מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לפרופ' בידרליאת22/08/2015
פרופ' בידר שלום
היום יום הביוץ שלי אני מתלבטת האם רצוי לנסות להרות או לא
בדיקת פאפ הראתה כי יש תאים לא טיפוסיים וכי עליי לבצע קולפוסקופיה האם אתה ממליץ לדחות את הנסיון להרות לבצע את הבדיקה טרום הריון לראות שהכל בסדר ואין חשד למשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2015למרות שהסיכויים שימצאו משהוא לא תקין בצוואר הרחם, בסופו של הברור,הוא קטן ביותר,תמיד עדיף לסיים הבדיקות לפני ניסיון להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהליאת22/08/2015
ד"ר שלום
האם ניתן לבצע קולפוסקופיה בזמן הזרקקת הורמונים לפני הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2015כן
אבל כפי שכתבתי אם יד חשד למשהוא במשטח עדיף לברר קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפוסקופיה בהריוןליאת22/08/2015
ד"ר שלום
האם ניתן לבצע בדיקת קולפוסקופיה עם יש חשד להריון? כלומר זאת בדיקה שניתן לבצע בהריון או שיש בה קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2015אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת22/08/2015פרופ' בידר שלום
קראתי כי צובעים את צוואר הרחם ביו8דנ עם יש חשד להריון זה עלול לפגוע בהתפתחות תקינה של העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2015לא יפגע .
אבל אם מצאו משהוא במשטח צואר ,תמיד כדאי לברר טרום הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להריוןליאת22/08/2015
ד"ר שלום
3 שנים לאחר קיסרי בצילום רחם נראה שבחצוצרה ימנית אין מעבר ובחצוצרה שמאלית הכל תקין ויש מעבר
מה ההבדל במצב הזה בנסיון להרות טבעי לבין הזרעה עם מתן הורמונים?
הרופא המטפל שלי שביצע את הבדיקה המליץ על הזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2015אם הרית פעם קודמת ספונטני אז את צריכה לנסות להרות לבד בלי הזרעות ואם לא הולך אז להחליט על סוג הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוריאנה22/08/2015
בת 37.5 עם אנדומטריוזיס. fsh וamh מהשנתיים האחרונות תקינים.אחרי ניתוח לפרוסקופיה לכריתת חצוצרה הופנתי לivf וקיבלתי תוכנית טיפול שאמורה להתחיל אחרי קבלת המחזור,הבעיה שמאז הניתוח לא קיבלתי (עבר כבר חודש וחצי).שאלתי היא,האם זה קשור לניתוח? האם אני צריכה לדווח לרופא שמטפל בי? אציין שלפני הניתוח נטלתי גלולות סרזט להקלת הכאב מהאנדו אבל לפני המחזורים היו תמיד סדירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2015את צריכה לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ,פרוגסטרון ובטא ואז נגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת וסתספיר22/08/2015
