אחד לא שרד, אחד בחלקו ושלישי שרד? מה אתם ממליצים לי לעשות?כי זה הסיכוי האחרון שלי להיות אמא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015את צריכה להחזיר עוברים על מחזור תחליפי על ידי טיפול תרופתי.
החזרת עוברים קפואים היא פחות מוצלחת ולכן עדיף החזרת עוברים טריים על מחזור תחליפי ולא כמו שעשית.
בפעם הבאה תחזירי יותר מעובר אחד ואין צורך גדל לבלסטוציסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
טלי25/08/2015לא הבנתי - מה הסיבה שאצטרך החזרה עם טיפול תרופתי (מדבקות אוורל), בהחזרה הקודמת על בסיס טבעי הרירית הייתה טובה ונאמר לי גם שהיה זקיק טוב. אשמח להסבר במה זה ישפר את הסיכויים שלי? ובכמה?
לגבי העוברים - יש לי רק קפואים, מה הסיכוי שלהם לעומת טריים?
וכמה להחזיר שניים או שלושה במידה ויישרדו בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2015כאשר מחזירים עוברים קפואים אז אפשר להחזיר על מחזור טבעי או תחליפי.
עוברים קפואים נותנים בסיכויים נמוכים הריון ,במיוחד כשמחזירים רק עובר אחד.
בפעם הבאה תבקשי לפחות שניים.
עדיף להחזיר עוברים טריים. על מנת להחזיר טריים יש צורך בהכנה על ידי תרופות וההצלחות בהרבה יותר טובות.
אם את מחזירה רק קפואים סימן שהתוכנית בה את נמצאת לא יודעת להביא עוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה24/08/2015
שלום,
בטעות המקפיא של המקרר היה פתוח כמה ימים.
ושראיתי זאת, התחלתי לזרוק את כל המוצרים.
בין היתר היה שם בשר עם נוזל אדום.
אני לא חשבתי באותו רגע, ופשוט ניקיתי.
האם המגע שלי עם הבשר וכל הנוזל יכולים
לגרום לי להדבק מחיידק כלשהו?
או שזה רק באכילה ולא במגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015לא תהיה הדבקה מהמגע.
כל ערב לפני השינה את צריכה לבדוק את המקרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןאני23/08/2015
אני צריכה לקחת 2אנדומטרין פעמיים ביום .
הבעיה שאין לי לבוקר אבל יש לי אוטרגסטאן 200.
האם אפשר להשתמש במקומו .
כמה נרות להשתמש במקום ה2אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה במקום ה2של הבוקר?
אני24/08/2015מה שהמלצת זה במקום ה 2 אנדומטרין של הבוקר .?
או לכל היום?
אני אמורה לקחת 4 אנדומטרין ביום .
תודה פרופ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה במקום ה2של הבוקר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/08/2015אם את אמורה לעבור ל-4 אנדומטרין, את יכולה ליטול 300 אוטרוגסטאן 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרבקוש23/08/2015
שלום אני רבקה בת 20 מהקריות
רציתי לדעת אני ובעלי קיימנו
יחסי מין
ואחרי 20 דקות עשינו את זה שוב
השאלה היא
רציתי להיכנס להריון
זה נראה לך דוקטור שהפעם השניה פגעה בראשונה
כי זה חשוב לי מאוד להכנס להריון
וסליחה מראש על השאלה המוזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015שום דבר לא פוגע אחריקיוםיחסים פעמיים רצוף ,הבעיה מתחילה אחרי הפעם השמינית.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים להחזרהמיכל23/08/2015
הי
לקראת החזרת מוקפא בן יומיים
E2 722
Pro4.2
Lh 84
זקיק 19 ועוד זקיקים של 10 ימים
רירית 8.7
האם הערכים תקינים?
מתי צפייה ההחזרה?
הבדיקות מהיום, יום א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015את צריכה לתת ערכים קודמים גם ,כדי שנוכל להגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ערכים קודמים להחזרה
מיכל24/08/2015הי
הערכים הקודמים מיום ה 20.8
E2 627
Pro 1.2
Lh 9.9
זקיק של 15 ועוד קטנים
רירית 6.5 תלת שכבתית
לקראת החזרת וקפא בן יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2015מריך לחזור על הבדיקה על מנת לראות ביוץ.
לפי הנתונים הביוץ יתכן היום ולכן החזרה יום ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)