אני בת 24 ולפני כמה שנים ירדתי במשקל בצורה מאסיבית ועד היום שומרת, עד היום הגוף שלי בטראומה ואני לא מקבלת מחזור בכלל... זה יכול לבוא פעם בכמה חודשים ליום אחד דימום קל מאוד וזהו... אני מודאגת מאוד כיוון שאני בזוגיות שמתקדמת ואני מרגישה שזה מחייב טיפול . העניין הוא שאני יודעת שהבעיה היא תזונה , אני לא רוצה להעלות במשקל/ או לאכול דברים שאני לא אוהבת (צמחונית), אני לוקחת ויטמינים b12 וברזל, ושום דבר לא עוזר... אחוז השומן אצלי הרבה יותר פחות מהממוצע והbmi 18.5 אבל עדיין מלבד תזונה אני שואלת אם יש טיפול תרופתי כיוון שהחרדה שלי מלהשמין או לגוון את התפריט שלי היא נשגבת מבינתם של אנשים רבים שניסו לעזור אבל הטיפול לא צלח כי לא יכלתי לשתף פעולה עם התפריט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015לטעמי את זקוקה לטיפול משולב כדי לאזן בין מצבך הגופני לסטטוס הנפשי שלך,ובשילוב תזונאית,ולאחר מאמץ של כל הגורמים לשפר את משקלךיהיה צורך בטיפול הורמונלי להשראת ביוץ כדי להשיג ביוצים ראויים על מנת להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישיתענת22/08/2015
קיבלתי גונל אף במשך תשעה ימים 75 שחלות פוליציסטיות בת 27 ,היה לי זקיק של 19 רופא אמר לי להזריק עוד יום ובלילה בשמונה להזריק אוביטרול ולהגיע ביום ראשון בבוקר להשבחה והזרעה בדיקת דםE2 781 'LH2.8 ןפרוגסטרון 1.38 נתוני השבחה מעל 2000000 תאים זרע טובים דרגה שתיים מוטיליטי 38 ארבעים שבועים אחרי אוביטרול קיבלתי מחזור עוד לא עשיתי בדיקת בטה .מה עלי לעשות להמשיך בהזרעות ? אני רוצה שבעלי גם ילך לטיפול האם צריך ללכת לאורולוג? עוד שאלה בזמן הזרעה לא צריך לעשות אולטרסונד בשביל לראות מה קורה לזקיקים אצלי בבית חולים בא רופא מזריק והולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה שלישית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015עלייך להמשיך בטיפול ולבצע לפחות שלושה מחזורי טיפול כאלו לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
ענת22/08/2015תודה על התשובה זה הטיפול השלישי עם גונל .להמשיך עוד שלושה ? הבעל לא צריך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסירת תרופות פריוןרחל21/08/2015
אני מעוניינת למסור את תרופות הפריון הבאות: יחידה אחת של צטרוטייד 0.25 מ"ג תוקף עד 12/2015. 11 יחידות של פרגובריס תוקף עד 2/2017. 10 כדורי איקאקלומין תוקף עד 3/2016. 4 קופסאות מלאות של אסטרופם 2 מ"ג בתוקף לשנים 2016, 2017, 2018 וקופסה אחת שחסרים בה 5 יחידות בתוקף עד 5/2017 . וקופסה של קרינון בתוקף עד 7/2016 ו-6 יחידות של קרינון בתוקף 5/2017. מי שמעוניינת תצטרך לאסוף את התרופות מהישוב אורנית ושתשאיר מספר טלפון ואצור עימה קשר. רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל מי שמעוניינת - מסירת תרופות
רחל23/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיין יש ברשותך פרגובריס?
מירי10/12/2015אם כן אשמח לקבל כל כמות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרלוונטי לגבי הקרינון והאסטרופם?
הדס27/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות מול איכות ביציותלוני21/08/2015
שלום,
האם כמות גדולה של הורמונים לקראת שאיבת ביציות גורמת לכך שאיכות הביציות יורדת ועדיף להפחית בכמות ההורמונים כדי להשיג מעט ביציות אך יותר איכותיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות מול איכות ביציות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015הכמות אינה גורמת לביציות להיות פחות איכותיות, אלא גורמת לגיוס מספר גבוה של ביציות ולכן מטבע הדברים חלק מאלה שמתפתחות הן ביציות באיכות לא טובה, שבאופן טבעי לא היו נבחרות על ידי הטבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
לוני21/08/2015ראשית, תודה על תגובתך, העניין הוא שעברתי שאיבה אתמול ונשאבו לי 18 ביציות, (יש לציין עם כמות קצת גבוהה של הורמונים מהשאיבות הקודמות שהתבצעו בציבורי...(עברתי לאחרונה לרופא פרטי). הבוקר הודיעו לי שהצליחו רק 3 הפריות מתוך ה- 18. אני תוהה אם המינונים הגבוהים של ההורמונים הם לא גישה קצת "בזבזנית" ומיותרת.... אני מתוסכלת ועצובה, ומנסה להבין מדוע מעט הפריות, נכון, אני בת 40, אבל האם זו הסיבה העיקרית ל"כישלון" ? איכות ירודה של ביציות? לפני חצי שנה שאבו לי 10 ביציות מתוכן חמיש הופרו והניבו עוברים יפים. אם כן, מה הסיבות למיעוט ההפריות (אגב, מתרומת זרע, כך שאין זו בעיה של איכות זרע), האם הגיל שלי הוא הפקטור לכך, או שזה בגדר "תפסת מרובה לא תפסת"....שכן ברור שחלק לא הופרו כי לא הבשילו...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חידוד השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015במקומך היית שבע רצון מהתוצאה ,בכל מקרה מדובר בשלושה עוברים-עלייך לזכור שהאיזון בתגובה נוטה לכמות היות ויותר ביציות הסיכוי ליותר הפריות ,יותר עוברים ,אפשרות של בחירת העוברים הראויים ביותר,גידולם לבלסטוציסטים ,ובחירה אופטימלית תוך העלאת הסיכוי להרות בשיעור משמעותי.
איני יכול לשים את האצבע על הפער בין כמות הביציות לשיעור ההפריות אבל הוא מצוי בין איכות הביציות מידת הבשלתם,איכות הזרע הקפוא ,וההליך המעבדתי(המעבדה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני22/08/2015כשאתה מציין את "איכות הזרע הקפוא" כאחד הפרמטרים להצלחת הטיפול אתה מתכוון גם לזרע מבנק הזרע, או שלפחות בנישה הזו אני יכולה להיות שקטה?
קראתי שבודקים את תנועת הזרע כשמפשירים אותו לפני השימוש בו, אך יש תנועתיות ויש תנועתיות, ואין לי מושג אם מקפידים בעניין הזה כמו בתקן האמריקאי למשל. האם זה פרמטר משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2015הזרע בהחלט נבדק לאחר הפשרתו,והנתונים מצויים בדף המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ארוכה לאחר החזרת מוקפאים שלאבת 3221/08/2015
שלום,
לפני חודש וחצי עברתי החזרת עוברים
ב 12/7 נאמר לי שהבטא 12 ויום למחרת 8
הפסקתי את התמיכה ולאחר יומיים קיבלתי ווסת.
שבועיים מסיום הווסת קיבלתי שוב וכעת הדימום נמשך 12 יום
היה דימום נחלש מאוד (היו הפרשות לפי בדיקת הנידה) וכעת הדימום חזר
האם זה הגיוני?
בד"כ יש לי מחזור סדיר כל 28 ייום שנמשך 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ארוכה לאחר החזרת מוקפאים שלא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015יש לעשות גם בדיקות דם הורמונליות וגם אולטראסאונד על מנת לדעת ממה נובע הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול לאחר דקפפטיללירון21/08/2015
לאחר לפרוסקופיה, קיבלתי זריקת דקפפטיל לפני 3 שבועות כההאם אפשר לשתות קצת אלכוהול או שזה מתנגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול לאחר דקפפטיל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015רצוי להמנע מצריכת אלכוהול בשלבים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץליאת21/08/2015
ד"ר שלום
היום ה-20 לביוץ תוצאת בדיקות דם לאיתור ביוץ מהיום 21.8
FSH 6.1
E2 817
PROGESTRONE 0.9
LH 22.9
מתי אמור להיות ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015חסרים פרטים לגבי אולטראסאונד ובדיקות דם מהימים האחרונים. לפי רמות ה-LH יש סיכוי שהביוץ יהיה מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר
ליאת21/08/2015ד"ר שלום
נתונים מבדיקות אחרונות
לפי מעקב זקיקים מ-19.8 נצפו 2 זקיקים 10 מ"מח -14 מ"מ ורירית הרחם 5.6
לפי בדיקות דם מ-19.8
E2 670
PROGESTRONE קטן מ-0.8
LH 11
האם לפי בדיקות דם לדעתך הביוץ יהיה מחר ב-22.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015כן, אם את אמורה לקיים יחסים הזמן המומלץ הוא היום ומחר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לרופא פרטיאלונה21/08/2015
שלום,
אני מעוניינת לעבור מבית חולים לרופא פרטי.
האם אני יכולה לבקש את התיק הרפואי שלי?
איזה פרטים חשוב לקחת לרופא הבא והאם בית החולים נוהג לשחרר אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לרופא פרטי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015בוודאי, מותר לך לצלם את התיק. חשוב לראות את פרוטוקול הטיפולים שעברת ודפי המעבדה. בדרך כלל מצלמים את התיק כולו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הגיוני שזה פרוצידורה בתשלום?
...27/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה הגיוני שזה פרוצידורה בתשלום? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015הפרוצדורה כרוכה בתשלום מסוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שאלה דחופהויקי21/08/2015
לפני מספר ימים הייתי במיון עקב אורטיקריה שממש התפרצה ונתנו לי טיפול סטרואידי גם הביתה
3 ימים 40 מ"ג סטרואידים פרדניזון
3 ימים 30 מג
3 ימים 20 מג
3 ימים 10 מג
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים בימים הקרובים.
הרופאים אמרו לי לדחות את הטיפול שוב (גם חודש שעבר דחיתי בגלל האורטיקריה)
האם זה אכן עלול להפריע לקליטת עוברים?
אנינו בלתי מוסברים אחרי מספר הזרעות שלא הצליחו ושני החזרות שלא צלחו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2015פרדנינזון כשלעצמו לא יפריע לקליטת העוברים אך המחשבה היא שתגיעי להחזרה כשאת במצב גופני תקין. היות ומדובר במוקפאים בכל מקרה, ההמלצה להמתין חודש בהחלט הגיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגלל הסטרואיד הגוף במצב
ויקי21/08/2015לא תקין? כי האורטיקריה הינה כרונית לצערי.
הרופא המטפל ופרופסור היחידה אמרו לי במפורש שהסטרואיד מפריע להשרשה ומשפיע לרעה כל יכולת הרירית לקלוט עוברים
אני מרגישה כרגע בסדר הרבה יותר טוב מאשר במצב רגיל ללא סטרואידים
לאניודעת מה קורה בתוך הגוף ומה ההשפעה האמיתית כמובן
אז אני ממש מבולבלת
האם גם ההמלצה שלכם היתה נחרצת במצב כזה לדחות טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה פרופסור אשכנזי או בידר
ויקי22/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה פרופסור אשכנזי או בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2015מה שכתבה לך דר. מכטינגר זה הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזא עדיף לדחות כדי להבטיח הצלחה
ויקי23/08/2015של קליטת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזא עדיף לדחות כדי להבטיח הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להרותמילנה21/08/2015
אני בת 36
מנסה להרות כבר שנה !
המחזור שלי היה כל 30 יום!
בחודש יולי קיבלתי מחזור ב 2/7 הביוץ היה סביב ה 16/15 ליולי פיספסתי מאחר והמחזור השתבש!
הפרשות התחילות סביב 29/7 והדימום של המחזור התחיל 1/8 קל יחסית
ב 2/8 התחזק.
הרגשתי כאב ביוץ ב 15/8 עשיתי בדיקת ביוץ שהראתה 2 קווים חזקים משמע הכל השתבש כבר לא כל 30 לחודש.
ממתי יש לחשב מחזור, מיום הדימום הקל? מהיום הראשון של ההפרשות? או מהיום הראשון של הדימום הרציני של המחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להרות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2015מהיום הראשון של הדימום היזק.
לא מסרת פרטים על הזרע ולא על ההורמונים שלך.
האם היה הריון בעבר? עברת הפלות וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)